-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Grand Theft Auto 3 και Vice City τα έχω ξεφτιλίσει. Φοβερά παιχνίδια. Περιμένω εναγωνίως το GTA San Andreas για PC, θα βγει το καλοκαίρι.Ρε συ κάτι κάνω λάθος για δώσε ένα Help.... ξεκινάω με το ποδήλατο πάω ξκαι παίρνω ένα όπλο μέσα στο ποτάμι, πάω στο σπίτι που λέει και μετά φεύγουμε όλα τα παλιόπαιδα με τα ποδήλατα αλλά μου την πέφτουν κάτι αλήτες με αυτοκίνητο και όπλα.... χανω τα παλιόπαιδα και τελικά με σκοτώνουν....
Πάω αναρωτήριο βγαίνω απομακρύνομαι λίγο και την πέφτω σε ένα όργανο με τζιπ της αστυνομίας.. τον πλακώνω πάιρνω τα οπλα και το τζιπ και φευγω προς τα έξω όπου τσακίζω τις γριούλες και τα κορίτσια!!!
Για δώσε κανά extra tip.... -
Πάνε κάπου 2 χρόνια που έπαιξα το GTA 3 και δεν θυμάμαι τη φάση που λες. Γενικά να αποφεύγεις να σκοτώνεσαι, είναι ανθυγιεινό και χάνεις τα όπλα σου. Καλύτερα reload.
Βρες τους χάρτες του παιχνιδιού (υπάρχουν στο νετ) και ειδικά τους χάρτες με τα αστεράκια bonus. Πριν προχωρήσεις το παιχνίδι κάτσε και βρες όσα περισσότερα αστεράκια μπορείς (είναι κρυμμένα σε σοκάκια, πάνω σε κτίρια, πίσω από μάντρες κλπ) χρησιμοποιώντας χάρτη που τα δείχνει (τσατσιά, αλλά στη συνέχεια είναι πολύτιμη βοήθεια). Κάθε 20-30 δεν θυμάμαι παίρνεις ΜΟΝΙΜΑ bonus (πχ η ενέργειά σου είναι περισσότερη, έχεις πάντα ασπίδα πέραν της ενέργειας, έξω από το γκαράζ σου υπάρχουν πάντα αφημένα ορισμένα όπλα κλπ.
Επίσης μάθε άριστα τους δρόμους, το χειρότερο είναι να χαθείς ενώ σε κυνηγάνε ή τους κυνηγάς ή έχεις χρονικό όριο να κάνεις κάτι.Όσο σκοτώνεις αστυνομικούς ή κάνεις παρανομίες τα αστεράκια του καταζητούμενου ανεβαίνουν. Στα 5 σου την πέφτει ο στρατός και κλάφτα. Αν ξεφύγεις για κάμποση ώρα από τα περιπολικά τα αστεράκια πέφτουν. Επίσης αν καταφέρεις να φτάσεις στο σπίτι σου και ξεκουραστείς-περάσει κάποια ώρα, οι αστυνομικοί την έχουν κάνει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάνε κάπου 2 χρόνια που έπαιξα το GTA 3 και δεν θυμάμαι τη φάση που λες. Γενικά να αποφεύγεις να σκοτώνεσαι, είναι ανθυγιεινό και χάνεις τα όπλα σου. Καλύτερα reload.Βρες τους χάρτες του παιχνιδιού (υπάρχουν στο νετ) και ειδικά τους χάρτες με τα αστεράκια bonus. Πριν προχωρήσεις το παιχνίδι κάτσε και βρες όσα περισσότερα αστεράκια μπορείς (είναι κρυμμένα σε σοκάκια, πάνω σε κτίρια, πίσω από μάντρες κλπ) χρησιμοποιώντας χάρτη που τα δείχνει (τσατσιά, αλλά στη συνέχεια είναι πολύτιμη βοήθεια). Κάθε 20-30 δεν θυμάμαι παίρνεις ΜΟΝΙΜΑ bonus (πχ η ενέργειά σου είναι περισσότερη, έχεις πάντα ασπίδα πέραν της ενέργειας, έξω από το γκαράζ σου υπάρχουν πάντα αφημένα ορισμένα όπλα κλπ.
Επίσης μάθε άριστα τους δρόμους, το χειρότερο είναι να χαθείς ενώ σε κυνηγάνε ή τους κυνηγάς ή έχεις χρονικό όριο να κάνεις κάτι.Όσο σκοτώνεις αστυνομικούς ή κάνεις παρανομίες τα αστεράκια του καταζητούμενου ανεβαίνουν. Στα 5 σου την πέφτει ο στρατός και κλάφτα. Αν ξεφύγεις για κάμποση ώρα από τα περιπολικά τα αστεράκια πέφτουν. Επίσης αν καταφέρεις να φτάσεις στο σπίτι σου και ξεκουραστείς-περάσει κάποια ώρα, οι αστυνομικοί την έχουν κάνει.
Χάρτα έχω αλλά γίνεται χαμός!!!!!
Αστεράκια βρίσκω αλά δεν μπορώ να τα σηκώσω ρε γαμώτο... πιο πλήκτρο να πατήσω για να το πάρω...... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάνε κάπου 2 χρόνια που έπαιξα το GTA 3 και δεν θυμάμαι τη φάση που λες. Γενικά να αποφεύγεις να σκοτώνεσαι, είναι ανθυγιεινό και χάνεις τα όπλα σου. Καλύτερα reload.
Βρες τους χάρτες του παιχνιδιού (υπάρχουν στο νετ) και ειδικά τους χάρτες με τα αστεράκια bonus. Πριν προχωρήσεις το παιχνίδι κάτσε και βρες όσα περισσότερα αστεράκια μπορείς (είναι κρυμμένα σε σοκάκια, πάνω σε κτίρια, πίσω από μάντρες κλπ) χρησιμοποιώντας χάρτη που τα δείχνει (τσατσιά, αλλά στη συνέχεια είναι πολύτιμη βοήθεια). Κάθε 20-30 δεν θυμάμαι παίρνεις ΜΟΝΙΜΑ bonus (πχ η ενέργειά σου είναι περισσότερη, έχεις πάντα ασπίδα πέραν της ενέργειας, έξω από το γκαράζ σου υπάρχουν πάντα αφημένα ορισμένα όπλα κλπ.
Αστεράκια βρίσκω αλά δεν μπορώ να τα σηκώσω ρε γαμώτο... πιο πλήκτρο να πατήσω για να το πάρω......Η φαση με τα ποδηλατα που λες ειναι στο σαν αντρεας,
ακολουθησε τους homies θα σε οδηγησουν στην καβατζα και θα γλιτωσεις, μην προσπαθησεις να τους αντιμετωπισεις.οσο για το GT4 ειναι φοβερο καμια απολυτως σχεση(σχεδον) με τα προηγουμενα, εχω παρει ολα τα διπλωματα εκτος του σπεσιαλ (ΤΟ πακετο) θελει απολυτους χρονους, στις περισσοτερες κανεις γυρο πιστας χωρις τα χρονικα περιθωρια που σου εδινε στα προηγουμενα διπλωματα για να παρεις εστω το χαλκινο.
-
San Andreas; Άρα δεν παίζεις στο PC, αλλά στο PS2. Στο PC πάντως αρκούσε να τα αγγίξεις για να τα πάρεις.
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Αστεράκια βρίσκω αλά δεν μπορώ να τα σηκώσω ρε γαμώτο... πιο πλήκτρο να πατήσω για να το πάρω......Η φαση με τα ποδηλατα που λες ειναι στο σαν αντρεας,
ακολουθησε τους homies θα σε οδηγησουν στην καβατζα και θα γλιτωσεις, μην προσπαθησεις να τους αντιμετωπισεις.οσο για το GT4 ειναι φοβερο καμια απολυτως σχεση(σχεδον) με τα προηγουμενα, εχω παρει ολα τα διπλωματα εκτος του σπεσιαλ (ΤΟ πακετο) θελει απολυτους χρονους, στις περισσοτερες κανεις γυρο πιστας χωρις τα χρονικα περιθωρια που σου εδινε στα προηγουμενα διπλωματα για να παρεις εστω το χαλκινο.
Ρε συ αυτοί οι αλητάμπουρες με το αυτοκίνητο με κλείνουν και με ρίχνουν από το ποδήλατο και με πυροβολούν.... τα παλιόπαιδα οι homies εν τω μεταξύ συνεχίζουν και εγώ μένω πίσω και δεν μπορω να τους φθάσω
-
GT4 .... Playstation
Κόλλησα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
GT4 .... PlaystationΚόλλησα
Join the club
Προς το παρόν 'τουμπανιάζω' το panda, και σειρά έχει το Α112
-
Απίστευτο κόλλημα...έχω μία ΒMW M3 GTR που βγ'αζει μάτια...μόλις κέρδισα κι ένα Benz 190 2.5 το οποί στρίβει απίστευτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απίστευτο κόλλημα...έχω μία ΒMW M3 GTR που βγ'αζει μάτια...μόλις κέρδισα κι ένα Benz 190 2.5 το οποί στρίβει απίστευτα.Mου το έδωσε, το πούλησα και έφτιαξα μια SL 65 AMG στα 900κάτι άλογα..
Το Μ3 GTR μου το έδωσε αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου γιατί έχω την CSL φτιαγμένη τέρμα λίγο πριν τα 500 άλογα.. Η CSL σε ευθεία ρίχνει ακόμα και σε SLR
Τώρα θα παώ να δοκιμάσω την SL να δω αν άξιζε τα λεφτά της.. Για μετά τι προτείνετε? -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
GT4 .... Playstation
Κόλλησα
Join the club
Προς το παρόν 'τουμπανιάζω' το panda, και σειρά έχει το Α112
εμ βέβαια... για τους pc gamers, μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά!
βγάλτε το για pc ρεεεεεεε!
-
Παρτε PS2 να ξενοιασετε ρεεεεεεεε...!!!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παρτε PS2 να ξενοιασετε ρεεεεεεεε...!!!δε με βολεύει το χειριστήριο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δε με βολεύει το χειριστήριο
Ε,τοτε παρε τιμονιερα...
-
Τιμονιέρα 'Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel' και PC. Μούρλια.
-
δε με βολεύει το χειριστήριο
Ε,τοτε παρε τιμονιερα...
άσε... κολλημένος με τα πλήκτρα, κι ας μην γράφουν χρόνους...
-
Δεν μπορει να βρεθει λυση τοτε...
-
Δεν μπορει να βρεθει λυση τοτε...όχι δυστυχώς. Εκτός ίσως από ένα καλό first person shooter!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όχι δυστυχώς. Εκτός ίσως από ένα καλό first person shooter!
Half Life 2 .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
όχι δυστυχώς. Εκτός ίσως από ένα καλό first person shooter!
Half Life 2 .
[οφτόπικ]Μα πώς σας αρέσει αυτό το πράγμα πιά??? Wolfenstein, MOH Allied Assault (και τα τρία), Call Of Duty, MOH Pacific Assault, Doom 3 τα αγαπημένα μου [/οφτόπικ]
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ