-
Εγώ θα πήγαινα στο καινούργιο.
-
Να το πάρεις με esp -asr αν πρόκειται για καινούργιο αξίζει τα παράπανω 350 νομίζω ευρώ.Το facelift στο εσωτερικό μάλλον θα αργήσει να γίνει
-
Στο site της dacia λέει ESP & ASR με δερμάτινο τιμόνι 800 ευρώ συν του ότι θα θέλει παραγγελία και θα αργήσει να έρθει. Αλλά αν είναι 350 ευρώ αξίζει.
-
Οπως το λες. 800 και οχι 350 ευρω.
-
Σχετικά με την SHELL κι εγώ κάθε Πέμπτη συνήθως βάζω την V-POWER DIESEL. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ας μου πει αν κάνω καλά. Καλή Ανάσταση σε όλους!
-
Πολυ καλη.Βγαζει περισσοτερα χλμ και το μοτερ ακουγεται καπως λιγοτερο.Αριστη επιλογη.
-
Για σχεδον 55.000χλμ εβαζα shell και τελευταια συνεχεια την v-power... προβλημα δεν μπορω να πω πως ειχα... αλλα τωρα το εχω γυρισει σε ΕΚΟ και το αμαξι ειναι πολου καλυτερο, λιγοτερος καπνος, πιο πολλα χιλιομετρα.
-
Καλο Πασχα παλικαρια!Παντα με υγεια και να χαιρομαστε αυτους που αγαπαμε!
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος την εργοστασιακή αξία των Duster που δηλώνει η εδώ αντιπροσωπία.
Γράφω γιατί η κάθε αντιπροσωπία στην Ελλάδα δηλώνει ότι θέλει.
Θα έχετε ακούσει τι φασαρία γίνετε με το θέμα των εργοστασιακών τιμών των αυτοκινήτων:
http://www.pelop.gr/?page=article&DocID=99546&srv=13 -
Δεν την γνωριζω,αλλα μην ανησυχεις.Η εργοστασιακη του τιμη θα απεχει πολυ απο το να μας βαλουν κι εμας στο καζανι των εχωντων και κατεχωντων.
-
Εχει παρατηρήσει κανεις σπάσιμο στο χρωμα (σαν ρωγμη) εκει που τελειώνει η οροφή(http://postimg.org/image/pihbsefdz/)?
Σε άλλα forum αναφέρετε απο κατόχους και το παρατήρησα και στο δικό μου χθές.
Φαντάζομαι οτι θα το καλύπτει η εγγύηση. -
Αυτο το έκανε και στη Laguna μας απο τον πρωτο χρονο στο ίδιο σημειο
Δε το κοιταξαμε ποτε βεβαια και δεν ενοχλησε σε τίποτα ουτε χειροτέρεψε στα 5 χρονια που την ειχαμε
Αποκλειεται να μην κανουν τίποτα στην εγγυηση γι αυτο -
Παιδιά χτες έκλεισα το laureaute 1.5 dci 4x4 λευκό +ESP/ASR +ηλεκτρικά παράθυρα πίσω +δερμάτινο τιμόνι. Ετοιμοπαράδοτο. Σε 10 μέρες θα το έχω στα χέρια μου!!!
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Παιδιά χτες έκλεισα το laureaute 1.5 dci 4x4 λευκό +ESP/ASR +ηλεκτρικά παράθυρα πίσω +δερμάτινο τιμόνι. Ετοιμοπαράδοτο. Σε 10 μέρες θα το έχω στα χέρια μου!!!Καλορίζικο
-
Ευχαριστώ! Καλά χιλιόμετρα σε όλους!
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Παιδιά χτες έκλεισα το laureaute 1.5 dci 4x4 λευκό +ESP/ASR +ηλεκτρικά παράθυρα πίσω +δερμάτινο τιμόνι. Ετοιμοπαράδοτο. Σε 10 μέρες θα το έχω στα χέρια μου!!!καλοριζικο και καλοταξιδο.
ποσο σου πηγε τελικα? -
Αυτη ακριβως θα ηταν η επιλογη μου αν επερνα τωρα αμαξι!!!
Καλα χιλιομετρα να εχεις και... οικονομικα!!!!
-
18800 μου βγήκε από επαρχία. Πιστεύω πολύ καλά, με δώρα δεύτερα πλαστικά πατάκια και parctronic.
-
Καλοταξιδο να ειναι!
-
Dacia Duster