-
καλα, μη ντρεπεσαι, απαντα τωρα που καταλαβες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα, μη ντρεπεσαι, απαντα τωρα που καταλαβες.Οταν βγει ακρη σχετικα με το θεμα,θα απαντησω.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
καλα, μη ντρεπεσαι, απαντα τωρα που καταλαβες.
Οταν βγει ακρη σχετικα με το θεμα,θα απαντησω.
τι ακρη, ολη η Ελλαδα ξερει οτι απασχολουνται παρανομοι μεταναστες εκει, εσυ περιμενεις να βγει πορισμα απο τον ΟΗΕ;
με λιγα λογια, κοκοκο
-
Τον βασιλακη καιλα τι τον εχεις;
Ρε ηλιθιε,περιμενω να βγει ανακοινωση πρωτα.
Γνωριζεις εσυ τι μπορει να συνεβη ακριβως; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
β) αυτος που απασχολει παρανομους μεταναστες, ΔΕΝ ενοχλει εμενα προσωπικα. Να μη σου πω οτι στο συγκεκριμενο θεμα βοηθαει κ ελαχιστα, γιατι τους δινει ενα καποιο εισοδημα που αλλιως δεν θα ειχαν κ θα εψαχναν να βρουν με 'αλλους' τροπους...
lolwut
-
Τον βασιλακη καιλα τι τον εχεις;
Ρε ηλιθιε,περιμενω να βγει ανακοινωση πρωτα.
Γνωριζεις εσυ τι μπορει να συνεβη ακριβως;κανεις τον χαζο ή εισαι τοσο πολυ;
ΑΣΧΕΤΑ με το περιστατικο, ΟΛΟΙ ξερουν οτι στην Μανωλαδα απασχολουνται ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεταναστες απο Ελληναραδες. Θα κανετε κατι γιαυτο;
επισης στα μισα πρατηρια καυσιμων στην Αττικη συμβαινει το ιδιο. Θες και γιαυτο ανακοινωση;
ακομη, στο 90% των αγροτικων εργασιων στην επαρχια συμβαινει το ιδιο. Θα περιμενεις ανακοινωση απο το υπουργειο γεωργιας; -
Αγορι μου ,εχεις καταλαβει οτι η χρυση αυγη δεν μπορει ,παρα να κινηται ΝΟΜΙΜΑ;
Εχουν κανει συστασεις σε πολλους επαγγελματιες που απασχολουν λαθρομεταναστες.
Απο κει και περα,το ζητημα ειναι πολιτικο.Το να πλακωσεις 2-3 ελληνες επειδη εκμεταλλευονται αλλοδαπους,δεν σημαινει οτι ελυσες το προβλημα.
-
ενω το να πλακωσεις/μαχαιρωσεις αλλοδαπους σημαινει οτι ελυσες το προβλημα;
ας κανουν και στους αλλοδαπους απλα συστασεις ... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ας κανουν και στους αλλοδαπους απλα συστασεις ...Ψαξε ποσους νεκρους Ελληνες εχουμε απο αλλοδαπους.
Και ποσους αλλοδαπους απο Ελληνες.Νομιζω σου απαντησα.
-
ναι απαντησες μια χαρα...
-
ας κανουν και στους αλλοδαπους απλα συστασεις ...Ψαξε ποσους νεκρους Ελληνες εχουμε απο αλλοδαπους.
Και ποσους αλλοδαπους απο Ελληνες.Νομιζω σου απαντησα.
αυτο τωρα ειναι αντιλογος? δηλαδη ο αγων μας ειναι ιερος επειδη το ποσοστο τις εκατο ειναι μικροτερος?
μα τι μαλακιες θα δουμε ακομη -
Δεν μου λες ρε φιλε.
Το προβλημα σου ποιο ειναι;
Η εγκληματικοτητα των ελληνων προς τους ξενους ή η εγκληματικοτητα των ξενων προς τους ελληνες;
Εαν τα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι,δικαιωμα σου ειναι.
Επειδη ομως εγω δεν μπορω να τα βαλω στο ιδιο τσουβαλι,θες επειδη οι λαθρο μας εχουν κατα σφαξει,μας εχουν κατακλεψει,θες επειδη πονω περισσοτερο τους ελληνες.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω με τις ανοησιες σου. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι απαντησες μια χαρα...Εσύ φταις που πας να κανείς διάλογο με ένα αρνί
-
Ναι ειμαι ενοχος.
-
Δεν μου λες ρε φιλε.
Η εγκληματικοτητα των ελληνων προς τους ξενους ή η εγκληματικοτητα των ξενων προς τους ελληνες;
Επειδη ομως εγω δεν μπορω να τα βαλω στο ιδιο τσουβαλι,θες επειδη οι λαθρο μας εχουν κατα σφαξει,μας εχουν κατακλεψει,θες επειδη πονω περισσοτερο τους ελληνες.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω με τις ανοησιες σου.τι διαφορα θα εχει αμα σε σφαξει μεταναστης η ελληνας? θα φανεις πιο γαματος αμα σε σκοτωσει ελληνας?
-
IQ 43
Oσο το νουμερο παπουτσιων που φορω, -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν ειδα κανενα χρυσαυγιτη να καθαριζει το Ψυρρη, την Ευρυπιδου κ γενικα τα νοτια της Ομονοιας απο τους μαυρους που πουλανε πρεζα ή κορμια. Γιατι ξερουν οτι θα τους σφαξουν = κοκοκο. Απο κει κ περα:Δε νομιζω η ΧΑ να φοβαται κανεναν μαυρο ή αλβανο ή μογγολο...θα ερθει και η σειρα και για εκει που λες...απλα συντονισου και θα δεις τη συνεχεια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Δεν μου λες ρε φιλε.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω με τις ανοησιες σου.τι διαφορα θα εχει αμα σε σφαξει μεταναστης η ελληνας? θα φανεις πιο γαματος αμα σε σκοτωσει ελληνας?
Τα θέλει και εσένα ο κωλος σου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν μου λες ρε φιλε.
Τα θέλει και εσένα ο κωλος σου
απο μεταναστη?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
δεν ειδα κανενα χρυσαυγιτη να καθαριζει το Ψυρρη, την Ευρυπιδου κ γενικα τα νοτια της Ομονοιας απο τους μαυρους που πουλανε πρεζα ή κορμια. Γιατι ξερουν οτι θα τους σφαξουν = κοκοκο. Απο κει κ περα:
Δε νομιζω η ΧΑ να φοβαται κανεναν μαυρο ή αλβανο ή μογγολο...θα ερθει και η σειρα και για εκει που λες...απλα συντονισου και θα δεις τη συνεχεια
Εγω πιστεύω οτι ειναι κότες λυρατες... Ομάδες 10-15 άτομα την πέφτουν σε 3-4 πακιστανους ακριβώς σαν τους αναρχικούς
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.