-
το καλο ειναι οτι δεν ειναι κλειστου τυπου η καινουργια σου μπαταρια!!!!!
με λιγη φροντιδα θα σου βγαλει 5-6χρονακια,ενω η κλειστες με το ζορι τα μισα -
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
ευχαριστω ολους,το πηγα και μου ειπαν οτι εδειχνε χαμηλη ταση, το ABS δεν επικοινωνουσε με τον εγκεφαλο κλπ
εβαλα μια 50αρα Μarelli με 61Ε (το μονο κακο οτι δεν ειναι κλειστου τυπου), πιστευω να λυθηκε το θεμα.
Τωρα αμα ειναι να χαλασει και το τιμονι, το καλο που του θελω να το κανει πριν περασει η 5ετια...
Με γεια σου φίλε μου.Δεν θα σε ξανα ενοχλήσει τιποτα, θα το δεις!
Ούτε το τιμόνι ούτε τίποτα δεν θα χαλάσει ούτε πριν ούτε μετά την 5ετία.
panda έχεις ! -
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
ευχαριστω ολους,εβαλα μια 50αρα Μarelli με 61Ε (το μονο κακο οτι δεν ειναι κλειστου τυπου), πιστευω να λυθηκε το θεμα.
...
οτι καλυτερο
-
γεια σας! εχω ενα πουντο σπορντινγκ του 2001 κ εδω κ καιρο μου αναβε το λαμπακι του τιμονιου.εσβηνα τη μηχανη τη ξαναναβα κ λειτουργουσε κανονικα παλι.ηξερα οτι ειχε προβλημα αλλα το αφηνα.εδω κ λιγες μερες αναβει συνεχομενα κ μου χουν βγει τα χερια κ δευτερον εχουμε κ ενα παντα του 2007 κ εχει ολα αυτα τα συμπτωματα που ανεφερε ενας φιλος καπου παρακατω.πηγα στη φιατ κ μου ειπαν 480 ευρω για το παντα.για το πουντο ουτε καν ρωτησα μετα απο αυτο.θελω να ρωτησω αν βρω καποιο μεταχειρισμενο ανταλλακτικο πως θα ξερω αν δε το εμφανισει κ αυτο αργοτερα; τι πρεπει να κανω;;; εχω αγανακτησει κ με τα δυο φιατ της οικογενειας!!!!! ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Ο χρήστης vatraxaki88 έγραψε:
γεια σας! εχω ενα πουντο σπορντινγκ του 2001 κ εδω κ καιρο μου αναβε το λαμπακι του τιμονιου.εσβηνα τη μηχανη τη ξαναναβα κ λειτουργουσε κανονικα παλι.ηξερα οτι ειχε προβλημα αλλα το αφηνα.εδω κ λιγες μερες αναβει συνεχομενα κ μου χουν βγει τα χερια κ δευτερον εχουμε κ ενα παντα του 2007 κ εχει ολα αυτα τα συμπτωματα που ανεφερε ενας φιλος καπου παρακατω.πηγα στη φιατ κ μου ειπαν 480 ευρω για το παντα.για το πουντο ουτε καν ρωτησα μετα απο αυτο.θελω να ρωτησω αν βρω καποιο μεταχειρισμενο ανταλλακτικο πως θα ξερω αν δε το εμφανισει κ αυτο αργοτερα; τι πρεπει να κανω;;; εχω αγανακτησει κ με τα δυο φιατ της οικογενειας!!!!! ευχαριστω εκ των προτερων!http://www.car.gr/parts/?offertype=&ca= ... condition=
-
λογικα για να μου δινεις το λινκ δε θα εχουμε προβλημα ε;; ειμαι ασχετη σορρυ
-
λογικα για να μου δινεις το λινκ δε θα εχουμε προβλημα ε;; ειμαι ασχετη σορρυΔεν εχω ιδια εμπειρια, αλλα δε χανεις τιποτα να κανεις ενα τηλεφωνημα.
Υ.Γ. Η μπαταριες σε τι κατασταση ειναι;
-
οκ σ ευχαριστω
-
η δικη μου στο πουντο ειναι καινουργια.πριν ενα μηνα την αλλαξα.στο παντα εχει 2 χρονια περιπου που την εχουμε.
-
γεια σας! εχω ενα πουντο σπορντινγκ του 2001 κ εδω κ καιρο μου αναβε το λαμπακι του τιμονιου.εσβηνα τη μηχανη τη ξαναναβα κ λειτουργουσε κανονικα παλι.ηξερα οτι ειχε προβλημα αλλα το αφηνα.εδω κ λιγες μερες αναβει συνεχομενα κ μου χουν βγει τα χερια κ δευτερον εχουμε κ ενα παντα του 2007 κ εχει ολα αυτα τα συμπτωματα που ανεφερε ενας φιλος καπου παρακατω.πηγα στη φιατ κ μου ειπαν 480 ευρω για το παντα.για το πουντο ουτε καν ρωτησα μετα απο αυτο.θελω να ρωτησω αν βρω καποιο μεταχειρισμενο ανταλλακτικο πως θα ξερω αν δε το εμφανισει κ αυτο αργοτερα; τι πρεπει να κανω;;; εχω αγανακτησει κ με τα δυο φιατ της οικογενειας!!!!! ευχαριστω εκ των προτερων!Καταρχας ξεκαθαρισε ποια ακριβως ειναι η βλαβη.
Ειναι το μοτερ υποβοηθησης τιμονιου? ή ο αισθητηρας κολωνας τιμονιου?
Σημαντικο αυτο που ρωταω καθως στο δικο μου φιατακι το προβλημα του μοτερ υποβοηθησης τιμονιου το αντιμετωπισα πολυ οικονομικα αλλαζωντας τα 2 ρελεδακια του! -
στο παντα αν θυμαμαι καλα μας ειπαν για τον αισθητηρα κολωνας τιμονιου.το αυτοκινητο κανει ενα θορυβο οταν στριβεις κ σα να τρεμει λιγο.στο πουντο δε ξερω τι ακριβως ειναι....απλα αναβε το κοκκινο λαμπακι στο ταμπλο με την ενδειξη του τιμονιου κ δεν ειχα υδραυλικο τιμονι.το εκανε αρκετο καιρο αλλα εσβηνε.εδω κ κατι μερες ειναι μονιμως αναμενο το λαμπακι κ το τιμονι ειναι πολυ σκληρο.δεν εχω παει να το κοιταξει κανεις οποτε δε ξερω τι ακριβως ειναι για να σου πω.βασικα δε θελω να παω στη φιατ κ να μας πιασουν τον μπιπ!!! γι αυτο ελεγα μηπως μου πειτε κανα αλλο τροπο μπας κ σωθουμε
-
στο παντα αν θυμαμαι καλα μας ειπαν για τον αισθητηρα κολωνας τιμονιου.το αυτοκινητο κανει ενα θορυβο οταν στριβεις κ σα να τρεμει λιγο.στο πουντο δε ξερω τι ακριβως ειναι....απλα αναβε το κοκκινο λαμπακι στο ταμπλο με την ενδειξη του τιμονιου κ δεν ειχα υδραυλικο τιμονι.το εκανε αρκετο καιρο αλλα εσβηνε.εδω κ κατι μερες ειναι μονιμως αναμενο το λαμπακι κ το τιμονι ειναι πολυ σκληρο.δεν εχω παει να το κοιταξει κανεις οποτε δε ξερω τι ακριβως ειναι για να σου πω.βασικα δε θελω να παω στη φιατ κ να μας πιασουν τον μπιπ!!! γι αυτο ελεγα μηπως μου πειτε κανα αλλο τροπο μπας κ σωθουμεΟπως ειπα πριν αλλο η μια βλαβη και αλλο η αλλη. Το οτι αναβει το λαμπακι τιμονιου δεν σημαινει ενα ειδους βλαβης.
Το να συνδεσει το διαγνωστικο η αντιπροσωπεια ή ενα καλο συνεργειο για να γινει διαγνωση της βλαβης και ελεγχος δεν νομιζω να ειναι κατι τραγικο.
Σιγουρα υπαρχουν και αξιολογα συνεργεια εκτος της αντιπροσωπειας...Καταλαβαινεις οτι πραγματικη διαγνωση εξ αποστασεως ή απο το πληκτρολογιο εχει μεγαλο ποσοστο Λαθους...
Δεν ξερω αν βοηθαει επισης οτι στο δικο μου punto η βλαβη του μοτερ υποβοηθησης τιμονιου εμφανισε (αν θυμαμαι καλα) στο διαγνωστικο τον κωδικο c1001.
-
οκ ηλια σ ευχαριστω.οταν το παω κ μου πουνε τι εχει θα ενημερωσω
-
Υπάρχει και σχετικό φόρουμ, όπου μπορείς να διαβάσεις παρόμοιες περιπτώσεις. Από ότι έμαθα τελευταία, υπάρχει συνεργείο εξειδικευμένο όπου κάνει την επισκευή με πολύ λιγότερα χρήματα...( δεν ξέρω όμως αν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις)
-
tsargy σ ευχαριστω για την απαντηση.εδω στη κατερινη δε νομιζω να υπαρχει κανεις αλλα θα το ψαξω καλυτερα.
-
Γεια σας κ παλι....λοιπον πηγα το πουντο σε ενα φιλο μου που δουλευει σε συνεργειο να το δει.το πηγε σε ενα ηλεκτρολογο η ηλεκτρονικο δε θυμαμαι ακριβως
κ του ειπε οτι δε χρειαζεται να το αλλαξουμε ολο το συστημα απλα με 80 ευρω αυτος θα το φτιαξει.το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εβγαλε τον εγκεφαλο του τιμονιου κ μου ειπε οτι κατι ειχε καει πανω στην πλακετα.το εχω 3-4 μερες τωρα κ ειναι μια χαρα το τιμονι.(αν χρειαστειτε πληροφοριες θα ρωτησω κ θα τα μαθω καλυτερα)
-
Πολυ καλα εκανες και ενημερωσες vatraxaki
Fiat Panda, πρόβλημα με ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού