-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ok ολοι οσοι θαψαμε καναν το ματς της ζωης τους χθες.Η πουσταρα κατεβασε 13 ριμπαουντ με 20 ποντους
Παντως κρινοντας παντα απο στατιστικα,μαλλον το παιχνιδι χαθηκε στα διπλασια λαθη των σπερςΚαι το χαλασμένο ρολόι 2 φορές τη μέρα δείχνει σωστά την ώρα. Big deal.
Μαζι σου κ εγω,αλλα χθες φαινεται πως απεδωσαν αυτο που πρεπει να αποδιδουν για να τους λενε big three
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/to-mhnyma-toy-tsartsarh-gia-to-antio.2294270.htmlΣωστός. Είχε έρθει η ώρα.
Κ εφυγε και αρχοντας,οχι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας.Ωραιος
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Καλος παιχτης,αλλα το σωμα ηταν πια απροθυμο.
Πιστευω αν ηταν υγιης η χρονια του θα ηταν πολυ καλυτερη. -
Νομίζω ο Μήτσος θα είναι ο επόμενος. Του δίνω μαξ 2 χρόνια ακόμα.
-
λετε να γινει καμμια κεντα κ τπτ Ρωσοι Τουρκοι να αρπαξουν Γκιστ Λασμε πακετο;
-
Οι Ρωσοι πλεον παιζουν μονοι τους,οποιον θελουν θα παρουν.
Ο Λασμε παντως θυμιζω οτι στην αρχη της σαιζον το πιο επιεικες που ειχα διαβασει γι αυτον ηταν οτι ειναι μια υπερτιμημενη μαϊμου -
Ρομπαααα
http://www.dailymotion.com/video/xqa16j ... mbediframe
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
Σεβασμος και στους 2 προπονητας αλλα σε τετοιες συνεντευξεις ακουγεται παντα μονο η μια πλευρα. Φυσικα ειναι αδυνατο να ξερει κανεις τι μεσολαβησε και και και και και.... ολα ειναι ιστορια ομως.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σεβασμος και στους 2 προπονητας αλλα σε τετοιες συνεντευξεις ακουγεται παντα μονο η μια πλευρα. Φυσικα ειναι αδυνατο να ξερει κανεις τι μεσολαβησε και και και και και.... ολα ειναι ιστορια ομως.Μιας και δεν τρολλαρεις (περιεργο) θα σου απαντησω σοβαρα
Σωστα τα λες πως ακουγεται μονο η μια πλευρα
Η αλλη πλευρα ποτε δεν ακουστηκε μιας και οσες φορες και απο οσους και να ρωτηθηκε,ποτε δεν εδωσε απαντηση ο βασιλακηςΑρα σαν ακροατης πιστευω την ιστορια της μιας πλευρας μιας και απο την αλλη δεν πηραμε ποτε απαντηση
Και βαση της ιστοριας αυτης ο ανθρωπος σπανουλης ειναι πολυ μικρος στα ματια μου
Σαν παικτης δεν νομιζω οτι κανεις αμφισβητει την αξια του
Εδω ολοκληρος Διαμαντιδης ειπε πως ο μονος ελληνας που μπορει να παει nba ειναι κατα τη γνωμη του ο σπανουλης -
να παρει ο Σκατουλης τηλ και να πει τι;;;; θελω να φυγει ο ΔΔ για να ειμαι εγω το 1ο βιολι;;;;;ρε ουστ και 3-0 σκουπαααααα
-
Για μενα ειναι απλα τα πραγματα,ο ΠΑΟ ειχε μπει σε mode: πληρωνω οταν και εαν θελω.
Ο Σπανουλης μπορουσε να παει να τα παρει ζεστα απο τους Αγγελοπουλους,ε το επραξε. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για μενα ειναι απλα τα πραγματα,ο ΠΑΟ ειχε μπει σε mode: πληρωνω οταν και εαν θελω.
Ο Σπανουλης μπορουσε να παει να τα παρει ζεστα απο τους Αγγελοπουλους,ε το επραξε.Και καλα εκανε, επαγγελματιας ειναι. Μπορουσε να παρει ενα τηλ τον κοουτς και να του το πει ομως. Σε αυτο ηταν λαθος.
-
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/to-mhnyma-toy-tsartsarh-gia-to-antio.2294270.htmlΣωστός. Είχε έρθει η ώρα.
Από πέρυσι έλεγε να σταματήσει αλλά τον έπεισαν να μείνει άλλη μια χρόνια.
Είχαν αρχίσει οι τραυματισμοί από το 2007 και κάθε χρόνο ήταν όλο και πιο αργός. Τρομερές κινήσεις και στα ντουζένια του ο καλυτερος ψηλός σε βοήθειες στην Ευρώπη.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Νομίζω ο Μήτσος θα είναι ο επόμενος. Του δίνω μαξ 2 χρόνια ακόμα.Ε δεν είναι και καμία τρομερή μαντεψιά αυτή, 33 είναι. Αν και, αν δεν παίζει 35λεπτα, νομίζω εχει παραπάνω.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Σπανουλης μπορουσε να παει να τα παρει ζεστα απο τους Αγγελοπουλους,ε το επραξε.Μια χαρά πλήρωνε ο ΠΑΟ. Ο Βασίλης όμως ποτέ δεν άκουγε το όνομα του στο ΟΑΚΑ ούτε θεωρούνταν το Νο 1.
Να δούμε αν θα μείνει φέτος και αν φύγει, τι δικαιολογία θα βρει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Σπανουλης μπορουσε να παει να τα παρει ζεστα απο τους Αγγελοπουλους,ε το επραξε.Δες τη συνέντευξη όλη.Αυτό που λες είναι άκυρο.ο Παναθηναϊκός του έκανε επίσημη προσφορά , η οποία κιόλας φάνηκε στο προπονητικό τιμ πιο πολλά από ότι άξιζε. Τα λέει όλα.ο Ιτουδης στη συνέντευξη
xperia z 4.2.2 aosp
-
παντως νομιζω θελει η ομαδα αλλον εναν ασσοδυο και με δεδομενο οτι θα μεινει ο καρυ. φευγει σοφο , ερχεται βαρυ πενταρι +φωτσης +γιανκοβιτς κ ειμαστε ο.κ
ελπιζω να ανανεωσουν οι αεροποροι Λασμε-Γκιστ αν κ το φοβαμαι. ο ουκιτς νομιζω του χρονου θα ειναι η χρονια του , ενω γενικα η ομαδα κερδισε κανταρια αυτοπεποιθησης.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
παντως νομιζω θελει η ομαδα αλλον εναν ασσοδυο και με δεδομενο οτι θα μεινει ο καρυ. φευγει σοφο , ερχεται βαρυ πενταρι +φωτσης +γιανκοβιτς κ ειμαστε ο.κ
ελπιζω να ανανεωσουν οι αεροποροι Λασμε-Γκιστ αν κ το φοβαμαι. ο ουκιτς νομιζω του χρονου θα ειναι η χρονια του , ενω γενικα η ομαδα κερδισε κανταρια αυτοπεποιθησης..Λασμε και γκιστ ειναι σιγουροι μην τρελενεσαι
τα αλλα οπως τα ειπες
φωτσης,ενα 5αρι(βουγιουκας?) και γιανκοβιτς -
Από που είναι σίγουροι οι Λάσμε-Γκιστ? Πολλές Ευρωπαϊκές θα ακονίζουν μαχαίρια τώρα για πάρτη τους. Μόνο αν τον πιάσουν οι κ@βλες το Δημητράκη θα μείνουν.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)