-
Προτιμώ το Prime95 για κάποιο λόγο... Θα δω.
Το θέμα είναι ότι αυτή η μητρική δεν τα πάει καλά με τους Quad και είναι ζόρι το o/c. Θυμάμαι παλιότερα που είχα προσπαθήσει δεν είχα καταφέρει να τον ανεβάσω πάνω απο 2.7GHz. Τώρα ελπίζω να πιάσω τα 3... αλλιώς θα τα πάρω
Κατά πάσα πιθανότητα πάλι εδώ θα βρεθώ γι αυτό καλο σας κουράγιο... -
εχεις και ενα τετραπινο απο οτι βλεπω που δεν ειναι και πολυ καλο για o/c
το prime 95 ειναι καλο , αλλα τα αλλα δυο που σου λεω ζοριζουν περισσοτερο και ανεβαζουν πιο υψηλες θερμοκρασιες
βεβαια και τα 3 ειναι ακραιες περιπτωσεις σε σχεση με τη κανονικη χρηση, αλλα αν εισαι οκ σε αυτες τις ακραιες περιπτωσεις θα εισαι σιγουρα οκ σε νορμαλ χρηση
εγω για να βεβαιωθω για το δικο μου επεξεργαστη παντως ειχα αφησει το prime 95 για 7-8 ωρες
-
Τον έχουν φτάσει κάμποσοι και πάνω απ' τα 3...
Εμένα εκεί είναι ο στόχος μου αρχικά... Πολύ δύσκολα θα τον φτάσω όμως. Για τώρα θα stressαρω το σύστημα ως έχει ελπίζοντας να μην μου βγάλει τίποτα...
Θα επανέλθω... -
δε θα σου βγαλει, απλα θα δεις τι γινεται απο αποψη ζεστης οσο ζοριζεται και με βαση αυτο θα κρινεις τι περιθωρια εχεις για κατι παραπανω
edit
βλεπω οτι εχεις chipset της nvidia
αυτο θα σου κανει πολυ δυσκολη τη ζωη στο o/c
για σωστη δουλεια θες p45 της intel -
Ναι το ξέρω για τα chipset αλλα τι να κάνω... Αυτή μου έκατσε τότε... Δεν είναι άσχημη μητρική, απλά για o/c είναι
-
ναι το ξερω , ειχε φιλος μου μητρικη με αυτο το chipset και μολις εβαλε καλο 4πυρηνο πανω βλαστημησε με τη βλακεια και πηρε μια με p45 για να κλοκαρει
αυτες τοτε ειχαν νοημα μονο για το sli, αλλα ευτυχως πλεον δεν υπαρχει λογος να βγαινουν μητρικες με αναλογα chipset
-
Φορματισα δυο φορητους και για να μην μπει η ενημερωση που αναγνωριζει το παρατυπο του λειτουργικου απενεργοποιησα εξαρχης τις ενημερωσεις. Τους περασα drivers για το ασυρματο δικτυο αλλα δεν γινηκε τιποτα.
Στο ενα (presario cq57) δοκιμασα 2-3 που υπαρχουν στην επισημη υποστηριξη (+ μια αλλαγη στο BIOS: enable network boot. κατι τετοιο) αλλα καμια αλλαγη. Στο αλλο (amilo Li) το μονο που βρηκα ηταν οδηγος για vista που το ετρεξα σε compatibility χωρις αποτελεσμα.υπαρχει τροπος να δοκιμασω τις ενημερωσεις των windows (μπας και δω δικτυο) χωρις να με.. δουν;
οποιαδηποτε ιδεα για το θεμα καλοδεχουμενημολις ξυπνησα. εβαλα μπουγατσα να ζεσταινεται
-
Να 'αγοράσεις' pre activated windows δεν παίζει?
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Θα έπρεπε να παίζει
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Να 'αγοράσεις' pre activated..και παλι μετα απο καποιο καιρο θα το βρισκει αυτο
το μονο που σου λυνει το θεμα ειναι ενας καλος ενεργοποιητης
-
W7 Loader ftw
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Να 'αγοράσεις' pre activated..
και παλι μετα απο καποιο καιρο θα το βρισκει αυτο
το μονο που σου λυνει το θεμα ειναι ενας καλος ενεργοποιητης
το κανεις ταληρα;
τα σουλουπωνω τωρα τα πισια και θα τα επιστρεψω ετοιμα. μην εχουν προβλημα μετα απο λιγους μηνες και κανω κυκλους
-
κοιτα απαξ και ενεργοποιηθουν κατα την εγκατασταση εισαι οκ (εφοσον αποκλεισεις και το κακο update )
απλα καποιες φορες ενω εχεις μια εκδοση που και καλα ξερεις οτι κατα την εγκατασταση θα ειναι ενεργοποιημενη, μετα απο καποιο καιρο μπορει να μην ειναι γιατι εχουν βρει το oem κλειδι απο την εταιρεια και τρως πορτα
οποτε εκει θες προγραμματακι για ενεργοποιηση
αν τωρα εισαι ενεργοποιημενος δε χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω περα απο το να αποκλεισεις το update
την επομενη φορα ομως που θα πας να κανεις καπου εγκατασταση μπορει να μη γινει η ενεργοποιηση αμεσως και να θες προγραμματακι
-
για την ενεργοποιηση πρεπει να κανω κατι (για pre-activated μιλαμε);
επισης, πως γυρναω τη πλατη στο update που λες;
-
Γιάννη πάρτο πάλι απ'την αρχή
α) έχεις περάσει preactivated win και δε ξέρεις ποιο update να ξετσεκάρεις για να μη κλειδώσει;
β) ------------------------' '---------- αλλά πέρασες κάποιο update και σου κλείδωσαν;
γ) έχεις περάσει non preact win και σου βγάζουν προειδοποίηση ;Λυσσάρι:
α) απενεργοποιείς το KB971033
β) δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια περίπτωση, ίσως λειτουργήσει η λύση γ)
γ) τον loader που σου είπαν τα παιδιά (ούτε αυτό το 'χω δοκιμάσει αλλά κάτι θα ξέρουν, εγώ χρησιμοποιώ έτοιμο preact) -
εχω περασει εφταρια χωρις ενεργοποιησεις και τετχοια. του 'πα να μην ενημερωσει τιποτα γιατι τα λεει ολα στη μαμα.
ναι ομως ετσι επρεπε να εγκαταστησω με το χερι τους οδηγους οι οποιοι δεν εκαναν δουλεια.
και λενε οι παιδες πιο πανω: ρε, γιατι δεν βανεις pre-activated (για να δω αν λυθει με τις αυτοματες ενημερωσεις του); Ε, λεωγω, ενταξει, θα βαλω παιδια.
Και το τελευταιο ποστ ηταν για το τι κανω μετα την εγκατασταση του pre-activated. -
please choose an option
σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ανήκεις στη γ) (non preact). τότε πέρνα τον loader που σου λένε. Δώστε κάποιος legit link
-
Αυτό το έχετε δει φαντάζομαι:

-
@egobrain: εγώ δεν γνωρίζω σχετικά, αλλά μου είπαν ότι μπορεί κανείς να αγοράσει ( ) σε γνωστό internetικό μαγαζί είτε το Windows 7 loader by Daz είτε το Windows 7 loader by hazar. Αφού εγκαταστήσει τα windows (δεν χρειάζεται να είναι pre-activated), μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα δυο εργαλεία για να κάνει permanent activation.
Έτσι μου είπαν, εγώ δεν ξέρω από τέτοια πράγματα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]