-
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
γεια σας παιδια,μετα απο 5000 χλμ με το dieselaki μου 1.5 90hp μπορω να πω οτι με ενα γεμισμα και παντα κατω απο 100 χλμ εντος πολης με ενεργο το eco κανω 1000-1050 χλμ , ιδια διαδρομη.
οταν το παταω πανω 110 χλμ και χωρις eco , με air condition παντα κανω απο 750 με 850 χλμ
ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα εχω αρχισει να γλυκοκοιταω την bmw 116d και το civic με τα 120 αλογα diesel...
Θες να δωσεις το Clio και να παρεις την 116d ή το Civic ή να παρεις επιπροσθετα καποιο απ τα 2?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
γεια σας παιδια,
μετα απο 5000 χλμ με το dieselaki μου 1.5 90hp μπορω να πω οτι με ενα γεμισμα και παντα κατω απο 100 χλμ εντος πολης με ενεργο το eco κανω 1000-1050 χλμ , ιδια διαδρομη.
οταν το παταω πανω 110 χλμ και χωρις eco , με air condition παντα κανω απο 750 με 850 χλμ
ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα εχω αρχισει να γλυκοκοιταω την bmw 116d και το civic με τα 120 αλογα diesel...
Θες να δωσεις το Clio και να παρεις την 116d ή το Civic ή να παρεις επιπροσθετα καποιο απ τα 2?
Για επιπρόσθετο
-
Ο χρήστης lambrosn έγραψε:
γεια σας παιδια,
μετα απο 5000 χλμ με το dieselaki μου 1.5 90hp μπορω να πω οτι με ενα γεμισμα και παντα κατω απο 100 χλμ εντος πολης με ενεργο το eco κανω 1000-1050 χλμ , ιδια διαδρομη.
Για επιπρόσθετο
Αααα!! Ε θα ειμαστε λιγο εκτος θεματος.. Θα προτιμουσα την 116d αλλα σε λιγους μηνες ανανεωνεται..
-
παντως τετοιες επιδοσεις στην οικονομια δεν νομιζω να βρω εκτος clio
και ο κινητηρας του διολου πεθαμενος... μια χαρα ειναι...
-
Πως δε μπορείς
Megane 1.5dci
Αυτό με το παραθυρο να πας σε καποιο εξουσιοδοτημένο να στο φτιάξουν.Εντός εγγυησης ειστε ακομα.Έτριξε, κουνηθηκε, έφυγε κατι απο τη θέση του , έσπασε κάτι, χάλασε κάτι γραμμή στην αντιπροσωπία για επισκευές -
το εκανα ηδη.
ηθελε λαδωμα η κλειδαρια της πορτας, δεν ηταν το παραθυρο...
-
-
Καλησπέρα κ από εναν καινούργιο στο forum κ στη ρενω. Μετά από 3 ιαπωνικά αυτοκίνητα, είπα να δοκιμάσω κ ένα γαλλικό. Ο χρόνος παραλαβή, ιισχύει ότι είναι τρίμηνο κ ανω;
-
Ο χρήστης Clio13 έγραψε:
Καλησπέρα κ από εναν καινούργιο στο forum κ στη ρενω. Μετά από 3 ιαπωνικά αυτοκίνητα, είπα να δοκιμάσω κ ένα γαλλικό. Ο χρόνος παραλαβή, ιισχύει ότι είναι τρίμηνο κ ανω;Ναι, οπότε απο το να περιμένεις πήγαινε σε άλλη μάρκα
-
και από ότι φαίνεται και ο 1,6dCi κατω απο καπώ merceντας.. και ποιας merceντας, της C-klasse.. Θωμά πάει η αγαπημένη σου μάρκα, καταστραφηκε.. Τι θα αγοραζεις στο μελλον..; audi
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
και από ότι φαίνεται και ο 1,6dCi κατω απο καπώ merceντας.. και ποιας merceντας, της C-klasse.. Θωμά πάει η αγαπημένη σου μάρκα, καταστραφηκε.. Τι θα αγοραζεις στο μελλον..; audiΤις προάλες κάτι διάβαζα και για το 1000αρη βενζίνης της φορντ το κλείσαν το τμήμα εξέλιξης εκεί στη μερκ;
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
και από ότι φαίνεται και ο 1,6dCi κατω απο καπώ merceντας.. και ποιας merceντας, της C-klasse.. Θωμά πάει η αγαπημένη σου μάρκα, καταστραφηκε.. Τι θα αγοραζεις στο μελλον..; audiΜια χαρά είναι και η Vag, αλλά παραμένω πιστός στην Μερκ! Oτιδήποτε δεν φοράει τους κραδιασμικούς κινητήρες της renault προηγείται .
-
Ο χρήστης Clio13 έγραψε:
Καλησπέρα κ από εναν καινούργιο στο forum κ στη ρενω. Μετά από 3 ιαπωνικά αυτοκίνητα, είπα να δοκιμάσω κ ένα γαλλικό. Ο χρόνος παραλαβή, ισχύει ότι είναι τρίμηνο κ ανω;Πλέον θα έλεγα λίγο παραπάνω από τρίμηνο και μέχρι εκεί.
Αυτοκίνητα θα έρχονται διαρκώς από τέλη Ιουνίου, αλλά τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα φτάσει πλέον μεγάλο απόθεμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων clio iv και όχι μόνο.Από αυτά που είναι στο δρόμο τους επόμενους μήνες μέχρι Αύγουστο μπορείς να δεις αν σου κάνει κάποιο σε έκδοση/χρώμα και να το κλείσεις οπότε ο χρόνος θα είναι μικρότερος του τριμήνου.
-
Ο χρήστης Clio13 έγραψε:
Καλησπέρα κ από εναν καινούργιο στο forum κ στη ρενω. Μετά από 3 ιαπωνικά αυτοκίνητα, είπα να δοκιμάσω κ ένα γαλλικό.Καλωσήρθες! Αυτή είναι η φυσιολογική πορεία ...
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το έχω ήδη παραγγείλει 2 μέρες. Αναμένουμε και υπομενουμε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
και από ότι φαίνεται και ο 1,6dCi κατω απο καπώ merceντας.. και ποιας merceντας, της C-klasse.. Θωμά πάει η αγαπημένη σου μάρκα, καταστραφηκε.. Τι θα αγοραζεις στο μελλον..; audi
Μια χαρά είναι και η Vag, αλλά παραμένω πιστός στην Μερκ! Oτιδήποτε δεν φοράει τους κραδιασμικούς κινητήρες της renault προηγείται .
Ναι και ειδικα προηγουνται αυτά με τον απιθανο 2.2 cdi που στο ρελαντι ακούγεται σαν διαλυμένος από τα 0 χλμ
Νταξ επειδη το κουράσαμε η μλκια έχει και τα όρια της -
Όσο και να χτυπιέται Ορέστη... γαλλική καρδιά αποκτούν!!
Εκείνος ο χαρακτηριστικός ήχος της Nissan λείπει...
-
-
Χαιρετώ την ωραία παρέα σας.
Είμαι και εγώ εδώ και 2 μήνες κάτοχος του clio dci 90 hp και έχω κάποιες απορίες.
Έχω κάνει μέχρι τώρα 2900χλμ. Στην αντιπροσωπία που το πήρα μου είχαν πει μέχρι τα 3000χλμ να αλλάξω λάδια. Σήμερα που πήρα τηλέφωνο σε δύο τρεις αντιπροσωπείες γειτονικών νομών μου είπαν ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο και αυτοί πρότειναν ότι η αλλαγή λαδιών να γίνει στα 10000 με 15000χλμ ή στον 1 χρόνο.
Τι ισχύει τελικά; Είναι το πρώτο καινούργιο αυτοκίνητο που παίρνω και δεν ξέρω καθόλου τι ισχύει πραγματικά. -
Τυπικά δεν έχεις πρόβλημα αν αλλάξεις στις 10 με 15χιλ που σου είπαν. Όπως και δεν σε υποχρεώνει κανείς να αλλάξεις στις 3000. Προληπτικά στο είπαν αρχικά. Εγώ θα σε συμβούλευα το εξής. Αν δεις ότι πρόκειται να κάνεις πολλά χλμ, στο 6μηνο αν π.χ. έχεις περάσει τις 7500χλμ κάνε μια αλλαγή. Κακό δεν κάνει. Διαφορετικά αν δεις ότι πρόκειται να έχει κοντά στα 10000χλμ στο χρόνο, άστο και κάνε τότε την αλλαγή.
Renault Clio IV