-
Ο χρήστης SOFFOS έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ
ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ .........ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ .κ που το ξερουμε οτι μια στιγμη που θα βρεθεις σε μεγαλη αναγκη, δεν θα το οδηγησεις?
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Αφου είναι υποχρεωτική η ασφαλιση ασφάλισα και τα δυό
Μη πάθετε σοκ από τις τιμές
Ετήσια με νομικη προστασία και θραύση υαλοπινάκων,Allianz, λοιπόν:
Κασκάι 1,6 : 238 ευρώ!!!!
Πεζό107 1,0 : 215 ευρώ!!!!Μάλλον για εξάμηνο αναφέρεσαι...
Eίναι Σάμο οπότε είναι λογικά τα 238€ και μάλιστα σε απλή. Δεν βλέπω μερική/ολική κλοπή, πυρκαγιά, θεομηνία κτλ.
Εγώ Αθήνα για το 1.8 μου πληρώνω στην Anytime 260 με όλα μέσα πλην μικτής. Στην Καβάλα που το έβαλα μου έβγαλε ασφάλιστρο 190€. -
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Γράφω σε τι αναφέρομαι!!!!!
-
third party only?
εχεις και αλλες σχεσεις (ασφαλεια ζωης, ζημιας, επενδυτικα συνταξιοδοτικα προγραμματα) στην Allianz? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eίναι Σάμο οπότε είναι λογικά τα 238€ και μάλιστα σε απλή. Δεν βλέπω μερική/ολική κλοπή, πυρκαγιά, θεομηνία κτλ.
Εγώ Αθήνα για το 1.8 μου πληρώνω στην Anytime 260 με όλα μέσα πλην μικτής. Στην Καβάλα που το έβαλα μου έβγαλε ασφάλιστρο 190€.Γραφω τι καλύψεις έχω !!!..... οχι τι σου έβγαλε...... πόσα πληρώνεις.......
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
third party only?
εχεις και αλλες σχεσεις (ασφαλεια ζωης, ζημιας, επενδυτικα συνταξιοδοτικα προγραμματα) στην Allianz?Αυτά τα 2 αμάξια και ένα μοτό 125 κυβικά με 79 ευρώ τον ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!
-
ασφαλιζομενο ποσο σωματικης βλαβης 1.000.000?
ασφαλιζομενο ποσο ζημιας 1.000.000?τωρα ειδα οτι εισαι σε νησι ..... οκ
-
εφ οσον η βεαιωση παραβασης δεν ειναι απαραιτητη, νομιζω οτι το υπουργειο μπορει να κανει καθε τελος χρονου κληρωση και να στελνει ειδοποιησεις για προστιμα που αφορουν σε
παραβιαση κοκκινου
παραβιαση απαγορευτικου
παραβιαση στοπ
παρανομο παρκαρισμασε ιδιοκτητες ΙΧΕ που κληρωθηκαν γιατι 'δε μπορει! ολο και κατι απ αυτα θα εκανες, οσο δεν κοιτουσαμε!!'
μα ναι.. νομιζω πλεον δεν υπαρχει ουτε ενα ανασφαλιστο!!
-
Καλη η πλακα αλλα:
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ
ΚΙΟΛΑΣ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ .........ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ .κ που το ξερουμε οτι μια στιγμη που θα βρεθεις σε μεγαλη αναγκη, δεν θα το οδηγησεις?
Κ θες να το κανω πολυ πιο συγκεκριμενο αλλα καθολου τραβηγμενο? Παθαινει εμφραγμα η μανα/πατερας σου στις 3 τα ξημερωματα καθημερινης. Το νοσοκομειο ειναι σχετικα κοντα (εγω πχ απο τα Καμινια μπορω να ειμαι στο Γενικο Κρατικο Νικαιας σε 6-7 λεπτα). ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ/-νεις ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. Οποτε κ εσυ τον μπαζεις στο αυτοκινητο που εχεις υποσχεθει οτι δεν κουνας κ για αυτο εχεις ανασφαλιστο κ τρεχεις να τον πας στο νοσοκομειο. Λιγο που πας γαμιωντας, λιγο που εχεις αλλοφρονησει απο την κατασταση, λιγο η Θηβων που εχει ασφαλτο-καθρεπτη, το χανεις κ καρφωνεις εμενα που πηγαινα στην διπλανη λωριδα, με στελνεις στο παραπλευρο πεζοδρομιο κ καταληγω μεσα σε ενα μαγαζι στο πλαι του δρομου.
ΤΟΣΟ απλα...
-
3 ξημερωματα καθημερινης, τι δουλεια εχεις να κυκλοφορεις?
ΤΟΣΟ απλα...
-
Βγαινει νομος που λεει οτι δεν πρεπει να ρυπαινουμε το περιβαλλον και οτι αν σε πιασουν να πετας σκουπιδια στο δρομο απ'το παραθυρο του αυτοκινητου θα φας ενα ξεγυρισμενο προστιμο (αυτονοητο δηλαδη). και ολοι πιανουν την περιπτωση της γιαγιας συνεπιβατιδος με παρκινσον και τρεμαμενο χερι που της πηρε ο αερας τη βενταλια και την ειδε ο αστυνομικος, dura lex sed lex -> φυλακη η γρια. ε καπως ετσι κ 'δω, μα τι θα κανει ο κακομοιρης που μπηκε στο νοσοκομειο 3 μηνες, τι θα κανουν οι Ελ του εξωτερικου που ερχονται 1 μηνα το χρονο κτλ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
3 ξημερωματα καθημερινης, τι δουλεια εχεις να κυκλοφορεις?ΤΟΣΟ απλα...
εισαι ΠΟΛΥ βλακας. Δεν κυκλοφορει κανεις στους σχεδον αδειους δρομους της Αθηνας στις 3 το πρωι. Ουτε εχει χρειαστει ποτε να μεταφερει καποιος συγγενικο του προσωπο σε νοσοκομειο βραδιατικα. Μονο στι ταινιες γινονται αυτα...
Σου ευχομαι να σου συμβει ρε ΒΛΑΚΑ. Να πεσει πανω σου κ να σε κανει σμπαραλια - αυτοκινητο ΚΑΙ εσενα - καποιος που 'δεν το μετακινει ποτε το οχημα κ για αυτο ειναι ανασφαλιστο, κ χρειαστηκε εκτακτα να το μετακινησει κ να προσγειωθει πανω σου, να νιωσεις το τσουτσουνι απο πισω οταν προκυψει οτι δεν εχει στον ηλιο μοιρα κ ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος...Προς το παρον πληρωνε την ασφαλεια ή τα προστιμα κ πες κ ενα τραγουδι.
-
ας μου πει κάποιος από εδώ μέσα που χαίρετε για αυτόν τον νόμο με τις ασφαλιες, αν κάποιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πλήρωση ασφαλια για κάποιους μήνες άλλα έχει πλήρωση τα τέλι κυκλοφορίας άλλα δεν έχει ιδιωτικό παρκιγκ μπορεί να παράδοση πινακίδες? και αν έχει ιδιωτικό παρκιγκ και τις παράδοση θα πάρει λεφτά πίσω από τα τέλι κυκλοφορίας εφόσον το αυτοκίνητο είναι ακίνητο σε ιδιωτικό χορώ? και αν τις παραδώσει και τις πάρει μετά από μήνες ποιο το κόστος? οποίος ξέρει και απάντηση σε αυτό το μήνυμα πρώτα ας πάρει ένα στύλο και ένα χαρτί και να γράψει αν θα βγουν λεφτά από την τσέπη του αν ναι τότε είναι ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΊΚΙ αυτός ο νόμος και θέλουν λεφτά και όχι να πιάσουν τα ανασφάλιστα
-
Γνωριζει καποιος αν υπαρχουν εξαιρεσεις για υποχρεωτικη ασφαλεια; Πχ Ναυτικοι;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
3 ξημερωματα καθημερινης, τι δουλεια εχεις να κυκλοφορεις?
ΤΟΣΟ απλα...
εισαι ΠΟΛΥ βλακας. Δεν κυκλοφορει κανεις στους σχεδον αδειους δρομους της Αθηνας στις 3 το πρωι. Ουτε εχει χρειαστει ποτε να μεταφερει καποιος συγγενικο του προσωπο σε νοσοκομειο βραδιατικα. Μονο στι ταινιες γινονται αυτα...
Σου ευχομαι να σου συμβει ρε ΒΛΑΚΑ. Να πεσει πανω σου κ να σε κανει σμπαραλια - αυτοκινητο ΚΑΙ εσενα - καποιος που 'δεν το μετακινει ποτε το οχημα κ για αυτο ειναι ανασφαλιστο, κ χρειαστηκε εκτακτα να το μετακινησει κ να προσγειωθει πανω σου, να νιωσεις το τσουτσουνι απο πισω οταν προκυψει οτι δεν εχει στον ηλιο μοιρα κ ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος...Προς το παρον πληρωνε την ασφαλεια ή τα προστιμα κ πες κ ενα τραγουδι.
πες αληθεια! δεν εχεις λεφτα να παρεις τα ψυχοφαρμακα σου, ετσι δεν ειναι?
νομιζω υπαρχουν κινησεις πολιτων που μαζευουν φαρμακα για περιπτωσεις σαν και του λογου σου.. θες να ψαξω? -
Οταν θα σε τρακαρει η πραγματικοτητα στα μουτρα, ελα πες μου για ψυχοφαρμακα. Εγω σου παρουσιασα ενα πραγματικοτατο σεναριο που μπορει να συμβει στο καθενα (οχι καθε μερα παλικαρι μου, αλλα μπορει, κ σε παω στοιχημα οτι αν το ψαχναμε λιγακι θα βρισκαμε ΠΟΛΛΑ τετοια συμβαντα*) κ εσυ πεταξες μια Μιντλετον για να ειρωνευτεις. Για αυτο λοιπον να το παθεις για να μαθεις οτι μπορουν να συμβουν κ τετοια σκηνικα.
Κ το εχουμε ξανασυζητησει εδω μεσα κ εχουν εκφρασει κ αλλοι την ενσταση 'τι σου φταιω εγω να με τσακισεις επειδη τρεχεις να πας καποιον δικο σου στο νοσοκομειο, για αυτο το λογο υπαρχουν τα ασθενοφορα' κ δεν ειδα κανεναν να του απανταει 'μα δεν συμβαινουν ποτε τετοια πραγματα'. Αλλα βλεπεις ΕΠΡΕΠΕ να πεις τη Μιντλετον σου, δεν αντεχεις αν δεν το κανεις. Κατα τ'αλλα εγω θελω ψυχοφαρμακα.
-
Παντως για να ειμαστε δικαιοι στο σεναριο kacey και χωρις πινακιδες ο αλλος θα καβαλαγε το αμαξι και θα πηγαινε. Με την ιδια ευκολια που θα εγραφε στα παπαρια του το γεγονος οτι δεν εχει ασφαλεια, στο σεναριο αυτο θα εγραφε και την ελλειψη πινακιδων. Εν παση περιπτωσει το προβλημα με τα ανασφαλιστα οχηματα εχει παραγινει οποτε καποιου τυπου αντιμετωπιση/ρυθμιση ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ υπηρξε για να αντιμετωπιστει ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ και οχι οι εξαιρεσεις. Ειδικα επαρχια (ελλειψει τοσο συχνων ελεγχων αλλα και του γενικοτερου συρματος που πεφτει και το μαθαινει ολος ο νομος αν εχει κανα μπλοκο) γινεται της καριολας με ανασφαλιστα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν θα σε τρακαρει η πραγματικοτητα στα μουτρα, ελα πες μου για ψυχοφαρμακα. Εγω σου παρουσιασα ενα πραγματικοτατο σεναριο που μπορει να συμβει στο καθενα (οχι καθε μερα παλικαρι μου, αλλα μπορει) κ εσυ πεταξες μια Μιντλετον για να ειρωνευτεις. Για αυτο λοιπον να το παθεις για να μαθεις οτι μπορουν να συμβουν κ τετοια σκηνικα.μπορει να σου πεσει πιανο στο κεφαλι (οχι καθε μερα παλικαρι μου, αλλα μπορει), μπορει να σου πεσει και χελωνα στο κεφαλι (οχι καθε μερα παλικαρι μου, αλλα μπορει)
μονον ενας αφελης (το λεω πολυ ευγενικα, μαντεψε τι χαρακτηρισμο θελω να χρησιμοποιησω) πιστευει πως με αυτο θα σταματησουν να κυκλοφορουν ανασφαλιστα στο δρομο! εχει τιγκαρει ο δρομος με πλαστες πινακιδες χτυπημενες στο μαγαζι της γειτονιας και εσυ πλαθεις σεναρια κινηματογραφικης ταινιας!
α! μπονους! εφ οσον με το μετρο αυτο θα εξαληφθουν τα ανασφαλιστα, περιμενω η ασφαλιστικη μου να σταματησει να με χρεωνει για ζημιες απο ανασφαλιστο οχημα!
δε διαφωνω πως ολα τα οχηματα που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ πρεπει να ειναι ασφαλισμενα, διαφωνω με τον τροπο!
το κρατος ειναι ανικανο να ελεγξει, ως οφειλει και εσεις επικροτειτε την ανικανοτητα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Οταν θα σε τρακαρει η πραγματικοτητα στα μουτρα, ελα πες μου για ψυχοφαρμακα. Εγω σου παρουσιασα ενα πραγματικοτατο σεναριο που μπορει να συμβει στο καθενα (οχι καθε μερα παλικαρι μου, αλλα μπορει) κ εσυ πεταξες μια Μιντλετον για να ειρωνευτεις. Για αυτο λοιπον να το παθεις για να μαθεις οτι μπορουν να συμβουν κ τετοια σκηνικα.
μονον ενας αφελης (το λεω πολυ ευγενικα, μαντεψε τι χαρακτηρισμο θελω να χρησιμοποιησω) πιστευει πως με αυτο θα σταματησουν να κυκλοφορουν ανασφαλιστα στο δρομο!
δε διαφωνω πως ολα τα οχηματα που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ πρεπει να ειναι ασφαλισμενα, διαφωνω με τον τροπο!
το κρατος ειναι ανικανο να ελεγξει, ως οφειλει και εσεις επικροτειτε την ανικανοτητα!Οι πιθανοτητες, σε μια αναγκη, να το βγαλει βολτα ανασφαλιστο οταν εχει πανω τις πινακιδες, ειναι τεραστιες. Αυτος λοιπον ή ο ευκαιριακος, δεν θα ψαξουν να βρουν πλαστες πινακιδες. Μου αρκει. Οποτε θα γινει ενα πολυ μεγαλο ξεσκαρταρισμα.
ΥΓ Κ ακομα κ οι πλαστες πινακιδες, κανουν μπαμ απο μακρυα. Κ αν τελικα το κανεις κ αυτο, πας πολυ βαθια μεσα. Αρκετα αποτρεπτικο για να μου αρκει κ να μην ασχολουμαι με τετοια πραγματα.
-
Δεν εμπλέκομαι στην κουβέντα γιατί την έχω κάνει στο παρελθόν και αντικρούστηκα με επιχειρήματα επιπέδου κουκουρούκου!
Προσθέτω μόνο ότι προ ώρας πέτυχα στη Βουλιαγμένη μαύρη 911 Turbo Cabrio (γενιά 996) με πλαστές πινακίδες.
Yποχρεωτική ασφάλιση αυτοκινήτου