-
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ
-
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ
-
-
Ανακοινώθηκε το ωράριο του αγώνα και μπορείτε να το βρείτε εδώ:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race-program&race_id=284
Επίσης μπορείτε να βρείτε του χάρτες καθώς και οδηγίες για προσβάσεις:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race-ident&race_id=284
-
66 ΖΩΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
[quote='KF']Ανακοινώθηκε το ωράριο του αγώνα και μπορείτε να το βρείτε εδώ:
Επίσης μπορείτε να βρείτε του χάρτες καθώς και οδηγίες για προσβάσεις:
Τα ίδια και περισσότερα μπορείτε να βρείτε και στο ανανεωμένο http://www.aolap.gr
-
Αληθευει οτι 'πιάστηκε' γνωστός 'πρώην' πρωταθλητής για παράνομες αναγνωρίσεις??????
-
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
-
Αληθευει οτι 'πιάστηκε' γνωστός 'πρώην' πρωταθλητής για παράνομες αναγνωρίσεις??????
Κώστα, στο λόγο μου, δεν ήμουν εγώ.
Ωχ! Τώρα το είδα! Εκτός από 'πρώην' γράφεις και 'πρωταθλητής'. Ουφ, ησύχασα.
Πάντως από πρώην, ξαναγίνομαι 'νύν', γιατί απλά 'ΞΑΝΑΤΡΕΧΩ'. Χα! Με τί; Μα με το ελαφρότερο Α5 (μόλις 862 κιλά) Μίκρα, θεικά ζυγισμένο, γιατί και ο συνοδηγός μου, μετά από δίαιτα, έπεσε στα 115 κιλά. (Βέβαια ίσως θα έπρεπε να βάλουμε ελατήρια από τρένο, αλλά δεν βαριέσαι). 'Ετσι κι αλλιώς τον Μπαντούνα θα τον κερδίσουμε. Σιγά δηλαδή. Μου έριξε 3 στο χιλιόμετρο στο σπρίντ της Κορίνθου, θύμωσα, και θα φάω 4 στο χλμ στον Πύργο. Ας πρόσεχες Γιαννάκη. Και σύ τσογλανάγκο Γίνε Λάμπρο, με είπες παπού ε; Ετοιμάσου για 5 στο χιλιόμετρο. Τι νόμισες; Ότι θα μείνουμε στα 3,5 του σπρίντ;
Πω,πω!!! Έχω να τρέξω σε ράλι εκτός Κορίνθου από τον Απρίλη του 2003 και λάλησα.
Άντε ρε σεις! Καλό αγώνα να έχουμε! Ραντεβού στην Αίγλη στον Πύργο για χοιρινό με πατάτες το μεσημέρι και στο Πανόραμα στου Φλόκα για παιδάκι το βράδυ ('Ε, αν μείνει χρόνος κάνουμε και κανά πέρασμα)Με τη χαρά του πρωτάρη (πω,πω παλιμπαιδισμός)
Λάμπης Κουρτέσης -
ΛΑΜΠΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΛΑΞΑΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ Α/6 ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΕΣ ΧΛΜ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΟΥΦ.
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ
ΔΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -
Ο χρήστης grd έγραψε:
66 ΖΩΗ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ -
ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ Ν/4!
-
Επιτέλους αρχιζει το 'πάρτυ'.
Κανα προπο θα στηθεί ετσι για μας του 'εξωφυλαρούχους'????? -
Το πάρτυ άρχισε απο τις αναγνωρίσεις. Κατέβηκαν όλα τα παιδιά με όρεξη και θα καλοπεράσουμε. Τα εικοσιτόσα Ν4 έχουν να ρίξουν όργωμα πολυτελείας. Πάμε για το καλύτερο Ολυμπιακό (γιατί εμείς είμαστε κάθε φέτος και καλύτερα)... Και οι θεατές μην κωλόσουν. Τριήμερο στον Πύργο είναι σούπερ. Όρεξη να έχεται και καλά θα περάσουμε.
Και μην μας συγχύσετε τον Πρόεδρο... -
Όχι μόνο ΠΡΟΠΟ αλλά και Πάμε Στοίχημα και Προπογκολ. Στο Προπογκολ να παίξουμε τις διαφορές σε sec... Στο Πάμε Στοίχημα να παίξουμε ημίχρονο - τελικό...
-
Δούρο αληθέυει ότι εσύ και ο οδηγός σου, αν πάτε καλά... θα κεράσετε καφέ στου Δεληολάνη στην Ζαχάρω όλο τον κόσμο??????
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Αληθευει οτι 'πιάστηκε' γνωστός 'πρώην' πρωταθλητής για παράνομες αναγνωρίσεις??????καλή αρχή
η αγωνιστική χρονιά μόλις ξεκίνησε!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
καλή αρχή
η αγωνιστική χρονιά μόλις ξεκίνησε!!!!!!!!!!!!Αχ, απληροφόρητο σε πιάνω!!!!
Αν πιαστηκε κάποιος ΤΩΡΑ για παράνομες δοκιμές, αυτό δεν είναι για το 2005, αλλά το 2006!!!!!Τώωωωωωρα 2005;;; Αυτό το 'αναγνωρίσαμε' από το Νοέμβρη του 2004, νά'ταν κιάλλο!!!
-
Βρε παιδιά τι ωραίο πράμα είναι αυτή η Πλατιάνα. Αεροδρόμιο. Απογειώνεσαι. Και ο κόσμος στο χωριό φιλόξενος. Μέχρι και δικές τους ταμπέλες έφτιαξε για να οδηγήσει τον κόσμο στην ειδική. Αμα το αγαπάνε το σπορ...
Και η Καλλίδονα που περνά μέσα από τα Ροδινά. Εξέδρα θα στήσουν εκεί ... στο κατέβασμα. Ο κόσμος θα χορτάσει....
Και τα 21 χιλιόμετρα της Σμέρνα - Γραίκα, άγρια και χορταστικά... Για Αλφειούσα τι να πει κανείς. Δεν μπορείς να σχολιάσεις τις παραδοσιακές αξίες... -
ΑΚΟΥΣΑ ΧΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΟΑΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ , ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑ! ΛΕΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΕΘΕΑ!
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ??
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΑ ΣΧ (ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΩ)
27o ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ