-
τις τελευταιες 10 μερες περασα απο 5-6 μπλοκα (τροχαια, ασφαλεια, οπκε). δε με σταματησανε πουθενα.
πηγενα ακριβως στα ορια ταχυτητας, εκτος απο μια φορα μου ημουν +30 χλμ.
μαλλον πεζει ρολο οτι ειχα το κρανος στο κεφαλι. (ημουν με μηχανη και 1 φορα με παπακι) -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Έλα, αηδίες!
20,5 είναι παρακαλώ!
(προοδεύω)σοβαρα τωρα ρε φιλε τι δουλεια εχεις μ αυτη? αν κρινω απ τη φωτο σου πρεπει να σαι 40αρης στο νερο...τωρα αν μ αυτα τα 20 χρονια διαφορα θεωρεις αυτο οτι ειναι ''σχεση'' τι να πω
μονο και μονο απο ηθικης αποψεως θα επρεπε να κανεις πισωσου ειναι τοσο δυσκολο να βρεις μια γυναικα στην ηλικια σου? εμενα κατι τετοιο μου δειχνει
Έτσι σου δείχνει, ε; Live with it.
-
οπως μου λεγε κι ενας φιλος μου χθες που τα χει μπλεξει με μια μεγαλυετερη
'εχεις δει 45αρα γυμνη? δεν ειναι και το καλυτερο θεαμα..'
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οπως μου λεγε κι ενας φιλος μου χθες που τα χει μπλεξει με μια μεγαλυετερη'εχεις δει 45αρα γυμνη? δεν ειναι και το καλυτερο θεαμα..'
Eξαρταται ποια 45άρα θα δεις !!
-
ας το πάμε με τις πιθανότητες
-
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ασχετο.. αχτι το χω να το κανω μια φορα ολο αυτο.. εχω σκεφτει να βαλω τη κορνα ,τη κεραια και το μπλε φαρο με μαγνητη στο μπατσοξαρα της μανας μου που ειναι καρμπον ασφαλιτικο αλλα ετσι και με πιασει κανεις δε θελω να το φανταστω...αφου ειναι κλειστη,που θα τον πανε?
Θα περιμένουν έξω μέχρι να ανοίξουν
-
** edit [mod]**
-
αντι να σβησεις το σχολιο θα ηταν πιο δημοκρατικο να το μετεφερες στο σωστο τοπικ
-
'15' - Αντιφασισμός, Καταστολή, Βασανιστήρια
http://vimeo.com/63520474 -
φιλος εμεινε απο μπαταρια σε δρομο 2 λωριδες ανα κατευθυνση χωρις διαχωρηστικο αλλα προλαβε και σταματησε
στην ακρη γιατι δεν ετρεχε πολυ. με περνει τηλεφωνο και παω να του βαλω μπρος το αμαξι.
ειχε βαλει το τριγωνακι καπου 70-80 μετρα αποσταση. συνδεω τις μπαταριες και βλεπω οτι ερχοτανε περιπολικο
με 100+, σπανε το τριγωνακι οι αστυνομικοι και σταματανε 10 μετρα πριν το αυτοκινητο μας.
στον ουρανο κοιταγανε και δε μας ειδανε? α0χ00αχ0α0χα α0χ0αχ0α0χ -
Gymkhana φαση θα το περασαν .... εαν ερχοταν με κωλο ηταν +3000pts
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
φιλος εμεινε απο μπαταρια σε δρομο 2 λωριδες ανα κατευθυνση χωρις διαχωρηστικο αλλα προλαβε και σταματησε
στην ακρη γιατι δεν ετρεχε πολυ. με περνει τηλεφωνο και παω να του βαλω μπρος το αμαξι.
ειχε βαλει το τριγωνακι καπου 70-80 μετρα αποσταση. συνδεω τις μπαταριες και βλεπω οτι ερχοτανε περιπολικο
με 100+, σπανε το τριγωνακι οι αστυνομικοι και σταματανε 10 μετρα πριν το αυτοκινητο μας.
στον ουρανο κοιταγανε και δε μας ειδανε? α0χ00αχ0α0χα α0χ0αχ0α0χΈμεινε απο μπαταρία εν κινήσει;
-
στον κοσμο τους ητανε! ευτυχως δεν πατησανε και εμας!
@BILL33 δεν ξερω περισσοτερα. καποιο προβλημα στα ηλεκτρικα παντως. μπορει να ειχε σταματησει γιατι εχει κατασταματα στην ακρη. υπεθεσα οτι κινουταν και προλαβε να σταματησει. δεν ξερω απο ηλεκτρολογικα.
μου ειπε να φερω 2 καλωδια να συνδεσω τις μπαταριες. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έμεινε απο μπαταρία εν κινήσει;Eίναι εφικτό, αν τα φτύσει ο εναλλάκτης ή ο ανορθωτής. Η μπαταρία παύει να φορτίζεται, αντίθετα σηκώνει όλα τα φορτία (φώτα κλπ) μέχρι να αδειάσει --> σβήνει η ECU.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έμεινε απο μπαταρία εν κινήσει;
Eίναι εφικτό, αν τα φτύσει ο εναλλάκτης ή ο ανορθωτής. Η μπαταρία παύει να φορτίζεται, αντίθετα σηκώνει όλα τα φορτία (φώτα κλπ) μέχρι να αδειάσει --> σβήνει η ECU.
+1
-
Οκ
-
Επίσης μπορεί σε κάποια λακουβα να του κοπεί στοιχείο στην μπαταρία. Δεν θα το καταλάβει βέβαια αμέσως, αλλα σύντομα θα το καταλάβει.
Με λίγα λόγια....τίποτα δεν ειναι απίθανο.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έμεινε απο μπαταρία εν κινήσει;
Eίναι εφικτό, αν τα φτύσει ο εναλλάκτης ή ο ανορθωτής. Η μπαταρία παύει να φορτίζεται, αντίθετα σηκώνει όλα τα φορτία (φώτα κλπ) μέχρι να αδειάσει --> σβήνει η ECU.
το δυναμο παραγει εναλασσομενο ρευμα στο αμαξι?
-
Στα ηλεκτρολογικα/ηλεκτρονικα ποτε δεν ημουν καλος, αλλα νομιζω οτι το δυναμο δεν θα μπορουσε να παραγει κατι αλλο εκτος απο εναλλασομενο. Το λεει κ το ονομα του εξ΄αλλου: alternator.
edit:
Until the 1960s, automobiles used DC dynamo generators with commutators. With the availability of affordable silicon diode rectifiers (ανορθωτες), alternators were used instead.
Alternators have several advantages over direct-current generators.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4