Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν θα σε τρακαρει η πραγματικοτητα στα μουτρα, ελα πες μου για ψυχοφαρμακα. Εγω σου παρουσιασα ενα πραγματικοτατο σεναριο που μπορει να συμβει στο καθενα (οχι καθε μερα παλικαρι μου, αλλα μπορει) κ εσυ πεταξες μια Μιντλετον για να ειρωνευτεις. Για αυτο λοιπον να το παθεις για να μαθεις οτι μπορουν να συμβουν κ τετοια σκηνικα.
μπορει να σου πεσει πιανο στο κεφαλι (οχι καθε μερα παλικαρι μου, αλλα μπορει), μπορει να σου πεσει και χελωνα στο κεφαλι (οχι καθε μερα παλικαρι μου, αλλα μπορει)
μονον ενας αφελης (το λεω πολυ ευγενικα, μαντεψε τι χαρακτηρισμο θελω να χρησιμοποιησω) πιστευει πως με αυτο θα σταματησουν να κυκλοφορουν ανασφαλιστα στο δρομο! εχει τιγκαρει ο δρομος με πλαστες πινακιδες χτυπημενες στο μαγαζι της γειτονιας και εσυ πλαθεις σεναρια κινηματογραφικης ταινιας!
α! μπονους! εφ οσον με το μετρο αυτο θα εξαληφθουν τα ανασφαλιστα, περιμενω η ασφαλιστικη μου να σταματησει να με χρεωνει για ζημιες απο ανασφαλιστο οχημα!
δε διαφωνω πως ολα τα οχηματα που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ πρεπει να ειναι ασφαλισμενα, διαφωνω με τον τροπο!
το κρατος ειναι ανικανο να ελεγξει, ως οφειλει και εσεις επικροτειτε την ανικανοτητα!