-
-
Παιδια που μπορω να βρω την Mercedes W140 S320 της Norev σε 1:18;Την θελω σε μαυρο αλλα δεν εχει πουθενα...
Ουτε carmodel ουτε modellisimo ουτε σε μαγαζια την βρισκω. Μια βρηκα απ'την Κινα στο ebay και η εταιρια μεταφορων δεν στελνει Ελλαδα -
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
Παιδια που μπορω να βρω την Mercedes W140 S320 της Norev σε 1:18;Την θελω σε μαυρο αλλα δεν εχει πουθενα...
Ουτε carmodel ουτε modellisimo ουτε σε μαγαζια την βρισκω. Μια βρηκα απ'την Κινα στο ebay και η εταιρια μεταφορων δεν στελνει ΕλλαδαΚαλοριζικη!!
http://www.ebay.de/itm/MERCEDES-BENZ-S3 ... 51acee1641
http://www.ebay.de/itm/Mercedes-Benz-S- ... 2a16fb2808
http://www.ebay.de/itm/Mercedes-Benz-S- ... 461018bc1c
-
Που την βρηκες;;;Υποθετω μαλλον η οτι δεν εκανα καλο ψαξιμο η ηρθε τωρα
-
Mπηκα τις προαλλες απο προφιλ φιλου στο Facebook(μιας κι εγω δεν εχω) και βρηκα το γκρουπακι Ελληνων συλλεκτων 1/18 μινιατουρων που εχει δημιουργηθει εδω και μερικους μήνες απο τον bomber21 αν θυμαμαι καλα ο οποιος μου ειχε στειλει προσκληση να συμμετεχω κι εγω. Παρατηρησα οτι αρκετοι εκ των μελων εκει ειναι μελη και σ'αυτο το φορουμ.
Παρ'οτι αντιθετος με Facebook ,βρισκω πολυ ωραια σαν κινηση και σαν ιδεα τη δημιουργια αυτης της ομαδας.Γιατι ομως ρε παιδια δε ποσταρετε καμια φωτο κι εδω απ'τα μοντελα σας να τα βλεπουμε κι εμεις?Εχουμε ξεμεινει και ανεβαζουμε κανα μοντελο οι ιδιοι κι οι ιδιοι..
-
Πως λέγεται η ομάδα?? Και γω είμαι σε μια αλλά δεν έχει μόνο 1/18.
-
-
Το θέμα δεν ειναι αν θα κανω εγω εγγραφη φτιαχνοντας ενα προφιλ στο fb αλλα να κρατησουμε οσο μπορουμε ζωντανο και ενεργο και αυτο εδω το τοπικ το οποιo ηταν το πρωτο που μας εδωσε ενα βημα να γραφουμε πραγματα σχετικα με το χομπυ,να ανταλλάζουμε αποψεις και να μοιραζομαστε φωτο των μοντελων μας.Aπλα μια αποψη..
Ωραιο μοντελο το subaru αλλα και οι ζαντες απο το πολιτικο 22b
-
Πολυ σωστο, γι αυτο και με την πρωτη ευκαιρια εγω ποσταρω οτι εχω βγαλει φωτο. Τις ζαντες τις βρηκα, το υπολοιπο 22β μου λειπει....
Oταν πηρα το WRC κοιταξα το πορτπαγκαζ και ειδα οτι λειπει η ρεζερβα και ετσι τις πηρα (να εχω 4 ρεζερβες οχι 1)
Γκαφα Νο1 : Δεν ειναι ακριβως ιδιες με αυτες του αγωνιστικου
Γκαφα Νο2 : H Autoart αυτο το WRC το βγαζει χωρις ρεζερβα, αρα δεν ελειπε οπως νομιζαΖητηται πολιτικο 22β εστω και χωρις ζαντες
-
Ετοιμαζω μια φωτογράφιση με ολες τις Ferrari που εχω (περιπου 15-20) απο Kyosho, elite και BBR, οταν θα ειμαι ετοιμος θα ''κοκκινισω την οθονη!!! (περιμενω και την 288 που ειχα καιρο στο ματι να μπει κι αυτη στην ομαδα) Επιφυλασομαι
-
Oχι,το wrc 22b δεν εχει ρεζερβα και φοραει αλλες ζαντες απ'το πολιτικο.
Οπως και το δικο μου 22b wrc kremer φοραει διαφορετικες ζαντες(speedline)απο το αγωνιστικο του Burns.
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Ετοιμαζω μια φωτογράφιση με ολες τις Ferrari που εχω (περιπου 15-20) απο Kyosho, elite και BBR, οταν θα ειμαι ετοιμος θα ''κοκκινισω την οθονη!!! (περιμενω και την 288 που ειχα καιρο στο ματι να μπει κι αυτη στην ομαδα) ΕπιφυλασομαιΠολυ ωραια,αναμενουμε φωτο!
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Mπηκα τις προαλλες απο προφιλ φιλου στο Facebook(μιας κι εγω δεν εχω) και βρηκα το γκρουπακι Ελληνων συλλεκτων 1/18 μινιατουρων που εχει δημιουργηθει εδω και μερικους μήνες απο τον bomber21 αν θυμαμαι καλα ο οποιος μου ειχε στειλει προσκληση να συμμετεχω κι εγω. Παρατηρησα οτι αρκετοι εκ των μελων εκει ειναι μελη και σ'αυτο το φορουμ.Παρ'οτι αντιθετος με Facebook ,βρισκω πολυ ωραια σαν κινηση και σαν ιδεα τη δημιουργια αυτης της ομαδας.Γιατι ομως ρε παιδια δε ποσταρετε καμια φωτο κι εδω απ'τα μοντελα σας να τα βλεπουμε κι εμεις?Εχουμε ξεμεινει και ανεβαζουμε κανα μοντελο οι ιδιοι κι οι ιδιοι..
Φίλε μου το γκρουπάκι (είναι για όλες τις κλίμακες) έχει πλέον 182 συνάρρωστους Έλληνες. Δυστυχώς ή ευτυχώς, το facebook έχει μια αμεσότητα που δεν έχουν τα φόρουμ. Πατάς ένα κουμπάκι και ανεβαίνει η φωτό σε δευτερόλεπτα. Ούτε upload σε τρίτη ιστοσελίδα, ούτε copy και paste τα links... Κι εγώ το fb το είχα βαρεθεί. Αλλά από τότε που φτιάξαμε την ομαδούλα, περνάω ευχάριστα τον ελεύθερο μου χρόνο εκεί.
Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτό το χόμπι, πίστεψα ότι είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα που ασχολείται με μοντελάκια. Σε όποιο φόρουμ και αν μπήκα, δεν έβρισκα ανταπόκριση. Πόσταρα φωτογραφίες, έκανα, έρανα, δε μου απαντούσε κανείς. Για αυτό και είμαι χαρούμενος που έχουμε πλέον αυτή την ομάδα και επικοινωνούμε όλοι οι τρελοί με τα μοντελάκια.
Εγώ σου προτείνω να κάνεις ένα προφίλ με ψευδώνυμο και φωτογραφία όχι του εαυτού σου και να συμμετέχεις και εσύ.
https://www.facebook.com/groups/greekdiecastfans/Πως λέγεται η ομάδα?? Και γω είμαι σε μια αλλά δεν έχει μόνο 1/18.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Καμιά γνώμη για το μαγαζί αυτό
Πολύ θετική από εμένα.
OK σοβαροί φαίνονται αλλά και 18 μέρες και 13,00 μεταφορικά κάπως πολλά όπως είπε κι ο Niga .. (θα συμφέρει για πάνω από 1 κομμάτι ίσως)
Μάρεσε το τρελλά προσεκτικό πακετάρισμα πάντως! -
Λινκ για την ομαδα με τις αγοραπωλησίες υπάρχει?
-
Ο χρήστης alex19871987 έγραψε:
Λινκ για την ομαδα με τις αγοραπωλησίες υπάρχει?Υπάρχουν δύο από ότι ξέρω
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Καμιά γνώμη για το μαγαζί αυτό
Πολύ θετική από εμένα.
OK σοβαροί φαίνονται αλλά και 18 μέρες και 13,00 μεταφορικά κάπως πολλά όπως είπε κι ο Niga .. (θα συμφέρει για πάνω από 1 κομμάτι ίσως)
Μάρεσε το τρελλά προσεκτικό πακετάρισμα πάντως!Δεν μας ειπες ομως τι χτυπησες?
-
http://www.loisirs94.fr/popup_image.php ... 2ed4c5b5ee
μτχ στο κουτί σαν καινούργια εντελώς
10e (+13 μεταφορικά) -
Έχοντας πλέον φτάσει πλέον στα 50+ μοντέλα 1/18
και καθώς αφενός επίκειται αλλαγή κατοικίας και διαθέσιμου χώρου
και αφετέρου έχω αποφασίσει να επικεντρωθώ αποκλειστικά σε συγκεκριμένο θέμα (WRC, Rally Cars, Group B με εξαίρεση από πολιτικά μόνο κάποια Subaru, Mitsubishi & Renault)
πήρα λοιπόν την απόφαση ότι ήρθε ο καιρός να δώσω κάποια απο τα υπόλοιπα μοντέλα που εχω....Θα μπει λοιπόν σύντομα η αντίστοιχη αγγελία για τους πιθανούς ενδιαφερόμενους
Τα υπόλοιπα λοιπόν στην αγγελία…
-
Νεα τιμη και τελικη για το 22b WRC που δινω
170 ευρω
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές