-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ρε απατεώνες, τι λαγκάρει λέγατε το S4 και δεν το έπαιρνα;
Το κινητό γαζώνει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κρατήσω την οθόνη κλειστή.εγω απο αυτό που ειχα δοκιμάσει... οτι transition υπηρχε, εβγαζε καρε... Βεβαια εξέφρασα την επιφυλαξη μου πως ισως επειδη ειναι display unit να παιζει κάτι αλλο...
Δλδ για πες μας τώρα... το σεταρες, το χωσες εφαρμογες, το εβαλες widgets, τρέχουν services στο background και ολα ειναι καλά και γρηγορα?
Πάντως με κάνεις να πάω να το ξαναδοκιμάσω...
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σου θυμίσω πως το τρέχον κινητό σου δεν έχει NFC.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Στην ποιοτητα κατασκευης αμφιβαλλω.
Και κάνεις λάθος
Πασο τοτε
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σου θυμίσω πως το τρέχον κινητό σου δεν έχει NFC.
στο σημείο αυτό θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως απέστειλα δήλωση εισοδήματος σου, στην οποία φορολογείσαι για μισθούς 1μυριου ευρώ...
-
Ρε που να σου πατινάρει η παπιαμπούσα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εγω απο αυτό που ειχα δοκιμάσει... οτι transition υπηρχε, εβγαζε καρε... Βεβαια εξέφρασα την επιφυλαξη μου πως ισως επειδη ειναι display unit να παιζει κάτι αλλο...Δλδ για πες μας τώρα... το σεταρες, το χωσες εφαρμογες, το εβαλες widgets, τρέχουν services στο background και ολα ειναι καλά και γρηγορα?
Πάντως με κάνεις να πάω να το ξαναδοκιμάσω...
Έχει ήδη πάνω από 100 εφαρμογές, 7 widgets, όλων των ειδών λογαριασμούς με ανοιχτό συγχρονισμό, σχεδόν όλες τις παπαρίτσες ανοιχτές, αέρας.
Το έβαλα και μουλτιβιου με φουλ HD ταινία και browser με 4 tabs ανοιχτά, εννοείται δεν ένοιωσε.
Εντύπωση μου έκανε που δεν λαγκάρει (ακόμα;) στον dialer, που είναι γνωστό θέμα.Και άσε εμένα που δεν πολύ δίνω σημασία σε λαγκαρίσματα. Φίλος που βλέπει τον φλάς με τον σούπερμαν να κάνουν αγώνα ταχύτητας και λέει ότι λαγκάρουν, δεν είπε κακό λόγο.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και άσε εμένα που δεν πολύ δίνω σημασία σε λαγκαρίσματα. Φίλος που βλέπει τον φλάς με τον σούπερμαν να κάνουν αγώνα ταχύτητας και λέει ότι λαγκάρουν, δεν είπε κακό λόγο.Αν ο φίλος σου δεν λέγεται Quicksilver, Silver Surfer ή έστω Son-goku, τότε απλά υπερβάλλει...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έχει ήδη πάνω από 100 εφαρμογές, 7 widgets, όλων των ειδών λογαριασμούς με ανοιχτό συγχρονισμό, σχεδόν όλες τις παπαρίτσες ανοιχτές, αέρας.
Το έβαλα και μουλτιβιου με φουλ HD ταινία και browser με 4 tabs ανοιχτά, εννοείται δεν ένοιωσε.
Εντύπωση μου έκανε που δεν λαγκάρει (ακόμα;) στον dialer, που είναι γνωστό θέμα.Και άσε εμένα που δεν πολύ δίνω σημασία σε λαγκαρίσματα. Φίλος που βλέπει τον φλάς με τον σούπερμαν να κάνουν αγώνα ταχύτητας και λέει ότι λαγκάρουν, δεν είπε κακό λόγο.
Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Έχω βάλει πλέον τη rom του S4 στο S3 και εξακολουθεί και έχει ακριβώς τα ίδια λαγκαρίσματα (ίσως λίγο μειωμένα) σε σχέση με την 4.1.2 που είχε πριν. Κι αν εξαιρέσεις τη ram δεν νομίζω ότι οι hardwareικες διαφορές τους είναι ικανές για τόσο μεγάλη διαφορά σαν αυτή που περιγράφεις. Συν του ότι όσοι από δω μέσα τον χουν δουλέψει (πχ Μπούσσο και θείος Κορσέρ) επιβεβαιώνουν τα περί λαγκ.
Ίσως out of the box να είναι έτσι όπως τα λες, είναι δεδομένο όμως ότι το android γενικότερα πάσχει από το σύνδρομο των παλιών Windows και με τον καιρό βαραίνει και γίνεται πιο αργό.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν ειναι να σκασει κανα τετοιο,πρεπει ν' αρχισω να γραφω αγγελια για το ΝεξουςΤι σε χαλάει // σου λείπει στο Νέξους 4?
(πέρα απ' το ότι δε βγάζει τα benchmarks που βγάζουν κάποια που βγήκαν μετά από αυτό) -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Αν ειναι να σκασει κανα τετοιο,πρεπει ν' αρχισω να γραφω αγγελια για το Νεξους
Τι σε χαλάει // σου λείπει στο Νέξους 4?
(πέρα απ' το ότι δε βγάζει τα benchmarks που βγάζουν κάποια που βγήκαν μετά από αυτό)Λιγο η καμερα μ ενοχλει ,λιγο το ευαισθητο στις γρατσουνιες σασι και λιγο η ζωη της μπαταριας που αν το χρησιμοποιησω οπως πρεπει να χρησιμοποιειται,στο 12ωρο ειναι στα τελειωματα.Κατα τ αλλα δεν εχω παραπονο και το pure android ειναι αυτο που θελω γιατι μου δινει την ταχυτητα που θελω.Ετσι για την αλλαγη κυριως επειδη με τρωει συνεχεια ο κωλος μου για κατι τετοια.
Συνεχιζω να πιστευω παντως οτι στα χρηματα του δεν υπαρχει κατι πιο γρηγορο στην καθημερινοτητα απο τις γνωστες εταιριες.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Εντάξει, ότι τετραπύρηνο και να πάρεις αν το χρησιμοποιήσεις όπως 'πρέπει' ( ) να χρησιμοποιείται στο 12ωρο πόση πια μπαταρία να σου μείνει?
Το να θες να έχεις το κορυφαίο ή ένα από τα 4-5 κορυφαία κινητά πάντως, αντί να καλύπτεις τις ανάγκες σου, είναι μια τρύπα στην τσέπη για την οποία δεν υπάρχει μπάλωμα....Εμένα με ψιλο-χαλάνε 3 πράγματα:
no microSD, ράδιο, και μη αφαιρούμενη μπαταρία (λέγεται και 'πρόοδος' ) -
'Πρεπει' = Πολυ browsing με το 3g,χρηση διαφορων εφαρμογων,κανα skype-viber,ομιλια και λιγο airdroid στο σπιτι.
Τη μη αφαιρουμενη μπαταρια δε την ανεφερα γιατι και το one unibody ειναι.Κατα τ αλλα δε διαφωνω,δε γινεται να τα εχουμε ολα,ουτε και το πηρα για την αυτονομια του
Αλλωστε ειτε 15 ωρες βγαζει ειτε 20 παλι φορτιση ολη νυχτα θα του κανω,ομως πιστευω μπορει να ηταν και λιγο καλυτερη η αυτονομια.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Τα Nexus για μένα έχουν 3 ελλείψεις που δεν αντέχω: ράδιο, καλή κάμερα και κάρτα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν ειναι να σκασει κανα τετοιο,πρεπει ν' αρχισω να γραφω αγγελια για το Νεξους
Τι σε χαλάει // σου λείπει στο Νέξους 4?
(πέρα απ' το ότι δε βγάζει τα benchmarks που βγάζουν κάποια που βγήκαν μετά από αυτό)Λιγο η καμερα μ ενοχλει ,λιγο το ευαισθητο στις γρατσουνιες σασι και λιγο η ζωη της μπαταριας που αν το χρησιμοποιησω οπως πρεπει να χρησιμοποιειται,στο 12ωρο ειναι στα τελειωματα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2τιποτα δεν ειπες σιγα...μια χαρα....
-
Δεν ξέρω παλικάρια, και εγώ το πήρα ξέρωντας ότι λαγκάρει καθώς το ανέφεραν πολλοί, αλλά δεν κάνει κιχ.
Τελός πάντων για μένα είναι δευτερεύων θέμα έτσι κι αλλιώς.
Από το λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει:
Τέλεια απίστευτη οθονάρα.
Πολύ καλή αυτονομία.
Πανγρήγορο.
Χιλιάδες επιλογές και φίτσουρς (ελληνιστί).
Ηχεία - ακουστικά - σήμα - Wi-Fi ανώτερα των υπόλοιπων κινητών που έχω χρησιμοποιήσει (πλην wifi ativ που δεν παίζεται)- το ημιswiftkey μανίσιο πληκτρολόγιο και τα 50GB στο dropbox.
Πιο ελαφρύ και πιο όμορφο από τα υπόλοιπα galaxy.
Στα αρνητικά: No radio και πολύ μικρός χώρος αποθήκευσης (μόλις με 9 GB ελεύθερα)
- το ημιswiftkey μανίσιο πληκτρολόγιο και τα 50GB στο dropbox.
-
Καλά τα 9GB είναι το λιγότερο. Κοτσάρεις μέχρι 64αρα κάρτα και βάζεις ολόκληρη ταινιοθήκη μέσα. Απ' τα τεράστια ατού των Galaxy.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα Nexus για μένα έχουν 3 ελλείψεις που δεν αντέχω: ράδιο, καλή κάμερα και κάρτα.Στο μεταξύ, με το δικό μου Nexus (αρχαιολογία με τα σημερινά δεδομένα, αλλα αν είχε μεγαλύτερη RAM δε θα είχα σοβαρό λόγο να το αλλάξω ακόμα) θυμάσαι τι είχε παιχτεί με το ράδιο...
http://www.androidpolice.com/2010/07/13 ... -near-you/
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά τα 9GB είναι το λιγότερο. Κοτσάρεις μέχρι 64αρα κάρτα και βάζεις ολόκληρη ταινιοθήκη μέσα. Απ' τα τεράστια ατού των Galaxy.Το πρόβλημα είναι στα προγράμματα, που δεν μπορείς να βαλεις πλέον στην sd.
Στο μεταξύ, με το δικό μου Nexus (αρχαιολογία με τα σημερινά δεδομένα, αλλα αν είχε μεγαλύτερη RAM δε θα είχα σοβαρό λόγο να το αλλάξω ακόμα) θυμάσαι τι είχε παιχτεί με το ράδιο...
http://www.androidpolice.com/2010/07/13 ... -near-you/
Αυτό είχε συμβεί γιατί το Nexus One είχε πρακτικά το ίδιο hardware με το Desire.
-
Το Νοτε2 παίρνει κλασσική simcard ή εκείνες τις μικρές παπαριές; Και αν παίρνει τις μικρές τι πρέπει να κάνω για να έχω τέτοια; Πάω στην wind και μου την αλλάζουν; Γίνεται επιτόπου ή θέλει κάποιο χρόνο;
Οεο;
-
micro sim, πας στη wind και σου την κοβουν ή παιρνεις μια νεα. Ολα επιτοπου και αμεσως.
-
Εγώ την έκοψα με κοπίδι, την κούνησα λίγο για να ευθυγραμμιστούν οι επαφές και από τότε δεν ξανακουνήθηκε.
Περι συσκευών Android...