-
Ο χρήστης Superstrada. έγραψε:
ακόμη και αν η Veloce δεν έχει τίποτα...αυτό τι σχέση έχει με την δραστηριότητα της Coys;Τότε να ρωτήσω κι εγώ το εξής και συγνώμη αν έχει ξεκαθαριστεί κάπου: η Veloce τι σχέση έχει με τη δημοπρασία που οργανώνει η Coys;
Παρακαλώ απαντήστε εσείς ως ο πλέον αρμόδιος για να καταλάβουμε κι εμείς οι απλοί αναγνώστες του θέματος.
-
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ!!! Η Veloce απλά θα λάβει την αμοιβή της δηλαδή την αμοιβή μου...καθαρά λογιστικό θέμα μιας και θα πρέπει να αποδώσω VAT στην Μεγάλη Βρετανία. Οπως και σε άλλα αυτοκίνητα που δημοπράτησα μέσω των Coys και έλαβα την προμήθεια μου νόμιμα μέσω της εταιρίας μου. Αυτό όμως είναι δικό μου θέμα και δεν αφορά κανέναν...Η Veloce δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την Coys. Συνεργάζεται μεν αλλά principle σε όλη αυτή την διοργάνωση είναι η Coys. Τα χρήματα τα διαχειρίζεται η Coys, τα αυτοκίνητα η Coys, η ασφάλεια είναι της Coys μιας και τα αυτοκίνητα στον Αστέρα είναι ασφαλισμένα με Βρετανική εταιρία κλπ κλπ. Εγώ είμαι απλά συνεργαζόμενος με την Coys όπως συνεργάζομαι και με άλλες εταιρίες εδώ και αρκετά χρόνια φυσικά συνοδεία ανάλογων συνφωνητικών. Δεν έχω δηλαδή μια μόνιμη εξαρτημένη σχέση που δεν θα με ενδιέφερε αλλώστε μιας και ζώ απο την ανύπαρκτη εταιρία μου...κλπ κλπ κλπ...
-
μου δημιουργηθηκαν οι εξης αποριες....@ superstrada + οποιος ξερει.
καλα και ωραια παιρνεις την προμηθεια σου με φπα 23% αφου η πραξη γινεται εδω, για να εισαι νομιμος.
Ο ΦΠΑ αποδιδεται στην Αγγλια αλλα τι ΦΠΑ θα αποδωσεις...23% ? η λιγωτερο? Στην αγγλια αυτες οι πραξεις σε τι ΦΠΑ υποκεινται?αναλογες ερωτησεις ισχυουν και για τη δηλωση του εισοδηματος τησ προμηθειας...εδω η αγγλια δηλωνεται?...ο αναλογουν φορος αποδιδεται εδω η στην αγγλια?....φανταζομαι αγγλια αφου η εταιρεια ειναι εγγλεζικη.
Εν τελει απο ολη αυτη τη νομιμη δραστηριοτητα στην ελλαδα θα υπαρξει καποιο φορολογικο εσοδο για το ελληνικο κρατος η μονο για το εγγλεζικο.?
Για Τα χρηματα που θα δωσω να παρω αμαξαρα στην εκθεση, αποδειξη ολου του ποσου αγορας και προμηθειας με ΦΠΑ , ποιος θα μου εκδοσει...?....Περναει στα λογιστικα βιβλια της επιχειρησης μου σαν εξοδο...?
Θα πληρωσω και δασμους εισααγωγης αν το αυτοκινητο ειναι ξενο?
Ρωταω να μαθαινουμε ολοι.
-
Σορρυ που επεμβαινω, αλλα προσωπικα εγω πιστευω οτι το Ελληνικο δημοσιο αρκετα 'οφελη' εχει εξοικονομησει απο τα τελειως σουρεαλ τελη κυκλοφοριας που επεβαλε-χωρια τα αδικα χαρατσια, και λοιπες παρανοικες ενεργειες.
Μηπως ο καλυτερος τροπος να 'διαδηλωσουμε' εναντια σ αυτα, να ηταν ν αγορασουμε υπεροχα oldtimers απο καποια δημοπρασια που δεν αφηνει κι αλλο excess οφελος στο δημοσιο?
ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ CLASSICS ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
-
'όπως συνεργάζομαι και με άλλες εταιρίες εδώ και αρκετά χρόνια φυσικά συνοδεία ανάλογων συνφωνητικών.'
Με ποιες δηλαδη ? Ρε καλλιτεχνη,βλεπεις οτι σε εχουν παρει γραμμη ΚΑΙ στην Ελλαδα και συνεχιζεις να κοροιδευεις ? Τα φουμαρα που πετας στους καφετζηδες και στους πιτσιρικαδες πετας και εδω μεσα ?
Ποσταρε και κανενα βιογραφικο να τριβουμε τα ματια μας !
-
@ELTASSOS: Καλή ερώτηση. Ολες οι πράξεις της δημοπρασίας Sellers και Buyers Premium αποδίδουν ΦΠΑ 23% απο την COYS στην Ελλάδα. Εγώ δεν ζώ στην Ελλάδα και δεν πληρώνω Ελλήνικό VAT μα το 20% του UK VAT + τους φορους που μου αναλογούν αλλά οχι στην Ελλάδα. Τα λοιπά φορολογικά θέματα αφορούν την Coys οχι εμένα προσωπικά. Αυτοκίνητα ξένα και μη εκτελωνισμένα σεν υπάρχουν στην δημοπρασία. Δεν ήταν στόχος μας να φέρουμε αυτοκίνητα απο το εξωτερικό. Τα τιμολόγια βγαίνουν απευθείας απο την Coys. Ακόμη και η αγορά του καταλόγου για την είσοδο έχει ΦΠΑ 23% που αποδίδεται. Ακόμη και τα 2-3 άτομα που θα απασχοληθούν απο την Ελλάδα για τις 2 μέρες θα ασφασιστούν για τις 2 μέρες αυτές. ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται παράτυπα σε καμία περίπτωση. Αυτά είναι θέματα που λύνονται μέσω των νομικών και οικονομικών εκπροσώπων της Coys που θα είναι και παρόντες στην δημοπρασία και θα μπορείτε να επιλύσετε οποιεσδήποτε απορείες σας. Σε προηγούμενο Post αναφέρεται ξεκάθαρα ποια νομική εταιρία έχει αναλάβει το θέμα.
@ Newtek παραμένεις ανώνυμος...στειλε μου το ονοματάκι σου αλλιώς απλά παραμένεις γραφικός...Δεν τα βρήκα έτοιμα στην ζωή μου και δουλεύω σκλήρα για οτιδήποτε κάνω. Πολλοί εδώ μέσα πήραν χρήματα για τα αυτοκίνητα τους απο εμένα και άλλοι πολλοί γνωρίζουν ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί μου. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ??? Μαλλον καποιος τυχαίος εμποράκος που έχασες τον ύπνο σου. Φωνάζεις για την δική μου νομιμότητα αλλά τις αγοραπωλησίες τις δικές σου δεν βλέπω να τις εκπροσωπεί κάποια εταιρία...και μη μου πεις πως είσαι συλλέκτης και το κάνεις απο Hobby. Θα δούμε βέβαια τι είσαι σύντομα όταν θα μηνυθείς για τις ανάλογες συκοφαντίες σου. -
Ασε της μηνυσεις παλι .........
Τα αυτοκινητα τα οποια της καλες εποχες ηρθαν απο εξω και δεν εκτελωνιστηκαν σαν ιστορικα αλλα παρανομος πηραν πινακιδες ομοσπονδιας τα ελεγχεται??
Αν πανε σε αλλο κρατος τι χαρτια χρειαζεται (πχ ενα αμαξι που ειναι αγορασμενο με υπευθυνη δηλωση στην ελλαδα σαν ανταλλακτικα μπορει να πουληθει στο εξωτερικο μεσω μιας αναλογης δημοπρασιας ) -
@ELTASSOS: Καλή ερώτηση. Ολες οι πράξεις της δημοπρασίας Sellers και Buyers Premium αποδίδουν ΦΠΑ 23% απο την COYS στην Ελλάδα. Εγώ δεν ζώ στην Ελλάδα και δεν πληρώνω Ελλήνικό VAT μα το 20% του UK VAT + τους φορους που μου αναλογούν αλλά οχι στην Ελλάδα. Τα λοιπά φορολογικά θέματα αφορούν την Coys οχι εμένα προσωπικά. Αυτοκίνητα ξένα και μη εκτελωνισμένα σεν υπάρχουν στην δημοπρασία. Δεν ήταν στόχος μας να φέρουμε αυτοκίνητα απο το εξωτερικό. Τα τιμολόγια βγαίνουν απευθείας απο την Coys. Ακόμη και η αγορά του καταλόγου για την είσοδο έχει ΦΠΑ 23% που αποδίδεται. Ακόμη και τα 2-3 άτομα που θα απασχοληθούν απο την Ελλάδα για τις 2 μέρες θα ασφασιστούν για τις 2 μέρες αυτές. ΤΙΠΟΤΑ δεν γίνεται παράτυπα σε καμία περίπτωση. Αυτά είναι θέματα που λύνονται μέσω των νομικών και οικονομικών εκπροσώπων της Coys που θα είναι και παρόντες στην δημοπρασία και θα μπορείτε να επιλύσετε οποιεσδήποτε απορείες σας. Σε προηγούμενο Post αναφέρεται ξεκάθαρα ποια νομική εταιρία έχει αναλάβει το θέμα.
@ Newtek παραμένεις ανώνυμος...στειλε μου το ονοματάκι σου αλλιώς απλά παραμένεις γραφικός...Δεν τα βρήκα έτοιμα στην ζωή μου και δουλεύω σκλήρα για οτιδήποτε κάνω. Πολλοί εδώ μέσα πήραν χρήματα για τα αυτοκίνητα τους απο εμένα και άλλοι πολλοί γνωρίζουν ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί μου. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ??? Μαλλον καποιος τυχαίος εμποράκος που έχασες τον ύπνο σου. Φωνάζεις για την δική μου νομιμότητα αλλά τις αγοραπωλησίες τις δικές σου δεν βλέπω να τις εκπροσωπεί κάποια εταιρία...και μη μου πεις πως είσαι συλλέκτης και το κάνεις απο Hobby. Θα δούμε βέβαια τι είσαι σύντομα όταν θα μηνυθείς για τις ανάλογες συκοφαντίες σου.Μα καλα τοσες ημερες και δεν εχεις καταθεσει ακομα μυνηση ? Πρεπει να βελτιωσετε το Efficinecy στο νομικο σου τμημα,εισαι επαγγελματιας παραμυθας η εχεις παραισθησεις,μακαρι να ειναι το δευτερο και να σπαμε πλακα μονο. Κοιτα να αφησεις τις παπαρολογιες και γενικοτητες και απαντησε σε αυτα που σε ρωτανε εδω μεσα συγγεκριμενα χωρις να κρυβεσαι πισω απο τα αρχ...ια των Coys που πας να παρεις στο λαιμο σου μαζι με ολους τους αδαεις.
Τελειωνω εδω μιας και δεν εχω τις απαραιτητες ψυχιατρικες γνωσεις να συνεχισω. -
@ Newtek παραμένεις ανώνυμος...στειλε μου το ονοματάκι σου αλλιώς απλά παραμένεις γραφικός...Δεν τα βρήκα έτοιμα στην ζωή μου και δουλεύω σκλήρα για οτιδήποτε κάνω. Πολλοί εδώ μέσα πήραν χρήματα για τα αυτοκίνητα τους απο εμένα και άλλοι πολλοί γνωρίζουν ανθρώπους που έχουν συνεργαστεί μαζί μου. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ??? Μαλλον καποιος τυχαίος εμποράκος που έχασες τον ύπνο σου. Φωνάζεις για την δική μου νομιμότητα αλλά τις αγοραπωλησίες τις δικές σου δεν βλέπω να τις εκπροσωπεί κάποια εταιρία...και μη μου πεις πως είσαι συλλέκτης και το κάνεις απο Hobby. Θα δούμε βέβαια τι είσαι σύντομα όταν θα μηνυθείς για τις ανάλογες συκοφαντίες σου.Μα καλα τοσες ημερες και δεν εχεις καταθεσει ακομα μυνηση ? Πρεπει να βελτιωσετε το Efficinecy στο νομικο σου τμημα,εισαι επαγγελματιας παραμυθας η εχεις παραισθησεις,μακαρι να ειναι το δευτερο και να σπαμε πλακα μονο. Κοιτα να αφησεις τις παπαρολογιες και γενικοτητες και απαντησε σε αυτα που σε ρωτανε εδω μεσα συγγεκριμενα χωρις να κρυβεσαι πισω απο τα αρχ...ια των Coys που πας να παρεις στο λαιμο σου μαζι με ολους τους αδαεις.
Τελειωνω εδω μιας και δεν εχω τις απαραιτητες ψυχιατρικες γνωσεις να συνεχισω. -
Aφου βγαινουν ολα στην φορα, δεν μας λες και εσυ newtek, τι προσωπικο ζορι τραβας με τον superstrada και του τα χωνεις ετσι?
Σε 'δαγκωσε' σε καμμια συναλαγη?
Σου εφαγε την γκομενα?
Σε κοροιδευε στο σχολειο?
Υπαρχουν και τα Π.Μ. , τα email και τα τηλεφωνα. Μπορει να τα βρειτε μεταξι σας.
-
@Ritmo130tc Δεν αφήνω τίποτα. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να συκοφαντεί κάποιον χωρίς λόγο με ψεύδη έτσι επειδή κρίνει πως θέλει να το κάνει. Δεν είμαι ιδιώτης...δεν θίγομαι μόνο προσωπικά αν ήταν προσωπικό δεν θα απαντούσα οπως δεν απαντάω και σε εσένα και τον Alpine που απο την μία μου κάνατε τους φίλους στο Facebook και απο την άλλη με θάβατε σε τρίτα Forum...χωρίς να σας έχω κάνει τίποτα. Αλλα αυτό δεν με ενδιαφέρει πραγματικά γιατί ήταν προσωπικό καθαρά. Ομώς εδώ θίγεται η επαγγελματική μου δραστηριότητα αλλά και η δραστηριότητα των συνεργατών μου (δηλαδή της Coys). Τώρα σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα...υπεύθυνος για το αυτοκίνητο του είναι ο ιδιοκτήτης με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν το έφερε πριν 20-30 χρόνια και πλήρωσε η δεν πλήρωσε αυτό είναι θέμα δικό του και μόνο δικό του οπως και η περιγραφή είναι επίσης θέμα δικό του. Δηλαδή αν έχει περιγράψει τον κινητήρα ως άψογο και αυτό είναι αναληθές θα έχει και τα ανάλογα προβλήματα. Εμείς θα προστατεύσουμε τον νέο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που επίσης έχει τον χρόνο να δεί τι αγοράζει. Τέλος ο ιδιοκτήτης πρέπει να μας προσκομίσει τα χαρτιά των αυτοκινήτων. Αν αυτά δεν είναι ικανοποιητικά τότε δεν αποδεσμεύουμε τα χρήματα μέχρι να μας προσκομίσει αυτά που χρειάζονται. Για να είμαι όμως ειληκρινής δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοιο πρόβλημα σε κάποιο απο τα αυτοκίνητα της δημοπρασίας εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι.
@Newtek...πάλι δεν απαντάς. Εγώ απαντάω σε όλα και σε αφήνω απλά να εκτίθεσαι. Συνέχισε έτσι... -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Aφου βγαινουν ολα στην φορα, δεν μας λες και εσυ newtek, τι προσωπικο ζορι τραβας με τον superstrada και του τα χωνεις ετσι?Σε 'δαγκωσε' σε καμμια συναλαγη?
Σου εφαγε την γκομενα?
Σε κοροιδευε στο σχολειο?
Υπαρχουν και τα Π.Μ. , τα email και τα τηλεφωνα. Μπορει να τα βρειτε μεταξι σας.
Το πρωσωπικο που το ειδες ? Εδω λεμε οτι ο τυπος δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ειναι αερας κοπανιστος ουτε καν εταιρια προσωπικη στην Ελλαδα δεν εχει και ειναι και προσωπικο ? Και στο κατω κατω εαν εχει πουλησει κατι ας το παραθεσει ως Reference οπως γινεται παντου.
Supermario θα με δεις στην δημοπρασια και θα με καταλαβεις οπως και αλλους που δυστυχως δεν εχουν προσβαση σε Forum. Και κοιτα να καταθεσεις και καμια μηνυσουλα και καμια αγωγουλα,αυτο δεν νομιζω να μην εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να μην μπορεις να κανεις ? Ετσι δεν ειναι ? -
το βασικό σου πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο NewTec, εμάς άφησε μας για μετά.
-
σε τριτους δεν σε εχω θαψει , σε εχω θαψει εδω μεσα η στο historic σε φορουμ δηλαδη που ειναι ανοιχτα για τον καθενα και σου εξηγησα πιο πανω τον λογο .....και φιλο σε εκανα στο facebook οταν μπηκες εδω μεσα και σεβοσουνα τον χωρο που σε φιλοξενουσε , οταν ξεκινησες και απειλουσες τον μοντ και τον καθε εναν δεν ημουν και πολυ χαρουμενος με την επιλογη της 'φιλιας'αυτης !!!
Τελος παντων δεν θα τσακωθουμε επειδη δεν ειμαστε φιλοι στο facebook εκτος αν μου κανεις μηνυση
Βλεπω παντως οτι το μακ , αι παντ ,αι φον κτλ απεκτησαν ελληνικο μενου , οποτε καλα παμε
Δεν μου απαντησες τι εγινε με τον τονυ εκλερ , εισαστε ακομα συνεργατες ??
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το βασικό σου πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο NewTec, εμάς άφησε μας για μετά.Τον Ιουλιο κυκλοφορει το classic century με αφιερωμα στην δημοπρασια , αν βρω θα παρω ενα και για σενα
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
το βασικό σου πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο NewTec, εμάς άφησε μας για μετά.
Τον Ιουλιο κυκλοφορει το classic century με αφιερωμα στην δημοπρασια , αν βρω θα παρω ενα και για σενα
ΟΧΙ σε παρακαλω μη μου το κανεις αυτο,αρκετα ποια με τους καβαλημενους.
-
Να το εκλάβω ως απειλή αυτό Newtek??? Δηλαδή είσαστε μία παρέα που με έχετε άχτι θα έρθετε και θα σας φοβηθώ? Με απειλείς δηλαδή? Οτι έχετε να πείτε αν φοράτε παντελόνια να το λέτε ξεκάθαρα και επώνυμα...αλλά το θέμα πέρνει άλλη τροπή εδώ.
Επίσης είπα ποτέ πως έχω εταιρία στην Ελλάδα? Οχι βέβαια. Και τι θα κάνω θα σας δώσω το πελατολόγιο μου? Είναι δυνατόν?
Εχεις χάσει το μέτρο και εσύ και η παρέα σου και είσαστε ξεκάθαρα πλέον σε εντεταλμένη αποστολή.
Εγώ μιλάω επώνυμα με στοιχεία και απαντήσεις...εσύ είσαι ανώνυμος συκοφάντης και μάλιστα τώρα εκτοξεύεις και απειλές με έμμεσο τρόπο.
Τον αφήνω στην κρίση σας και στην κρίση της δικαιοσύνης πλέον μιας και κακό παραέγινε. -
Καληνυχτα αγορι μου,κλεισε καλα το παραθυρο μην κρυωσεις.
-
για όσους μπορούν να μπουν στο facebook ας κάνουν το κόπο να διαβάσουν τι έχει γραφτεί και τι ακριβώς ενόχλησε τον συγκεκριμένο κύριο που ως συνήθως άρχισε πάλι να απειλεί με την νομική υπηρεσία.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
εδώ με τον newtec το καταλαβαινω,τόσα του εσουρε,στο φεις τι ακριβώς τον ενόχλησε.
-
Αστο τελειωσε το θεμα ακρη δεν προκειται να βγει,αυτος ζει στον κοσμο της μαγικης φασολιας και του Πητερ Παν !
Δημοπρασια Κλασσικων στον Αστερα