-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οταν λεω οτι ειστε οτι να ειναι και προσπαθειτε να την πειτε και να χαρακτηρισετε τον αλλο μου λεει ο Ντριφτης ελεος με τα αυτονοητα.
Κατσε να στο ζωγραφισω μπας και καταλαβεις τι διαβαζεις ταγαρι.
Το παραμικρο κολλαει στο οτι θα πει καποιος (απο τους χρηστες) κατι (οτιδηποτε) εδω μεσα (στο φορουμ γενικα και οχι μονο στο συγκεκριμενο τοπικ) θα πρεπει αυτοματως να ειναι αντιθετο με αυτα που λετε και θα πρεπει να του την πεσετε. Αιντε ζωο. Μαθε να διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ να τα συνδιαζεις τα προηγουμενα ποστ της συζητησης και να μην περνεις μια μια τις προτασεις.Δεν ασχολουμε πλεον γιατι μου την δινει πολυ ασχημα οταν διαστρεβλονουν τα γραφομενα μου.
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς...
Μου είναι γνωστό ότι έχεις ένα θεματάκι με την ελληνική γλώσσα, αλλά δεν σου την έχω πει ποτέ γι αυτό, ακόμα και όταν έγραφες με greeklish στη κατηγορία για τη F1.
Κάνε μου λοιπόν τη χάρη και ξαναδιάβασε το ποστ μου. Θα δεις -ελπίζω- αυτή τη φορά ότι απάντησα στο Μάικ το φασολάκι, μετά στον ililia και έπειτα σε εσένα.
Δεν ξέρω τι στο διάολο σκεφτόσουν και έκοψες από την παράθεση αυτά τα 2 κομμάτια, ούτως ώστε να φαίνεται ότι το χαρακτηρισμό ταγάρι τον απευθύνω σε σένα, αλλά θα σου δώσω το benefit of doubt και θα πω ότι πρόκειται για παρερμηνεία εκ μέρους σου και όχι για πούστικη προσπάθεια συκοφαντίας (γιατί δεν έχεις δώσει προηγούμενα για κάτι τέτοιο μέχρι τώρα).
Από εκεί και πέρα, λυπάμαι αλλά θα στο πω ότι φαίνεσαι εντελώς ανόητος όταν εσύ είσαι αυτός που (έστω και άθελα σου) διαστρευλώνεις τα γραφόμενα του άλλου και μετά ειρωνεύεσαι κι από πάνω. Το δε 'Μαθε να διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ να τα συνδιαζεις τα προηγουμενα ποστ της συζητησης και να μην περνεις μια μια τις προτασεις.' που έγραψες με έκανε και γέλασα, γιατί είναι πραγματικά η απάντηση που αρμόζει ακριβώς στις χαζομάρες που εσύ έγραψες αναίτια.
Τέλοσπάντων, σοβαρός άνθρωπος είσαι, ελπίζω να κατανόησες τώρα το σφάλμα που εσύ έκανες. Πάμε παρακάτω.
Zorz, προσπερναω τα περι θεματος που λες οτι εχω με την ελληνικη γλωσσα, συκοφαντιας (ελα πες μου οτι κανεις πλακα οτι θεωρεις οτι μπορει να θελω να σε συκοφαντησω, σε ενα φορουμ αυτοκινητου, σε ενα θεμα που λεει για την ΧΑ, ενω ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας λες και εχω να κερδισω κατι απο αυτο )κλπ κλπ και σου απανταω για τα υπολοιπα.
Ξεκινησες με την προταση 'Να κάνουμε και ειδική μνεία σε κάτι ζαγάρια σαν τον παρακάτω, που έχουν φτάσει το fail στον κύβο:'Και απαντας στον Μαικ στον ililias και μετα σε εμενα. Ετσι οπως λοιπον εγραψες την πρωταση ειναι σαν να απαντας στα 3 παρακατω ζαγαρια. Το οτι εμενα μου απαντησες τριτο κατα σειρα δεν επρεπε να παρεξηγηθω ή να σου απαντησω με τον τροπο που εγραψα εφ οσον ετσι οπως εχεις το εχεις γραψει φαινεται μιλας για τους 3 που κανεις quote πιο κατω?
Anyway.... Αν καταλαβα λαθος sorry για τον χαρακτηρισμο ζωο....
-
φαντασου ποσα χρωσταει του φαρμακοποιου ο εοπυυ του λομπερντου
-
Δεν ξερω αν εχει μπει καποιο λινκ αλλα χαζευα σημερα εφημεριδες, και απο search σε search για ΝΕΑ γενικοτερα, επεσα σε αυτο.
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=24518
Ο Γ. Δραγασάκης του αφαίρεσε αρχικά τον λόγο. Ο βουλευτής δεν σταμάτησε και έτσι ακολούθησε το μέτρο της αποβολής του. Μαζί του αποχώρησαν και άλλοι βουλευτές της Χ.Α.,** ενώ ακούστηκε και ένα «Heil Hitler» που με βάση τα πρακτικά εκστομίστηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάντζα.**
Και σε αυτο.
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=24547
Δεν ξερω κατα ποσο σωστο ειναι το protagon.gr αλλα μεσες ακρες ισως εχει καποιο δικιο οτι ετσι αποκταει μεγαλυτερη δυναμη η ΧΑ.
Εντιτ:
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το χαιλ χιτλερ ηταν τρολια να υποθεσωΤελικα στην ελληνικη βουλη ουτε απο τρολιες ουτε απο αστεια ουτε απο τιποτε δεν καταλαβαινουν, καθως μαλακιζοντε ασυστολος και οι 300 με τετοιες συμπεριφορες. Αλλα και εμεις (ολοι) ειμαστε τοσο ζαγαρια (που με το θα γραφτει κατι καπως τρεχουμε να το σηκωσουμε σημαια ή να απαντησουμε σε καποιον αλλον στα γρηγορα και μεσα στον θυμο του στυλ 'ωωωω τι μου ειπε' και μετα αναγκαζομαστε να τρωμε το καπελο μας σαν τον Ρομπαξ).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=233745&catID=77
Πολύ κόλλημα και εμμονή ο τύπος. Αλλά εντάξει, δεν κάνει ποια τόση εντύπωση. Γεμίσαμε από τέτοιους κολλημένους. Βάρεμα κατάντησε η εμμονή τους. Πλέον έχει φτάσει στα όρια της ψυχολογικής διαταραχής. Εκτός αν τα παίρνουν χοντρά για να γράφουν όλα αυτά (τα ίδια και τα ίδια) που γράφουν. Παίζει και αυτό.
Να το δούμε λίγο ανάποδα;
Κάποιοι υπερασπίζονται μια ομάδα τα μέλη της οποίας έχουν επανειλημμένα ταχθεί υπέρ του εθνικοσοσιαλισμού, την ιδεολογία πάνω στην οποία θεμελιώθηκε ο ναζισμός.
Κάποιοι επιμένουν να υποστηρίζουν καραγκιόζηδες που έχουν γράψει άρθρα υπέρ των πρωτεργατών του ναζισμού στον ΠΠ2.
Κάποιοι επιμένουν ότι πρέπει να ψηφίσουμε ανθρώπους που γράφουν τραγούδια που υμνούν το ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο τόπος θα ξεβρομίσει με τα άτομα που συνεργάζονται με εκτός νόμου νεοναζιστικές οργανώσεις της αλλοδαπής.
Κάποιοι διαμαρτύρονται όταν οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες του internet τους διαγράφουν επειδή είχαν κάνει αναφορές στο Ελληνικό Νεοναζιστικό Κόμμα. Η ανθρωπότητα τους φτύνει και αυτοί ισχυρίζονται ότι βρέχει.Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν την δικαιολογία της άγνοιας. Τα στοιχεία για αυτά είναι παντού, προσβάσιμα από τον καθένα, όσο ανίκανος και να είναι να ψάξει μόνος του. Οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες δεν τα αρνούνται καν. Δεν αρνούνται ότι τα είπαν, ότι τα έγραψαν, ότι τα πιστεύουν και σήμερα. Τους τα τρίβεις στην μούρη και γελούν αδιάφορα (ναι, ρε Εθνικοσοσιαλισμός και εθνικισμός, αίμα τιμή και μπακαλιάρος σκορδαλιά. Έχεις κανένα πρόβλημα; ).
Ποιοι είναι τελικά αυτοί που έχουν το κόλλημα και την εμμονή;
Το ότι κάποιοι για τους δικούς τους λόγους (μίσος για τους πολιτικούς/μίσος για την κοινωνία που τους αδίκησε γενικά/ανικανότητα κοινωνικής ένταξης/μίσος για την φύση που τους γέννησε έτσι/μίσος για τις γκόμενες που δεν τους κάθονται ως οφείλουν/αγραμματοσύνη/απλή βλακεία) επέλεξαν να ταχθούν με τον εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, το ότι κάποιοι αποφάσισαν ότι η αγάπη στον ναζισμό και τον Φύρερ δεν τους ενοχλεί, ΔΕΝ σημαίνει ότι η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να τους αποδεχτεί, ότι ο ολοκληρωτισμός κατάφερε να περάσει στο mainstream.
Προδότες της πατρίδας μας και σκουλήκια ήταν όσοι εξυμνούσαν τον εθνικοσοσιαλισμό, τα σύμβολα του και τους ιδεολόγους του στην κατοχή, προδότες και σκουλήκια είναι όσοι το κάνουν και σήμερα.
Όπως είπα και στην προηγούμενη σελίδα, ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει τις απόψεις του και να μην δέχεται με το ζόρι να τις αλλάξει, επειδή κάποιοι λένε και λένε διαρκώς και επί 24ώρου βάσεως, τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω ότι είναι απλό και κατανοητό αυτό που γράφω.
Όσο αφορά τη ΧΑ επειδή έτυχε το μάτι μου να πέσει σε ένα κείμενο, θα έλεγα ότι καλό θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν να 'χτυπήσουν' την ΧΑ μάλλον θα έπρεπε να αλλάξουν τακτική άμεσα. Και αυτό αφορά και τους επώνυμους αλλά και τους ανώνυμους 'εχθρούς' της ΧΑ. Αν τελικά υπάρχουν τέτοιοι.
ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπακωστόπουλοςΤόσα πολλά αυτογκόλ ούτε ο Μιχαλολιάκος δεν τα περίμενε. Είναι άξιο απορίας πώς τα καταφέρνουν και δεν χάνουν ευκαιρία να μην σκοράρουν στο δικό τους τέρμα. Τηλεοπτικά κανάλια αποφάσισαν να μην καλούν...εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής προσδίδοντας αντισυστημικό χαρακτήρα σε ένα κόμμα που ακριβώς αυτό επιδιώκει. Να εμφανίζεται στα μάτια του κόσμου ότι είναι απέναντι από τους καναλάρχες οι οποίοι καλώς ή κακώς ταυτίζονται απο τους πολίτες με την διαπλοκή και τα συμφέροντα. Δημοσιογράφοι με άρθρα και αναλύσεις στα δελτία ειδήσεων γράφουν και βγάζουν λόγους κατά της Χ.Α νομίζοντας ότι έτσι την κατατροπώνουν. Το αν την συντηρούν δεν το εξετάζουν προφανώς καθόλου. Το αν η Χρυσή Αυγή το θεωρεί τζάμπα διαφήμιση ποντάροντας στο αναγνωστικό και τηλεοπτικό κοινό που δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για πολλούς από τον δημοσιογραφικό χώρο δεν τους το επιτρέπει η υπεροψία και ο μεγαλοπαραγοντισμός να το σκεφτούν. Τα πιο εντυπωσιακά αυτογκόλ τα βάζει όμως το πολιτικό σύστημα. Πολιτικοί και κόμματα. Ο πολιτικός αυτισμός τους είναι απερίγραπτος. Σε πλήρη αναντιστοιχία με το δημόσιο αίσθημα θέλουν να διατηρήσουν μια κατάσταση που είναι η τροφή του τέρατος. Μεγάλες τομές και μεγάλες αλλαγές ζητάει ο λαός, αλλά πολιτικοί και κόμματα επιμένουν να μείνουν όλα ως έχουν. Με ελάχιστες εξαιρέσεις η συντριπτική πλειοψηφία αρνείται να δει την εικόνα που έχει η κοινωνία. Αρνείται να αφουγκραστεί την οργή, τον θυμό, την γενική απαξίωση. Αυτά δηλαδή που είναι η τροφή της Χ.Α. Ε, λοιπόν θα το πούμε ωμά. Ας μην απορούν και ψάχνουν να βρουν τι φταίει. Τους βασικούς υπεύθυνους θα τους βρουν στον καθρέφτη του σπιτιού τους. Γιατί όσο μένουν γατζωμένοι σε ένα πολιτικό σύστημα που είναι το κακό παράδειγμα σε συνθήκες εξαθλίωσης και απαίτησης του λαού για πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτούν την βούλησή τους να πρωτοστατήσουν στο γκρέμισμα του παλαιού και στη δημιουργία του νέου προσαρμοσμένου στα κοινωνικά δεδομένα, αυτή η νοοτροπία είναι που λειτουργεί ως ανελκυστήρας του Μιχαλολιάκου. Συνεχίστε έτσι και θα το δείτε.
Αυτό θέλει και η Χρυσή Αυγή. Να κερδίζει με τα αυτογκόλ του πολιτικού συστήματος.
-
O Παγκαλος σημερα παραδεχτηκε , ξαφνιαζοντας τους δημοσιογραφους οτι κακως αποβληθηκε ο βουλευτης της ΧΑ. 'Ο καθενας μπορει να εκφραζει την αντιθεση του στην δημοκρατια', ειπε και μετα συνεχισε κατηγοροντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μια λεει, γιαουρτοεπιθεση που ειχε δεχτει( σε μια ταβερνα που αλλου) απο εκπροσωπους του.
-
Όταν φτάνει ο Καραμέρος (ο ποιος;;;;;) να σε τρέπει σε άτακτη φυγή, καταλαβαίνεις το επίπεδο και ακόμα περισσότερο το επίπεδο αυτών που επιλέγουν να τους εκπροσωπούν αυτοί οι αστείοι
ινβ4 τριντεντ: Ναι αλλα ο σταλιν κλπ κλπ κλπ κλπ
ινβ4 φασιστάκια: Ο καραμερος να τα πει αυτά στον παγκαλο και το βενιζελο
ινβ4 εντι: τρολολολολολο
ινβ4 σπιρος: Κατι απο Αθενς βόις
Καλησπέρα σας
-
15 χρονών ήταν το παιδί, δεν τον ήξερε τον Χίτλερ. Βέβαια στα 15 τον έχουν διδαχθεί στο Γυμνάσιο αλλά ως γνωστό οι ΧΑίτες δαιν πάναι σχωλυω!!!
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ξεκινησες με την προταση 'Να κάνουμε και ειδική μνεία σε κάτι ζαγάρια σαν τον παρακάτω, που έχουν φτάσει το fail στον κύβο:'Και απαντας στον Μαικ στον ililias και μετα σε εμενα. Ετσι οπως λοιπον εγραψες την πρωταση ειναι σαν να απαντας στα 3 παρακατω ζαγαρια. Το οτι εμενα μου απαντησες τριτο κατα σειρα δεν επρεπε να παρεξηγηθω ή να σου απαντησω με τον τροπο που εγραψα εφ οσον ετσι οπως εχεις το εχεις γραψει φαινεται μιλας για τους 3 που κανεις quote πιο κατω?
Anyway.... Αν καταλαβα λαθος sorry για τον χαρακτηρισμο ζωο....
Όντως κατάλαβες λάθος, γιατί ακριβώς έγραψα 'κάτι ζαγάρια σαν* τον παρακάτω***' (ένας, ενικός αριθμός). Μετά άφησα κενό, απάντησα στον ililia, μετά κι άλλο κενό κι έπειτα σε εσένα. Έπρεπε να ήταν προφανές, άλλωστε αν εννοούσα και τους 3 σας θα έγραφα 'κάτι ζαγάρια σαν τους κάτωθι'.
Επί του θέματος, ΙΜΟ ο Δραγασάκης έκανε και δεν θα έπρεπε να αποβάλλει το χρυσαύγουλο.-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
O Παγκαλος σημερα παραδεχτηκε , ξαφνιαζοντας τους δημοσιογραφους οτι κακως αποβληθηκε ο βουλευτης της ΧΑ. 'Ο καθενας μπορει να εκφραζει την αντιθεση του στην δημοκρατια', ειπε και μετα συνεχισε κατηγοροντας τον ΣΥΡΙΖΑ για μια λεει, γιαουρτοεπιθεση που ειχε δεχτει( σε μια ταβερνα που αλλου) απο εκπροσωπους του.μιλαμε για μεγαλο ψοφιμι ο παγκαλος.χειροτερος κ απ τον τσατσοπουλο.
τον προλαβε στην κολοτουμπα γλυψιματος προς τους χρυσαυγιτες.
πηρα κ 55αρα σαμσουγκ θριντι σινεμα,χιλιαογδοηντα,μπλουρει,τετρακοσια πιξελια,λεντ φωτα ξενον να σας
βλεπω ξαστερα κ να καμαρωνω.
θα σας ξαναπετεινιασουν οι ιδιοι με αλλο τομαρι χαχαχα,μου θελατε κ μ5 -
προχτές στην Πλ. Συντάγματος (σωστά κατά τη γνώμη μου..) γινόταν εθελοντική αιμοδοσία και άλλες εκδηλώσεις με αφορμή την γενοκτονία τον Ποντίων κ.λ.π
Τις προάλλες ο Καμίνης δεν δήλωσε ότι ΔΕΝ θα ξαναδοθεί σε κανέναν η πλατεία?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όταν φτάνει ο Καραμέρος (ο ποιος;;;;;) να σε τρέπει σε άτακτη φυγή, καταλαβαίνεις το επίπεδο και ακόμα περισσότερο το επίπεδο αυτών που επιλέγουν να τους εκπροσωπούν αυτοί οι αστείοι
Να σαι καλά greo μ΄έκανες και γέλασα.
Το φοβερό της υπόθεσης δεν είναι το στρίμωγμα από τον Καραμέρο αλλά το τρολάρισμα από τον Πάντζα που απ' ότι φάνηκε ήταν στρατηγικής σημασίας.
Ο άλλος έφτασε να πει ότι έκανε το τατουάζ επειδή του άρεσε η γραμματοσειρά.
Αυτό ξεπερνά και τη θεωρία μου περί prussienne cavalerie.Κατά τ' άλλα για τι συζητάγαμε; Χρυσαυγίτες...
Όταν καθαρίσουν λίγο κάποια γκέτο στην Αθήνα και μπλέξουν ακόμα χειρότερο τα μπούτια τους τα χρυσαύγουλα, θα δείτε σημαντική αύξηση ποσοστών του Πάνου Βαμμένου λόγω καλλιτεχνικών επιδόσεων σε καλαματιανό, εθνικό ύμνο και καρσιλαμά.@Καβαλίνος
Άλλο φασίστες άλλο καραγκιόζηδες. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Επί του θέματος, ΙΜΟ ο Δραγασάκης έκανε και δεν θα έπρεπε να αποβάλλει το χρυσαύγουλο.-
+1000...!! Οπως λέει κι ο άλλος παραπάνω, ακόμα ενα αυτογκόλ. 'Νταβατζήδες' τους ανεβάζουν, 'συμμορία' τους κατεβάζουν και νιώθουν ρίγος στην σπονδυλική τους στήλη απο τον αποτροπιασμό, όταν ο Χ.Αυγίτης αποκαλεί Mr. Alexis τον Τσίπρα...! Εχει δίκιο ο ιπποπόταμος σ΄ αυτή την περίπτωση.
Γελάει ο κόζμος...! (προς το παρόν....Γιατί όταν τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα, αρχίζει το κλάμα).
-
τι διαβασα?εφυγε η αριστερη ρεπουση απ την βουλη κ ο μπουταρης δεν πηγε να καταθεσει στεφανι?
τι σας δινουν κ τους ψηφιζετε ακομα δεν μπορω να καταλαβω.
ε ρε κ να βγει η αριστερα ουτε θα καταλαβετε τι σας συνεβει.http://www.youtube.com/watch?v=qRubdabg ... _embedded#!
15 λεπτακια δειτε τα μισα.
θα λετε μετα απο λιγο καιρο αυτο ηταν το σπιτι μου. -
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
τι διαβασα?εφυγε η αριστερη ρεπουση απ την βουλη κ ο μπουταρης δεν πηγε να καταθεσει στεφανι?
ε ρε κ να βγει η αριστερα ουτε θα καταλαβετε τι σας συνεβει.http://www.youtube.com/watch?v=qRubdabg ... _embedded#!
θα λετε μετα απο λιγο καιρο αυτο ηταν το σπιτι μου.Xτες βγηκα μ ενα φιλο φιλολογο - ιστορικο. Μου αναφερθηκε σ ενα βιντεο ενος ανταρτη απ τη Συρια που ξεριζωσε την καρδια ενος νεκρου στρατιωτη και τη δαγκωσε. 'Πρωτου ξεκινησεις τα περι ζωων,κανιβαλισμου, κλπ να σε πληροφορησω οτι και οι κομμουνιστες στον εμφυλιο το κανανε συχνα αυτο. Εχω και μπολικο φωτογραφικο υλικο σπιτι, αν σ ενδιαφερει' μου ειπε.
'Μπα, ασε' του λεω -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
θα λετε μετα απο λιγο καιρο αυτο ηταν το σπιτι μου.Xτες βγηκα μ ενα φιλο φιλολογο - ιστορικο. Μου αναφερθηκε σ ενα βιντεο ενος ανταρτη απ τη Συρια που ξεριζωσε την καρδια ενος νεκρου στρατιωτη και τη δαγκωσε. 'Πρωτου ξεκινησεις τα περι ζωων,κανιβαλισμου, κλπ να σε πληροφορησω οτι και οι κομμουνιστες στον εμφυλιο το κανανε συχνα αυτο. Εχω και μπολικο φωτογραφικο υλικο σπιτι, αν σ ενδιαφερει' μου ειπε.
'Μπα, ασε' του λεωΑναγούλιασες;
-
η 'αριστερα', βαθεια συντηρητικη, δεν μαθαινει ουτε απο τα λαθη της.
συνεχιζει να μην ενδιαφερεται για το τι θα γινει στην κοινωνια με τις επιλογες της κ επικεντρωνεται στην καταστροφη των αντιπαλων της, ελπιζοντας καποτε να παρει την εξουσια - τι κ αν τοτε δεν υπαρχει χωρα...................... -
Ιστορικος/φιλολογος-φιλος mikegr, κατοχος μοναδικων ντοκουμεντων απ τον εμφυλιο
WIN -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
'Μπα, ασε' του λεωπρεπει τουλαχιστον να πας να δεις εστω τα μισα.οπλισου με κουραγιο γιατι δεν θα πιστευεις αυτα που θα σου δειξει οτι εγιναν.
φυσικα,κ χωρις να θελω να το παινευτω σε καμια περιπτωση,τα ντοκουμεντα,το υλικο απο φωτογραφιες,συγγραφικες εργασιες που δεν κυκλοφορησαν ποτε εκατερωθεν στρατοπεδων,αυθεντικες πληροφοριες μεχρρι κ οτιδηποτε μπορεις να φανταστεις τα εχω εγω στην ελλαδα.
αφου σκεφτομαι φετος το καλοκαιρι να τα παρω απ το χωριο κ να τα ανεβασω σουηδια να ξεκινησω τον χειμωνα να τα βαλω σε μια ταξη με την βοηθεια της συζυγου κ καποιων του κλαδου της να γραψουμε 2-3 τομους κατα πασα πιθανοτητα προς εκδοση. -
Ακούω οτι οι εκδοσεις Γεωργιάδη (του Αδώνιδος) αναλαμβάνουν με χαρα τέτοια λαμπρά projects
-
Πού να χωρέσει τέτοιο πονημα σε 2-3 τόμους, τύφλα να χει η Papyrus Larousse Britannica
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]