-
δεν χαρακτηρισα σκουπιδι την μετάδοση της φορμουλα 1 απο την ερτ αλλά το προτζεκτ γενικώς(έτσι και αλλιώς μεγαλώσαμε με σερ Τακης στην μετάδοση τώρα στα γεράματα θα κολωσουμε ??)
Για να το κάνω ποιό λιανά...δεν μπορεί το ίδιο τηλεοπτικό προιόν να χαρακτηρίζεται ασύμφορο και κατά την προβολή του απο τα ιδιωτικά καάλια να παίζουν 40 διαφημίσεις και στην ερτ μετα βίας καμια 1οαρια...αυτο εννοω σκουπίδι..το προιόν...
δεν θα κλάψουμε κίολας για τα λαμόγια της ερτ... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δωρεαν θα παει στο μεγκα οπως λενε οπως δωρεαν εφυγε και το μπασκετ στον ΣΚΑΪ..Fixed για το μπασκετακι και μαλιστα χωρις σχολιασμο λογο απαεργιας συμπαραστασης.
Για το δωρεαν δεν γνωριζω....
-
Έτσι δωρεάν, ούτε τα προσχήματα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και μετά σου λένε πως για το καλό μας κλεινει η ΕΡΤ!!! Το ακόμα καλύτερο είναι πως μερικοί το πιστεύουν!!! Βέβαια μετά από 40 χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μας εκπλήττει η πολιτική οξυδέρκεια των Ελλήνων.εχω 2 γνωστους που δουλευαν στην ΕΡΤ. Δεν θες να ξέρεις πόσα παίρναν κ πόσες μέρες την εβδομάδα δίναν απλά το παρών στη Μεσογείων, κολοβαραγαν κάποιες ώρες στα κυλικεία κ μετά πηγαίναν στη δεύτερη δουλειά (ο ένας).
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εχω 2 γνωστους που δουλευαν στην ΕΡΤ. Δεν θες να ξέρεις πόσα παίρναν κ πόσες μέρες την εβδομάδα δίναν απλά το παρών στη Μεσογείων, κολοβαραγαν κάποιες ώρες στα κυλικεία κ μετά πηγαίναν στη δεύτερη δουλειά (ο ένας).Εξαιρέσεις...
-
μάλλον ήτανε ο κανόνας και όχι η εξαίρεση ...σε όλο το δημόσιο υπήρχαν και υπάρχουν άπειροι απο δαυτους...δεν χορταίνουν με τπτ οι τύποι και 2ες και 3ες δουλειες εμ βέβαια αφου τα παίρνουμε χωρις να δουλέυουμε απο το δημοσιο :m...βρε ουστ
-
δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινα....αλλα ριξτε μια ματια
-
Ε ναι τι πιο λογικό; Αφού δεν μπορούμε (βασικά δε θέλουμε, γιατί είναι πελάτες μας και τους χώσαμε εμείς εκεί) να διώξουμε τους καρεκλοκένταυρους και τους χαραμοφάηδες ας κλείσουμε όλη την δημόσια ραδιοτηλεόραση. πολύ λογικό.
Τέλος πάντων, δεν έχω προλάβει να κοιτάξω τον Αντίλογο και λογικά θα συζητιέται εκεί το θέμα της ΕΡΤ, οπότε δεν το συνεχίζω εδώ. -
Φαντάζεστε F1 στον Σκαϊ,με.......Πάνο Βόγλη;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Φαντάζεστε F1 στον Σκαϊ,με.......Πάνο Βόγλη;ο ΣΚΑΙ δε συνεργάζεται με τον ΟΤΕ TV?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
δωρεαν θα παει στο μεγκα οπως λενε οπως δωρεαν εφυγε και το μπασκετ στον ΣΚΑΪ..
Fixed για το μπασκετακι και μαλιστα χωρις σχολιασμο λογο απαεργιας συμπαραστασης.
Για το δωρεαν δεν γνωριζω....
μην κανεις τον χαζο για την ελλαδα μιλαμε
μεσα σε ωρες χωρις διαγωνισμο εφυγε σιγα μην πληρωσουν κιολας το κριμα ειναι οτι θα υπαρχει κοσμος που θα το δει και θα δωσει ευρω τσαμπα -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και μετά σου λένε πως για το καλό μας κλεινει η ΕΡΤ!!! Το ακόμα καλύτερο είναι πως μερικοί το πιστεύουν!!! Βέβαια μετά από 40 χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μας εκπλήττει η πολιτική οξυδέρκεια των Ελλήνων.
εχω 2 γνωστους που δουλευαν στην ΕΡΤ. Δεν θες να ξέρεις πόσα παίρναν κ πόσες μέρες την εβδομάδα δίναν απλά το παρών στη Μεσογείων, κολοβαραγαν κάποιες ώρες στα κυλικεία κ μετά πηγαίναν στη δεύτερη δουλειά (ο ένας).
Έχω 2 γνωστούς στον Στρατό που κωλοβαράνε. Να τον κλείσουμε!!!
-
Και μετά σου λένε πως για το καλό μας κλεινει η ΕΡΤ!!! Το ακόμα καλύτερο είναι πως μερικοί το πιστεύουν!!! Βέβαια μετά από 40 χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να μας εκπλήττει η πολιτική οξυδέρκεια των Ελλήνων.
εχω 2 γνωστους που δουλευαν στην ΕΡΤ. Δεν θες να ξέρεις πόσα παίρναν κ πόσες μέρες την εβδομάδα δίναν απλά το παρών στη Μεσογείων, κολοβαραγαν κάποιες ώρες στα κυλικεία κ μετά πηγαίναν στη δεύτερη δουλειά (ο ένας).
...να τον κλείσουμε!.. έτσι κι αλλιώς άχρηστος είναι αφού δεν έχουμε πόλεμο!..
-
η ερτ με το στρατό είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, με τις ίδιες επιπτώσεις αν κλείσουν, στο μυαλό σου? Γάτος είσαι
-
Αν πιστεύεις ότι η ΕΡΤ δεν είναι χρήσιμη, το αιλουροειδές κάνει καρτ...
-
το τι πιστεύω αν δεν είσαι μαντης ή χαρτορίχτρα μη το υποθέτεις. είπα κάπου πως η ερτ δεν είναι χρήσιμη κ πρέπει να κλείσει για παντα κ δε το κατάλαβα?
σου απάντησα στο κουκουρούκου επιχείρημα σου πως το κλείσιμο της ερτ είναι το ίδιο με το κλείσιμο του στρατού. Αν όντως στο μυαλό σου είναι το ίδιο, κ δεν είπες τη μαλακία απλά για να την πεις, υπάρχει πρόβλημα σε άλλο επιπεδο -
να ευχεσαι να μην γινει καμια καταστροφη στην ελλαδα και θα δεις ποσο χρησιμη ειναι η ερτ..
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το τι πιστεύω αν δεν είσαι μαντης ή χαρτορίχτρα μη το υποθέτεις. είπα κάπου πως η ερτ δεν είναι χρήσιμη κ πρέπει να κλείσει για παντα κ δε το κατάλαβα?
σου απάντησα στο κουκουρούκου επιχείρημα σου πως το κλείσιμο της ερτ είναι το ίδιο με το κλείσιμο του στρατού. Αν όντως στο μυαλό σου είναι το ίδιο, κ δεν είπες τη μαλακία απλά για να την πεις, υπάρχει πρόβλημα σε άλλο επιπεδοΚουκουρούκου επιχείρημα ήταν το δικό σου πως επειδή ξέρεις 2 άχρηστους στην ΕΡΤ καλώς έγινε ότι έγινε! Αν την εννοείς αυτή τη μαλακία είναι παντού το πρόβλημα!
-
είδες ρε συ, τους δυο τεμπέληδες της ερτ εγώ τους έχω φίλους
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινα....αλλα ριξτε μια ματιαΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Αν όντως ισχυεί λογικό και επόμενο είναι που το έριξαν όλοι τους στο μαύρο δάκρυ λίγα λεπτά πριν την διακοπή.... Ρε ουστ απ'δώ!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014