-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρώτησα διότι θα είμαι μάλλον στην περιοχή το ΣΚ. Συγκεκριμένα θα πάω στο Ναύπλιο και μετά στην Νέα Κίο! Γι' αυτό σε ρώτησα! Αν χρειαστώ καύσιμο εκεί να περάσω από το δικό σας!Κατέβα εσύ,πέρνα καλά στο πανέμορφο Ναύπλιο και βάλε καύσιμα όπου θέλεις!
-
όσες φορές έχω έρθει καλά έχω περάσει...
να είσαι καλά Βασίλη! -
Mπορεί να βρεθεί καμία λίστα με τα εταιρικά πρατήρια εκάστης εταιρίας; (ως τα πλέον ασφαλή).
Για της Shell, γνωρίζω μετά βεβαιότητας ότι τα εταιρικά της είναι απολύτως ασφαλή. Το ερώτημα είναι ποια / πού είναι αυτά.
Ένα μου σύστησαν στη Νέα Μάκρη, επί της κεντρικής υπεραστικής λεωφορου (Μαραθώνος;) στη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από Διόνυσο / Πεντέλη. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Mπορεί να βρεθεί καμία λίστα με τα εταιρικά πρατήρια εκάστης εταιρίας; (ως τα πλέον ασφαλή).
Για της Shell, γνωρίζω μετά βεβαιότητας ότι τα εταιρικά της είναι απολύτως ασφαλή. Το ερώτημα είναι ποια / πού είναι αυτά.
Ένα μου σύστησαν στη Νέα Μάκρη, επί της κεντρικής υπεραστικής λεωφορου (Μαραθώνος;) στη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από Διόνυσο / Πεντέλη.http://www.coralenergy.gr/el-gr/gia-ton ... -shell.cmt
http://www.eko.gr/Text.aspx?menuitemid=738&lan=1
http://www.avinoil.gr/pratiria/directory/combined επέλεξε Δίκτυο Μακραίων -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ένα μου σύστησαν στη Νέα Μάκρη, επί της κεντρικής υπεραστικής λεωφορου (Μαραθώνος;) στη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από Διόνυσο / Πεντέλη.Πως το γνωριζεις αυτο?
-
εμένα μου τα λέει συγγενής που εργάζεται στην shell μια δεκαετία τώρα...αυτός μου έχει συστήσει και που να πηγαίνω!
-
εμένα μου τα λέει συγγενής που εργάζεται στην shell μια δεκαετία τώρα...αυτός μου έχει συστήσει και που να πηγαίνω!Φανταζομαι οτι αν ειχες συγγενη στην Εκο θα σου συστηνε τα Καλυψω, αν ειχες στην ΑΒΙΝ τα Μακραιων κλπ κλπ...
Εχουν πιαστει και πρατηρια ιδιολειτουργουμενα της Shell (Ερμης, Μυρτεα) με παρατυπιες σε οτι αφορα την ποιοτητα των καυσιμων τους! Anyway προσωπικα διαφωνω με το συμπερασμα σου...
Σε καμια περιπτωση ενα ιδιολειτουργουμενο πρατηριο δεν εξασφαλιζει περισσοτερο τον πελατη εναντι ενος πρατηριου που λειτουργει την ευθυνη πρατηριουχου! -
δεν μου είπε για όλα τα shell αλλά για συγκεκριμένα! Πλέον μάλιστα ο ίδιος εργάζεται στην revoil και έχει μείνει ο αδερφός του στην shell! Η άποψη του παραμένει ίδια!
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν υποστήριξα ότι όσοι έχουν ανεξάρτητα πρατήρια κλέβουν! Απλά στα εταιρικά η αποδεδειγμένη κλοπή συνεπάγεται και διακοπή της συνεργασίας με την εταιρεία! -
shel vpower racing 2.08 /λιτρο
υπαρχουν ανθρωποι που βαζουν αυτη τη βενζινη? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
shel vpower racing 2.08 /λιτρο
υπαρχουν ανθρωποι που βαζουν αυτη τη βενζινη?Κορόιδα υπάρχουν πολλά
-
δεν μου είπε για όλα τα shell αλλά για συγκεκριμένα! Πλέον μάλιστα ο ίδιος εργάζεται στην revoil και έχει μείνει ο αδερφός του στην shell! Η άποψη του παραμένει ίδια!
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν υποστήριξα ότι όσοι έχουν ανεξάρτητα πρατήρια κλέβουν! Απλά στα εταιρικά η αποδεδειγμένη κλοπή συνεπάγεται και διακοπή της συνεργασίας με την εταιρεία!Καπου τα εχεις μπερδεψει τα πραγματα! Εταιρικο πρατηριο=πρατηριο το οποιο ανηκει στην ιδια την εταιρια η ενοικιαζεται για λογαριασμο της ιδιας της εταιριας! Δεν μπορει να διακοψει την συνεργασια... Ολο το προσωπικο του συγκεκριμενου πρατηριου ειναι υπαλληλοι της ιδιας της εταιριας!
Η διακοπη συνεργασιας σε ενδεχομενη παραβαση σχετικη με ποιοτητα και ποσοτητα καυσιμων εχει να κανει με τα συνεργαζομενα πρατηρια τα οποια ειναι ιδιωτων πρατηριουχων!
-
...αναφέρομαι στον υπεύθυνο του πρατηρίου και εννοούσα ότι θα τον απέλυαν σε περίπτωση αποδεδειγμένης νοθείας!
Δεν είπα ότι θα έκλειναν το πρατήριο τους! Προφανώς έγραψα με τρόπο που δεν έγινα κατανοητός! -
1,599 χθες σε ενα πρατηριο (δεν θυμαμαι ονομα) αλλα αμφιβολου ποιοτητος γιατι εχει ταμπελα με μεγαλα φωτιζομενα γραμματα .Στην Μ. Αντυπα στην Ηλιουπολη απεναντι απο σκλαβενιτη.
Στο δρομο για κατεχακη BP 1.709
Αλλα κοιταξα μετα μεσα και ειδα .....λουκετο!!! -
Η BP στην Παπανικολη στο Χαλανδρι, 3 μερες τωρα εχει κωνους στις εισοδους.
Ξερουμε κατι; -
πάντως σήμερα η shell vpower97 είχε 1,677 και προχθές 1,697!
Συνεχίζει να πέφτει! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
1,599 χθες σε ενα πρατηριο (δεν θυμαμαι ονομα) αλλα αμφιβολου ποιοτητος γιατι εχει ταμπελα με μεγαλα φωτιζομενα γραμματα .Στην Μ. Αντυπα στην Ηλιουπολη απεναντι απο σκλαβενιτη.
Στο δρομο για κατεχακη BP 1.709
Αλλα κοιταξα μετα μεσα και ειδα .....λουκετο!!!Παντως εδω στη γυρω περιοχη ειμαστε και κατω απο 1.58
πάντως σήμερα η shell vpower97 είχε 1,677 και προχθές 1,697!
Συνεχίζει να πέφτει!Μαλιστα.Εξαιρετικα μπορω να πω
-
1.658 εβαλα χθες vpower και ειχε 95αρα κατω απο 1.60.
Μακαρι να πεσει λιγο ακομα ή στην χειροτερη να μεινει σε αυτα τα επιπεδα. -
Τώρα που θα σταματήσει η θέρμανση και θα σφίξουν κι άλλο τα ζωνάρια σε πρατηριούχους και μεταφορείς, εκεί να δεις σόου. Δε νομίζω να ανέβει, εν όψει καλοκαιριού και μειωμένης ζήτησης. Όσο για το πρατήριο που είπες, θα σου πω πιο αργά.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τώρα που θα σταματήσει η θέρμανση και θα σφίξουν κι άλλο τα ζωνάρια σε πρατηριούχους και μεταφορείς, εκεί να δεις σόου. Δε νομίζω να ανέβει, εν όψει καλοκαιριού και μειωμένης ζήτησης.Μια πρώτη γεύση
Βουτιά 68% στην κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης μετά την εξίσωση του φόρου
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231244748 -
θα ειχε ενδιαφερον εαν και ποσο αυξηθηκε το κινησης στο ιδιο διαστημα.
Βενζίνη ώρα μηδέν!