-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Το ότι στην Ελλάδα στo Rock in athens οι Dm ήταν τα πουστράκια και το 2013 γαμούν και δέρνουν είναι κομμάτι της ελληνικής - αστείας - πραγματικότητας
Τότε τους είδα κι εγώ στο καλλιμάρμαρο. μαζί με άλλους ημι-θεους (Cure, stranglers, clash) δεν είχαν πολύ τύχη τότε.
Ο ήχος τους έχει κάνει σχολή πάντως Πάντα μου άρεσαν, αλλά όχι κολλημένος όπως άλλες μπάντες. -
Ξεχωριστοί στο είδος τους και δεν ξέφυγαν ποτέ απο το 'electro pop' όπως το έλεγαν και οι ίδιοι. Και οι ροκάδες απογοητευμένοι που μάλλον δεν ήξεραν ... δεν ρώταγαν (ή μάλλον δεν άκουγαν)?!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Black Celeb - Songs about - ViolatorΚατα την άποψη μου 3 διαμάντια που θα αρκούσε και 1 μόνο για να χαρακτηριστείς μεγαλη μπαντα
Να σε διορθώσω λίγο....ULTRA....SONGS OF FAITH AND DEVOTION....VIOLATOR....MUSIC FOR THE MASSES....PLAYING THE ANGEL.....
-
Τώρα σας ξενερώσω, αλλά στα @@ μου.
=
Σώσον Κύριε τον λαόν σου...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πάντα τους ειχα σαν μια μπάντα που είχε κάποια καλά κομμάτια και πολύ filler. Τεσπα.Χωρίς να τρελαίνομαι για depeche, το ότι τους αναφέρουν πολλοί μεταγενέστεροι (από πολλά διαφορετικά είδη μουσικής) ως σημαντική επιρροή λέει πολλά. Και οι διασκευές που κάνουν οι πεφωτισμένοι τους, δείχνουν σεβασμό αν και μου φαίνονται καλύτερες από τα original (stripped, I feel you, τα mansonικά κλπ.).
Είναι μια μπάντα για ρισπέκ χωρίς πολλά λόγια και σοβαρή αιτιολόγηση.
-
συναυλιες 2013 του πασχαλη τερζη.
Καβάλα 17/6 (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ»)
Ιωάννινα 19/6 (ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»)
Πάτρα 24/6 (ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ)
Λάρισα 27/6 (AEL FC ARENA)
Ηράκλειο 1/7 (ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ)
Οι υπόλοιπες θα ανακοινωθούν σύντομα!!
-
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
:lipsealed:Σύντομα λέει.Έχε λίγο υπομονή!
-
-
Κατι ακουσα πως μπορει να ερθει και η Λανουλα η Ντελ Ρει τον Ιουλιο!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Κατι ακουσα πως μπορει να ερθει και η Λανουλα η Ντελ Ρει τον Ιουλιο!!!Σιτ τζαστ γκοτ σιριους, που τ' ακουσες αυτο;
-
Μεσιέ Σινάναϊ έχεις πετύχει πουθενά ηλεκτρονική προπώληση για Σόκρατες?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κατι ακουσα πως μπορει να ερθει και η Λανουλα η Ντελ Ρει τον Ιουλιο!!!
Σιτ τζαστ γκοτ σιριους, που τ' ακουσες αυτο;
http://www.athensbars.gr/music/lana-del ... tin-ellada
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μεσιέ Σινάναϊ έχεις πετύχει πουθενά ηλεκτρονική προπώληση για Σόκρατες?Μιας και επανήλθε το φόρουμ, ας το γράψω κι εδώ
Ανακοινωθεί αυτή τη βδομαδούλα η προπώληση...
-
Νομίζω ότι η Λάνα ανακοινώθηκε για 8 Ιουλίου στο Κύμα του Ροκ.
-
Τρου
-
Αν ισχυει αυτο, θα εχει μονοημερο για την ημερα της ή οποιος θελει θα πρεπει να φαει στο κεφαλι το 60αρι ή ποσο ειναι του τριημερου;
-
Ανάκαθεν στο Ροκγούειβ μπορούσες να πας και μεμονωμένα. Πιστεύω ότι ισχύει το ίδιο και τώρα.
-
Φυγαμε Μπιλοπουλε!!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Νομίζω ότι η Λάνα ανακοινώθηκε για 8 Ιουλίου στο Κύμα του Ροκ.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014