-
Να ρωτήσω κάτι σχετικά σχετικό τους φωτογράφους μας.
Θέλω ένα συνεργείο, ας πούμε 'τηλεοπτικό'. Επι της ουσίας, μια κάμερα σταθερή μάλλον, να τραβήξει μια συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια μια κατ' ιδίαν συνέντευξη σε ένα δημοσιογράφο. Το υλικό θα το κρατήσω εγώ για να το χρησιμοποιήσω κατα βούληση.Καμμιά γνωριμία; Κανείς από εδώ;
Γδάρτες - σφάχτες αποκλείονται.
Δεν σηκώνω τηλέφωνα με απόκρυψη (άσχετο).Αν θέλετε να στείλετε συγκεκριμένες πληροφορίες ή προτάσεις, παρακαλώ ΠΜ.
-
με μια σύγχρονη καλή dslr εποχής 5D II κι έπειτα μπορεί να σε καλύψει, άντε να χρειαστεί εξωτερικό mic το πολύ αν μιλάτε σιγανά
-
Κοιτα.... ειμαι ασχετος... το ξεκαθαριζω!!!
Επειδη ενας φιλος ηθελε να κανει κατι αναλογο, θα σου πω την λυση για τον ηχο...
Ειχε 2 δημοσιογραφικα (ψηφιακα παντα), ενα για τον καθε εναν και με ενα μικροφωνο πετου επερνε τον ηχο πολυ καθαρα σε σχεση με την καμερα!!!
Ακομα και σε συνθηκες που περπατουσαν ο ηχος ηταν πολυ καλος... και το βασικοτερο δεν χαθηκε τιποτα απο την συνεντευξη!!!Αυτο εγινε γιατι θελαμε την καμερα ελευθερη, και να μη την δεσμευουν καλωδια + να μην χαθει ουτε μια λεξη!
-
Το Flickr ανακοινώνει 1 Terabyte δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για τις φωτογραφίες σας
http://www.insomnia.gr/Σπουδαίο πράγμα ο ανταγωνισμός! Και ίσα που είχα αρχίσει να φτάνω το όριο των 200 φωτογραφιών και μου ζητούσε να πάω στο Pro!
-
Το είδα σήμερα κι εγώ, και πολύ μ'αρέσει το νέο UI
Συνοδεύτηκε και από ενημερωμένες mobile εφαρμογές, με το ίδιο UI.
Απόλαυση πλέον το browsing εκεί -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Το είδα σήμερα κι εγώ, και πολύ μ'αρέσει το νέο UIΣυνοδεύτηκε και από ενημερωμένες mobile εφαρμογές, με το ίδιο UI.
Απόλαυση πλέον το browsing εκεί+100
Κι εμένα μ αρέσει πολύ... -
Αυτό σχετικά με το flickr το είδατε;
Λίγο υπερβολική η αντίδραση κατά τη γνώμη μου (δεν είμαι κι επαγγελματίας, άλλωστε ), αλλά η δήλωση δείχνει που πάνε τα πράγματα. Και ξεσήκωσε χαμό στο φωτοκύκλωμα.
-
ωραίο το update αν και προτιμούσα το προηγούμενο listing με του σταθερού πλάτος thumbs
-
¨Οντως έχει δίκαιο η χαζή γιατί προφέσσιοναλ φώτο κατ εμέ είναι αυτή που πληρώνεσαι για αυτήν, άσχετα αν το skill level είναι 0 ως 10. Ξέρω πολλά παραδείγματα από παιδιά που δεν είχαν σχέση με τη φωτό και με 4 5 6 καλούς φακούς βγάζουν αξιοπρεπέστατες φώτο ως θαύματα (π.χ. εγώ)
όσο για το νέο ιντερφέης είναι ιντερφέηλ, είναι γιαντομπ0ύτσο όπως λέμε στα μέρη μου, και τώρα θα ανεβάζει ο καθένας ό,τι βλακεία του κάτσει και ό,τι τραβήξει.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
όσο για το νέο ιντερφέης είναι ιντερφέηλ, είναι γιαντομπ0ύτσο όπως λέμε στα μέρη μου, και τώρα θα ανεβάζει ο καθένας ό,τι βλακεία του κάτσει και ό,τι τραβήξει.
Ώρα να ξεκαθαρίσεις τις επαφές σου δηλαδή...
-
ουρτ εσύ ρε, γενικά μιλάω.
-
To είχα παροπλίσει εντελώς το φλικρ τελευταία, ελέω FB
-
Άστε που έχει γίνει και κάκαργο...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
To είχα παροπλίσει εντελώς το φλικρ τελευταία, ελέω FBTo φβ ΔΕΝ κάνει για βιτρίνα στις φωτογραφίες σου. Κάνουν τέτοια συμπίεση που πρακτικά καταστρέφονται
ουρτ εσύ ρε, γενικά μιλάω.
-
Ενημερώνω πως, τελικά δεν κρατήθηκα, και θα παραλάβω σε 10-15 ημέρες έναν Canon 40mm f/2.8 STM
(και πολύ κρατήθηκα δηλαδή... )
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ενημερώνω πως, τελικά δεν κρατήθηκα, και θα παραλάβω σε 10-15 ημέρες έναν Canon 40mm f/2.8 STM(και πολύ κρατήθηκα δηλαδή... )
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και τώρα μένει να βγει κι ένας 20mm f/4 STM pancake και θα δέσει το πακέτο (wishful thinking )
-
Τον ζαχαρώνω κι εγώ τον pancake, αλλά δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω στον εαυτό μου έχοντας τον 50 f/1.8
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Τον ζαχαρώνω κι εγώ τον pancake, αλλά δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω στον εαυτό μου έχοντας τον 50 f/1.8Εγώ έχω και 50/1.4 και 35/2, τι να λέει;
-
Canon EOS 50D Shoots RAW Video
Canon EOS 50D Cinema Camera!
Magic Lantern has made it possible to shoot RAW video on the 5 year old Canon EOS 50D. The forgotten 15mp APS-C predecessor to the EOS 60D.The software is very early in development, but at least one person that has shot with the camera and firmware is quite impressed. EOSHD notes that the camera has hardly any moire or aliasing in early tests and the ISO performance is terrific. The larger pixels on the 15mp sensor really do make a positive difference over the 18mp sensor that we’ve had for years now.
Below is a bit of information of what works well with the current software on the EOS 50D.
Results (24 fps):1592×1062 – frame skipping after about 50 frames (67.7MB/s)
1592×840 – frame skipping after about 480 frames (53.5MB/s)
1592×720 – no frame skipping (44.3MB/s)1320×1062 – frame skipping after about 300 frames (56.1MB/s)
1320×960 – frame skipping after about 1200 frames (50.7MB/s)
1320×840 – no frame skipping (44.3MB/s)1280×1062 – frame skipping after about 250 frames (54.4 MB/s)
1280×960 – no frame skipping (49.2MB/s)
Φωτογραφία. Ασχολείστε;