-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ειστε ολοι υπερβολικοι...γινετε να ακολουθησεις φορτηγο, να γλυτωσεις καυσιμα, χωρις να βαρεθεις ...Αυτό δεν πιάνεται για φορτηγό. Αν και αν πας αρκετά κοντά σίγουρα κόβει.
Ούτε για slipstreaming πιάνεται, είναι πολύ μακριά θα πρέπει να είναι πολύ πιο κοντά, να γεμίζει το παρμπρίζ του.
Αλλά έχεις δίκιο ότι με αυτόν τον τρόπο δεν βαριέσαι.
Πάντως δύσκολο να εκτιμηθεί η κατανάλωση μια και είτε γκάζωνε είτε επιβράδυνε, δεν πήγαινε με σταθερή ταχύτητα. -
Πρώτη σοβαρή μέτρηση για Citroen Saxo 1.5 D
Απο το Σάββατο μέχρι σήμερα διανύθηκαν 864,2χλμ
Φουλάραμε με 42,57λτ πετρέλαιο κίνησης με τιμή λίτρου 1,292€
και η μέση κατανάλωση βγήκε στα 4,92λτ/100χλμ
Πάντα με 4-6 επιβάτες και με τελικιάσματα στα 160χλμ/ώρα -
Προσέχετε μην απογειωθεί με αυτές τις ταχύτητες
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προσέχετε μην απογειωθεί με αυτές τις ταχύτητεςSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Απογειώθηκε η κλήση που περιμένουμε
-
Επειδή δουλεύουν στον επιταχυντή θέλουν συνέχεια να νιώθουν σα μέσα του.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Επειδή δουλεύουν στον επιταχυντή θέλουν συνέχεια να νιώθουν σα μέσα του. -
AUDI A2 1.4 16v 75hp 2003
Πόλη (Περιφερειακός Θεσ/νίκης - Κέντρο) 8,9 -9,1 lt/100 km μετρημένο πολλάκις... A/C on, 1-3 επιβάτες
Ταξίδι (Θες/νίκη - Αλεξανδρούπολη και πίσω) 120-130 km/h, A/C on, 3 επιβάτες: 6,7 lt/100 km
Κατανάλωση λαδιού 1 lt / 1000 kmAUDI A3 1.6 8v 101hp 2007
Πόλη (όπως πάνω) A/C on, 1-3 επιβάτες: 10,9 lt / 100 km -
Μέση κατανάλωση 7.2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.
Συνολικά για καύσιμα €2,303
19770 χιλιόμετρα
1423 λίτρα βενζίνηςΤο καλοκαίρι κάτω από 7 λτρ/100χλμ, εκτός από τις μέρες του καύσωνα που εκτοξεύεται 7,5+ λτρ/100χλμ.
Το χειμώνα πάνω από 7 λτρ/100χλμ.Διαδρομές αποκλειστικά αστικές και περιαστικές (60 χλμ καθημερινά 2-2.5 ώρες διαδρομή) με πολύ οικονομική οδήγηση.
Εκτός πόλης καίει παραπάνω 7,5+ λτρ/100χλμ.
Το τελευταίο εξάμηνο με πάρα πολύ οικονομική οδήγηση και καθόλου εκτός πόλης έχω μέση κατανάλωση κάτω από 7 λτρ/100χλμ.Συνολικά για καύσιμα €2,303
19770 χιλιόμετρα
1423 λίτρα βενζίνης1995 Honda Civic 3dr
4 spd AUTO
1.5 lsi -
Ο χρήστης 618RR έγραψε:
Κατανάλωση λαδιού 1 lt / 1000 km
T-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο
-
Τελευταια 5.000χλμ (δηλαδη σχεδον ενας χρονος ) με 8.8λ/100χλμ κατα το trip computer (δεν σημειωνω ποτε βενζινες και χλμ). Παρολα αυτα πιστευω οτι ειναι λιγο παραπανω η πραγματικη, βλεποντας λιγο αυτονομιες που μου δινει και διανυθεντα χλμ. Σχεδον αποκλειστικα αποστασεις 2-3 χλμ, λιγες φορες την ημερα, ολη την ωρα κρυο αυτοκινητο και δεν συμμαζευεται
Οταν βγαινω σε ανοιχτο δρομο συνεχιζει να καιει σε πολυ ομορφα επιπεδα αλλα αυτο γινεται σπανια. Σε C4 1.4 αυτο.Των γονιωνε τωρα, ειναι γυρω στο 9.5λ/100χλμ τον τελευταιο καιρο (καμποσες χιλιαδες χλμ δηλαδη). Αντιστοιχα μικρες αποστασεις, αρκετες φορες την ημερα αλλα και κανενας πιο ανοιχτος δρομος καθως το παιρνει ο οποιοσδηποτε κανει πανω απο 5-10 χλμ συνεχομενα (ταξιδι δηλαδη) Η μανα μου δεν το προσεχει προφανως καθολου, αυτη πληρωνει την βενζινη αλλωστε οπως λεει, οποτε με γραφει στα υπαναπτυκτα της οταν της λεω πως να καιει λιγοτερο. Οταν παει κανα ταξιδι ή εστω απο βορεια προαστεια στα νοτια, οι καταναλωσεις ειναι ακομα πιο ομορφες απο του δικου μου. Σε C4 1.6T αυτο.
Στης τωρα, γενικα εχει 7.3 ή 7.4λ/100χλμ, με περισσοτερες μετακινησεις εντος πολης (πηγαινοντας προς και απο κεντρο καθε μερα) και λιγοτερες σε πιο ανοιχτο δρομο. Μαλιστα τελευταιο γεμισμα η αυτονομια + τα διανυθεντα εφταναν τα 800χλμ, αρα περιπου 6.25λ/100χλμ, συμπεριλαμβανομενης ομως μιας υπερβολικα οικονομικης διαδρομης σε ΑΟ και Βαρης-Κορωπιου εφτασε τελικα στα 700χλμ και τα ~7λ/100χλμ. Σε αυτα συμπεριλαμβανονται κανονικα τα προς/απο κεντρο και οι βολτες στην κινηση εδω κι εκει τριγυρω. Σε DS3 1.6T αυτο.
Παλι ο μαλακας της υποθεσης ειμαι εγω βεβαια, που σερνομαι αλλα καιω τζαμπα. Ευτυχως τα χλμ που κανω ειναι περιορισμενα παρολα αυτα (και μεσα στο καλοκαιρι θα ειναι μηδαμινα) οποτε δεν με πειραζει
-
Πατρα- Αθηνα με octavia 5 4x4 2.0 fsi μεση καταναλωση 8.8 lt/ 100 km με 3 ατομα, αποσκευες και φουλ κλιματισμο σε ολο το ταξιδι και μετα απο την κορινθο σταθερα 160 χλμ/ωρα.
Το περιμενα χειροτερο -
Δε το βαζω σαν αντιπροσωπευτικη καταναλωση αλλα εχει ενδιαφερον.Μαρουσι -Βουλα μεσω ΑΟ & Βαρης Κορωπιου,39 χμ περιπου .Αρκετη κινηση οποτε πηγαινα γυρω στα 100-110.Μεση ταχυτητα 78 Km/h .
Kαταναλωση 5,8 lt/100 km με το clima στο Auto.Δεν εχω ξαναδει πιο χαμηλη
(Audi A5 SB 2.0T.FWD manual) -
Ο 1.2 tsi σε τρελα κεφια σημερα...
Βριλησσια-Καισαριανη-Πανεπιστημιουπολη Ζωγραφου-Καισαριανη-Βριλησσια : Συνολικη αποσταση 37 χλμ μεσω Περιφερειακης Υμητου..
Μεση καταναλωση 5.6 λτ/100 χλμ.
Ταχυτητες ~110 στην Περιφερειακη Υμητου. Aρκετη κινηση στην Καισαριανη. Ομαλη ροη στα Βριλησσια.Δωστε λεφτα εσεις για diesel...
-
Πάνω-κάτω , Τρίκαλα-Τατόι-Τρίκαλα , με 35άρια εξωτερική θερμοκρασία.
Μέση κατανάλωση 8,75l/100km.
Mέση ωριαία ταχύτητα 116km/h.
Fiat Bravo 150 Sport. -
Αργα πηγες.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αργα πηγες.κτλ λέμε
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ο 1.2 tsi σε τρελα κεφια σημερα...Βριλησσια-Καισαριανη-Πανεπιστημιουπολη Ζωγραφου-Καισαριανη-Βριλησσια : Συνολικη αποσταση 37 χλμ μεσω Περιφερειακης Υμητου..
Ταχυτητες ~110 στην Περιφερειακη Υμητου. Aρκετη κινηση στην Καισαριανη. Ομαλη ροη στα Βριλησσια.Δωστε λεφτα εσεις για diesel...
Μπορείς και ποιό χαμηλά , άμα είχες stop/start engine πιστεύω θα ήσουν ελάχιστα ποιό χαμηλά.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ο 1.2 tsi σε τρελα κεφια σημερα...
Βριλησσια-Καισαριανη-Πανεπιστημιουπολη Ζωγραφου-Καισαριανη-Βριλησσια : Συνολικη αποσταση 37 χλμ μεσω Περιφερειακης Υμητου..
Μπορείς και ποιό χαμηλά , άμα είχες stop/start engine πιστεύω θα ήσουν ελάχιστα ποιό χαμηλά.
Δε παει πιο χαμηλα... Το start/stop της vag δε κανει τιποτα ιδιαιτερο, το χει ενας φιλος μου στο ιδιο μοτερ.
Αν σερνεσαι με 80 στην Αττικη οδο οκ, κανεις λιγοτερο... Εχω κανει και 4,8... αλλα μιλαμε για ανθρωπινες/σβελτες ταχυτητες. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μπορείς και ποιό χαμηλά , άμα είχες stop/start engine πιστεύω θα ήσουν ελάχιστα ποιό χαμηλά.πιο*
-
Γράφει από iphone ( )
Έρευνα Κατανάλωσης