-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Οφθαλμίατρος είσαι...;
Βλέπω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατρέ μου .-
elteo μηπως σημερα τα εχεις βαλει μαζι μου? εκτος αν και το αλλο παληκαρι ειναι γιατρος,αλλα προφανως μπερδευτηκες και νομισες οτι γραφω εγω.
εγω να τονισω οτι στην θεσ/νικη αλλα και γενικα στην μακεδονια τα γκολφ ειναι περισσοτερα,κυριως 1.6 fsi,στο ΑΠΘ να δειτε τι γινεται,τα περισσοτερα 1.6 με τις ζαντες της μανας του και 90%τα οδηγανε φοιτητες.ερε φτωχιαπες τα ρε doc
-
Οφθαλμίατρος είσαι...;
elteo μηπως σημερα τα εχεις βαλει μαζι μου? εκτος αν και το αλλο παληκαρι ειναι γιατρος,αλλα προφανως μπερδευτηκες και νομισες οτι γραφω εγω.
εγω να τονισω οτι στην θεσ/νικη αλλα και γενικα στην μακεδονια τα γκολφ ειναι περισσοτερα,κυριως 1.6 fsi,στο ΑΠΘ να δειτε τι γινεται,τα περισσοτερα 1.6 με τις ζαντες της μανας του και 90%τα οδηγανε φοιτητες.ερε φτωχιαEχεις λαλήσει μου φαίνεται... ...ρε γιατρέ διάβαζε πρώτα και μετά βγάζε συμπεράσματα!
για διάβασε τις προηγούμενες απαντήσεις και δες την ροή των posts και θα καταλάβεις!
Η μήπως έχεις την αποκλειστικότητα του όρου ΓΙΑΤΡΟΣ.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οφθαλμίατρος είσαι...;
εγω να τονισω οτι στην θεσ/νικη αλλα και γενικα στην μακεδονια τα γκολφ ειναι περισσοτερα,κυριως 1.6 fsi,στο ΑΠΘ να δειτε τι γινεται,τα περισσοτερα 1.6 με τις ζαντες της μανας του και 90%τα οδηγανε φοιτητες.ερε φτωχιαEχεις λαλήσει μου φαίνεται... ...ρε γιατρέ διάβαζε πρώτα και μετά βγάζε συμπεράσματα!
για διάβασε τις προηγούμενες απαντήσεις και δες την ροή των posts και θα καταλάβεις!
Η μήπως έχεις την αποκλειστικότητα του όρου ΓΙΑΤΡΟΣ....1.εχεις λαλησει?γνωριζομαστε?να μιλας πιο ευγενικα δεν σου επιτρεπω
2.απαντας χωρις παραθεση,και επειδη εσυ βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπα οτι σημερα τα εχεις βαλεις μαζι μου.
3.το nick μου ειναι γιατρος οπως και το επαγγελμα μου και νομισα οτι αναφερεσαι σε μενα
4.αποκλειστικοτητα?οχι βεβαια,ετσι οπως εχουμε γινει,περισσοτεροι ειμαστε εμεις παρα οι ασθενειςφιλικα σου συμβουλευω να εισαι πιο προσεκτικος και πιο ευγενικος οταν γραφεις.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλά όχι και φτηνό το GTI! Και τα 2 είναι ακριβά, όταν αγοράζεις ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο (C4 2.0 VTS) με 23000. Και όπως είπε και ο gvala, με 23000 αγοράζει C4 και του περισσεύουν για να αγοράσει και ένα κανονικό αγωνιστικό
Αν το GTI ειναι ακριβο, τοτε τι ειναι το R που στην υπολοιπη Ευρωπη εχει 6000ε λιγοτερα απο οτι στην Ελλαδα???????
Δες το παραπάνω bold, πιστεύω πως και τα 2 είναι ακριβά. Εννοείται πως ο Σαρακάκης φταίει για την τιμή του CTR, αν έκανε 25000 δεν θα συζητούσαμε τώρα... Και μπράβο στην Κοσμοκάρ που τιμολόγησε με έξυπνο τρόπο το GTI (ακριβό μεν αλλά εύκολα πείθεται κάποιος πως 'αξίζει τα λεφτά του')
Η τιμη του ειναι λογικη, το R ειναι πανακριβο, ειδικα αν κανεις την παραπανω συγκριση!
το C4 δεν μπορει να συγκριθει αμεσα (σε τιμη). Ναι φθηνο, αλλα δες ποιοτητα κατασκευης, επιδοσεις, στησιμο, και το ξανασυζηταμε
Μα δεν καταλαβαίνεις πως το επιχείρημα που χρησιμοποιείς για το C4 vs. Golf μπορεί εξίσου καλά να χρησιμοποιηθεί για το Golf vs. Civic ? Οπως λες '6 χιλιάρικα παραπάνω το GTI αλλά αγοράζεις ποιότητα, επιδόσεις, στήσιμο' έτσι μπορεί κάποιος να πει '1 χιλιάρικο παραπάνω το CTR (διότι τόση είναι η διαφορά με το A/C) αλλά αγοράζεις επιδόσεις, στήσιμο, φρένα, κινητήρα, κιβώτιο, αγωνιστική αίσθηση'. Επιπλέον, δεν είναι υπερβολή το Golf να έχει 'λογική' τιμή και το Civic να είναι 'πανάκριβο' με 1 χιλιάρικο διαφορά ? Ουσιαστικά όταν δίνεις 30 χιλιάρικα το 1 χιλιάρικο δεν έχει σημασία (αλλά τα 6 έχουν) οπότε δεν μπορεί το ένα να είναι 'λογική τιμή' και το άλλο 'πανάκριβο' εκτός και αν θεωρείς πως το Golf είναι θεαματικά καλύτερο από το Civic
Ολα λοιπόν είναι ζήτημα προτεραιοτήτων, αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις αυτά τα 1, 2, .. 6, 10 χιλιάρικα. Μην ξεχνάς πως το Α3 με τον ίδιο κινητήρα κάνει 35000, ε, θεωρώ πως είναι ακριβό σε βαθμό ανέκδοτου.
Ναι, αλλα είναι και quatro...5000 η τετρακίνησηηη...Να τ'αφήσω;
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Aρα ολα ειναι ακριβα, εκτος απο την C4? Αυτο ειναι το συμπερασμα?
Δες το κι ανάποδα. Όλα είναι κανονικά και το C4 φτηνό!
Πάντως δεν βρίσκω λόγο το Golf να είναι 7000
-
Οφθαλμίατρος είσαι...;
Η μήπως έχεις την αποκλειστικότητα του όρου ΓΙΑΤΡΟΣ....1.εχεις λαλησει?γνωριζομαστε?να μιλας πιο ευγενικα δεν σου επιτρεπω
2.απαντας χωρις παραθεση,και επειδη εσυ βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπα οτι σημερα τα εχεις βαλεις μαζι μου.
3.το nick μου ειναι γιατρος οπως και το επαγγελμα μου και νομισα οτι αναφερεσαι σε μενα
4.αποκλειστικοτητα?οχι βεβαια,ετσι οπως εχουμε γινει,περισσοτεροι ειμαστε εμεις παρα οι ασθενειςφιλικα σου συμβουλευω να εισαι πιο προσεκτικος και πιο ευγενικος οταν γραφεις.
Σου απαντώ με pm
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οφθαλμίατρος είσαι...;
Σου απαντώ με pm
Το ελαβα σαββα παρεξηγηση τελος
-
Σε αυτό το φόρουμ θα γίνουμε μία μεγάλη οικογένεια
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
....and they lived happily forever after...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλημέρα Krusenstern, καλημέρα elteo, καλημέρα...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καληνύχτα παιδί μου...εεε καληνύχτα παιδί μου! ...από την γνωστή διαφήμιση
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καληνύχτα παιδί μου...εεε καληνύχτα παιδί μου! ...από την γνωστή διαφήμιση
Η 'γνωστή διαφήμηση' το 'πήρε' από την σειρά 'οικογένεια Γουόλτονς' που παιζόταν κάπου στη δεκαετία του 70
'καληνύχτα μπαμπά, καληνύχτα τζων μποΐ, καληνύχτα ... 'Ούπς ξχάστηκα το θέμα με τις ηλικίες είναι αλλού.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απωθημένο ή να να κάνει επείδηξη πλούτου στον γείτονα του και τους φίλους του...;
Ασχετο αλλά το 50% των Golf που βλέπω στον δρόμο ΕΓΩ είναι 1,4lt 75hp με τάσι στην ρόδα και οδηγούς κυρίως γυναίκες με πολύ cult στυλ...edit : Ικαρε το link σου πολύ ενδιαφέρον...
Επίδειξη πλούτου με Golf?
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Απωθημένο ή να να κάνει επείδηξη πλούτου στον γείτονα του και τους φίλους του...;
Ασχετο αλλά το 50% των Golf που βλέπω στον δρόμο ΕΓΩ είναι 1,4lt 75hp με τάσι στην ρόδα και οδηγούς κυρίως γυναίκες με πολύ cult στυλ...edit : Ικαρε το link σου πολύ ενδιαφέρον...
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;...κάνεις λες και ζεις σε άλλη χώρα! ...στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Ναι ρε, γιατί, νομίζεις πως η Γιαπωνέζικη σακαράκα ραπτομηχανή σου είναι καλύτερη από το ΓΚΟΛΦ ΜΟΥ;;;
Ακου ρε παιδί μου κάτι κολλήματα!!!
(όντως για την Ελλάδα μιλάμε, μην το παραβλέπουμε... )
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άλλη μια off topic καλημέρα!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
QUIZ: παλιά ελληνική ταινία....
Όχι άλλα quiz!
Οχι άλλο κάρβουνο (ελευθερη μεταφραση του quiz....)**τελικα εδω μεσα δεν παμε και πολυ καλα... **
Που πήγαινε αυτό τώρα;;
οχι δεν τα παίρνω απ την VW, μακάρι...