-
Ενδιαφερον οτι Σπανουλης και Χαινς εχουν τον ιδιο μανατζερ.
Εχει τρελο πακετακι ο ατζεντης για σπρωξιμο. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Δεν είδα τον τελικό γιατί είχα σπουδαιότερα πράγματα να κάνω αλλά έμαθα πως πανάξια το πήρε ο γαύρος.
Τώρα το να προσπαθείτε οι γαύροι
Να πικαρετε εμάς τους Παναθηναϊκόυς είναι άτοπο εντελώς.
Όταν σε 15 χρόνια σηκώσαμε 6 ευρωπαϊκά Κάντε τα μαθηματικά για την αναλογία
1 Ευρωπαϊκό κάθε δυόμιση σεζόν (να μη σας κουράζω)Χαρείτε λοιπόν το τρίτο Ευρωπαϊκό και γλεντήστε το,αλλά μην προσπαθείτε άσκοπως να βγάλετε χολή γιατί σαν ιστορία είστε ακόμα πολυυυ πίσω από την πιο επιτυχημένη ομάδα στην.Ευρώπη.
Send from my cave using smoke signalsΑυτο που λες δεν παιζει, γιατι για τους οπαδους μετραει πολυ η καζουρα που κανουν στον αντιπαλο.
Οποτε χαλαρωστε και απολαυστε το, οπως κανατε σε εμας τοσα χρονια.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !!!!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Δεν είδα τον τελικό γιατί είχα σπουδαιότερα πράγματα να κάνω αλλά έμαθα πως πανάξια το πήρε ο γαύρος.
1 Ευρωπαϊκό κάθε δυόμιση σεζόν (να μη σας κουράζω)Χαρείτε λοιπόν το τρίτο Ευρωπαϊκό και γλεντήστε το,αλλά μην προσπαθείτε άσκοπως να βγάλετε χολή γιατί σαν ιστορία είστε ακόμα πολυυυ πίσω από την πιο επιτυχημένη ομάδα στην.Ευρώπη.
Send from my cave using smoke signalsTo θέμα είναι εμείς να μην μείνουμε με την ιστορία μας όμως
Όσον αφορά τον γάβρο, ΟΚ, στην σειρά με τόσους άλλους που έχουν 3-4 κατακτήσεις
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχει τρελο πακετακι ο ατζεντης για σπρωξιμο.Νομίζω και Ιβκοβιτς
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
τι εχει το επιπεδο μας mate για πεςνα δουμε δλδ ποσο θα το τραβηξεις (αν μπορεις δλδ)
Τίποτα, καθώς απλά δεν υπάρχει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σωστα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σωστα
turkish delight...
-
Δε νομιζω παντως οτι ο Σπανουλης θα παρει αυξηση στα 32 του. Και τα ιδια να παρει (που κι αυτο χλωμο ειναι) πολυ ευχαριστημενος πρεπει να ειναι.
Στον Χαινς θα δωσουνε ενα συμβολαιο στο υψος αυτου του Πριντεζη. Νομιζω οτι θα μεινει.Οι βαζελοι συνεχιζουν να μας διασκεδαζουν
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Send from my cave using smoke signalsΑυτο που λες δεν παιζει, γιατι για τους οπαδους μετραει πολυ η καζουρα που κανουν στον αντιπαλο.
Οποτε χαλαρωστε και απολαυστε το, οπως κανατε σε εμας τοσα χρονια.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ !!!!
Προσωπικά Όταν σήκωνα το ένα μετά το άλλο τα ευρωπαϊκά,έβγαινα και γλενταγα με φιλαράκια Παναθηναϊκους....Δεν έψαχνα γαύρους να κάνω καζούρα. Δεν με ενδιέφεραν καν...Δεν τους έβλεπα...Πώς αλλιώς να το πω... Δεν υπήρχαν.
Προσωπικά πάντα ΜίλαωSend from my cave using smoke signals
-
Οι Τουρκοι 3 χρονια τωρα που ειναι χορηγοι στην ευρωλιγκα εχουν δει μονο ελληνικες ομαδες να το σηκωνουν
Θετικο για την χωρα το σερι 3 τιτλων -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και μια που είπα ΝΒΑ. Ο Τζακ;;;;; Ο Τζαρετ Τζακ;;;; ΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!
Και με curry τραυματισμενο να δινει ρεστα,εσταξαν στην παραταση.Παει στα 7 λες?Πολυ συμπαθητικη ομαδα.btw σημερα κοβω να τελειωνει το σικαγο.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
@γρια
Σωστα, παντως δεν τον πηρανε τα χρονια, νομιζω οτι αν παει φετος ή του χρονου εχει καλες πιθανοτητες να μην καει και να βελτιωσει πολυ το παιχνιδι του.
Δεξια-αριστερα, παντως, ακουγεται οτι ειναι προσγειωμενος και αφοσιωμενος.
Ο Πριντεζης την εχασε την ευκαιρια του, νομιζω. Σοβαρευτηκε μεν, ηταν αργα δε.Kι εγώ πιστεύω ότι πέρσι το καλοκαίρι που ήταν και ελεύθερος ήταν η τελευταία του ευκαιρία. Βεβαια πίσω από τον Ντουράντ δεν εχει τίποτα η Οκλαχόμα, οπότε μπορεί να πάει και φέτος, να κουνάει την πετσέτα και να παίξει τελικούς ΝΒΑ. Και αφού θυμήθηκα το trade που τον εστειλε Πορτλαντ και μετά Οκλαχόμα, θυμήθηκα ότι και ο Παπ πήγε Πορτλαντ. Πίσω από Χικσον, Μπατυμ και Μαθιους. Όχι ευκολη υπόθεση, αλλά κανένας τους δεν είναι μεγαθήριο για έναν αθλητικό τεχνίτη.
Σοκρατες είδα τα τελειώματα γιατι εβλεπα τον τελικό και τα τοιαύτα. Δεν ξέρω αν μπορεί να ξαναπάρει την έδρα το Γκόλντεν Στέιτ. Ήδη όμως εχουν κάνει παπάδες και ο Κάρι έχει γίνει franshise player.
-
Πάντως εγώ σαν μέγιστος αντιγαύρος και χρόνια αηδιασμένος από τους απόγονους, έχω να πω ξεκάθαρα:
Ο γαύρος είναι ΠΑΝΑΞΙΟΣ και ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ πρωταθλητής Ευρώπης.-
Ευτυχώς υπάρχει και το μπασκετάκι και έχουμε κι μια σοβαρή αθλητική παρουσία στας ευρώπας.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πίσω από Χικσον, Μπατυμ και Μαθιους. Όχι ευκολη υπόθεση, αλλά κανένας τους δεν είναι μεγαθήριο για έναν αθλητικό τεχνίτηΟντως, αν και ο Μπατιιιιμ, που λεει κι ο Χ''παπαρας, ειναι ωραιος παικτης και του μοιαζει. Οι αλλοι ειναι δευτεροκλασατοι, νομιζω.
Η προοδος παντως του Παπ, που δεν ειναι καθολου ασχετη με τα 2 ευρωπαϊκα του θρυλου, εδειξε οτι ομαδα χωρις κανονικο 3αρι δεν σηκωνει κουπες. Εμεις τοσα χρονια παλευαμε χωρις τετοιο και την χρονια που ηρθε ο παικταρας ο Λινας τον χρησιμοποιουσαμε λαθος. -
Ο παπ θελει 1 χρονια εκει να 'ωριμασει' σωματικα πανω απ ολα και να βελτιωσει ντριμπλα.Αν δουλεψει εχει καλες προοπτικες.
@greo κ εγω τελη 4ου ειδα και στα time out του τελικου.Τους θελω τελικους ετσι για την αλλαγηSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Μάθαμε μέσα σε λίγες σελίδες οτι υψηλό σκορ σε τελικό σημαίνει μέτριο μπάσκετ, αλλά το χαμηλό σκορ στον ημιτελικό μαρτυρά απλά τη μετριότητα της ΤΣΣΚΑ (skous)
Διαβάσαμε οτι ο Σπανούλης ήταν εντελώς ανύπαρκτος στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ναι. Αλλά όταν ένας παίκτης βάζει 3 σερί 3ποντα και μαζεύει τη διαφορά, άντε να τον πεις ανύπαρκτο...
Διαβάσαμε πολλές φορές οτι ο Σλούκας είναι μέτριος. ΟΚ δίκιο έχετε. Δεν έκανε τίποτα το παλικάρι. Αυτοί που 'ξέρουν' μπάσκετ θα αναλύσουν για μια ακόμη φορά τα στατιστικά. Αλλά το μπάσκετ δεν είναι μόνο στατιστικά.Συνεχίστε να γράφετε ωραία πραγματάκια, η ουσία είναι οτι
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ ! ! !Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αναλύσετε ακόμη περισσότερο στα βαζελοφορουμ και στις βαζελοπαρέες σας
Γιατί εδώ σε χαλάει η ανάλυση; Προφανώς και το υψηλό σκόρ είναι γελοίο για τέτοιο επίπεδο, ενώ για την ΤΣΣΚΑ κανείς δεν είπε για χαμηλό σκόρ, εκτός από το άρρωστο μυαλό σου!
άρρωστο μυαλό γιατί; Η ανάλυση δε με χαλάει οπουδήποτε. Διάβασε τι έγραψα και θα καταλάβεις το ύφος μου.
όσο για την ΤΣΣΚΑ, βάζω απλά δικές σου δημοσιεύσεις:
viewtopic.php?f=13&t=51447&p=2804700#p2804700Μπράβο στον γάβρο, πέτυχε τους πεθαμένους και τους εσκισε και με κόντρα ρεφ.
Μου φαίνεται όλες οι ομάδες εκτός του γάβρου ψόφησαν πριν το Φ4!
viewtopic.php?f=13&t=51447&p=2804982#p2804982
Τώρα που είδες ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν μια πολύ καλή ομάδα χτες, απορώ...
viewtopic.php?f=13&t=51447&p=2805764#p2805764
- Ποιά απαξίωση; ήταν ή όχι η ΤΣΣΚΑ η χειρότερη που έχουμε δεί τόσα χρόνια στο προχτεσινό παιχνίδι; Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα. Εάν διαβάζεις σωστά, εγώ είπα παραπάνω ότι πέρασαν μάλλον οι 'καλύτεροι'! Απλά προχτές ξεφούσκωσαν! Εάν δεν το παραδέχεσαι οκ. Απλά τόσο χάλια ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα ΦΕΤΟΣ στα 2 αυτά παιχνίδια (και τα τελευταία χρόνια) δεν έχουμε ξαναδεί
Με άλλα λόγια: ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός στον τελικό έπαιξε ένα μπασκετ χαμηλού επιπέδου, επειδή φτάσαμε σε 100άρα (το στυλ του μπάσκετ δλδ δεν παίζει ρόλο...). αντίθετα στον ημιτελικό η ΤΣΣΚΑ δεν κατάφερε να βάλει ούτε καν 60 πόντους, αλλά δεν οφείλεται στην άμυνα του Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, απλά η ρώσικη ομάδα ήταν κάκιστη.
Κοντεύετε να γράψετε οτι δύο σερί ευρωπαϊκά δεν είναι δα και τίποτα ιδιαίτερο...
Τέλος πάντων...από χθες το βράδυ είμαστε ξανά Πρωταθλητές Ευρώπης . τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πάντως εγώ σαν μέγιστος αντιγαύρος και χρόνια αηδιασμένος από τους απόγονους, έχω να πω ξεκάθαρα:Ο γαύρος είναι ΠΑΝΑΞΙΟΣ και ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ πρωταθλητής Ευρώπης.-
Ευτυχώς υπάρχει και το μπασκετάκι και έχουμε κι μια σοβαρή αθλητική παρουσία στας ευρώπας.
Θέλει balls για να το παραδεχθείς και μπράβο σου Στεφ. Οι άλλοι απλά θα επικαλούνται αστείες δικαιολογίες.
Ειδικά τούτος :
Send from my cave using smoke signalsΔεν το είδε το ματσάκι αλλά επικαλείται τα 6 γιατί έτσι. Τουλάχιστον δεν αναφέρθηκε σε μεγάλα σκορ, χαμηλής δυναμικότητας ομάδες κτλ. Κόμπλεξ στο μέγιστο από συγκεκριμένους.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως εγώ σαν μέγιστος αντιγαύρος και χρόνια αηδιασμένος από τους απόγονους, έχω να πω ξεκάθαρα:
Ο γαύρος είναι ΠΑΝΑΞΙΟΣ και ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ πρωταθλητής Ευρώπης.-
Θέλει balls για να το παραδεχθείς και μπράβο σου Στεφ. Οι άλλοι απλά θα επικαλούνται αστείες δικαιολογίες.
Ειδικά τούτος :
Send from my cave using smoke signalsΔεν το είδε το ματσάκι αλλά επικαλείται τα 6 γιατί έτσι. Τουλάχιστον δεν αναφέρθηκε σε μεγάλα σκορ, χαμηλής δυναμικότητας ομάδες κτλ. Κόμπλεξ στο μέγιστο από συγκεκριμένους.
Είμαι κομπλεξικός τι να κάνουμε ...
Συνεχίστε μόνοι σας εσείς οι αντικειμενικοί και ακομπλεξαριστοι λοιπόν. Μην σας ενοχλώ εγώ ο κομπλεξικός και σας χαλάω το κλίμαSend from my cave using smoke signals
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
0:29
Rudy was too busy having his hand into his asshole...Fixed!
Όταν λέω ότι οι Ισπανίδες είναι ότι πιο χαμερπές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με λένε κομπλεξικο!
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)