-
{{{{{Πάντως ίσως είναι κάτι που θα έπρεπε να μάθουμε να το κάνουμε όλοι (οι συνειδητοποιημένοι οδηγοί)... Καταγραφή στοιχείων (έστω 'for the record') και αν δούμε τίποτα στραβό (φθαρμένα λάστιχα, σταμάτημα χωρίς alarm σε επικύνδυνο σημείο του δρόμου κλπ... παατηρητικότητα θέλει!) φωτογραφιούλα με τη μηχανή μιας χρήσεως που υπάρχει (αν όχι, θα έπρεπε!) στο ντουλαπάκι. Ίσως κάνει τη διαφορά}}}}}}
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!Εγώ προσωπικά πήρα κινητό που βγάζει φώτο και το εχω πάντα εύκαιρο στο αμάξι και όποτε βλέπω στρουμφοόχημα ετοιμάζομαι γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν έιναι πρώτος στο φανάρι αποκλείεται να κάτσει να περιμένει!!!
Προτείνω να δημιουργηθεί ξεχωριστό θέμα όπου θα δημοσιεύονται φώτο απο στρουμφάκια να παρανομούν!Προσωπικά θα ήθελα να μαθω αν τραβήξω μια τέτοια φωτογραφία που μπορώ να απευθυνθώ για καταγγελία!Προτιμώ μέσω νετ και πάντα επώνυμη.....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και τι έγινε παραξενεύτηκες ρε Κωνσταντίνε?γιατί σε ξενίζει μια απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά ΜΠΑΤΣΟΥ?
Σπύρος
Γιατί κυνηγάνε ΕΜΑΣ τους... 'γκαζοφονιάδες' που θέλουμε ο καθένας κι από ένα μπάτσο πάνω απ'το κεφάλι μας.
-
και για οσους θελουν να πλουτισουν την συλλογη των πινακιδων των συμβατικων αυτοκινητων της ΕΛΑΣ παραθετω μια ακομη.......
ΥΗΗ-6956 XSARA ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ!!!!!!!!
εθεαθη στην Λ.Βουλιαγμενης σημερα με τον φαρο στον ουρανο να συνοδευει [μαλλον] χρηματαποστολη των ΕΛΤΑ!!!!!!
-
καλησπερα σε ολο το φορουμ θα ηθελα να ρωτησω το εξης που μου συνεβει σημερα στον επαρχιακο δρομο αρτακης-χαλκιδας εκανα προσπεραση πορευομενος προς χαλκιδα λογω ενος παππου με αγροτικο γιατι πηγαινε με 20 km/h απο το αντιθετο ρευμα σε μεγαλη αποσταση ομως ερχοταν ενας ασφαλιτικο xsara και απο μακρια μου αναβοσβησε τα φωτα πιο κατω σταματησα να δω μηπως με ακολουθουσαν για ελεγχο ομως δεν ηρθε κανεις ετσι πηρα το καφεδακι μου και συνεχισα
ερωτηση τωρα μπορει να μου ερθει κληση σπιτι αν μου εχει παρει τον αριθμο πινακιδας? να περιμενω κληση φωτια???
εχει αυτη τη διακαιοδοσια το συγκεκριμενο οχημα? -
Ο χρήστης mamoulas έγραψε:
καλησπερα σε ολο το φορουμ θα ηθελα να ρωτησω το εξης που μου συνεβει σημερα στον επαρχιακο δρομο αρτακης-χαλκιδας εκανα προσπεραση πορευομενος προς χαλκιδα λογω ενος παππου με αγροτικο γιατι πηγαινε με 20 km/h απο το αντιθετο ρευμα σε μεγαλη αποσταση ομως ερχοταν ενας ασφαλιτικο xsara και απο μακρια μου αναβοσβησε τα φωτα πιο κατω σταματησα να δω μηπως με ακολουθουσαν για ελεγχο ομως δεν ηρθε κανεις ετσι πηρα το καφεδακι μου και συνεχισα
ερωτηση τωρα μπορει να μου ερθει κληση σπιτι αν μου εχει παρει τον αριθμο πινακιδας? να περιμενω κληση φωτια???
εχει αυτη τη διακαιοδοσια το συγκεκριμενο οχημα?Δεν ήταν φώτα αλλα το φλας της φωτογραφικής μηχανής.Να περιμένεις κλήση φωτιά!!!!
-
Δικαιοδοσία φυσικά και έχει. Το θέμα είναι αν ασχολήθηκε. Προφανώς και όχι, απλά σου έκανε σήμα να κάτσει καλά.
-
καμερα δεν υπαρχει σιγουρα bill33 εδω δεν εχει σημανσεις γενικα το θεμα ειναι πως δε θα επρεπε να με κυνηγησει εστω για να μου κοψει κληση? realzeus μπορει να μου στειλει τη κληση σπιτι??? αν εχει παρει τον αριθμο κυκλοφοριας?
-
Δεν ασχολήθηκε μαζί σου. Ξέχνα το...
-
Παραλίγο εκταφη θέματος μετα απο 10 χρόνια.
-
Τον τελευταίο καιρό εχω παρατηρήσει ουκ ολίγα τέτοια οχήματα επί του κένρου και όχι μόνο....
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (*)