-
Ναι.φαινοταν και σε φωτογραφιες απο τα αμαξια που εχει στο καροτζιαρ..
-
Ελπίζω να με συγχωρέσει ο Bill αλλά αυτό θα ενδιαφέρει πολλούς που αγαπούν το 2CV και το Ράλλυ Ακρόπολις
Λίγα λόγια για την συμμετοχή με 2CV των Καρντανό – Κουλούρη πίσω στο 1961 με δυο σπανιότατες φωτογραφίες
Έχουμε και ανακατασκευή σε εξέλιξη να μην ξεχνιόμαστε:
Η πεταλιέρα (κουτί) αφαιρέθηκε

Και η νέα αναμένει...

To μέρος του πατώματος που θα αφαιρεθεί

-
Ο Καρντανώ είχε τρέξει και σε αγώνες ταχύτητας, και αναβάσεις με το 2CV. Απο το βιβλίο του Στ. Ζαλμά 'όθεν ούζα...καλά' βλέπω αποτελέσματα Τατοϊου '59 όπου είχε βγάλει ΜΩΤ περίπου 77 km/h ...νέφτι το τάισε το 425?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ο Καρντανώ είχε τρέξει και σε αγώνες ταχύτητας, και αναβάσεις με το 2CV. Απο το βιβλίο του Στ. Ζαλμά 'όθεν ούζα...καλά' βλέπω αποτελέσματα Τατοϊου '59 όπου είχε βγάλει ΜΩΤ περίπου 77 km/h ...νέφτι το τάισε το 425?Έλα ντε.. Θα μιλήσω με τον Αντώνη (Κουλούρη) και θα μάθω λεπτομέρειες για το μοναδικό αυτό θέμα...
-
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=15306
το θέμα είναι να μοιάζει και λίγο με 2cv
-
-
Ένα αυτοσχέδιο βιντεάκι που τράβηξα στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Αυστρία..
Πρωταγωνιστεί η Citroen DS Pallas 2.3
Youtube Video -
Ο χρήστης Pierre Boulanger έγραψε:
Ένα αυτοσχέδιο βιντεάκι που τράβηξα στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Αυστρία..Πρωταγωνιστεί η Citroen DS Pallas 2.3
Youtube VideoΝα πουμε καλοριζικη ??
-
Αν ήταν δική μου καλέ μου άνθρωπε θα με είχες ακούσει μέχρι το σπίτι σου απο ουρλιαχτά ευτυχίας
Ειναι ενός ξαδελφού απο την Αυστρία και είχα την χαρά να την έχω δική μου 3 ολόκληρες μέρες
Έρωτας μεγάλος... -
Τι έγινε πολύ νέκρα έπεσε εδώ...
Από το γκαράζ του ξαδέλφου μου στην Αυστρία

-
Παραθετω και εγω μερικα γαλλικα(σιτροεν και πεζο μη βαρατε) απο την καινουρια μου γειτονια.Να τονισω οτι ολα ειναι στο ιδιο τετραγωνο, οποτε υποθετω οτι παιζει κατι σε λεσχη.

και ενα που δεν καταλαβα τι ειναι

-
vw kubelwagen με μηχανικα σκαραβαιου..
Βαλε καλυτερα την cx 2500 turbo II απεναντι.. ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ με τον δοτη για τη μετατροπη που καναμε τη δικια μας.. -
H CX είναι Prestige??
-
Η λευκη ναι!
-
Λοιπόν ντεσεβάδες για πείτε καταναλώσεις, είναι βεβαίως οικονομικά αυτοκίνητα αλλά έχει υπολογίσει κανείς ακριβώς πόσο καίει; με νορμάλ οδήγηση
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Λοιπόν ντεσεβάδες για πείτε καταναλώσεις, είναι βεβαίως οικονομικά αυτοκίνητα αλλά έχει υπολογίσει κανείς ακριβώς πόσο καίει; με νορμάλ οδήγηση5.5 l/100
Αν το πόδι σου είναι απαλό και λιγότερα.. Σε ταξίδι με 100 χλμ περίπου το έχω υπολογίσει κάτω από 5 -
Μια χαρά είναι τόσο
-
Η ΕΛΦ 2CV πραγματοποίησε την 23η Πανελλήνια συνάντηση της..
Πολλές οι συμμετοχές και ένα υπέροχο 3ήμερο:

Όλοι η ιστορία και οι φωτογραφίες στο ακόλουθο θέμα
-
Classic Citroen Forum