-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Qsi η οθονη 22αρα ειναι?23 1080
Όταν βρω λεφτά θα πάρω 27αρα 1440p
-
Μολις μιλησα με το support του You.
Αν ολα πανε καλα την αλλη εβδομαδα θα εχω τον 3770κ στα 215 ευρα. Εχουμε καμια προταση για μητρικη και μνημες;
Κανα 150αρι λεω να δωσω. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Κάθε πότε είναι καλό να βάζουμε θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή (και τη GPU) ???
MHN το πειράξεις εκτός αν εχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασιες (----> 70αρια και πανω).
Δεν έχω τέτοιο θέμα αλλά επειδή θέλω να καθαρίσω τις ψύκτρες έλεγα να περάσω και καινούργια. Κάπου είχα διαβάσει πως καλό θα ήταν να βάζεις καινούργια κάθε έξι μήνες και πρέπει να χω να βάλω πολύ παραπάνω.
Καλυτερα καθαρισε μονο τις ψυκτρες χωρις να ασχοληθεις με παστες και σοκολατινες .Στο λεω γιατι ειναι λεπτοδουλεια οσον αφορα και την ποσοτητα και το απλωμα της παστας στον επεξεργαστη χωρις να εχεις να κερδισεις κατι -αν ολα δουλευουν ρολοϊ- και ειναι πιθανο να κανεις ζημια.
Αν βγει η ψυκτρα πρέπει να μπει νέα πάστα οπωσδήποτε
Αλλαγή κάθε 6 μήνες είναι βλακείες, αν δεν έχεις θέμα δε πειράζεις τίποτα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Qsi η οθονη 22αρα ειναι?
23 1080
Όταν βρω λεφτά θα πάρω 27αρα 1440p
Μου εκανε εντυπωση που δεν ειχες μεγαλυτερη οθονη , με την 27αρα θα αποκαταστησεις την ταξη
-
Δεν έχω λεφτά για τέτοια χαιλικια αυτή την εποχή ρε συ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κάθε πότε είναι καλό να βάζουμε θερμοαγώγιμη στον επεξεργαστή (και τη GPU) ???
MHN το πειράξεις εκτός αν εχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασιες (----> 70αρια και πανω).
Δεν έχω τέτοιο θέμα αλλά επειδή θέλω να καθαρίσω τις ψύκτρες έλεγα να περάσω και καινούργια. Κάπου είχα διαβάσει πως καλό θα ήταν να βάζεις καινούργια κάθε έξι μήνες και πρέπει να χω να βάλω πολύ παραπάνω.
Καλυτερα καθαρισε μονο τις ψυκτρες χωρις να ασχοληθεις με παστες και σοκολατινες .Στο λεω γιατι ειναι λεπτοδουλεια οσον αφορα και την ποσοτητα και το απλωμα της παστας στον επεξεργαστη χωρις να εχεις να κερδισεις κατι -αν ολα δουλευουν ρολοϊ- και ειναι πιθανο να κανεις ζημια.
Αν βγει η ψυκτρα πρέπει να μπει νέα πάστα οπωσδήποτε
Αλλαγή κάθε 6 μήνες είναι βλακείες, αν δεν έχεις θέμα δε πειράζεις τίποτα
Καταλαβα οτι δεν θα τις βγαλει.Για πε τωρα για τον 3770
-
Δεν έχω ψάξει για μητρικές σχετικά με αυτόν
Μνήμες βάλε κλασικά 8γιγα 1600αρες και βρες και μια όσο γίνεται αξιοπρεπή μητρική με τα υπόλοιπα
Αν δεν ασχολείσαι με o/c , sli κτλ ο,τι και να πάρεις στα 100 ευρώ σε atx μέγεθος, όχι καμία μικρούλα, θα είναι μια χαρά
Το μόνο που σου λέω εγώ σαν εγώ είναι κοίτα κυρίως προς gigabyte για vfm και ποιότητα, αλλά αυτό είναι και προσωπική άποψη
-
-
που φτασαμε λιγους μηνες πριν λεγαμε τα 4gb ηταν βασικα τωρα περασαμε στα 8
-
εγω ακομα 4 εχω και για τη χρηση που θελω το μηχανημα μου ειναι μια χαρα αρκετα
απλα πλεον ειναι κλασικο να βαζεις 8 και σχετικα προσιτα ειναι και future proof και αρκετοι οντως τα χρειαζονται
σε παιχνιδια που ειναι παντελως αρχηστα εμενα προσωπικα δε με νοιαζει για αυτο και εχω 4 GB ddr3 και 3 GB gddr5 που μου ειναι πιο χρησιμα
-
Μόλις ενημερώθηκα τηλεφωνικώς ότι η Dellιτσα μου πάει! Με πήρε έντρωμη η μάνα μου ότι όπως ξεσκόνιζε το ράφι από πάνω έριξε έναν τόμο πάνω της κι εκείνη με τη σειρά της έφυγε με δύναμη, λόγω καλωδίων, για μια γωνία του γραφείου και έγινε σκόνη και θρύψαλα!
Μετα τα χριστοβάγγελα της είπα να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος και να αφήσει και ένα 300αρι πάνω στο γραφείο για την επόμενη. Τι σκατά να πάρω τώρα? Ούτε χρόνο δεν είχε κλείσει η Dell.
-
Τι διαστάσεις είχε;
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
3770k στα 215 ευραToν παρήγγειλες; Είπα να τον χτυπήσω και εγώ, αλλά υπέθεσα ότι θα φάω άκυρο. Εύχομαι να τον πάρεις!
πως μπορω αλλαζω το χρονο που κραταει καθε φωτο? αλλαζει απο τα properties αλλα για ολες μαζι, πχ θελω να τις κρατησει ολες απο 1sec και την τελευταια περισσοτερο
Στο movie maker απλά επιλέγεις τις φωτογραφίες και από Εργαλεία Βίντεο > Επεξεργασία > Διάρκεια βάζεις 1sec
Youtube Video -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μόλις ενημερώθηκα τηλεφωνικώς ότι η Dellιτσα μου πάει! Με πήρε έντρωμη η μάνα μου ότι όπως ξεσκόνιζε το ράφι από πάνω έριξε έναν τόμο πάνω της κι εκείνη με τη σειρά της έφυγε με δύναμη, λόγω καλωδίων, για μια γωνία του γραφείου και έγινε σκόνη και θρύψαλα!
Λίγο μπερδεμένα μας τα λέει η μάνα
Μετα τα χριστοβάγγελα της είπα να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος και να αφήσει και ένα 300αρι πάνω στο γραφείο για την επόμενη. Τι σκατά να πάρω τώρα? Ούτε χρόνο δεν είχε κλείσει η Dell.Με 300 ότι και να πάρεις είσαι τοπ.
http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html -
-
Δεν ξαναπαίρνω την ίδια. Θα πάρω κάτι πιο οικονομικό. Καμιά Samsung ή καμιά LG μου φαίνεται. Μπορεί με τα ρέστα απ' το 300αρι να μου φτάνουν να αλλάξω mobo στο λαπτοπ.
-
Άρη μιας και είμαι σε διαδικασία καινούργιου Pc έπαιξα λόττο και τον παρήγγειλα. Μέσα μου δεν νομίζω να το παραλάβω μόλις καταλάβουν την μλκια τους αλλά τι είχαμε τι χάσαμε...
-

stefan, τα κλασσικά τότε:
http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-Ult ... 312HM.html
http://www.skroutz.gr/s/349190/LG-IPS231P.html
και μία που μόλις την είδα με πολύ μικρό bezel http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
και μία που μόλις την είδα με πολύ μικρό bezel http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html
Δεν έχω δει καλύτερη οθόνη!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Άρη μιας και είμαι σε διαδικασία καινούργιου Pc έπαιξα λόττο και τον παρήγγειλα. Μέσα μου δεν νομίζω να το παραλάβω μόλις καταλάβουν την μλκια τους αλλά τι είχαμε τι χάσαμε...Κάποτε είχα πάρει κάτι λάθος τιμολογημένα ηχεία από το You. Κανονική τιμή ήταν γύρω στα 90 και αυτοί τα έδιναν 57 €. Έκανα την παραγγελία, πλήρωσα, κ μου τα 'στείλαν. Την επόμενη μέρα η τιμή πήγε στα 90...
Ως προς τις οθόνες, έχω την LG 23EA63V που αναφέρθηκε στο αμέσως προηγούμενο post και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προσοχή μόνο, το bezel είναι λίγο μεγαλύτερο απ' ό,τι φαίνεται.
Y.Γ. Εννοείται ότι δεν είναι κατηγορίας Eizo Foris ή Dell Ultrasharp...αλλά για τα λεφτά της τη θεωρώ πολύ τίμια επιλογή.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]