-
Λογικο ειναι.
-
-
Θυμίστε μου λίγο, τι κάνουμε με τα δικαιώματα αν δεν θέλουμε να τα πουλήσουμε;
Λέμε στη χρηματιστηριακή μας ότι θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε ή κάτι τέτοιο ή κάτι άλλο; -
Λέμε στη χρηματιστηριακή ότι θέλουμε να τα ασκήσουμε και φροντίζουμε να έχουμε κατατεθειμένο και διαθέσιμο το απαιτούμενο ποσό στο λογαριασμό μας πριν την ημερομηνία λήξης της περιόδου άσκησης των δικαιωμάτων (για την ΑΛΦΑ 31-05-2013).
-
Σχεδον βεβαιη η επιτυχια της ΑΜΚ της Αλφα,η μαριδα αγοραζει χωρις αυριο
-
Τι θα πει σχεδόν. Δεν έπαιζε ποτέ, τους τελευταίους 4-5 μήνες τουλάχιστον, πιθανότητα αποτυχίας της ΑΜΚ της ΑΛΦΑ, άλλωστε υπάρχει και σκληρή αναδοχή.
Το ίδιο ισχύει και για την αύξηση της ΠΕΙΡ. -
Προσωπικα εχω παψει να χρησιμοποιω την λεξη σιγουρα.
Θεωρητικα ειναι οπως τα λες,Αλφα και Πειραιως ειναι μαλλον οι μοναδικες που θα καταφερουν να κανουν την ΑΜΚ (ο Σαλλας θα παραμενει εκτος φυλακης,οι της Alpha θα πληρωνονται σαν να κερδισαν το λόττο) αλλα οι κανονες του παιχνιδιου και οι συνθηκες αλλαζουν για πλακα απο το 2008 και μετα. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Λέμε στη χρηματιστηριακή ότι θέλουμε να τα ασκήσουμε και φροντίζουμε να έχουμε κατατεθειμένο και διαθέσιμο το απαιτούμενο ποσό στο λογαριασμό μας πριν την ημερομηνία λήξης της περιόδου άσκησης των δικαιωμάτων (για την ΑΛΦΑ 31-05-2013)..... δηλ από 31/5 θα μπούν και άλλες μετοχές στο παιχνίδι => θα υποπολλαπλασιαστεί η αξία αυτών που υπάρχουν τώρα ?
( αγόρασα Αλφα μετά την ημερομηνία αποκοπής για συμμετοχή στην αύξηση ΜΚ )
-
αν αγορασες σκετες μεταχες δεν αλλαζει κατι.
αν αγορασες δικαιωματα αλλαζει
-
.... αγόρασα σκέτες μετοχές ...
Αλλη ερώτηση ... εάν η Παρασκευή με βρεί έχοντας στην κατοχή μου μετοχές της ΕΤΕ , αυτό σημαίνει ότι αυτόματα έρχονται στην κατοχή μου τα δικαιώματα για το πλήθος των μετοχών που έχω και που θα αρχίσουν να διαπραγματευονται κάποια στιγμή ξεχωριστά ( όπως της ΑΛΦΑ ) ...
-
υπομονη τοτε να αυγατισουν ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί.
αγορασα την Τρίτη 14/5/2013 .... η λήξη της συμμετοχής στην ΑΜΚ έγινε την Παρασκευή 10/5
-
Oops κατάλαβα λάθος. Νόμιζα αγόρασες μετά την ημερομηνία αποκοπής για να συμμετέχεις στην ΑΜΚ και αυτό εννοούσα ότι δεν γίνεται.
-
..... μιλάμε χέστηκα πάνω μου ....
-
Μάλιστα...
Ξεπούλησαν σερί ημέρες την ΕΤΕ και ξαφνικά έπεσε σκούπισμα στα χαμηλά. Δε φαντάζομαι να αγόρασαν τπτ συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι, ε; -
Σήμερα είναι τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης για την Εθνική - απ' όσο διάβασα θα επιστρέψει στο ταμπλό την Πέμπτη.
Ερώτησις αδαους: Το reverse split τι σκοπο εξυπηρετεί;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ερώτησις αδαους: Το reverse split τι σκοπο εξυπηρετεί;
... για να μεγάλα περιθώρια πτώσης ?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σήμερα είναι τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης για την Εθνική - απ' όσο διάβασα θα επιστρέψει στο ταμπλό την Πέμπτη.Ερώτησις αδαους: Το reverse split τι σκοπο εξυπηρετεί;
Στην συγκεκριμενη περιπτωση νομιζω οτι το κυριο κινητρο ειναι να συμμμαζευτει το μετοχολογιο, γιατι η ΕΤΕ μεχρι τωρα ηταν πολυμετοχικη
-
Ναι ρε παιδια, καμια αντίρρηση, όμως δεν ειναι εντελώς 'technicality' το ζήτημα; Δηλαδη αφου 10 παλιές = 1 καινουρια, ουσιαστικά δεν αλλάζει κατι.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος) [#2]