-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Άμα θες να παίζεις πόλεμο για να ξεδίνεις σου έχω λύση:
Καλό κάψιμο και μακριά από τους δρόμους!!!
Υ.Γ. Πρόσεξε μη σπάσεις κανένα νύχι
Καλα καλα, τα ειπαν κ αλλοι αυτα κ μετα τους ετυχε κ το ξανασκεφτηκαν. Οταν σου τυχει κ εσενα, τα λεμε.
Για να καταλαβαιτε ποσο εχει σαλταρει ο κοσμος: παω χθες στο κεντρικο ταχυδρομειο Πειραια, γιατι επρεπε να φυγουν κατι επιστολες κ το κεντρικο ειναι ανοιχτο μεχρι το βραδυ. Ο δρομος που περναει απο μπροστα του (φιλωνος) εχει στοπ. Αφου λοιπον θα σταματαγα στο στοπ ετσι κ αλλιως, σταματησα ενα μετρο νωριτερα γιατι περιμενε να περασει μια γκομενα, της κανω κ νοημα να περασει.
Κ σηκωνεται ενας τυπος απο ενα μηχανακι σταματημενο στη γωνια εκει περα κ αρχιζει να τσαμπουκαλευεται. Να μην τα πολυλογω, αυτος ηταν ο γκομενος της κ αυτο που εγινε ηταν (σκεψη γκομενου): σταματησες για να περασει πεζος = σταματησες για να περασει η γκομενα = σου αρεσε κ για αυτο σταματησες = θα κανω μανουρα γιατι ειναι η γκομενα μου.
Οπως καταλαβαινετε με τετοια νουμερα δεν εχω ουτε υπομονη, ουτε ορεξη να δωσω περιθωριο. 2-3μ οπισθεν κ μετα κατα πανω του (γιατι ειχε κολλησει στη πορτα μου) κ μετα ρακετα ανα χειρας, τρελλο βλεμμα κ παμε για κυνηγι.
Γκεκε? Κατανοεις οτι ο κοσμος εχει σαλταρει τελειως κ ψαχνεται ενεργα για τσαμπουκα με το παραμικρο? Γκεκε κ γιατι κουβαλαω ολα αυτα τα παραπανω στο αμαξι? Το θεμα εληξε αμεσα κ αποτελεσματικα.
-προσοχή, κυκλοφορεί ένας τρελός που οδηγά ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο!
- τι ένας;;! είναι χιλιάδες!
τρου στόρυ
-
ω ρε κέησυ χρόνια πολλά ρε
-
Όντως έχει γενέθλια. Χρόνια πολλά!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
ΔΕΝ ξερεις τι μερος του λογου ειναι αυτος που πας να μπλεξεις κ τι κουβαλαει πανω του..
οπως δεν ξερεις εσυ για τον αλλον ετσι δεν ξερει και ο αλλος για σενα
ωραια η λογικη σου...μονο που εγω ξερω οτι δεν εχω οπλο η μαχαιρι πανω μου , για τον αλλο δεν ξερω.απλο ειναι..
-
μια χαρα ειναι η λογικη μου
ουτε ο αλλος που εχει μαχαιρι/οπλο ξερει αν εσυ εχεις...απλο δεν ειναι?το θεμα ειναι οτι αυτη η ελλειψη αντιδρασης μας εχει φτασει σ αυτα τα χαλια (ατομικα και σαν εθνος)...εσυ αν θες μπορεις να μην αντιδρασεις και σ αυτον που θα σου βουτηξει το πορτοφολι μεσα στο λεωφορειο, σ αυτον που θα σου φαει τη θεση στην ουρα της τραπεζας, σ αυτον που θα μπουκαρει σπιτι σου και ουτω καθ εξης...καποιοι απο μας θα αντιδρασουμε και θα τα παιξουμε ολα για ολα αναλογα με τη διακινδυνευση του αγαθου...οταν σε καποιον απ αυτους κοπει ο τσαμπουκας θα το σκεφτει καλυτερα (αν εχει τη δυνατοτητα ) να το ξανακανει πραγμα που απο μονο του ειναι κερδος για αλλους συναθρωπους μας
καλυτερα λυκος για μια στιγμη παρα προβατο μια ζωη...και ο νοων νοειτω -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό στην Μεσογείων στην άνοδο, συνάδελφός μου, πήγε να περάσει σε φανάρι και ένας μ@λ@κ@ς πέρασε όλη την ουρά που θα έστριβε αριστερά στο φανάρι, δεν τον πήρε είδηση ο συνάδελφός μου (γιατί μπροστά-μπροστά στο φανάρι ήταν λεωφορείο και δεν είχε ορατότητα) τον χτύπησε ο μ@λ@κ@ς και τον έριξε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και τον σκότωσε.42 χρονών με δύο παιδάκια. Η γυναίκα του έψαχνε να τον βρει, ψάχναμε και εμείς να δούμε γιατί είχε αργήσει να έρθει στο γραφείο και τελικά μας ειδοποίησε η αστυνομία.
Μήπως έγινε πρόσφατα στο ύψος του νοσοκομείου Γεννηματά ;;;
-
Ευχαριστω για τις ευχες. Στο θεμα μας: ας ειναι μακρυα απο ολους σας ολες αυτες οι ιστοριες. Κ ας κανει ο καθενας οτι θεωρει καλυτερο. Παραμενει το γεγονος οτι καθε φορα που καποιος απο εσας δεν αντιδρα, δινει θαρρος στο μαλακα να το (και ΘΑ το) ξανακανει, κ θα το κανει κ χειροτερα.
Εμενα που μου τυχαινουν, θα αντιδρω ετσι. Αφηστε με στην ησυχια μου να το κανω, δεν σας ενοχλει.
-
Δικαιωμα σου να αντιδρας με το τροπο σου,αλλα η μαλακια στην Ελλαδα ειναι ανυπερβλυτη και ανικητη σε ολα τα επιπεδα,αρα το μονο που πετυχαινεις ειναι να αφαιρεις χρονια απο την ζωη σου,οταν ασχολεισαι με το καθε ζωο που βρισκεις μπροστα σου...
Προσωπικα εχω αυξησει πολυ τα επιπεδα ανοχης σε ενδεχομενη μαλακια,και ειμαι με το δακτυλο στη σκανδαλη,για να αποφυγω τετοιους παπαρες,και να χαλασω τη ζαχαρενια μου...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...για ΚΑΝΕΝΑΝ...
Για να εισαι ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ...!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ευχαριστω για τις ευχες. Στο θεμα μας: ας ειναι μακρυα απο ολους σας ολες αυτες οι ιστοριες. Κ ας κανει ο καθενας οτι θεωρει καλυτερο. Παραμενει το γεγονος οτι καθε φορα που καποιος απο εσας δεν αντιδρα, δινει θαρρος στο μαλακα να το (και ΘΑ το) ξανακανει, κ θα το κανει κ χειροτερα.Εμενα που μου τυχαινουν, θα αντιδρω ετσι. Αφηστε με στην ησυχια μου να το κανω, δεν σας ενοχλει.
Πολυχρονος πολυχρωμος και πολυμιξερ κατ'αρχην.
να αφησω το 'τρολλαρισμα' που εγραφα στα προηγουμενα ποστ και να μιλησουμε λιγο σαν ανθρωποι:
Το αν θα το κανει η οχι το ιδιο λαθος, οταν του την αναψεις με τη ρακετα πανω στο φταιξιμο του δεν μπορει κανεις να το ξερει.
Και με τον καλυτερο τροπο αν του το πεις ή με το χειροτερο τροπο να τον τιμωρησεις ΠΟΤΕ δεν ξερεις πως θα αντιδρασει καποιος σε μετεπειτα λαθος.Μπορει να τον κανεις καλυτερα για τις επομενες φορες (παθημα - μαθημα) μπορει ομως και χειροτερα, αφου οταν βρει και εκεινος τον φταιχτη 'κατωτερο' του, να του τις βρεξει οπως εκανες και συ με τον ιδιο ή/και πιο βαρβαρο τροπο.
Αποψη μου, ειναι πως οταν πετυχεις το μαλακα, κανεις τα στραβα ματια μεχρι εκει που γινεται, πρωτον δεν εχεις να κερδισεις τιποτα, ο μαλακας μια ζωη μαλακας παραμενει μυαλο δε θα του βαλεις. Δευτερον επειδη δεν εχεις να κερδισεις τιποτα, μονο θερμιδες θα καψεις αν εν τελει τον σαπισεις... και παλι, χαμενος εισαι.
Η μονη περιπτωση που αξιζει ειναι η αυτοαμυνα. Εκει τον κανεις οσο χαλια επιτρεπει ο νομος χωρις να βγεις ζημιωμενος απο δικαστηριο για σωματικες βλαβες. (αντε καμια σφαλιαρα η κλωτσια να μουδιασει για καμια μερα) -
Στη τελευταια παραγραφο σου λοιπον, η αποψη μου ειναι η εξης:
θεωρω πολυ δυσκολο, οταν αυτος που εχει μαθει να συμπεριφερεται ετσι επειδη συνηθως δεν αντιδρουσε κανεις κ περναγε η συμπεριφορα αυτη, βρεθει με σπασμενο το χχχχχ (χερι, μουρη, κεφαλι, οτι θες), δεν θα συνετιστει τουλαχιστον εως καποιο βαθμο.
Ας δεχτω οτι υπαρχουν ομως καποιοι τετοιοι.
Θεωρω δεδομενο ομως (κ δεν θα μου αλλαξει κανεις τη γνωμη) οτι ΚΑΘΕ φορα που του επιτρεπεται τετοια συμπεριφορα κ επιβραβευεται αυτη με το να γινεται ανεκτη κ να περναει το δικο του, τοτε το προβλημα γινεται χειροτερο, αυτος αποθρασυνεται περισσοτερο κλπ κλπ κ για αυτο εχουμε γεμισει με καφρους που κ περισσοτεροι κ χειροτεροι γινονται.
Τελος ( κ εδω απορω γιατι το συζηταμε ακομα, γιατι ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα ΜΟΥ οποτε δεν μπορειτε να ξερετε καλυτερα), εχω πει παμπολλες φορες οτι χειροτερο για μενα ειναι ΝΑ ΜΗΝ αντιδρασω, να τον αφησω ετσι. ΘΑ ΣΚΑΣΩ αν το κανω αυτο. ΚΑΛΥΤΕΡΑ για ΜΕΝΑ αν αντιδρω.
ΥΓ Προς αυτους που κοροιδευουν: εχω πει πολλες φορες οτι τις εχω φαει μερικες, κ μαλιστα εχω φαει χειροτερες απο οσες εχω ριξει. Δεν λεω 'τους γαμαω κ δερνω ολους', για να με κοροιδευετε. Τι δεν καταλαβαινετε?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σου εχουν συμβει, απλα δεν ασχολεισαι. Σκεψου ποσες εκατονταδες φορες σου εχει κανει εσκεμμενα καποιος μαλακια στο δρομο (εσκεμμενα = οχι ΓΙΑ ΝΑ στο κανει, εννοω προμελετημενα πχ 'αποφασιζω οτι θα χωθω εκει κ ο nikospappas θα αναγκαστει να κανει ακρη'). Σιγουρα μαζευεις εκατονταδες περιστατικα. Εγω απλα δεν τα αφηνω ετσι = κανουν register στο αρχειο μου.Ξερεις γιατι δεν ασχολουμαι, τουλαχιστον στο βαθμο που θα παιξω ξυλο ?
Γιατι πριν 20κατι χρονια βρεθηκε ο αδελφος μου με βαθυ σκισιμο 14 εκατοστων, επειδη ενας μπαρμπας 50αρης θεωρησε σωστο να κατεβει για τσαμπουκα, ενω εφταιγε.
Ηρθε και ανοιξε την πορτα, του επιασα τα χερια , ο αδελφος βγηκε και πηγε να τον απομακρυνει απο εμενα και πανω στα σπρωξιματα , ειδα το αιμα να τρεχει.
Εκεινη την ωρα, ηρθε αστυνομικος και μας χωρισε γιατι ειχα θολωσει και θα τον σκοτωνα.
Πηγε τον τυπο στο Α/Τ και εγω τον αδελφο στο Γεννηματας για ραμματα.
Ο γιατρος που τον εραψε ελεγε για ξυραφι και ποσο τυχερος ηταν που σταματησε μισο εκατοστο απο την καρωτιδα.
Το ιδιο και ο ιατροδικαστης.
Ξυραφι δεν βρεθηκε πανω του, προφανως το ειχε πεταξει.
Χρονια μετα ο τυπος εφαγε 6 μηνες.
Αν τον εβλεπες, ανθρωπακι εδειχνε, κουβαλουσε την οικογενεια μαζι του το ζωον.Δεν τον χτυπησαμε γιατι ειχε την ηλικια του πατερα μας και δεν φανταζομασταν την εξελιξη.
Επειδη λοιπον δεν θελω να παω στο νοσοκομειο η στην φυλακη, απο τοτε ασχολουμαι μονο οσο χρειαζεται για να ειμαι εγω και η οικογενεια ασφαλης.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Επειδη λοιπον δεν θελω να παω στο νοσοκομειο η στην φυλακη, απο τοτε ασχολουμαι μονο οσο χρειαζεται για να ειμαι εγω και η οικογενεια ασφαλης.
Το αυτο !!
... επειδη ποτε δεν ξερεις ΠΟΣΟ ξυλο χρειαζεται καποιος για να βαλει μυαλο και αν σε καποιες περιπτωσεις κρινεις οτι 'πρεπει ο πουστης να πεθανει' ... τι παει να πει, θα κανεις οσα οφειλες για να βγει η ηθικη ικανοποιηση;
Τραβα μια μαλακια ρε Kacey οταν γυρισεις σπιτι να ηρεμησεις ομποοοο -
trolling = η ψηφιακη μαλακια....
-
Όσοι κοροιδεύετε τον kacey είστε 'φλούφληδες' και φθονείτε επειδή δεν έχετε τα @@ να αντιμετωπίσετε παρόμοιες καταστάσεις και τα ζώα παίρνουν θάρρος. Μην εξάπτεστε, δεν απέχω πολύ απ'αυτά, όμως του βγάζω το καπέλο που έχει τα balls και αντιδρά στις ζωώδεις αντιδράσεις. 'Φλούφλης' θεωρούμαι κι εγώ σύμφωνα με τα παραπάνω, αλλά προσπαθώ όσο μπορώ σε πιο ήρεμο επίπεδο να κρατήσω το ζώο στο μαντρί του, πχ αν έρθει κάποιος διπλοσειρά δε θα κατέβω να ζητήσω το λόγο, αλλά δε θα τον αφήσω να περάσει μπροστά μου όσο αυτό είναι εφικτό.
Το 'φλούφλης' δε το λέω για κακό, είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα με τον ήρεμο τρόπο (including me), υπάρχουν αυτοί που αν τους γυρίσει το μάτι τα κάνουν λαμπόγυαλο και υπάρχουν και οι προετοιμασμένοι (τύπου kacey) να παλέψουν για το δίκιο τους εις χάρην όλων. Πιστεύω διατηρείται μια ισορροπία, αλλά όχι και να την λέμε στους άλλους επειδή παλεύουν για το καλό μας ε;
συνιστώ άμεσο ban στους trollers, έχω αρχίσει και κουράζομαι
-
Απαιτεις κιολας ε; Χαλαρωσε... πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια !!
Nταξει μιλαμε σοβαρα, κανουμε και την πλακα μας, αλλα ξεφυγαμε εντελως offtopic... εχει συζητηθει το θεμα πολλες φορες και ειπα ολοκληρωμενα την αποψη μου μια σελιδα πριν.
-
-
Θηλυκό ζώο μεγάλης σχετικά ηλικίας σήμερα το πρωί.
Κινούμαι κανονικά σε ανηφορικό μονόδρομο στην Πεύκη γύρω στις 8μιση και με το που περνάω μια διασταύρωση (στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, για όσους γνωρίζουν την περιοχή) βλέπω να έρχεται αντίθετα μία γκρι Ε30 με οδηγό μια γυναίκα. Σταματάμε και μου δείχνει με νοήματα να πάω πίσω και «γιατί ήρθες τώρα εσύ από εδώ». Της φωνάζω από το παράθυρο «Έχεις έρθει αντίθετα, κάνε πίσω!». Συνεχίζει το βιολί της «κάνε λίγο πίσω για να στρίψω», δεν πτοούμαι συνεχίζοντας το «ήρθες αντίθετα και θα κάνεις πίσω να περάσω» κι εκεί που είμαι έτοιμος να σβήσω τον κινητήρα και να ανοίξω το καπώ να γίνει πανυγύρι αποφασίζει να κάνει πίσω. Έλα όμως που στη σύγχυσή της το πιάνει διαγώνια (για να το βάλει σε άνοιγμα) και δεν προσέχει, καβαλάει πεζοδρόμιο και κεντράρει τον πίσω προφυλακτήρα της σε κολώνα της ΔΕΗ. Δεν ξέρω πόση ζημιά έγινε γιατί έφυγα γελώντας αλλά το ΚΡΑΤΣ ακούστηκε μέχρι την εκκλησία.
Θεία δίκη. -
κΓαβλα θα ελεγα
-
Θα το σκεφτεί πολύ να μπει ξανά αντίθετα σε μονόδρομο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κΓαβλα θα ελεγα
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]