-
ακούστηκαν πολλές γνώμες, εγώ 'απλά' θα σταθώ μόνο στο σημείο ότι το sportage έχει το πρόγραμμα 555 =
5 χρόνια δωρεάν service (με ότι αυτό συνεπάγεται)
5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια (ελπίζω να μην την χρειάζεται!)
5 χρόνια εγγύηση μηχανικών μερώνΠέραν τούτου υπάρχουν αρκετοί άλλοι λόγοι να προτιμίσεις το ένα ή το άλλο, αλλά με τον Κορεάτη ίσως κ να ξεχάσεις αρκετά έξοδα για 5 χρόνια.....
Φιλικά
ΝικόλαςPS: κάτι ακούστηκε για το sportage με τον 2.7 λίτρων κινητήρα!
Γιαυτό απλά να θυμήσω ότι κοστίζει 4.000€ περίπου παραπάνω, είναι εξακύλινδρος κ συνοδεύεται μόνο από το αυτόματο κιβώτιο!
Καλύτερη ίσως λύση ο diesel αλλά σε Αθήνα κ Θεσσαλονίκη.... -
Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας και τη βοήθειά σας.
Όπως είπα και στην αρχή θέλω ένα αυτοκίνητο με αρκετή ευρυχωρία και προσανατολισμένο κυρίως για άσφαλτο, με κάποιες δυνατότητες για εκτός δρόμου (μέτριοι χωματόδρομοι, λίγο χιόνι κλπ). Γι'αυτό κατέληξα ανάμεσα στα 2 αυτά μοντέλα (ίσως και στο crv). Δεν νομίζω ότι το sportage υστερεί σε κάτι από το maverick (ειδικά στους χώρους) με εξαίρεση το όνομα kia.
Δυσκολεύομαι ν'αποφασίσω πάντως!!! -
Το Maverick λογικά πρέπει να έχει μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης από το Sportage. Κι ακόμη μεγαλύτερη πρέπει να έχει το Rav.
-
Ôï Maverick Ý÷åé ìåãáëýôåñç áîßá ìåôáðþëçóçò áðü ôï Rav-4 áí èõìÜìáé êáëÜ.
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Το Maverick λογικά πρέπει να έχει μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης από το Sportage. Κι ακόμη μεγαλύτερη πρέπει να έχει το Rav.Γεγονος!(ΣΤΙς ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ 2-3 ΜΑΒΕΡΙΚ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ)
-
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
Γεγονος!(ΣΤΙς ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ 2-3 ΜΑΒΕΡΙΚ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ)
Δες ομως ποσα Rav κ ποσα Maverick πωλουνται καθε χρονο και θα καταλαβεις γιατι ...
-
Óùóôüò!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Γεγονος!(ΣΤΙς ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΒΡΕΙΣ 2-3 ΜΑΒΕΡΙΚ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ)
Δες ομως ποσα Rav κ ποσα Maverick πωλουνται καθε χρονο και θα καταλαβεις γιατι ...
ΣΩΣΤΑ!!!!Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ!!!
(Νέο)Maverick 2.3 Vs (Νέο)Sportage 2.0