-
καλησπερα στο φορουμ κ καλο καλοκαιρι.εχω το εξης προβλημα σε ενα vw t3 syncro οταν δεν παταω συμπλεκτη κανει ενα θορυβο σαν να χτυπαει κατι μεσα στο σασμαν ενω οταν παταω ολα καλα.να σημειωσω οτι οι ταχυτητες μπαινουν αψογα.σας παρακαλω βοηθηστε γιατι ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του.
-
καλησπερα στο φορουμ κ καλο καλοκαιρι.εχω το εξης προβλημα σε ενα vw t3 syncro οταν δεν παταω συμπλεκτη κανει ενα θορυβο σαν να χτυπαει κατι μεσα στο σασμαν ενω οταν παταω ολα καλα.να σημειωσω οτι οι ταχυτητες μπαινουν αψογα.σας παρακαλω βοηθηστε γιατι ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του.
-
-
Σαν ρουλεμάν συμπλέκτη μου ακούγεται όπως το λες.
-
Όταν πατάς τον συμπλέκτη λειτουργεί το ρουλεμάν του συμπλέκτη (και αν είναι χαλασμένο ακούγεται).
Όταν δεν πατάς συμπλέκτη ακούς το (τα) ρουλεμάν του σασμάν.
Μπορεί να ακούγεται κάτι άλλο να χτυπάει από το πλατό. -
Όταν είναι διαλυμένο ( το στεφάνι που κρατά τις μπίλιες σε απόσταση ) ρολλάρει ελεύθερα και ακούγονται οι μπίλιες που χτυπάνε μεταξύ τους, όταν πατάς συμπλέκτη και φορτίζεται σφίγγουν τα μπόσικα του και δεν ακούγεται σαν χτύπημα αλλά σαν βουητό.
Μπορεί να βαράει ο άξονας της μπριζντιρέκτ, πολλά βολάν δεν έχουν ρουλεμάν πια όπως παληά, και στα πλατώ που είναι το ρουλεμάν βάζουν κάτι χαζά φτηνά πλαστικά κουζινέτα, τα οποία φαγώνονται, εννίοτε διαλύονται και τότε, έχετε γειά βρυσούλες.
-
Στο δικο μου ακουγεται κατι σαν κουδουνισμα στο ρελαντι, σαν να ειναι ξεβιδωμενο ενα μπουλονι αρκετα και να παιζει η ροδελα του. Οταν παταω το συμπλεκτη σταματα...
Τι μπορει να ειναι? -
το ρουλεμαν του μπριζντιρεκτ ειναι το προβλημα σου, πρεπει να ανοιχτει σαζμαν για να επισκευαστει.
-
Ευχαριστω. Για τι νουμερα μιλαμε ετσι για να εχω αποψη?
-
παιδια κανεις να μας πει για το syncro?καποιος με syncro ισως..
-
vanagon??? που χάθηκε?? Απο Τ3 ξέρει αρκετά.Το δικό μου syncro να δω πότε θα το τελειώσω με την κ@λοκρίση που μας έκατσε
-
κανεις??
VW T3 SYNCRO