-
Τι είναι το F25?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι είναι το F25? -
Α! Η νέα Χ3. Ευχαριστώ!
... ΚΑΜΙΑ σχέση με το δικινητο QQ 1,6 βενζίνης.
στάλθηκε από το Fola κινητό μου
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Μόλις χτες επέστρεψα από ταξίδι 26 ημερών και 2210 χιλιομέτρων !!!
Ξεκίνησα ην 28-5 με 2 φίλους από Σάμο πήγαμε Καβάλα - Ουρανούπολη - Αγιον Ορος - Αθήνα , από εκεί μόνος πήγα Ζαχάρω και μετα με τους γονείς μου Κυλλήνη , έπειτα επιστροφή Ζαχαρω και με τον γαμπρό μου Αθήνα, άπό εκει με την οικογένεια (3 γυναίκες ) διάφορες βόλτες Αθήνα και επιστροφή Σάμο !!! Με διάφορες ταχύτητες , φορτια , μερικές φορές με κλιματισμό άλλες όχι !!! Εκαψα συνολικα 215,22 λίτρα αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων για τα οποία πλήρωσα 356 ευρώ !!!!
Η μέση κατανάλωσή μου με το Κασκάι μου 1,6 ήταν 9,73 λίτρα ανά 100 χιλιομετρα !!!!
Αυξημενη γυρω στο 50% απο την εδώ κατανάλωση μου των 6,5 χιλ/100 χιλ.
costaslio !!!!!!Καλησπέρα costaslio
Λογικό να αυξηθεί η κατανάλωση σε μικτές συνθήκες.Βέβαια δεν ανέφερες μωτ. Αν ήταν μέχρι 100 χαω είναι υψηλή. Αν είναι της τάξης 120-130 είναι λογική.Μην κάνεις όμως σύγκριση με την μάση στη Σάμο.Όταν κινείσαι σε επαρχιακό δρόμο μπορείς πολύ εύκολα να είνσαι 30-40% κλατω από μια αστική χρήση. Πχ το δικό μου (F25 20d auto) όταν είμαι σε επαρχιακούς δρόμους (ακόμα και σε ορεινές στροφοδιαδρομές που δεν μπορείς να αναπτύξεις μεγάλες ταχύτητες) η μέση πάει κάπου στα 5λ/100 ενώ στη Αθήνα σε μικτή μπορεί να είναι και 8-8.5λ/100.Επίσης αν κινούμε με ταχύτητες 140-160 τότε έχω μια μέση μεταξύ 8.5 και 9 λ/100.
Καλό βράδυΗταν κατανάλωση 25 ημερών , οι ΜΩΤ ήταν διαφορετικές , ανάλογα την διάθεση (πότε 60 , πότε 120 , κ.λ.π.)
Ωραίο αμάξι έχεις , δεν υπάρχει σύγκριση!!!!
Καλό απογευμα!!!! -
Παιδια ακουω ενα σιγανο σφυριγμα απο μπροστα όταν γκαζωνω αλλα και οταν αφηνω το ποδι μου απο το γκαζι!! Τι νάναι;;;;;;
-
Λογικά τα χαμστεράκια του moteur.
Γίνε πιο συγκεκριμένος ρε μάστορα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λογικά τα χαμστεράκια του moteur.Γίνε πιο συγκεκριμένος ρε μάστορα
Τι πιο συγκεκριμενος........ αποκλειω τα φρενα
-
Το ακούς μόνο στην πορεία ή και σε στάση;
-
Ο ηχος πει μαζι με της στροφες του κινητηρα ή με την τςχυτητα του αμαξιου?
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Χανει καπου το vaqum στο κυκλωμα φρενων?? θα πρεπει να εχεις καταλαβει διαφορά στην υποβοηθηση στα φρενα...
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Το ακούς μόνο στην πορεία ή και σε στάση;μόνο στην πορεία
-
Κανείς;;;;;;;;; Το εκανα μια βολτα το απογευμα και δεν ακουσα τιποτα!!!!!!!
Αλλα....Λέτε να είναι ρουλεμάν;;;;;; -
Αυτη η κίτρινη ένδειξη στο ταμπλό, το κιτρινο τριγωνακι, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Απο το άνοιγμα της πορτας μεχρι σοβαρό μηχανικό πρόβλημα... Να φανταστώ οτι το μανιουαλ λέει 'απευθυνθείτε άμεσα σε συνεργείο' ...
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Κανείς;;;;;;;;;Δεν το γνωρίζω.
Στάλθηκε από το MT27i μου
-
Το μανιουαλ μπορούμε να το βρούμε κάπου;
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Σήμερα θα αλλαχτεί το 'φονικό' εσωτερικο χερούλι της πόρτας του οδηγού. 6 μήνες με περιμένει...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτη η κίτρινη ένδειξη στο ταμπλό, το κιτρινο τριγωνακι, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Απο το άνοιγμα της πορτας μεχρι σοβαρό μηχανικό πρόβλημα... Να φανταστώ οτι το μανιουαλ λέει 'απευθυνθείτε άμεσα σε συνεργείο'...To κίτρινο τριγωνάκι μένει αναμμένο όσο γίνεται κάποιο autocheck στις διάφορες ηλεκτρονικές μονάδες του αυτοκινήτου (π.χ. ABS, ESP, PS κλπ) κάθε φορά που γίνεται εκκίνηση του κινητήρα. Μην ανησυχείς γι' αυτό.
-
Και ενδιάμεσα αν ανοιξει κάποια πορτα κλπ.
-
Να φανταστώ ότι θα ανοίξει όταν θα ναι σταματημένο σωστά?
Δηλαδή εκτός από το λαμπάκι της ανοικτής πόρτας ανάβει και το θαυμαστικό?
-
Νομίζω! Τοσο συχνά που ανάβει χωρίς λόγο...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νομίζω! Τοσο συχνά που ανάβει χωρίς λόγο...Αυτοθαυμασμός ίσως...
Άστο άπλυτο για λίγο καιρό για να μάθει!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)