-
-
-
-
-
Ουτε εγω κανω κεφι τα φουσκοματα στο μινι αλλα φιλε νονε ο καθενας στην περιουσια του κανει οτι θελει,δημοκρατια υποτιθεται εχουμε ακομα,τα σεβη μου.
-
Μα δε σχολιασα τα φουσκωματα, αλλα οτι ειναι εξω εκτεθημενο στον Δημο...
-
Καταλαβα λαθος,ζητω συγνωμη.
-
-
-
-
το ARO το γουσταρα παντως....
-
Επειδή μένω στην ίδια γειτονιά, να σας πω ότι ειναι πάνω από 10 χρόνια εκεί. Το αρο πριν 4-5 χρόνια το πηρε κ το εβαψε. Η πορσε καταρέει κάθε χρόνο κ πιο πολύ. Στην αρχή ήταν σαν καινούρια
-
Οπως τα λετε.. και πινακιδες ειχε η porsche μεχρι περυσι και τα τελευταια 5,5 χρονια οσο παει και χειροτερευει.. εκει γυρω παρκαρε και ενα λευκο triumph stag με Ι.Ο. το οποιο εχω να το δω 2 χρονια περιπου.
-
Σωστά, πολλές φορές το κάλυπταν και με κουκούλα. Πάντως είχε αρκετά φανερά σαπίσματα από τότε..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οπως τα λετε.. και πινακιδες ειχε η porsche μεχρι περυσι και τα τελευταια 5,5 χρονια οσο παει και χειροτερευει.. εκει γυρω παρκαρε και ενα λευκο triumph stag με Ι.Ο. το οποιο εχω να το δω 2 χρονια περιπου.stag με ΙΟ ??δεν θυμαμαι να ειχα δει κατι τετοιο!αλλα με πριζωσες να κανω μια βολτα μηπως και ειναι κρυμμενο σε καμια πυλωτη.. !!(πολυ ARO στα περιξ της πατρας τωρα τελευταια)
Υ.Γ ..none τον βατραχο τον βρηκες τελικα?
-
Ναι τον βρηκα και σ ευχαριστω!
Το triumph stag ειναι αυτο..φωτογραφιες του 2009 αλλα το εβλεπα για αρκετα χρονια μετα.

Σηκωσαν σχετικα προσφατα και το λευκο allegro απο Ρηγα Φερραιου και Γκοτση..Αραγε την ασημι alfett gt που ηταν πολυ ταλαιπωρη αλλα οριτζιναλ τη θυμασαι? Αραγμενη μεχρι τελος 2008 Ρηγα Φερραιου και Σατωβριανδου διπλα στο σχολειο.Ακουσα οτι ισως πηγε για ανακατασκευη..
-

-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι τον βρηκα και σ ευχαριστω!
Το triumph stag ειναι αυτο..φωτογραφιες του 2009 αλλα το εβλεπα για αρκετα χρονια μετα.

Σηκωσαν σχετικα προσφατα και το λευκο allegro απο Ρηγα Φερραιου και Γκοτση..Αραγε την ασημι alfett gt που ηταν πολυ ταλαιπωρη αλλα οριτζιναλ τη θυμασαι? Αραγμενη μεχρι τελος 2008 Ρηγα Φερραιου και Σατωβριανδου διπλα στο σχολειο.Ακουσα οτι ισως πηγε για ανακατασκευη..
Τα ξερω ολα αυτα τα αυτοκινητα, ειναι η γειτονια μου! Κριμα για το allegro, δεν ηξερα οτι το πηραν. Στον ιδιο δρομο με την ασημι αλφετα παρκαρε και ενα φιατ μαυρο κουπε, δεν το ξερα σαν μοντελο γιατι δεν ειχα ξαναδει ποτε τετοιο, σε παρομοια τραγικη κατασταση. Λογικα πεταχτηκε γιατι εχω καιρο να το δω..
-
-
Τα 3 πρωτα τα χω ανεβασει εν καιρω.. Με το renault ομως μ εστειλες...
Classic Safari