-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχω δει ποτέ περιπολικό να σταματάει κάποιον που προσπέρασε γρήγορα, αρκεί να μην βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Μια 3η με τέρμα γκάζι και ούτε γάτα-ούτε ζημιά.Αντιθέτως μου έχει τύχει να κινούμαστε σε φάλαγγα με περιπολικό και με 160-170 χ.α.ω. Βιαζόμασταν και οι 2 μάλλον.
εχεις απολυτο δικιο. ετσι ειναι ρε παιδια... και ολη αυτη την περιπετεια την ανεφερα και εγω σε συνεχεια αυτων που περιεγραψαν καποιοι φιλοι, οτι πολλες φορες χανεις το δικιο σου και δεν μπορεις να κανεις κατι... τωρα αν καποιοι 'αγιοι' εδωπερα δεν θελουν να το καταλαβουν ειναι αλλο ζητημα.
-
http://www.zougla.gr/webtv/automoto/973 ... mid=0&pn=6
-
εχεις την εντύπωση ότι έτσι ενεργούν στην Γερμανία??
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
εχεις την εντύπωση ότι έτσι ενεργούν στην Γερμανία??εχεις παει στη Γερμανια?
-
twice...
Berlin...
-
twice...Berlin...
ρε οταν λεμε να πας, να πας για να ζησεις εστω και ενα μηνα και οχι να χαζευεις σαν χανος τα 'αξιοθεατα' και να πινεις μπυρες... θα δεις λοιπον οτι σε μεγαλο ποσοστο υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος απο πολιτες και αστυνομικους. οι μεν να τηρουν τους νομους και οι δε να φροντιζουν για την τηρηση τους. παντου υπαρχουν και τα στραβα. τα ποσοστα αλλαζουν. ισως πιο αρμοδιοι ειναι να μιλησουν μελη του forum που ζουν στο εξωτερικο.
-
ναι ναι ετσι όπως τα λες είναι...
Φιλαράκι δεν χρειάζεται να ζήσεις 1 μήνα , 10 μέρες έμεινα και κατάλαβα αρκετά πράγματα..Εδώ στον ποδηλατόδρομο κατα λάθος (κλασσικός Ελληνάρας εγώ δεν είχα πάρι χαμπάρι..) περπατούσα και σταμάτησαν δίπλα μου κοιτάζοντας με μόνο , από το βλέμμα τους κατάλαβα την μαλακία μου..Πες εσύ στον Γερμανό αστυνομικό : Δεν πέρασα με κόκκινο ρε φίλε , πράσινο ήταν και στο κάτω κάτω εμένα μόνο είδες? πες μου τα στοιχεία σου ...Αυτός με αμοιβαίο σεβασμό θα σου πει : Αχ καλέ μου φίλε οδηγέ , συγνώμη που σε σταμάτησα και σε καθυστέρησα από τον πολύτιμο χρόνο σου..
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
twice...
Berlin...
ρε οταν λεμε να πας, να πας για να ζησεις εστω και ενα μηνα και οχι να χαζευεις σαν χανος τα 'αξιοθεατα' και να πινεις μπυρες... θα δεις λοιπον οτι σε μεγαλο ποσοστο υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος απο πολιτες και αστυνομικους. οι μεν να τηρουν τους νομους και οι δε να φροντιζουν για την τηρηση τους. παντου υπαρχουν και τα στραβα. τα ποσοστα αλλαζουν. ισως πιο αρμοδιοι ειναι να μιλησουν μελη του forum που ζουν στο εξωτερικο.
Aστο. Θα ειναι σαν να προσπαθεις να εξηγησεις την θεωρια της σχετικοτητας.
-
ναι ναι ετσι όπως τα λες είναι...
Φιλαράκι δεν χρειάζεται να ζήσεις 1 μήνα , 10 μέρες έμεινα και κατάλαβα αρκετά πράγματα..Εδώ στον ποδηλατόδρομο κατα λάθος (κλασσικός Ελληνάρας εγώ δεν είχα πάρι χαμπάρι..) περπατούσα και σταμάτησαν δίπλα μου κοιτάζοντας με μόνο , από το βλέμμα τους κατάλαβα την μαλακία μου.. ..για πες μου τι σου εκαναν οι Γερμαναραδες που σε αγριοκοιταξαν...: σε βασανισαν σε στρατοπεδο συγκεντρωσης μεχρι να ομολογησεις την ενοχη σου?
Πες εσύ στον Γερμανό αστυνομικό : Δεν πέρασα με κόκκινο ρε φίλε , πράσινο ήταν και στο κάτω κάτω εμένα μόνο είδες? πες μου τα στοιχεία σου ...Αυτός με αμοιβαίο σεβασμό θα σου πει : Αχ καλέ μου φίλε οδηγέ , συγνώμη που σε σταμάτησα και σε καθυστέρησα από τον πολύτιμο χρόνο σου..
αυτες τις μπουρδες που περιγραφεις, δεν θα τις ελεγα ουτε εγω, ουτε ο καθε αξιοπρεπης οδηγος σε κανεναν αστυνομικο σε κανενα μερος του κοσμου.
-
ναι ναι είμαι σίγουρος δεν θα τις έλεγες...
λίγα ποστ πιο πάνω εσύ περιγράφοντας την μαλακία που έκανες στην Εθνική (πρέπει να είσαι ο πρώτος Ελληνας στα χρονικά που πήγαινες 15-20 χλμ πλάι στο φορτηγό.. ) και παραταύτα χαρακτήρισες διαστημόβλαχο τον αστυνομικό..
Γιατί λοιπόν σου φαίνονται περίεργο?
Στον Γερμανό αστυνομικό αν του έλεγες αυτά που είπες (που πιστεύω ότι μίλησες ευγενικά..) τι πιστεύεις θα σου έλεγε?? -
Και μπορούμε να φανταστούμε εύκολα την ουρά που μάζεψε πίσω του γιατί υποθέτω ότι είχε μπαστακωθεί στην αριστερή άκρη του δρόμου μέχρι να βρει κάπου να περάσει χωρίς να πατήσει διαχωριστική. Εκτός και αν ήταν κανονικά πίσω του, οπότε το να ανοιχτεί το φορτηγό ΔΕΝ θα τον επηρέαζε.
Κατά τα άλλα φταίνε οι άλλοι που δεν τον καταλαβαίνουν, οι αστυνομικοί που τον έγραψαν.
-
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα πιπιτοπαπακι και τα τετοια μας κουνιουνται με οτι λες.....
Αν ησουν στη Γερμανια θελουμε να πουμε με τοσα ποστ, και ειχες τα προβολακια αναμενα εκει που ΔΕΝ πρεπει ή ειχες τα κωλο-xenon που φεγγουν λες και ερχεται η αποκαλυψη .... θα σου τα ειχαν βαλει στον κωλο και θα πληρωνες τα εργατικα μαζι με τα εξοδα βαζελινης.
-
θα το εξηγησω εγω που το εζησα:δεν ειμαι για 15-20χλμ διπλα στο φορτηγο.... το φορτηγο κινειται με περιπου 60χλμ και εγω με 70χλμ... (στο περιπου!!!!).
κινουμαι διπλα του για οσο χρονο χρειαζεται για να περασω με αυτη τη διαφορα ταχυτητας (200-300 μετρα?). χωραμε και οι δυο καθως τον εχουν περασει αλλα 15 αυτοκινητα με τον ιδιο τροπο.δεν τρεχω, δεν εχω σκοπο να βγω στο αντιθετο ρευμα και γενικα δεν εχω σκοπο να παρανομησω διοτι τα τελευταια 15-20 χλμ ακριβως απο πισω μου κινειται περιπολικο...!!!!!
ΥΓ. για τον χρηστη που το αναφερει, οντως ειμαι ο χρηστης που επιμενω να κινουμαι με τα προβολακια ομιχλης αναμενα. οταν με γραψουν για αυτο, θα πω ευχαριστω και θα φυγω. ας ξαναδιαβασει λοιπον εκεινο το post και θα δει οτι το εχω ξαναγραψει.
επισης προς ολους τους εξυπνακηδες, αν βρεθειτε σε εκτακτη αναγκη και χρειαστει να πατε γρηγορα (πχ γενναει η συζυγος), να πηγαινετε με τα ορια ταχυτητας που γραφουν οι δρομοι. και αν τρεξετε παραπανω και σας γραψουν να μην πειτε κουβεντα...!!!
Να ρωτησω γιατι εχεις τα προβολακια ομιχλης αναμμενα? Οδηγεις σε ομιχλη?
-
τελικα η βλακεια εδωπερα περισσευει... καλα ελεγαν πριν, οτι μερικοι πρεπει να πατε δημοτικο για να μαθετε να διαβαζετε...και να αποβαλετε να κομπλεξ σας..
edit mod
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
στην ελλαδα προφανως και οχι. απλα μου αρεσουν . το ξερω οτι δεν ειναι σωστο με βαση τον κοκ και οτι καποιοι θεωρουν οτι τυφλωνουν τους απεναντι. στο τελευταιο δεν συμφωνω.
edit: ξεχασα να σου πω οτι εμενα προσωπικα με βοηθουν στη νυχτερινη οδηγηση, στους σκοτεινους και γεματους λακουβες ελληνικους δρομους.
-
στην ελλαδα προφανως και οχι. απλα μου αρεσουν . το ξερω οτι δεν ειναι σωστο με βαση τον κοκ και οτι καποιοι θεωρουν οτι τυφλωνουν τους απεναντι. στο τελευταιο δεν συμφωνω.
edit: ξεχασα να σου πω οτι εμενα προσωπικα με βοηθουν στη νυχτερινη οδηγηση, στους σκοτεινους και γεματους λακουβες ελληνικους δρομους.
Οντως τυφλωνουν τους απεναντι, μπορεις μια μερα να τα σβησεις και να δεις τι σου κανουν οι αλλοι. Αν θες να βλεπεις χωρις αυτα ισως μπορεις να πηγαινεις πιο αργα η να ρυθμισεις καλυτερα τα φωτα σου ή να δεις αν χρειαζεσαι γυαλια μονο για το βραδυ.
-
τελικα η βλακεια εδωπερα περισσευει... καλα ελεγαν πριν, οτι μερικοι πρεπει να πατε δημοτικο για να μαθετε να διαβαζετε...και να αποβαλετε να κομπλεξ σας..
edit modΕίναι πάντα ενδιαφέρον να παρακολουθείς κάποιον να χρησιμοποιεί συγκροτημένο λόγο και επιχειρήματα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Οντως τυφλωνουν τους απεναντι, μπορεις μια μερα να τα σβησεις και να δεις τι σου κανουν οι αλλοι. Αν θες να βλεπεις χωρις αυτα ισως μπορεις να πηγαινεις πιο αργα η να ρυθμισεις καλυτερα τα φωτα σου ή να δεις αν χρειαζεσαι γυαλια μονο για το βραδυ.
σε ευχαριστω για τις προτασεις σου. ειλικρινα καποια θα τα δοκιμασω (καποια ηδη τα κανω).
-
τελικα η βλακεια εδωπερα περισσευει... καλα ελεγαν πριν, οτι μερικοι πρεπει να πατε δημοτικο για να μαθετε να διαβαζετε...και να αποβαλετε να κομπλεξ σας..edit mod
λοιπόν από σήμερα θα έχω ανοικτά τα προβολάκια , θα έχω ανοικτά τα προβολάκια , θα έχω ανοικτά τα προβολάκια , θα έχω ανοικτά τα προβολάκια , θα έχω ανοικτά τα προβολάκια
Βλέπω αν και ψάρακλας στο φόρουμ το βρίσιμο το έχεις εύκολο μικρέ..
Αν δεν σου αρέσει το 4Τφόρουμ , υπάρχει και το cosmopolitan forum , δεν ξέρω ακόμα αν υπάρχει και η Σούπερ Κατερίνα.. -
ελα... πειτε αληθεια... ποσοι βοηθησαν για να τα γραψετε ολα αυτα..?ο λαπας, ο giadick1977 και καμια 25αρια αλλοι ιδιου iq?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4