-
είχε και ένα μιτσουμπίσι κολτ κάμπριο θυμάμαι...αν σου αρέσει!
-
Ευχαριστω αλλα ειναι 1500cc..Δεν βλεπω να το εβγαζε μικροτερο..ΚΑι φιανεται οκ σαν αμαξακι..
-
δεν αξίζει τον κόπο αν είναι 1500...
-
το κοπεν παντως αργο δεν ειναι ...μια χαρα παει για 1300 κυβικα
-
Εχουν κυκλοφορησει ομως ελαχιστα.Σπανια βλεπεις κανενα στο δρομο.Αν ο μη γενοιτο ενα μικροτρακαρισμα υπαρχει εστω και βιδα απο αυτο και σε τι τιμη?Απο την αλλη αν σε μερικα χρονια θελησεις να το πουλησεις υπαρχει αγοραστικο ενδιαφερον για αυτο και σε τι τιμη?Το σκεπτικο σου ειναι σωστο για ενα μικρο αυτοκινητο αλλα μπως αν πηγαινες σε λιγο μεγαλυτερο να σου εβγαινε τελικα φθηνοτερο?
-
Μιλαμε παντα με τον παραγοντα οτι αν παιχτει η ασχημη(αν φταιω κιολας μακρια απο μας τοσα χρονια ποτε δεν το εχω παθει..) θα ψαχνομαι για ανταλλακτικα και θα ατιμασω την ωρα που το πηρα απο οικονομικο θεμα..?Δεν θελω να σκεφτομαι ετσι αν και πρεπει γιατι ολα στο παιχνιδι ειναι..Απο την αλλη το θεμα μεταπωλησης δεν με πολυενδιαφερει διοτι ηταν ενα αμαξι των ~20.000 και μετα απο 5 χρονια που εχει βγει το παιρνεις ~7000 μην πω και λιγοτερο αναλογα την περιπτωση..Εχουν αλλαξει οι εποχες κατα την γνωμη μου,παλιοτερα οντως επαιρνες αμαξι και το πουλαγες μετα απο καποια χρονια τωρα οτι παιρνεις το παντρευεσαι(το κρατας ειδαλως το σκοτωνεις..) θελοντας και μη..Εγω εχω ενα swiftακι απο το 2000 αγορασμενο καινουργιο τωρα ποια για να παρω λεφτα απο πιθανη πωληση του(μην πω να δωσω κιολας.. )ειναι πιθανοτητες οσες και το τζοκερ..Εγω θελω να το παρω και να το κρατησω απλα θελω να εχω κανει μια επιλογη που να μου καλυπτει και την τσεπη και τα γουστα μου..Αυτα ευχαριστω ολους οσους γραφεται η καθε γνωμη ειναι σεβαστη και την κραταω..
-
Ο κινητήρας και τα μηχανικά μέρη του copen είναι της Toyota και είναι ίδια με του yaris. Αρα θέμα ανταλλακτικών δεν υπάρχει. Τώρα, αν δεν θες 1.400 κυβικά για τα 100 ευρώ παραπάνω τέλη κυκλοφορίας, αύριο μπορεί να σου χαλάσει κάτι που στο «Χ» όχημα να κοστίζει 60 ευρώ ενώ στο copen 160 ευρώ και να έρθεις στα ίσα σου. Λαχείο είναι όλα αυτά. Αν σου αρέσει και δεν σε νοιάζουν τα μειονεκτήματά του, πάρτο. Μειονεκτήματά του είναι βασικά οι χώροι του, μετά η έλλειψη μεταχειρισμένων/ημιτασιόν ανταλλακτικών (κυρίως φανοποιίας) και τρίτον η χαμηλή παθητική ασφαλεια που προσφέρει, λόγω χαμηλού όγκου.
-
Αυτο με την παθητικη ασφαλεια το εχω σκεφτει(παει και πακετο με την ευρεση ανταλλακτικων μεταχειρο)σε περιπτωση στραβης αλλα δεν ισχυει σε ολα τα μινι cars?Πολυ σημαντικη πληροφορια αυτη για το μοτερ του δνε το γνωριζα..Ειναι σιγουρο αυτο φοραει μοτερ και μηχανικα μερη kαθεαυτου απο yaris?Να οι λογοι που ειναι καλο να συζητας(και η υπαρξη..)σε ενα φορουμ δεν πας μετα με κλειστα ματια για την αγορα..Σε καλο πιστευω σου βγαινει αυτο..Τι να πω τα σκεφτομαι ολα να δουμε ποτε και που θα καταληξω..
-
Ναι είναι
Πληροφοριακά, στην Ιαπωνία ο κινητήρας ήταν 660cc turbo με 64 ίππους.
-
Παλι καλα που στην ελλαδα βαλανε τον 1300 απο το yaris που λετε να εχουμε και κεφαλι μας ησυχο..
Αντε να δουμε που θα καταληξω.. -
Το Toyota Yaris έχει τον 2NZ-FE 1.3 L , Και τον 2SZ-FE με VVT-i. που φτιάχνεται στην Κίνα.
the 1.3L and 1.5L SZ engines are built in Tianjin FAW Toyota Engine Co., Ltd. (TFTE)
TO Daihatsu Copen έχει τον 1.3 L K3-VE I4 που μπορεί να φτιάχνεται μέχρι και στη Μαλαισία.
Τελικά αυτοί οι σχιστομάτηδες υποστηρίζονται πολύ μεταξύ τους…. -
Άντε και το βλέπεις απέξω και σου αρέσει. Και φαίνεται καλά φτιαγμένο και ελαφρύ για να μην σέρνεται και οικονομικό αλλά και κάπως μικρό και από μέσα. Πρέπει να μπεις μέσα (και να βγεις, έχει σημασία, ειδικά αν είσαι δίπλα σε πεζοδρόμιο και μάλιστα να το κάνεις αυτό με κλειστή την οροφή) να το νιώσεις, να το πας βόλτα και βέβαια να δοκιμάσεις να σκεφτείς και πως θα πας εκδρομή (κλειστός με τα πράματά σου ή ανοιχτός με το νεσεσέρ σου (νομίζω ανοιχτό ο χώρος αποσκευών είναι 12, ολογράφως δώδεκα λίτρα) και μετά τα λέμε.
-
Όντως , απο τα 210 λίτρα πέφτει σε σχεδόν...καθόλου με την οροφή ανοιχτή.
Υπάρχει κι αυτό πάντως, αν οι ανάγκες είναι ...ανυποχώρητες
-
Σιγουρα μια δοκιμη απο κοντα θαναι το ιδανικοτερο και θα γινει απλα μεχρι τοτε ηθελα να παρω μερικες πληροφοριες..Αυτο με τις μπαρες στο πισω μερος ενδιαφερον..Ευχαριστω..
-
Γιαυτο τι εχετε να πειτε?Δεν το ηξερα οτι εβγαινε και 1300..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3480810/ -
Ειναι 1,3 γιατι φοραει το ντιζελ μοτερ, που δεν πρεπει να εισηχθη καν τοτε που εβγαινε το μοντελο... Το συγκεκριμενο ειναι εισαγωγης οποτε θελει πολυ καλο ελεγχο, αν εχει ιστορικο σερβις στο επισημο δικτυο -θα φανει μεσω του συστηματος της αντιπροσωπιας- ειναι καλο σημαδι, οποτε κρινεις οσα προκυψουν κ αποφασιζεις.
-
Δε σε απασχολεί που ίσως δυσκολευτείς να το πουλήσεις και ίσως και σε χαμηλή τιμή;
Αυτοκινητο μεχρι 1300cc..