-
Ενα ακομα μελος προστεθηκε στην παρεα σας (μας)
οχι οχι δεν ειμαι εγω...!!
-
iOS 7 προ των πυλών.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
μεγαλη μερα σημερα....χαιρετω...
αντε να δουμε το νεο osX να το βαλουμε,και αν αλλαξαν το ios να παρουμε και ενα μηλο... -
ωρα να επιστρεψω σε ios...
χαλαρα...μετα απο αυτα που ειδα....
corsair ετοιμασου...
κανε διαθηκες... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
corsair ετοιμασου...
κανε διαθηκες...σιγα θα σκίσεις κανα καλσον...
Για την ωρα ειναι laughable attempt... Τίποτα το ιδιαιτερο... και θα περιμενα κατι ουσιαστικότερο μετα απο τόσα χρονια. Δεν ειναι το αλμα που περιμενα. Περιμενα να θεσει τον πηχη ψηλα και οχι να κανει catch up... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair ετοιμασου...
κανε διαθηκες...σιγα θα σκίσεις κανα καλσον...
Για την ωρα ειναι laughable attempt... Τίποτα το ιδιαιτερο... και θα περιμενα κατι ουσιαστικότερο μετα απο τόσα χρονια. Δεν ειναι το αλμα που περιμενα. Περιμενα να θεσει τον πηχη ψηλα και οχι να κανει catch up...βλεπεις και εσυ εεεεε;
θα σου κανω ενα δωρακι τοτε...
welcome to the dark side -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
θα σου κανω ενα δωρακι τοτε...
welcome to the dark sideΕχω σοβαρες ενστάσεις με τις πολιτικές της Apple και καλώς η κακώς διάλεξα να κάνω την δουλειά μου με τα cloud services της Google, και αυτά δεν ειναι πράγματα που τα αλλάζεις έτσι ευκολα
-
πραγματικα η παρουσιαση ειναι λες και απευθυνεται σε ηλιθιους, ξανα.
-
Από iPhone μόνο το 5 θα το υποστηρίξει αν κατάλαβα καλά.
-
για ipad ειπωθηκε τιποτα;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Από iPhone μόνο το 5 θα το υποστηρίξει αν κατάλαβα καλά.και ευτυχως λεω εγω,εκαναν εναν επανασχεδιασμο σε ολο το λειτουργικο και πιστευω αξιζει να ειναι σε τουλαχιστον 4αρα οθονη μην πω και πιο μεγαλη...
τελικα παει και στο 4 και 4s... αλλα μαλλον κομμενα.
-
ουτε παραγγελια....
αρα περιμενουμε το jailbreak
-
Μήπως το airdrop είναι μόνο για 5 και πάνω; Κάπου το πήρε το μάτι μου.
-
Ενδιαφέρον το νέο look του iOS7, θα το δω στο iPad. Θα είναι και το πρώτο λειτουργικό σύστημα που δεν θα παίζει στο 3Gs. Πότε θα είναι διαθέσιμο;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ενδιαφέρον το νέο look του iOS7, θα το δω στο iPad. Θα είναι και το πρώτο λειτουργικό σύστημα που δεν θα παίζει στο 3Gs. Πότε θα είναι διαθέσιμο;fall 2013...
ενα 5αρι σε καλη τιμη επιβαλλεται να του βαλουμε με την μια και την dev
-
Το mac pro το ειδατε?
Multitasking θα επιτρεπεται, δεν το επιασα γιατι. -
Ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που ειδα. Τωρα μπορω να εχω πραγματα που ζηλευα στο ανδροιδ (multitasking preview for example) χωρις να χασω τις εφαρμογες μου και χωρις να σκασω 500 για να αλλαξω τηλεφωνο. Επισης το iPad 2 μου που ειναι 2 χρονων θα το παρει το λειτουργικο.
-
πω πω εχει πεσει το θρεντ , 3 και ο κουκος εμειναν
τεσπα, δε μπορω μια τετοια μερα να μη τρολλαρω..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πω πω εχει πεσει το θρεντ , 3 και ο κουκος εμειναντεσπα, δε μπορω μια τετοια μερα να μη τρολλαρω..
Αυτό το μήνυμα σου το κρατάμε γιατί ένα στοιχηματάκι θα το έβαζα ότι πριν περάσει πολύς καιρός κάποιες από τις αγαπημένες σου εταιρίες θα έχουν αντιγράψει το σχήμα.
Θυμάσαι τι έλεγες όταν είχε βγει το πρώτο iPad?Εντυπωσιακό το πόσο μείωσαν το μέγεθος σε σχέση με τα προηγούμενης γενιάς MacPro.
-
το θεωρω σχεδον βεβαιο οτι καποια εταιρεια θα βγαλει τετοιο κουτι, εχουν βγαλει και πιο παραξενα
παντως σαν μηχανημα κυριως για επαγγελματιες (δε βρισκω καμια απολυτως χρησιμοτητα για home user ) φαινεται παρα πολυ δυνατο απο αποψη hw και ειδικα στα γραφικα ειναι γιγαντια η αναβαθμιση σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο
ο jobs μου φαινεται οτι ειχε παρατησει τελειως το θεμα mac pro, ο τωρινος μαλλον το πηρε πιο ζεστα και παρουσιασε κατι αρκετα δυνατο
θα ηθελα επισης να δω με ποιο τροπο ακριβως ψυχεται αυτο το πραγμα σιγουρα θα παρακολουθησω καποιο unboxing
προσωπικα μονο αυτο μου κεντρισε το ενδιαφερον, το ανεωμενο ios δεν εχει να πει κατι σε καποιον που χρησιμοποιει android, αλλα για τους χρηστες του ios σιγουρα ηταν βελτιωσεις που χρειαζονταν
επισης μη σου φαινεται μικρο, ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεται για να εχει πραγματα σε κανονικο μεγεθος, οπως τις καρτες γραφικων που στις φωτο που ειναι γυμνο φαινονται κανονικα οτι ειναι κανονικου μεγεθους και οχι σαν αυτες που εχουν τα λαπτοπ οπως ισχυει στα υπολοιπα mac
το εντυπωσιακο ειναι οτι αποφασισαν να χωσουν 2 τετοιες καρτες και εναν xeon σε τοσο μικρο χωρο, για αυτο οπως ειπα θα ηθελα να δω πώς λειτουργει η ψυξη του
ποιος ξερει, ισως ειναι καλο σαν σχεδιο και αν δουλευει καλα θα μπορουσε να εφαρμοστει ( και σε μεγαλυτερο μεγεθος που θα ηταν πιο απλα τα πραγματα ) και σε πιο κοινους προσωπικους υπολογιστες
εν τω μεταξυ προσπαθω να βγαλω ακρη, αλλα πεφτω σε κατι νουμπαδες σαν αυτους του verge ,που δε μπορουν να βρουν πού ειναι το φουρφουρι τη μια λενε οτι ο ζεστος αερας θα βγαινει απο κατω ( ) και τελικα βρισκουν οτι ο ανεμιστηρας ειναι επανω
http://www.theverge.com/2013/6/10/44157 ... first-look
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...