-
Ποιός να το φανταστεί μέχρι και ο Vengas απολύεται
Δεν είναι τπτ 9 μήνες κατασκήνωση είναι. Περνάει ο καιρός. 9 μήνες είναι και το σχολείο, καλά οι σχολές είναι λιγότερο -
Και για να είμαι δίκαιος, έχω γνωρίσει άπειρα καργιολια μηχανικούς
Δεν τσουβαλιαζω, απλά τυχαίνει να είμαι 100% με τις λογικές του -
Όχι βρε Κώστα. Τυγχάνεις απλά με την λογική του πολίτη. Ρώτα τον παππού σου τον Στρατηγό και θα σου πει για ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά που σου φαίνονται σαν καψώνια. Μερικά είναι μαλακίες όντως πάντως...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οταν υπάρχει τσουγκρανα και φτυάρι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανείς με τα χέρια... Το θέμα ήταν το καψωναρισμα ήταν πασιφανές ακόμα και για ενα πιτσθρικι...Μπαι δε γουει και πέρα απο τις μλκς που διάβασα, ο άνθρωπος δεν παραπονέθηκε , επισήμανε το γεγονός ... Ο ανώτερος τον προλαβε να τον αποκαλέσει μαλθακο κομπιουτερα...
Μικρός τότε εγώ με ΠΑΠΠΟΥ στρατηγό, του είχα πιάσει την κουβέντα και τον είχα ρωτήσει πως γίνεται να φύγεις απο τον πολιτισμό για να έρθεις στον λακο με τους καθυστερημενους...
Είμαι απο τους ανθρώπους που η έκφραση 'δεν θα έκανες ποτέ για τον στρατό' είναι σαν παράσημο
τσουγκρανα φτυαρι (βασικα το φτυαρι ειναι ψιλοαρχηστο ) μεχρι ενα σημειο οταν μαζευτουν οι σωροι πρεπει να μπει χερι για να φορτωθει ή να μεταφερθει
πχ αν πας να ανεβασεις με φτυαρι τις βελονες στο φορτηγο δε θα τελειωσεις ποτε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οταν υπάρχει τσουγκρανα και φτυάρι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κανείς με τα χέρια... Το θέμα ήταν το καψωναρισμα ήταν πασιφανές ακόμα και για ενα πιτσθρικι...
Μπαι δε γουει και πέρα απο τις μλκς που διάβασα, ο άνθρωπος δεν παραπονέθηκε , επισήμανε το γεγονός ... Ο ανώτερος τον προλαβε να τον αποκαλέσει μαλθακο κομπιουτερα...
Μικρός τότε εγώ με ΠΑΠΠΟΥ στρατηγό, του είχα πιάσει την κουβέντα και τον είχα ρωτήσει πως γίνεται να φύγεις απο τον πολιτισμό για να έρθεις στον λακο με τους καθυστερημενους...
Είμαι απο τους ανθρώπους που η έκφραση 'δεν θα έκανες ποτέ για τον στρατό' είναι σαν παράσημο
τσουγκρανα φτυαρι (βασικα το φτυαρι ειναι ψιλοαρχηστο ) μεχρι ενα σημειο οταν μαζευτουν οι σωροι πρεπει να μπει χερι για να φορτωθει ή να μεταφερθει
πχ αν πας να ανεβασεις με φτυαρι τις βελονες στο φορτηγο δε θα τελειωσεις ποτε
Πέτα μια φωτιά να καεί η σωρός με τις πευκοβελόνες να δείς τι ωραία που καθαρίζει ο τόπος . Φυσικά με μέτρα Πυροπροστασίας!
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Λίγα λόγια προς τον Angel
1ον Αγαπητε μου,εισαι γιωτας,μεγεια σου με χαρα σου, αλλα τους Ευελπιδες δεν εχεις δικαιωμα να τους βαζεις στο στομα σου,αν θες σου εξηγω και τους λογους.
2ον μπορω να σου προτεινω που να θεσεις το πτυχιο του μηχανολογου, κι αυτο διοτι υπαρχουν εκατονταδες Αξκοι και Υπαξ που εχουν 2-3 πτυχια παραπανω απο σενα,χωρις αδεια της υπηρεσιας,και για τις εξεταστικες διαβαζαν,εστω κι αν ηταν δυο βδομαδες σε βραχονησιδα...
Κι αφου δεν θες να υπηρετησεις μπορουσες ανετα να αποποιηθεις την Ελληνικη Υπηκοοτητα...Μια χαρα θα ησουν,ουτε θητεια ουτε τπτ.
Ενταξει αλανακο μου;;;; Νανι τωρα-
θα το σχολιασουμε μια αλλη μερα
-
για τα πτυχια που λες παιρνουν κανονικα αδεια
για να παρεις πτυχιο σε μια σχολη παιρνεις 4 χρονια κανονικοτατη αδεια με κανονικα αποδοχες και το παιζεις και φοιτητης
επισης τις διαφορες πτυχιακες μερικων που βαζουν να κανουν φανταροι ας μην το αναφερουμε γιατι θα ειναι πολυ γενικολογο και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κανονας
-
-
Κιουσης πάνω απο 2% δεν παιρνει αδεια απο την υπηρεσια πχ 2 ατομα για ΓΥΣ απο καθε ταξη... η για καθε αλλη αναγκη της υπηρεσιας που ειναι η απειροελαχιστη μειοψηφια, kai το πως καταφερνεις να παρεις και την φοιτητικη η οποια ειναι 3 χρονια ειναι αλλο μανικι,οπως και το οτι περνας υποχρεωτικα τα μαθηματα,ειδαλλως διακοπη φοιτησης,επιστροφη, ποινη και δυσμενη μεταθεση.......Οι υπολοιποι μονοι τους.....Και δεν ειναι ευκολο....Πολυ περιπου 60 % των Αξκων εχει η 2ο πτυχιο η μτπτυχιακο
-
Αυτο με τις πτυχιακες εχει συμβει και εχει τυχει να το ακουσω...Καλυτερα να μην το σχολιασω.....
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Κιουσης πάνω απο 2% δεν παιρνει αδεια απο την υπηρεσια πχ 2 ατομα για ΓΥΣ απο καθε ταξη... η για καθε αλλη αναγκη της υπηρεσιας που ειναι η απειροελαχιστη μειοψηφια.......Οι υπολοιποι μονοι τους.....Και δεν ειναι ευκολο....Πολυ περιπου 60 % των Αξκων εχει η 2ο πτυχιο η μτπτυχιακοΈτσι είναι. Το σύνηθες για έναν Λοχαγό είναι να έχει και ένα μεταπτυχιακό.
-
ε αφου καθονται πως να μην κανουνε και δευτερο και τριτο πτυχιο!!! δημοσιοϋπαλληλικι φουλ!!!
-
Αφήστε τα αυτά. Σήμερα γιορτάζουμε για τον Ολυμπιακό!
-
Ο χρήστης mb190 έγραψε:
ε αφου καθονται πως να μην κανουνε και δευτερο και τριτο πτυχιο!!! δημοσιοϋπαλληλικι φουλ!!!Εισαι γατα...το βρηκες....................................................................
-
δε σε συμφερει ε?? αυτο ειδα εγω..και αυτο βλεπω ακομα σε πολλους φιλους και γνωστους...
-
Ο χρήστης mb190 έγραψε:
δε σε συμφερει ε?? αυτο ειδα εγω..και αυτο βλεπω ακομα σε πολλους φιλους και γνωστους...Δεν εχω λογο να με συμφερει η οχι,ουτε σε ξερω,ουτε με ξερεις ουτε μεροκαματο μου κοβεις.... Καταθετω την αποψη μου,οπως την ξερω. Τωρα αν οι φιλοι κι οι γνωστοι σου το βλεπουν δημοσιουπαλληλικα η ειναι μουργες η δουλευουν στη ΔΕΗ και σε παραμυθιαζουν
-
εφοσον δεν με ξερεις, ουτε σε ξερω θα μπορουσες να μην ειχες βαλει το εικονιδιο που εβαλες γιατι και γω ειπα την αποψη μου και θα ηθελα να με σεβονται...και παραδεχομαι οτι ημουν καπως ισοπεδωτικος...
-
Ο χρήστης mb190 έγραψε:
εφοσον δεν με ξερεις, ουτε σε ξερω θα μπορουσες να μην ειχες βαλει το εικονιδιο που εβαλες γιατι και γω ειπα την αποψη μου και θα ηθελα να με σεβονται...και παραδεχομαι οτι ημουν καπως ισοπεδωτικος...Καλως, αντικαθιστω το εικονιδιο με αυτο
Τωρα νομιζω είμαστε εντάξει. -
δεκτον..
-
Ο χρήστης mb190 έγραψε:
δεκτον.. -
Ο χρήστης mb190 έγραψε:
ε αφου καθονται πως να μην κανουνε και δευτερο και τριτο πτυχιο!!! δημοσιοϋπαλληλικι φουλ!!!Μεταξύ μας πάντως είναι πιο εύκολο να δουλεύεις παρά να κάνεις ένα μεταπτυχιακό.
-
ισχυει..το στεφανοαουσβιτς με εκανε να τα πιστευω αυτα..μπορει αμα συνεχιζα στα τεθωρακισμενα(αν δεν επιανε το βισμα δηλαδη) να μην τα ελεγα αυτα...
Περί Θητείας [#3]