-
Απ' ό,τι κατάλαβα το Far Cry: Blood Dragon είναι DLC (downloadable content) για όσους έχουν ήδη το Far Cry 3. Δεν είμαι βέβαιος αν μπορεί να τρέξει μόνο του
Διάβασα επίσης ότι η AMD θα δώσει δώρο έναν κωδικό για κατέβασμα από steam σε όσους πάρουν αλλά και σε όσους έχουν ήδη πάρει κάποια κάρτα γραφικών που έρχεται πακέτο με tomb raider+bioshock ή crysis+bioshock.
(μιας κ δεν το 'χω με τα first person shooters, θα τον πουλήσω κ αυτόν σε όποιον ενδιαφέρεται). -
standalone ειναι, δε θελει το αρχικο fc3
και γενικα `μονο το gameplay , οι βασκοι μηχανισμοι και η μηχανη γραφικων ειναι ιδια
σαν σεναριο κτλ ειναι ενα τελειως διαφορετικο συμπαν
ειναι πρακτικα ξεχωριστο παιχνιδι(γιατι απο οτι δειχνει θα εχει και μια καλη διαρκεια) και για μενα θα επρεπε να ειναι υποψηφιο για game of the year
εχει φοβερο γελιο και ειναι τρομερα ευχαριστο
-
αν και με τέτοιο καιρό δεν έχω διάθεση ν' ασχολούμαι με παιχνίδια στον υπολογιστή το εγκατέστησα περισσότερο από περιέργεια λόγω των αναφορών στα 80'ς...
Πράγματι έχει μια έντονη 80'ς ρετρό διάθεση με cut scenes επηρεασμένες από robocop, blade runner,tron ακόμα και galactica των late 70's early 80'ς! Μάλιστα οι σκηνές αυτές απρουσιάζονται σαν coin op της εποχής ή σαν amiga game!
Βγάζει λοιπόν μια...'80ίλα' αλλά το κάνει -όσο ασχολήθηκα- με τεχνητό τρόπο, που ναι μεν είναι ευχάριστος, αλλά, δεν φτάνει με την καμία σε αίσθηση το vice city για παράδειγμα που σε βούταγε για τα καλά στα 80'ς! Νιώθεις ότι το έκαναν 80'ς oriented περισσότερο για να σαρκάσουν την δεκαετία και λιγότερο για να διαφοροποιηθούν όσο γίνεται από το far cry 3 στο οποίο βασίζεται γραφικά!Θα συνεχίσω την ενασχόληση μαζί του όποτε μπορέσω και θα σας γράψω περισσότερα!
-
Εγώ πάλι έβαλα το sleeping dogs που μου είχε ξεφύγει. ...
Φαίνεται πολύ καλό. ... -
Είναι θεϊκό, όχι απλά καλό
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αν και συνήθως βλέπουμε το αντίθετο στα συγκριτικά θα σχολιάσω 2 σημεία που θεωρώ σημαντικά:
- προφανώς και το παιχνίδι είναι amd oriented όπως για παράδειγμα συνέβαινε με το borderlands 2 στην nvidia
- όλες οι κάρτες ήταν οβερκλοκαρισμένες! Σε αυτό φαίνεται μια μεγάλη διαφορά της 7950 έναντι της 660τι που πέραν του παραπάνω που υποστηρίζω εγώ σημαίνει και ότι πετυχαίνει φοβερές επιδόσεις όταν πειραχθεί όπως μας γράφει ο κιούσης!
Πάντως ο τύπος που έκανε το τεστ είναι βαμμένος nvidiaκιας και μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο βίντεο!
-
γενικα ειναι ουδετερος , ασχετως αν τα παιρνει και επισημα (την αναφερει σε αλλα βιντεο ως χορηγο) απο την nvidia
δε κανει καραγκιοζιες στα review του γιατι ο κοσμος ξερει οτι ξερει τι κανει και θα τον κραξει
(επισης δινει και αναλυτικα βιντεο με το πώς κανει τα benchmark του ετσι ωστε αν θες να τα αναπαραγεις, δε σου πεταει ξερα νουμερα)η 7950 ειναι overcloking beast , στη πραξη μπορεις να κερδισεις ενα 25-30 % σε επιδοσεις σε καθημερινη χρηση με καθημερινες ρυθμισεις
μαλιστα εχουν αρχισει να κυκλοφορουν μερικες με πυρηνα στα 1000 απο το εργοστασιο , απο κει που πριν απο ενα χρονο τις πουλουσαν με 800-850
ειναι πολυ καλο vfm
-
Εγώ ξέρω ότι γουστάρει πολύ msi και γενικά εκθειάζει την nvidia!
Χαίρομαι πάντως που η επιλογή σου σου αρέσει και πράγματι ισχύει αυτό που λες για τις εργοστασιακά οβερκλοκαρισμένες 7950πλέον! Θυμάμαι τον περασμένο Σεπτέμβριο που έψαχνα για κάρτα και κοίταγα για 7950 boost οι απλές έφταναν γύρω στα 900!
Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από την επιλογή μου...για την ώρα! -
ηταν στα 1000 η δικη μου και την πηγα στα 1100 και μνημες απο 1250 στα 1450
απο μια στα 850mhz πυρηνα ειμαι +25% σε δυναμη (απο μια στα 900 +20% και απο τη δικη μου στα 1000 +10% μετρημενα παντα )
αλλοι που παιζουν 1150 πυρηνα /1500-1575 μνημες εχουν ακομα ενα +5 εως 6% απο μενα και μετα αρχιζει το extreme overclocking, δεν κανει για καθημερινη χρηση (μιλαμε για 1200φευγα πυρηνα και 1600+ μνημες)
μιλαμε παντα για 24/7 ρυθμισεις
-
εμένα σε μαμα ρυθμίσεις είναι 1020 clock και 1500 μνημες, με μπουστ πάει 1098 και
υπάρχουν τύποι που την εχουν φτάσει 1313 και 1800 μνήμες!
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί να την πειράξω ούτε μία φορά! Μια χαρά παίζει και έτσι...αν στο μέλλον δεν 'τραβάει' άλλο θα την πειράξω όσο μπορέσω! -
Αν στο μέλλον δε τραβάει, θα θες άλλη κάρτα , δε πρόκειται να σε σώσει το μικρό ποσοστό του o/c
Αυτό το κάνεις για τη χαρά του σπορ και για να σκέφτεται ότι ανταγωνίζεσαι πιο ακριβές κάρτες
Το κέρδος πάντως που υπάρχει στις 7950 δεν είναι κάτι συνηθισμένο για κάρτες γραφικών όπου δε κερδίζεις με την ίδια ευκολία επιδόσεις όπως στους επεξεργαστές
Συνήθως προσπαθείς για κάνα 10%
Απλά η συγκεκριμένη ανεβαίνει πολύ για αυτό και την ανεβάζουν και οι κατασκευαστές τόσοΑν είχα πάντως κάρτα με καλό boost όπως ή 670ftw που ανεβάζει μόνη της πυρήνα στα 1200 δε θα τη πείραζα, όμως η7950 θέλει το σκαλίσματα της
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
-
παίδες έχει ασχοληθεί κανένας με το heart of the swarm;
Στο διαδίκτυο λένε ότι είναι standalone ανεξάρτητα από το το liberty! Πρέπει λέει να συδεθείς κάπου κλπ
Λέω να το αγοράσω σήμερα γι' αυτό ρωτάω να μην .....αγοράζω άδικα! -
βρε σπυρο.. βρε σπυρο...
-
εγώ αγοράζω από συγκεκριμένο μαγαζί που τα πάντα δουλεύουν άριστα όμως, δεν το έχουν φέρει ακόμα!
Θ' αγοράσω λοιπόν από το κατάστημα που μου πρότεινες! -
το καταστημα που προτεινω εγω ειναι ΤΟ καταστημα
-
ναι είναι μαγαζί γωνία...
-
TPB ftw
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)