-
Εγω δε καταλαβα γιατί ντε και καλά πρεπει να βρουμε κατι κακο να πουμε.Πηρε Ευρωπαικο με δυο ψωλιες σε 2 κορυφαιες ομαδες διαχρονικα.Το επιπεδο ηταν αυτο που ηταν,χαμηλο ή ψηλο ειναι Πρωταθλητης ευρωπης με μεγαλα αρχιδια και αυτο θα γραψει η ιστορια.Δε μειωσε κανενας τον ΠΑΟ ουτε ασχοληθηκε και κανεις μαζι του.Εξισου επιτυχημενη Ευρωπαικη ομαδα ειναι (μη ξεχναμε οτι πριν τα 2 το γαυρου,ο ΠΑΟ το ειχε σηκωσει).Αντι να χαιρομαστε που εχουμε τις δυο καλυτερες ομαδες της Ευρωπης,καθομαστε και τις μειωνουμε αναλογα με τι χρωμα γυαλια φοραμε
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
@ 4ΤΦ γαβρους
Δηλαδή προσπαθείτε να αποδείξετε στις βαζέλες ότι είστε πανάξιοι πρωταθλητές; Γουατς δε πόιντ που λενε και στο βαρβαριστάν;Περι Παπ, ΝΒΑ κλπ
Όσο τα δικαιώματα του Παπ είναι στο Πόρτλαντ το παν είναι τι ομάδα θα ζητήσει ο Λίλαρντ να χτιστεί γύρω του. Απλά πράματα. Ο Μαθιους δεν είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά είναι εξαιρετικός ρολίστας σε καλή ηλικία και καλός για συνοδευτικό ρόλο σε σταρ PG όπως θα χτιστούν οι Μπλέιζερς. Είναι και σαφώς καλύτερος spot shooter. Και ο Μπατύμ είναι περίπου στα ίδια, καλύτερος αθλητής αλλά χειρότερος μπασκετμπολίστας από τον Παπ. Αν πάει θα πρέπει να ξέρει ότι θα φάει σκατό για ένα χρόνο, εδω τα έφαγε ο Ντε Κολό που ήταν πιο έτοιμος, πιο όνομα, πιο ταιριαστός με το στυλ των Σπερς και έπεσε σε χρονιά κουτσάματος του Μανού.Κι εγω θέλω τελικό Δύσης Γουόριορς - Γκρίζλις. Η αυτοκρατορία του κακού δε χάνει τον τίτλο ακόμα και αν κατεβάσει το γυναικείο, οπότε θα ήθελα τελικους Δύσης με 2 ομάδες που ξέρουν ότι ο τίτλος της Δύσης είναι το ταβάνι τους και θα σκυλιάσουν να τον πάρουν. Υστερα με κούρασε ο Ποπ, οι Σπερς, ο Ντανκαν, ο Παρκερ, ο Μανού. Παίζουν κατ'εμέ το τέλειο μπασκετ αλλά 15 χρόνια σερβίρουν το ίδιο πιάτο. Φτανει. Ουτε ο Μπαϊρακτάρης.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
0:29
Rudy was too busy having his hand into his asshole...Fixed!
Όταν λέω ότι οι Ισπανίδες είναι ότι πιο χαμερπές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με λένε κομπλεξικο!
Δεν εχει να κανει με την εθνικοτητα. Κι οι Γιουγκοι που κυριαρχουσαν παλιοτερα τα ιδια και χειροτερα κωλοπαιδιστικα κανανε.
Σαματις δεν ηταν κωλοπαιδι ο Ντανιλοβιτς οταν τα σηκωνε με την Μπολονια; Κωλοπαιδισμους δεν εκανε κι ο Διαμαντιδης οταν το επαιρνε;
Κι ακομα παλιοτερα εγω θυμαμαι τον Μενεγκιν (πατερα) οταν κυριαρχουσε η Ολιμπια που μας εσπαγε τα νευρα... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
ο Ντε Κολό που ήταν πιο έτοιμος, πιο όνομαΟλα καλα, αλλα τωρα σιγα την μπασκετικη προσωπικοτητα, τον ΝτεΚολο
Ελα μωρε, εδω πετυχε ο Ντανιλο ο Γκαλιναρι, για ονομα.... -
O Ποπ δε θέλει μπασκετικές προσωπικότητες. Θελει σποτ σουτερς για τα τρίποντα μετά από τα σπλιτ-αουτ του Παρκερ ή τα τριγωνικά συστήματα με τον Ντανκαν. Θεωρητικά αυτό μπορεί να το κάνει με επιτυχία, πρακτικά θα δουμε του χρόνου.
Ο Γκαλινάρι εκτός από το ότι είναι Ιταλός σε μία εποχή ανυποληψίας για την ιταλική εθνική τι άλλο πρόβλημα εχει;
Και επειδή μου το θύμησε φίλος μου: Πραγματικά τεράστια η διαφορα επιπέδου των Αγγελοπουλαίων με αυτό των αδερφών τσολιάδων. Από τους λόγους που ελάχιστοι δεν χάρηκαν και παραδέχτηκαν την τεράστια επιτυχία του γάβρου, αυτοί και ο Μπαρτζώκας κάνουν ότι μπορούν για να φύγει η γαβρίλα από αυτη την ομάδα και μπράβο τους.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Γκαλινάρι εκτός από το ότι είναι Ιταλός σε μία εποχή ανυποληψίας για την ιταλική εθνική τι άλλο πρόβλημα εχει;Δε μου αρεσει καθολου
Για τους Αγγελοπουλους συμφωνω. Παιζει ρολο οτι ειναι 'old money' και μικρης ηλικιας. -
Και μόνο το γεγονός ότι έχουν πιάσει μπάλα στα χέρια τους και ξέρουν να την πετάξουν μέχρι το πλεχτό αρκεί...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
τι εχει το επιπεδο μας mate για πεςνα δουμε δλδ ποσο θα το τραβηξεις (αν μπορεις δλδ)
Τρούμπας.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
You are going searching for a bath.
*Αρτζι ινγκλις.
-
Νομίζω ότι κάποιοι βαζελογάβροι έχουν παραδιαβάσει τις αντίστοιχες φυλλάδες και το μυαλό τους έχει ποτίσει*.
Οπότε και άριστοι γνώστες του αθλήματος να είναι θα ισχυρίζονται ότι η παράγκα αδίκησε την αρμάδα Μπαναότη-Τεόντοσις και αντίστοιχα ότι ο γάβρος πήρε 2 ευρωπαϊκά από κωλοφαρδία και επειδή ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από τους μασώνους.
Επειδή χτες έτυχε να δω μεγάλο μέρος του τελικού, διαπίστωσα αυτό που έλεγε ο καβαλίνος.
Ο γάβρος έσπαγε το παιχνίδι της άλλης ομάδας, είχε πολύ δεμένο σύνολο και το πιο σημαντικό απ' όλα είχε φοβερή ψυχραιμία.
Το τελευταίο πιστεύω ότι πρέπει να χρεωθεί στον Μπαρτζόκιτς ...εεεεμ σόρυ στον Μπαρτζόκα.Σπανούλης παίχτης αλάνας --> αψυχολόγητο τρίποντο από τα 9 μέτρα
*εξαιρείται ο Bayern που προσφέρει μια πιο καλλιτεχνική οπτική στο θέμα.
@γάβροι
Τουλάχιστον κρατάμε ότι το μπάσκετ είναι σοβαρό άθλημα και σας ενδιαφέρει...
Μην αρχίσετε του χρόνου τα περί σπυριάρας... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σπανούλης παίχτης αλάνας --> αψυχολόγητο τρίποντο από τα 9 μέτρα
3' είχε για την επίθεση, τι άλλο να έκανε?
-
Δεν θυμάμαι το χρόνο αλλά σε 3' κάνεις παπάδες.
Βεβιασμένο τρίποντο μόνο με 1' και κάτω ρίχνεις.Δεν νομίζω ότι ξεχάστηκε/ξέμεινε με τη μπάλα.
Ήθελε να το μπουμπουνίσει όπως όταν στην αλάνα σου μπαίνουν όλα, ρίχνεις και 1-2 απ' την κερκίδα. -
ξαναβλεποντας την φαση νομιζω οτι ειδε το χρονο οταν πηρε τη μπαλα (ηταν γυρω στα 4-5sec), δεν προλαβαινε να σχεδιασει επιθεση, δεν ειδε καποιον τελειως ελευθερο και το μπουμπουνισε, λογικη επιλογη μου φανηκε
edit και τελοσπαντων, ο σπανουλης εισαι, αν εχεις ελευθερο σουτ και πιστευεις οτι θα γραψει, το παιρνεις, γι αυτο τον πηραμε
-
Βασίστηκε στο ότι ο Ρούντι δεν το περίμενε και στην ουσία το μπουμπούνησε αμαρκάριστος. Αν πήγαινε πιο κοντά θα έπεφτε πάνω στον αμυντικό.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βασίστηκε στο ότι ο Ρούντι δεν το περίμενε και στην ουσία το μπουμπούνησε αμαρκάριστος. Αν πήγαινε πιο κοντά θα έπεφτε πάνω στον αμυντικό.εκανα εντιτ για να γραψω σχεδον το ιδιο
-
Σε 3' τουλάχιστον έχεις χρόνο να ζητήσεις ένα screen, να πλησιάσεις, να ψάξεις κενό για μπάσιμο.
Γενικά το μπουμπούνισμα από τα 9 μέτρα δεν είναι λογική επιλογή εκτός αν λέγεσαι Κουντέλιν.
-
Τετοια κανει και ο Τεοντοσιτς
Καποιες φορες καθονται,γενικα οχι
Σε εκεινο το σημειο παντως διελυσε καθε ελπιδα που μπορει να ειχε η Ρεαλ ενω και αν το εχανε δεν ειχε χαθει κατι για τον ΟΣΦΠ -
Καλά χθες που γεννάγανε και τα κοκόρια του καλά έκανε και το πήρε. Ούτως ή άλλως η ομάδα έπαιζε isolation εκείνη την ώρα, μέχρι να κάνει ανάπάντητη στο Χάινς, ή όποιος άλλος ήταν μέσα για σκριν, θα μενε με τη μπάλα στα χέρια. Τέσπα ψιλά γράμματα...η ιστόρια έγραψε...
Για μένα πάντως οι τελικοί πλέον θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί λογικά ο βάζελος θα σκυλιάσει και γίνουν ματσάρες. Θέλω να δω πως θα παίξει ο γαύρος με Λάσμε-Γκιστ πάνω στα γκαρντ γιατί είμαι σίγουρος ότι ο Άρτζι θα χρησιμοποιήσει το τρικ όπως και με τη Μπάρτσα. Αν μπορέσω θα πάω σε όλα τα ματς και ΣΕΦ και ΟΑΚΑ.
-
Νταξει αν εισαι καλος σουτερ απο τον αξονα ειδικα που το βαρεσε ο Σπανουλης,λιγη σημασια εχει αν θα το ριξεις απο τα 7 ή τα 9 μετρα,αρκει να το ριξεις ελευθερος ωστε να το ζυγισεις.Εχει καλες πιθανοτητες να μπει,αλλα οπως ειπωθηκε ευκολα μπορει και να μη καθοταν.Εκανε τη δουλεια του ψυχολογικα κ αυτο και θα μεινει στην ιστορια.
-
Ο νεος αραπης του βαζελου τι σοι πραμα ειναι;
Δεν νομιζω να ειναι κανεις που αλλαζει τις ισορροπιες
Btw χθες στην απονομη μονο εγω δεν πηρα κυπελλακι,πηραν παιχτες του ΟΣΦΠ που αναθεμα και αν εχουν παιξει μισο λεπτο με τον Ικαρο.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)