-
και φυσικά η ΧΑ δεν είναι η λύση. με αυτοδικίες δεν γίνεται ευνομούμενο Κράτος δικάιου..
όσον αφορά για τον πιτσιρικά που έστησε όλοκληρη συμμορία για να σκοτώσει και να ληστέψει τη γιαγιά του συμφωνώ με τον Δία... -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ο Νικολάκης ο Μιχαλολιάκος, μανιάτης από την περιοχή και της μανολάδας…….
-
antonis-team έγραψε:Ο Νικολάκης ο Μιχαλολιάκος, μανιάτης από την περιοχή και της μανολάδας…
μάθε λίγο Γεωγραφία αγόρι μου...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λένε εκεί κάτω: τα εις εας και εις ακος, είναι φύση μανιατάκος!. Τα εις οπουλος και πουλος, είναι μπ@στ@ρδος και μούλος!!!!!!.....
Επειδή εγώ δεν κατάγομαι από εκεί, συνένωσα τους νομούς!!!!..... μα έχει γραφεία και στους δυο νομούς,……. Άρα ήξερε……
Η επιλεκτικότητα έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Παντού δυο μέτρα δυο σταθμά, δεν ξέρεις με τι να μετρήσεις, και πως θα σε μετρήσουν!.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή μάστορα τελικά ούτε η ΧΑ είναι η λύση;
Πως είναι δυνατόν να επέλθει λύση, όταν εφαρμόζουν την πολιτική του ακρωτηριασμού?. Μα και αυτήν άκρως επιλεκτικά!. Δεν είμαστε Ιράν εδώ.
Εθνικιστές υπάρχουν πολλοί σε αυτήν την χώρα, που αγαπούν την πατρίδα και πιστεύουν σε αυτήν.
Μα μιλάω στον εθνικισμό που είπε ΟΧΙ στον Χίτλερ, που έφτιαξε το ΙΚΑ, που όρισε το ωράριο εργασίας και της αμοιβές και άλλα πολλά!.
Και όχι στα κολλητήρια του Χίτλερ, τους εραστές της περιόδου 40 – 45. Ας αποτάξουν αυτήν την περίοδο και ας φωνάξουν τον Γεωργαλά, να τους πει μερικές κουβέντες και να της εφαρμόσουν. Και μετά βλέπουμε…….
Α. -
Ωραία τα λες κ. Αντώνη!!!
-
Λένε εκεί κάτω: τα εις εας και εις ακος, είναι φύση μανιατάκος!. Τα εις οπουλος και πουλος, είναι μπ@στ@ρδος και μούλος!!!!!!.....
Επειδή εγώ δεν κατάγομαι από εκεί, συνένωσα τους νομούς!!!!..... μα έχει γραφεία και στους δυο νομούς,……. Άρα ήξερε……
Η επιλεκτικότητα έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Παντού δυο μέτρα δυο σταθμά, δεν ξέρεις με τι να μετρήσεις, και πως θα σε μετρήσουν!.
Φιλικά
Α. -
«εμείς γι' αλλού κινήσαμε γι' αλλού κι αλλού η ζωή μας πάει....»
************************************** και εμείς τι κάνουμε για να αντιστρέψουμε αυτό που τείνει να γίνει κανόνας?.Α.
A. -
ΑΜΩΜΟΙ ΕΝ ΟΔΩ
-
πρεπει να ειμαστε στο 4ο καραφακι.Εχουμε ακομα
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
έχασες φίλε μου!!!!!!...... δεν στο έχουν απαγορεύσει οι ουρολόγοι σου!!!!.... δεν πονάς!. Δεν ουρείς αίμα!. γραμμένους στα ούμπαλα μου τους έχω, μα όχι με το 100%!.
Μα πόσο σημασία έχει η προσπάθεια μου, με την αποδόμηση σας, που βαρά σε τύχω ανυπέρβατο?. Ποιους βοηθάτε?.
Α. -
Αναμφίβολα η ανορθογραφία μου, είναι απόλυτα κατανοητή
Α. -
Τυχω τύχω μη σε πετύχω
-
έχασες φίλε μου!!!!!!...... δεν στο έχουν απαγορεύσει οι ουρολόγοι σου!!!!.... δεν πονάς!. Δεν ουρείς αίμα!. γραμμένους στα ούμπαλα μου τους έχω, μα όχι με το 100%!.
Μα πόσο σημασία έχει η προσπάθεια μου, με την αποδόμηση σας, που βαρά σε τύχω ανυπέρβατο?. Ποιους βοηθάτε?.
Α.Εβιβα το 5ο
-
Αναμφίβολα η ανορθογραφία μου, είναι απόλυτα κατανοητή
Α. -
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης η δολοφονία που έγινε χθες στους Αμπελόκηπους σε βάρος 65χρονου ομογενή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση δράστης είναι ο 19χρονος εγγονός του ο οποίος έμενε μαζί του στο διαμέρισμα. Το έγκλημα έγινε μετά από διαφωνία που είχαν παππούς και εγγονός και ο 19χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο με αιχμηρό αντικείμενο
by admin1Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2RmibUk8Q
Seleo.gr News -
Α. -
'Όμηρο' το κινητό τηλέφωνο ενός 23χρονου πήρε ένας 31χρονος στη Θεσσαλονίκη ο οποίος μετά την κλοπή τηλεφώνησε στη φίλη του θύματος και ζήτησε λύτρα 100 ευρώ για να το επιστρέψει. Η κοπέλα του έδωσε ραντεβού στην Πυλαία έχοντας ειδοποιήσει όμως την αστυνομία. Φτάνοντας στο σημείο ο δράστης συνελήφθη
by admin1Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2RmlN6BPs
Seleo.gr News -
Αναμφίβολα είστε θεοί, αν η μ@λ@κι@ ήταν επιστήμη!.
Μα δεν είναι!!!!!....... είναι βίτσιο, είναι ορμονική ανάγκη!.
[size=200]Σέβομαι και αποδέχομαι της σωματικές ανάγκες…..Α.[/size] -
για ουζο το χταποδι ειναι ο καλυτερος μεζες...
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.