-
χωρίς να ανοίξω παιχνίδι, οπότε δείχνει μέχρι το πόσο έχει χρησιμοποιηθεί η κάρτα μέχρι τώρα -
Τρέχα κάνα heaven λέμε
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
χτυπησε 84% σε Ultra
-
τωρα μαλιστα, heaven 4 ομως δε μου τρεχεις
-
-
Έχει κανείς ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με κάποιο train simulator; Ήμουν φαν του Microsoft Train Simulator, περίμενα πώς και πώς το 2 αλλά λόγω κρίσης η Microsoft το γείωσε μαζί με το Flight Simulator. Είχα δοκιμάσει κάποτε το Trainz αλλά δε μου έκανε κλικ. Έχει μήπως κανείς δοκιμάσει αυτό;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Far Cry: Blood Dragon
Διάβασα επίσης ότι η AMD θα δώσει δώρο έναν κωδικό για κατέβασμα από steam σε όσους πάρουν αλλά και σε όσους έχουν ήδη πάρει κάποια κάρτα γραφικών που έρχεται πακέτο με tomb raider+bioshock ή crysis+bioshock.
(μιας κ δεν το 'χω με τα first person shooters, θα τον πουλήσω κ αυτόν σε όποιον ενδιαφέρεται).Έχω πλέον στη διάθεσή μου κωδικούς για δύο ψηφιακά αντίτυπα του εν λόγω παιχνιδιού. Αν κανείς ενδιαφέρεται, λεπτομέρειες εδώ.
-
-
Έχω κατεβάσει το Bioshock και δεν μπορώ να βρω πως κάνει install
Κάνω αποσυμπίεση τα rar, και μου βγάζει τους παρακάτω φακέλους και ένα αρχείο:
Binaries
DLC
Engine
XGame
8870_install.vdfΔεν γίνεται mount κανένα αρχείο με το powerISO, όμως.
Μήπως χρειάζεται άλλο πρόγραμμα; -
σιγουρα ηταν μεσα σε rar? μηπως αυτο που περιειχε ολα αυτα μεσα ηταν το iso?
-
Binaries--->Win32---->BioShockInfinite--->doubleclick
-
-
-
θα το τρέξω και σε μεγαλύτερη οθόνη(1920*1080)
70γιούρα pre order...έχουν ξεφύγει αυτοί
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Binaries--->Win32---->BioShockInfinite--->doubleclickΑυτό ήταν από τα πρώτα που έκανα, και μου άνοιγε το παράθυρο του Steam!
Τέλος πάντων, το κατέβασα από τόρεντ (σε μορφή iso χ3) αλλά δεν το έχω κάνει install ακόμα.
-
για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται να φτιάχνει εκτός από το να παίζει παιχνίδια
Σας συναρπάζει ο κόσμος των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και εφαρμογών; Αναζητάτε μια δυναμική καριέρα στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του gaming; Tότε ελάτε στο gi-Cluster Career Day!Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 16:00 - 20:00, στο Athens InnoCenter, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το gi-Cluster Career Day.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η δικτύωση νέων επιστημόνων υψηλής εξειδίκευσης και στελεχών με τις επιχειρήσεις του συνεργατικού σχηματισμού στις Τεχνολογίες Παιγνίων και Δημιουργικού Περιεχομένου, τη γνωριμία με τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα στην Ελλάδα και τη διερεύνηση των προοπτικών καριέρας που ανοίγονται στους κόλπους του gi-Cluster.
-
τέλειωσε και το heart of the swarm και μάλιστα χωρίς trainer...(ας δούλευε σωστά και δεν θα παιδευόμουν τόσο... )
Πολύ καλό παιχνίδι...Τελικά ακόμα και στα gaming γεράματα αν ασχοληθεί τελειώνεις κάνα rts...τα fps είναι για τα νιάτα και ως εκ τούτου βάζουμε cheats!
Αυτό το far cry 3 blood dragon το τέλειωσε κάποιος από εσάς; Το είχα ξεκινήσει αλλά είναι γεμάτο bugs και κόλλαγε...
-
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τέλειωσε και το heart of the swarm και μάλιστα χωρίς trainer...(ας δούλευε σωστά και δεν θα παιδευόμουν τόσο... )
Πολύ καλό παιχνίδι...Τελικά ακόμα και στα gaming γεράματα αν ασχοληθεί τελειώνεις κάνα rts...τα fps είναι για τα νιάτα και ως εκ τούτου βάζουμε cheats!
Αυτό το far cry 3 blood dragon το τέλειωσε κάποιος από εσάς; Το είχα ξεκινήσει αλλά είναι γεμάτο bugs και κόλλαγε...
τι bugs βρε συ; οπως το far cry 3 ειναι μια χαρα
λοιπον βγηκε το metro last light , τσιμπα το
-
το αγοράζω στο σπίτι ...7 γκιγκα! Βγάλανε και νέους beta drivers για πάρτη του στην nvidia!
Έχει bugs το blood dragon και το είδα και στο διαδίκτυο....άσε που δεν παίζουν τα cheats!
-
Όλα με το που βγουν τα αγοράζετε ρε παιδιά.
Πολλά λεφτά. -
το φυσαμε ρε φιλαρα
παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι εγω το βλεπω απλα σαν benchmark , αν ειναι σα το προηγουμενο μονο για τα γραφικα το θελω να τεσταρω καρτα
αν και ακουγεται οτι μπορει να ειναι και τελικα ωραιο.. τεσπα θα δειξει
-
Αν θυμάμαι καλά τα metro είναι amd oriented οπότε σε σένα θα πετάει και σε μένα απλά θα παίζει...
το γράφω διότι όταν κοίταγα benchmarks για να πάρω κάρτα, το μετρο 2033 ήταν από τα παιχνίδια που η απλή 7950 τσάκιζε την 660ti χαρακτηριστικά!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)