-
HKY 7598 μαύρο Navara
-
HIE 541
-
ΥΤΑ 9703 σε Aygo.
-
Ο χρήστης pgk έγραψε:
HIE 541Λίγο προχωρημένο μοιάζει... Ηρακλειώτες αν δε δείτε καθόλου ΗΙΕ 301/500 μάλλον έχουμε τον επόμενο κλάδο
Αρκαλοχωρίου! -
ΚΡΤ-2483 σε λευκό Fiesta facelift
-
ΙΟΒ 5303 σε Γκολφ 7.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Όπως ίσως έχετε αντιληφθεί, το φιλόξενο φόρουμ των 4Τ όπου σχεδόν μία δεκαετία τώρα μοιραζόμαστε τις
παρατηρήσεις μας κινδυνεύει κάποια στιγμή να σταματήσει να λειτουργεί, βλ.
viewtopic.php?f=5&t=8262&start=4680Επειδή δε γνωρίζω αν θα υπάρξει κάποια προειδοποίηση για αυτό, μήπως πρέπει από τώρα να προλάβουμε
τις συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης; Πρέπει να γίνουν τα εξής:- Να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και email έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν μία ωραία πρωία ξαφνικά
δεν υπάρχει το φόρουμ. - Να σώσουμε από τα τόπικ των πινακίδων όσες πληροφορίες πιστεύουμε πως θα είναι δύσκολο να ανακτηθούν αλλιώς.
Ήδη ο mjr και ο www2000 (ελπίζω να μην ξεχνάω άλλον) έχουν κάνει πολλή δουλειά με το μπλογκ, αλλά ας
συνεννοηθούμε μήπως πρέπει να αντιγραφούν κάπου παρατηρήσεις/σχόλια που είναι κρίμα να χαθούν. - Να εξετάσουμε κατά πόσον η εδώ επικοινωνία μπορεί να συνεχιστεί μέσω του μπλογκ (mjr τα φώτα σου!). Αν όχι,
τότε μήπως να ψάξουμε άλλο σχετικό φόρουμ;
Περιμένω τις ιδέες/ενέργειές σας και γρήγορα!
- Να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και email έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν μία ωραία πρωία ξαφνικά
-
Καλησπέρα σε όλους!
Σχετικά με αυτό που αναφέρει ο thaliarque, διάβασα και εγώ τα άσχημα μαντάτα χθες προχθές.
Δεν είμαι στον υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή για να γράψω τις σκέψεις/ ιδέες μου, απλά να σας αναφέρω επιγραμματικά τι μπορεί να γίνει.- Εκτός από το blog, υπάρχει email της 'Ομαδας πινακιδων', το οποίο διαχειρίζομαι εγώ και ο mjr (και νομίζω έχει τους κωδικούς και ο thaliarque? ). Σε αυτό το email μπορείτε να στέλνετε email με το όνομα μέλους που είχατε εδώ, κάποιο τηλέφωνο και ενδεχομένως ονοματεπώνυμο/περιοχή (προαιρετικά), ώστε να υπάρχει μια λίστα εκεί και να μην χαθούμε στα επόμενα βήματα μας. Τηρήστε μια στάνταρ μορφή του τύπου:
Ψευδώνυμο:
email:
τηλέφωνο:
ονοματεπώνυμο:
περιοχή:
ώστε να βρίσκονται εύκολα τα στοιχεία.
Το email είναι: carplatespotting @ hotmail.com (χωρίς κενά) - Νομίζω στο blog έχουν περαστεί τα πάντα, εκτός από την... ας την ονομάσω 'καθημερινή ενημέρωση'. Δηλαδή τα ποστ από το 2005. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να 'κατεβάσουμε' όλα τα ποστ των θεμάτων. Ανά σελίδα γίνεται να σωθούν, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά χρονοβόρο.
- Επικοινωνία μέσω blog νομίζω γίνεται, αλλά δεν θα είναι εύχρηστη. Μπορούμε να βρούμε κάποιο άλλο φόρουμ, αλλά ποιο σχετικό μπορεί να μας φιλοξενήσει. Υπάρχει βέβαια και η λύση να φτιάξουμε μόνοι μας φόρουμ (θέλει όμως χρόνο, θα έχει σχετικά μικρότερη επισκεψιμότητα και αν και μπορεί να είναι και δωρεάν, ίσως αυτή η λύση συνεπάγεται μικρό κόστος).
edit σχετικά με τη δημιουργία φόρουμ, υπάρχει δωρεάν λύση.
- Εκτός από το blog, υπάρχει email της 'Ομαδας πινακιδων', το οποίο διαχειρίζομαι εγώ και ο mjr (και νομίζω έχει τους κωδικούς και ο thaliarque? ). Σε αυτό το email μπορείτε να στέλνετε email με το όνομα μέλους που είχατε εδώ, κάποιο τηλέφωνο και ενδεχομένως ονοματεπώνυμο/περιοχή (προαιρετικά), ώστε να υπάρχει μια λίστα εκεί και να μην χαθούμε στα επόμενα βήματα μας. Τηρήστε μια στάνταρ μορφή του τύπου:
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...3. Να εξετάσουμε κατά πόσον η εδώ επικοινωνία μπορεί να συνεχιστεί μέσω του μπλογκ (mjr τα φώτα σου!). Αν όχι, τότε μήπως να ψάξουμε άλλο σχετικό φόρουμ;Περιμένω τις ιδέες/ενέργειές σας και γρήγορα!
Αν κάποιος είναι μέλος του blog μπορεί να δημοσιεύσει σχόλιο αλλά θα πρέπει να δούμε τους χρόνους εμφάνισης των μηνυμάτων... Θεωρώ πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως να γίνουν κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις.
Εννοείται πως και κάποιος που δεν είναι μέλος θα μπορούσε να δημοσιεύει αλλά για λόγους δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα.Σε αυτό το email μπορείτε να στέλνετε email με το όνομα μέλους που είχατε εδώ, κάποιο τηλέφωνο και ενδεχομένως ονοματεπώνυμο/περιοχή (προαιρετικά), ώστε να υπάρχει μια λίστα εκεί και να μην χαθούμε στα επόμενα βήματα μας. Τηρήστε μια στάνταρ μορφή του τύπου:
Ψευδώνυμο:
email:
τηλέφωνο:
ονοματεπώνυμο:
περιοχή:
ώστε να βρίσκονται εύκολα τα στοιχεία.Συμφωνώ 100% !
- Νομίζω στο blog έχουν περαστεί τα πάντα, εκτός από την... ας την ονομάσω 'καθημερινή ενημέρωση'. Δηλαδή τα ποστ από το 2005. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να 'κατεβάσουμε' όλα τα ποστ των θεμάτων. Ανά σελίδα γίνεται να σωθούν, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά χρονοβόρο.
Μόνο ανά σελίδα... Ψάχνω-σκέφτομαι για άλλη λύση, αν υπάρχει...
- Επικοινωνία μέσω blog νομίζω γίνεται, αλλά δεν θα είναι εύχρηστη. Μπορούμε να βρούμε κάποιο άλλο φόρουμ, αλλά ποιο σχετικό μπορεί να μας φιλοξενήσει. Υπάρχει βέβαια και η λύση να φτιάξουμε μόνοι μας φόρουμ (θέλει όμως χρόνο, θα έχει σχετικά μικρότερη επισκεψιμότητα και αν και μπορεί να είναι και δωρεάν, ίσως αυτή η λύση συνεπάγεται μικρό κόστος).
edit σχετικά με τη δημιουργία φόρουμ, υπάρχει δωρεάν λύση.
Το συζητάμε κι εν τω μεταξύ ας μας εξυπηρετεί το blog.
-
Θα γινόταν να προσθέταμε ένα forum στο συγκεκριμένο site (http://greeklicenseplates.blogspot.gr/) και να γράφαμε εκεί?
-
ΡΕΜ 7456 κόκκινο alto
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Θα γινόταν να προσθέταμε ένα forum στο συγκεκριμένο site (http://greeklicenseplates.blogspot.gr/) και να γράφαμε εκεί?Ναι γίνεται με εξωτερικό λινκ!
-
PEM-7461 99% micra
XNI-8666 vito -
AIN-9111 το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο
-
Μου φαίνεται ότι τα χείριστα 10ήμερα απαρατηρητοσύνης των Απριλίων 2011 και 2012, μεταφέρθηκαν Μάϊο του 2013 ...
... την ρουτίνα αυτή ήρθε να χαλάσει 1 ... αλλά καλό ...ΝΡΒ-61(χ) σε λευκό KYMCO VISA-R ... στο Κέντρο!!!
... μόλις πετύχω πινακίδα θα δείξω και ... φωτό!!!Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Όπως ίσως έχετε αντιληφθεί, το φιλόξενο φόρουμ των 4Τ όπου σχεδόν μία δεκαετία τώρα μοιραζόμαστε τις παρατηρήσεις μας κινδυνεύει κάποια στιγμή να σταματήσει να λειτουργεί ...Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν ... δεν πεινούσαν !!!
Για δες καιρό που διάλεξε ο χάρος να το πάρει ... τώρα που 500σάρισα και πάω για το ... χιλιάρι (1000)
-
ΙΟΒ-5437 σε γαλάζιο VW Sharan χθες στην Κόρινθο, το οποίο μάλλον πρόκειται για νοικιάρικο της Avis, αφού ήταν φορτωμένο με κάτι τύπους Αγγλόφατσες που φορούσαν ίδιες μπλούζες... Μάλλον για το Ακρόπολις κατέβηκαν...
-
ΒΧΥ 67
-
ΑΖΖ-5852 κλούβα και EEE-5920 bmw
-
2 ταπεινές παρατηρήσεις σήμερα.....
ΡΡΒ-8143 σε μτχ polo
και
ΚΙΗ-1939 σε μτχ golf
-
EEE 6114 σε Multipla.
-