-
@ mjacob
κερδισες καφε!
στειλε pm να το κανονισουμε -
spiros εγώ σε καταλαβαίνω βέβαια.
Εϊναι τόσο ίδιες αυτές οι παπαριές φυλλάδες μεταξύ τους, που κι εσύ μπερδεύεσαι. Στα λόγια μου έρχεσαι δλδ.Άντε να το εξηγήσεις τώρα αυτό στα φανμπόιζ όμως, που θα έχουν απογοητευτεί.
-
εκανα λαθος, και ειχες δικιο.-
ο καφες ισχυει.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ξέρεις, Σπύρε, υπάρχουν και όρια στη δημοκρατική ανοχή.
Τι 2 και 3, αν είσαι τυχερός στην πρώτη παίρνεις κίτρινη κάρτα και στη δεύτερη αποβάλλεσαι, εκτός αν σταματήσεις το αριστερό εξτρέμ με αντικανονικό άρθρο σε προφανή θέση σκοραρίσματος, οπότε βλέπεις απευθείας κόκκινη.να ορίστε. Κέρνα τον καφέ στον manosk που θα έχετε να πείτε περισσότερα, για το πως σας έχουν απαγορεύσει να δημοσιεύετε άρθρα, την καταπίεση που δέχεστε κλπ.
Έχουν υπάρξει συντονισμένες προσπάθειες της προοδευτικής λογοκρισίας. Όχι ότι δεν έχουν πλάκα, αλλά 'νταξει
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://www.gpapak.gr/featured/simia-omilias-stin-olomelia-tis-voulis-gia-to-thema-tis-apistias/Ο κ. Βενιζέλος είχε το θράσος να με αναφέρει στην ίδια πρόταση, ταυτίζοντάς με, με τον κ. Τσοχατζόπουλο. Ως «βάρος» που δεν μπορεί να κουβαλάει. Δεν ήμουν όμως εγώ αυτός που υπερασπίστηκε τον κ. Τσοχατζόπουλο στη Βουλή. Ο κ. Βενιζέλος ήταν!
-
Το πιο σοβαρο ποστ που εχει κανει εδω μεσα ο σπυρος ειναι απ το κουλουρι, τί λιφο και μαλακιες.
-
Ας βάλουμε ένα site που δεν είναι χρωματισμένο και δεν συνδέεται με κάποιο κόμμα.
Left=αριστερά --> λέω δεν μπορεί θα λέει 5 πράγματα για το ΚΚΕ (αριστερό κόμμα είναι).
Εκ πρώτου ψαξίματος τίποτα...
Κάνω ένα κόπο και με το google με 'left.gr κκε' και ιδού το πρώτο αποτέλεσμα.
http://left.gr/news/perivallontikos-koi ... ton-aheloo
Περιβαλλοντικός, κοινωνικός και οικονομικός αναχρονισμός η θέση του ΚΚΕ για τον Αχελώο
Γιατί στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΚΑΤΑ της διαπλοκής και των πληρωμένων ΜΜΕ, αγαπούν το λευκό, αγαπούν το ROL.
BONUS (δεν βρήκα φωτο αλλά το είδα στην TV):
Lakis με μάσκα Anonymous
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κάνω ένα κόπο και με το google με 'left.gr κκε' και ιδού το πρώτο αποτέλεσμα.
πιο άσχετος με το google πεθαίνεις
-
Εύστοχη η μαλακία σου δε λέω.
-
:lol:Εύστοχη η μαλακία σου δε λέω.
πικρόν της αληθείας ο λόγος
-
2ο σερί ποστ με μαλακίες. Κάτι για το θέμα;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
spiros εγώ σε καταλαβαίνω βέβαια.
Εϊναι τόσο ίδιες αυτές οι παπαριές φυλλάδες μεταξύ τους, που κι εσύ μπερδεύεσαι. Στα λόγια μου έρχεσαι δλδ.Άντε να το εξηγήσεις τώρα αυτό στα φανμπόιζ όμως, που θα έχουν απογοητευτεί.
Spiros μην τον ακούς. Ο Γιωρλελές δεν είναι ίδιος με κανέναν. Περιμένουμε το 470
-
:lol:2ο σερί ποστ με μαλακίες. Κάτι για το θέμα;
Γιατί μαλακία; Άλλωστε ξέρεις πως συμφωνώ με την άποψη ότι
Είναι καλό ως και εξαιρετικό τα παιδιά να γνωρίζουν το Google.
Τώρα σχετικά με το θέμα υπάρχει κάτι για να συζητήσουμε;
Ξύπνησες σήμερα, και ανακάλυψες ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αδελφά κόμματα, και ότι που και που προκαλούν πόλωση σε κάποια θέματα για το ποιος είναι ο αληθινός αριστερός. Εντάξει καλό είναι να ανακαλύπτεις τον κόσμο, αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις πως μας ενδιαφέρει αυτό το πράγμα;Δεύτερον, η είδηση θα ήταν να μας τεκμηρίωνες τη φράση >στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΚΑΤΑ της διαπλοκής και των πληρωμένων ΜΜΕ
που την πήρες ως δεδομένη, να μάθουμε και εμείς τίποτα από τις ερευνητικές σου ικανότητες.
Διοτι για Νέα Δημοκρατία ας πούμε ότι κάτι ακούγεται στο αέρα ως υποψία, για ΣΥΡΙΖΑ έχεις κάτι συγκεκριμένο; -
Βασικά βρήκα μια ευκαιρία (από την όλη κουβέντα περί sites) να θυμίσω στο φιλοθεάμον κοινό πόσο για τον πούτσο είναι το επικοινωνιακό μαγαζάκι του ΣΥΡΙΖΑ.
Lakis, left και πούτσες Μαγαδασκάρης.Το ότι η απάντηση σου ότι η ΝΔ είναι full στη διαπλοκή με τα ΜΜΕ δεν έχει βέβαια κάποια σχέση με το σχόλιο μου, αλλά μετά από 2 συνεχόμενες μαλακίες ήταν θετική εξέλιξη.
-
Καταρχήν athenvoice και lifo, δεν είναι sites αλλά διαφημισοφυλάδες που έχουν και site.
Εγώ λατρεία ότι γράφω το τεκμηριώνω, και δεν πετάω τρομπιές και gifάκια, ούτε τα βάζω ό,τι με συμφέρει στο μύλο.
Αν θες να απαντήσεις σοβαρά, στήριξε τα λόγια σου και άσε τις κωλοτούμπες.Βου, αν κατάλαβες ότι το αντεπιχείρημα μου ήταν ότι η ΝΔ είναι φουλ διαπλεκόμενη, έχεις πρόβλημα κατανόησης γραπτού λόγου. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι γνωστό ότι είναι διαπλεκόμενα με τα ΜΜΕ κόμματα, συνεπώς δεν χρειάζεται να το αποδεικνύει κανείς όταν το λέει. Η είδηση του Βαξεβάνη ήταν bonus για να μην μου αρχίσεις τα μα και μου. (** Εν συγκρίσει λοιπόν** με τα άλλα κόμματα) για το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακουστεί κάτι, συνεπώς θα πρέπει να δικαιολογήσεις τα λεγόμενά σου.
Να σε δω λοιπόν -
Επικοινωνιακό μαγαζάκι ΣΥΡΙΖΑ --> ερασιτέχνες, για τον πούτσο, πολύ χειρότεροι από αυτά που κράζει ο greo
Τη διαφορά site, εφημερίδας με site την εντάσσω σε μια ακόμα εντυπωσιακή προσπάθεια σου να διαφωνήσεις με κάτι που λεω.
Εντυπωσιακός.Το bonus ήταν εκτός θέματος όπως και αν προσπαθήσεις να το μαϊμουδέψεις.
( Εν συγκρίσει λοιπόν με τα άλλα κόμματα) για το ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακουστεί κάτι
ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ;
Σου γράφω παραπάνω ότι οι άνθρωποι είναι πιο ερασιτέχνες και από μεθυσμένο που τραγουδάει Διονυσίου κι εσύ ψάχνεις και σπέκουλα;
λολΝα σε δω λοιπόν
-
Λοιπόν αν βγάλει κανείς άκρη από τα ποστς σου θα τον στείλω για καφέ με το Σπύρο.
Οι παρακάτω προτάσεις είναι ειρωνικές ή όχι;Ας βάλουμε ένα site που δεν είναι χρωματισμένο και δεν συνδέεται με κάποιο κόμμα.
http://left.gr/Left=αριστερά --> λέω δεν μπορεί θα λέει 5 πράγματα για το ΚΚΕ (αριστερό κόμμα είναι).
Βοήθησε με λιγάκι να καταλάβω, μιας και είσαι γνώστης του πεδίου αυτού, λες ότι το μαγαζάκι είναι για τον π@τσο διότι:
α. το 'παίζει' ότι δεν συνδέεται με κάποιο κόμμα, ενώ στην πραγματικότητα συνδέεται με το ΣΥΡΙΖΑ
β. το όνομα του site είναι παραπλανητικό διότι δεν αφορά όλη την αριστερά αλλά μόνο το ΣΥΡΙΖΑ τις θέσεις και την κριτική του.
σε μετέφρασα σωστά; -
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Διοτι για Νέα Δημοκρατία ας πούμε ότι κάτι ακούγεται στο αέρα ως υποψία, για ΣΥΡΙΖΑ έχεις κάτι συγκεκριμένο; -
O ερασιτεχνισμός είναι έκδηλος είτε πρόκειται για το stand up comedy του Lakis κυρία μου, είτε πρόκειται για δηλώσεις στη Βουλή σχετικές με το unfollow ( ), είτε πρόκειται για 'αριστερά' site όπως το left που θα ήταν πιο φυσιολογικό να λέγεται syriza.gr.
Για καραγκιοζιλίκια αρκεί ένα gif.
Εσύ αυτή τη στιγμή μου ζητάς να κάνω ολόκληρη ανάλυση για τα παπατζηλίκια του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν ευκαιρώ, σόρυ.
-
Πού να ευκαιρίσεις
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)