-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο όνομα του Χριστού έχουν γίνει σταυροφορίες, έχουν καεί άνθρωποι στην πυρά και έχουν εξοντωθεί ολόκληρες φυλές
Αλεξ επέτρεψε μου μια διευκρίνηση. Ο ίδιος ο Χριστός δεν είπε σφαξτε, σκοτωστε, εξοντωστε. ΑΝΘΡΩΠΟΙ -τάχα μου- 'εκπρόσωποι' τα έκαναν παραφράζοντας τα λόγια του.
Απλώς να επισημαίνεις αυτό που έγραψες, το 'στο όνομα του' = από κάποιους άλλους. Όχι ο ίδιος.
Η ιστορία του (ή παραμύθι για κάποιους) λέει για λόγο, έργο και αυτοθυσία. Όχι για εξαναγκασμό, βία και θάνατο.Sent from my MT27i using Tapatalk
Κώστα μου αυτό ακριβώς που λες ήταν το νόημα των γραφομένων μου. Ο Χριστός είπε πολύ σωστά πράγματα. Στο όνομα του έγιναν αίσχη. Το ίδιο συνέβη και στον κομμουνισμό. Ο Μαρξ και ο Λένιν είπαν πολύ σωστά πράγματα. Οι επίγονοι κάνανε αίσχη! Αν λοιπόν απορρίπτεις τον κομμουνισμό επειδή ο Στάλιν έκανε αίσχη, με την ίδια λογική θα πρέπει να απορρίψεις και τον Χριστιανισμό. Ξέρεις ότι είμαι άθεος αλλά ξέρεις επίσης ότι ασπάζομαι όσα είπε ο Χριστός* επειδή ήταν σωστά.
*Είτε υπήρξε σαν ιστορικό πρόσωπο, είτε όχι και είναι απλά δημιούργημα κάποιον που ήθελαν να εδραιώσουν μια πίστη.
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
καπιταλιστική ιδεολογίακαι διασφάλιση της δημοκρατίας
σύμφωνα με τη λογική του τριντέντ πάντα
Abu Ghraib και Guantanamo, μεγαλε ανθρωπιστη, να δουμε τι θα ελεγες αν σου τρωγανε κανα δυο συγγενεις στο 9/11
για παρε τωρα και τη σοβιετικη αποψη
εχει πολυ κλικ να κανεις.
http://www.memo.ru/history/NKVD/GULAG/maps/ussri.htm@ Realzeus,
εχω την εντυπωση πως αμα ειναι να πετυχει η επανασταση, ο Λενιν δηλωνει απεριφραστα 'Σφαξτε', δεν ειναι τοσο αθωα τα πραγματα οσο θελεις να τα παρουσιαζεις.
-
Οι απόγονοι του Σταλιν, του Λενιν, του Δημητρόφ κλπ κλπ κλπ τι ακριβώς προνόμια απολάμβαναν; Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά των προνομίων λόγω θέσης με τα κληρονομικά μεταβιβαζόμενα, υπάρχει θέμα.
ινβ4 βορειος κορεα μπλα μπλα μπουρδε μπουρδε
Απαντηση: Ακόμα και το ΚΚΕ στα συλληπητήρια προς τον Κιμ υιο και ενόψει της αναρρίχησης του Κιμ εγγονού, εκανε ειδική κριτική μνεια στα φαινόμενα οικογενειοκρατίας και κληρονομικής εξουσίας
-
Γιατι μας πας στα GulAG χαριτωμενε μας φίλε; Τα νησάκια που έστελνε τον κοσμάκη ο παππούς σου δε σου κάνουν;
-
Καλα επεσες στην περιπτωση, ακομα και η κορη του Σταλιν την εκανε με ελαφρα πηδηματακια απο το σοσιαλιστικο παραδεισο.
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γιατι μας πας στα GulAG χαριτωμενε μας φίλε; Τα νησάκια που έστελνε τον κοσμάκη ο παππούς σου δε σου κάνουν;Αγαπητε εν Σταλιν αδελφε, ο παππους μου πολεμησε στον Α παγκοσμιο πολεμο και αν και δεξιος, τους ανταρτες που βρηκε στο αμπελι του να κρυβονται ΔΕΝ τους εδωσε, τουναντιον τους αφηνε και μερικα καρβελια ποτε ποτε να τα βρισκουν να τρωνε.
Τα gulag ηταν το υπερατου μου για τον Garland. Πες μου οτι δεν υπηρξαν.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
@ Realzeus,εχω την εντυπωση πως αμα ειναι να πετυχει η επανασταση, ο Λενιν δηλωνει απεριφραστα 'Σφαξτε', δεν ειναι τοσο αθωα τα πραγματα οσο θελεις να τα παρουσιαζεις.
Κοίτα, ο πολεμικός κομμουνισμός είναι απαραίτητη συνθήκη για να εδραιωθεί μια τέτοια κοινωνία. Δεν υπάρχει περίπτωση το κεφάλαιο να δεχθεί αμαχητί εδραίωση κομμούνας. Εδώ ο γελοίος ο Βενιζέλος (όχι ο τωρινός αν κι αυτός γελοίος είναι...) έστειλε στρατεύματα από ένα προτεκτοράτο του κώλου για να πολεμήσουν με τους Λευκούς κατά των Ερυθρών στην μεγαλύτερη χώρα του κόσμου!!! Οπότε το 'πολεμήστε τους' είναι αναγκαίο. Το 'σφάξτε τους αιχμαλώτους' δεν είναι αναγκαίο όμως. Έγινε μόνο στην περίπτωση των Ρομανόφ γιατί όπως καταλαβαίνεις δύσκολα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Αν και προσωπικά δεν θα εκτελούσα τα γυναικόπαιδα, ίσως ούτε τον Νικόλαο Β'. Μια φυλάκιση σε ένα παλάτι θα ήταν αρκετή αλλά θα ελλόχευε ο κίνδυνος αντεπανάστασης όσοι υπάρχει ζωντανή η κεφαλή του εχθρού.
-
Καλα επεσες στην περιπτωση, ακομα και η κορη του Σταλιν την εκανε με ελαφρα πηδηματακια απο το σοσιαλιστικο παραδεισο.Το ξέρεις ότι ο Στάλιν δεν γούσταρε τα παιδιά του όμως ε; Επίσης όταν του είπαν ότι οι Γερμανοί έπιασαν τον Υποσμηναγό τότε γιό του και ήθελαν ανταλλαγή με Γερμανό Στρατηγό, ο Πατερούλης απάντησε ότι Στρατηγός ανταλλάσσεται μόνο με Στρατηγό!!!
-
Συντροφοι διαλλειμα, γιατι ψαχνοντας στο νετ για τα συλληπητηρια που ενεφερε ο Γρεο παραπανω, -που δεν ειδα τιποτα για οικεγενειοκρατια κλπ- βρηκα αυτο:
Συλλογη φωτωγραφιων του Κιμ Γιονγκ Ιλ να κοιτα πραγματα
ΕΧΩ ΚΛΑΨΕΙ
-
καπιταλιστική ιδεολογία
και διασφάλιση της δημοκρατίας
σύμφωνα με τη λογική του τριντέντ πάντα
Abu Ghraib και Guantanamo, μεγαλε ανθρωπιστη, να δουμε τι θα ελεγες αν σου τρωγανε κανα δυο συγγενεις στο 9/11
για παρε τωρα και τη σοβιετικη αποψη
εχει πολυ κλικ να κανεις.
http://www.memo.ru/history/NKVD/GULAG/maps/ussri.htmΑπλά σου παρουσίασα το επιχείρημα σου από την ανάποδη. Αλλά επειδή δε σε συμφέρει κάνεις επίκληση στο συναίσθημα, πράγμα που αν έδινες εξετάσεις γλώσσας στις πανελλήνιες θα ήξερες ότι είναι η πιο χαμηλού επιπέδου μορφή πειθούς.
Το ότι δεν ξέρεις ότι η 9/11 ήταν απάντηση σε προγενέστερα εγκλήματα των Αμερικανών θα το αφήσω ασχολίαστο. Πόση wiki να διαβάσεις πια.
Είσαι όμως μεγάλος δημοκράτης όταν υποστηρίζεις αυτά τα εγκλήματα ως δίκαια αντίποινα για την καταστροφή 2 πύργων εν έτη 2000 και μετά.
Για να μη μιλήσουμε για το κουρέλιασμα του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ, και την εξαγωγή δημοκρατίας της κυβέρνησης Μπους, ανύπαρκτα όπλα μαζικής καταστροφής κτλ κτλ.Όταν κάποτε διαχωρίσεις το τί λέει μια ιδεολογία από το τί γίνεται στην πράξη από κάποιους εις το όνομα αυτής να μας ενημερώσεις. Αν το καταφέρεις αυτό, μετά το επόμενο βήμα είναι να δεις πού κολλάνε όλα αυτά που λές με την οργανωτική δομή του ΚΚΕ. Τέτοια λογικά άλματα και ακροβασίες ούτε ο Μελισσανίδης.
-
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Τέτοια λογικά άλματα και ακροβασίες ούτε ο Μελισσανίδης.Καλό παιδί. Γειτονόπουλο ήταν. Αλλά πολύ 'χαρούμενο'... (επίκληση στο συναίσθημα και ad hominem επίθεση ήταν αυτή ).
-
συ δηλαδη πιστευεις οτι η 9/11 ηταν 'απαντηση στα προγενεστερα εγκληματα'? Πολιτισμενοι μουσουλμανοι ενωθειτε. ΟΚ
Μια χαρα κολλητιλικια ειχαν οι ΗΠΑ με τον Οσαμα επι εισβολης Σοβιετικων στο Αφγανισταν, απλα το μονο που τον ενδιεφερε ηταν η θρησκεια...
-
-
Ένα βιντεάκι για το χτεσινό σκετσάκι στη Βουλή
και ένα μικρό quote για τη βλακεία που έγραψε ο greo.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fidel_Castro#Col03
Castro has publicly defended his government from such accusations, using the “standard Marxist answers” to such criticisms; that the state must limit the freedoms of individuals in order to protect the rights of the collective populace, such as the right to employment, education and health care
Τι πιο όμορφο που θα λεγε και ο Infinity.
Δεν είναι ότι υπήρχε καταπίεση στα κομμουνιστικά καθεστώτα, αλλά ένας μικρός, τοσοδούλησνα περιορισμός ελευθεριών για το καλό του συνόλου.
Και οι ΗΠΑ πάντως τα βασανιστήρια του Γκουαντάναμο είπαν ότι έγιναν για το καλό της ελευθερίας.
-
για την αποτυχια του Κομμουνισμου φταινε οι ανθρωποι που τον εφαρμοσαν λαθος, για τον καπιταλισμο ομως, φταιει η ιδεολογια οχι οι ανθρωποι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για την αποτυχια του Κομμουνισμου φταινε οι ανθρωποι που τον εφαρμοσαν λαθος, για τον καπιταλισμο ομως, φταιει η ιδεολογια οχι οι ανθρωποιΠροφανώς...
Τώρα πρόσεξα την απόδειξη του cosneo.
Τι μαλάκες κυκλοφορούν έκει έξω ρε πστη μου... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για την αποτυχια του Κομμουνισμου φταινε οι ανθρωποι που τον εφαρμοσαν λαθος, για τον καπιταλισμο ομως, φταιει η ιδεολογια οχι οι ανθρωποιΑν υπονοείς ως αποτυχία τα 'δημοκρατικά' εγκλήματα των δυνάμεων εκατέρωθεν, μην το πάρεις κατάκαρδα, αλλά δεν έχεις καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάμε, και το λολ σου το έβαλες σε μια ανύπαρκτη θέση που δεν την έχει υποστηρίξει κανείς μέχρι τώρα.
ο Bill έχει σφυρίξει 2 φορές, όποιος έχει απορίες ας πάει στο κατάλληλο τοπικό. μην είμαστε γαϊδούρια
-
δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα το φορουμ, δικαιολογεισαι.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα το φορουμ, δικαιολογεισαι.α, οπότε εκεί που είμαστε οφφ τόπικ, είπες να πας χρόνια πίσω.
ΟΚ, μου ακούγεται λογικό. -
με επιασες μπαγασα!
ΝΟΤ!
Capitalism vs Communism Mother of all topics