-
Θα πήξει το μουνί σου νέο.
-
Γαμηδια καυλωστρατε
-
οχι μονο εβρο, υπαρχουν και νησακια
μερικες φορες καλυτερα μακρια αλλα να εχει κοσμο, παρα κοντα και 7 - 12 μεσα, μια εξω που ημουν εγω πριν -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γαμηδια καυλωστρατετο θα 'πηξει η μουνα σου' θα ειναι μια ατακα που θα τη πεις κι εσυ 10αδες εως και 100αδες φορες στη θητεια σου
μεχρι και στο screensaver του επιλοχαδικου ειχαν το 'pix la moon'
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
οχι μονο εβρο, υπαρχουν και νησακια
μερικες φορες καλυτερα μακρια αλλα να εχει κοσμο, παρα κοντα και 7 - 12 μεσα, μια εξω που ημουν εγω πριντώρα πόσο σε πάει vengas?
-
δεν πηγα εκει που νομιζα οτι θα παω
αλλου πηγα, δεν εχει μπιτσόμπαρα κοντα, αλλα ειμαστε 3-4 εξω και μια μεσα -
REALZEUS,προβλέπεται από κάποιον Στρατιωτικό κανονισμό μέχρι πόσες ώρες ένοπλης ή άοπλης υπηρεσίας,αγγαρείες κλπ πρέπει να κάνει ημερησίως κληρωτός οπλίτης?
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
REALZEUS,προβλέπεται από κάποιον Στρατιωτικό κανονισμό μέχρι πόσες ώρες ένοπλης ή άοπλης υπηρεσίας,αγγαρείες κλπ πρέπει να κάνει ημερησίως κληρωτός οπλίτης?Ναι, οσες του πουν να κανει. Εκτελεις πρωτα και αν δε σου αρεσει βγαινεις παραπονουμενος.
Τι το περασες εδω στραβαδι, ξενοδοχειο?Αντ' αυτού, Trident.
-
βρε τριντέντ πήγα και ξέρω πως ήταν η κατάσταση..απλά λέω αν ίσως προβλέπεται απο κάπιον ΣΚ που δεν γνωρίζουν οι στρατεύσιμοι..αλλά θα μου πεις ότι για όλα υπάρχει το '...για υπηρεσιακούς λόγους...'
-
βρε τριντέντ πήγα και ξέρω πως ήταν η κατάσταση..απλά λέω αν ίσως προβλέπεται απο κάπιον ΣΚ που δεν γνωρίζουν οι στρατεύσιμοι..αλλά θα μου πεις ότι για όλα υπάρχει το '...για υπηρεσιακούς λόγους...'να ρε συ...
το SKG στο ονομα σου εχει σχεση με Αλεξ/πολη?
Αυτος ειναι ο κωδικος νομιζω για το αεροδρομιο -
REALZEUS,προβλέπεται από κάποιον Στρατιωτικό κανονισμό μέχρι πόσες ώρες ένοπλης ή άοπλης υπηρεσίας,αγγαρείες κλπ πρέπει να κάνει ημερησίως κληρωτός οπλίτης?'Όχι δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόβλεψη. Αυτά ρυθμίζονται με Πάγιες Διαταγές και ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Στα χρόνια μου είχα Στρ με 35 μέρες μέσα που τους βγάζαμε 2-3 ώρες την ημέρα με Υπηρεσιακά Σημειώματα για να μην αυτοκτονήσουν στην σκοπιά.
-
SKG είναι ο ΙΑΤΑ κωδικός για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.Της Αλεξ/πoλης ο αντίστοιχoς είναι ΑΧD!!!!
-
REALZEUS,και εγώ είχα κανένα μήνα εμπλοκή και βγήκα στη γιορτή μου αλλά ο διοικητής μας έβγαλε με στολή εξόδου λόγω εθνικής εορτής!!!!
-
SKG είναι ο ΙΑΤΑ κωδικός για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.Της Αλεξ/πoλης ο αντίστοιχoς είναι ΑΧD!!!!ορθον, εκανα λαθος!!!
-
REALZEUS,και εγώ είχα κανένα μήνα εμπλοκή και βγήκα στη γιορτή μου αλλά ο διοικητής μας έβγαλε με στολή εξόδου λόγω εθνικής εορτής!!!!Κάποτε η 8β ήταν υποχρεωτική ενδυμασία εξόδου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
REALZEUS,και εγώ είχα κανένα μήνα εμπλοκή και βγήκα στη γιορτή μου αλλά ο διοικητής μας έβγαλε με στολή εξόδου λόγω εθνικής εορτής!!!!
Κάποτε η 8β ήταν υποχρεωτική ενδυμασία εξόδου.
εκτος απο τα νησια , οπου και καλα δεν υπαρχει στρατος
στην εποχη του πατερα μου στη ροδο εβγαιναν με ντυμενοι τουριστες απαγορευοταν η στολη εξοδου
βεβαια σε καποια φαση κυκλοφορουσαν ολοι παρταλια με σαγιοναρες.. τη ζωαρα τους εκαναν παλια
απλα υπηρετουσαν για παντα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
REALZEUS,προβλέπεται από κάποιον Στρατιωτικό κανονισμό μέχρι πόσες ώρες ένοπλης ή άοπλης υπηρεσίας,αγγαρείες κλπ πρέπει να κάνει ημερησίως κληρωτός οπλίτης?
'Όχι δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόβλεψη. Αυτά ρυθμίζονται με Πάγιες Διαταγές και ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Στα χρόνια μου είχα Στρ με 35 μέρες μέσα που τους βγάζαμε 2-3 ώρες την ημέρα με Υπηρεσιακά Σημειώματα για να μην αυτοκτονήσουν στην σκοπιά.
με 35 μεσα θα ειχα αρχισει τα ναρκωτικα περα απο το ποτο
υπηρεσιες δε σκεφτηκε να μειωσει κανεις , αφου οι περισσοτερες γινονται για να γινονται
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
'Όχι δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόβλεψη. Αυτά ρυθμίζονται με Πάγιες Διαταγές και ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Στα χρόνια μου είχα Στρ με 35 μέρες μέσα που τους βγάζαμε 2-3 ώρες την ημέρα με Υπηρεσιακά Σημειώματα για να μην αυτοκτονήσουν στην σκοπιά.
με 35 μεσα θα ειχα αρχισει τα ναρκωτικα περα απο το ποτο
υπηρεσιες δε σκεφτηκε να μειωσει κανεις , αφου οι περισσοτερες γινονται για να γινονται
Τπτ δεν παθαίνεις. Τα 3/4 της θητείας μου (δλδ 9 μήνες, πλην 2 μηνών κέντρο και 1 στη μονάδα μέχρι να αλλάξει ο Διοικητής) με πήγαινε έτσι. 20-25 μέσα και μία έξω. Βάζεις το κεφάλι κάτω και κάνεις τον μαλάκα.
-
Το οτι δεν παθαινεις εσύ δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδιο και για τον άλλον.
Εγώ 11 μέρες έχω κλείσει μέγιστο μέχρι τώρα και σκότωνα άνθρωπο. -
μετά το 10ημερο θυμάμαι ότι μου φαινόταν ωραία ρουτινα
Περί Θητείας [#3]