-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κοίτα Octavia combi, βρίσκεις με κάτω από 7.000 ακόμα και 1800 και 4χ4 αν θέλεις.
Ναι θα είναι πιο παλιό και με χλμ αλλά θα έχεις τους χώρους που θέλεις και την τετρακίνηση αλλά όχι το ύψος και το ύφος.
Νομίζω είναι η λύση με τις ελάχιστες για σένα απώλειες που θα σου δώσει αρκετό αέρα για το δάνειο με ελάχιστα μείον στο αποτέλεσμα.Με την καμμία.... με 9000 € παίρνεις αμάξι του 2010.....
Το πλήρωμα θα είναι χαμηλότερων προδιαγραφών αυτοκίνητο !
Όχι σε ασφάλεια για την οικογένεια (όσο αυτό είναι δυνατό) αλλά σίγουρα αμάξι 10 ετίας + δεν έχει καμμία σχέση με τα σημερινά!
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Δεύτερο μικρό πρόσφατα αγόρασα (πουλώντας το σκούτερ μου) και είναι ένα seicento 1.1 σε άριστη κατάσταση......
Αναμένω τις πολύ ενδιαφέρουσες συμβουλές σας !
χμμμμ για δες και φορεστερ 10ετιας με τα 158 αλογα, 2λιτρο ατμοσφαιρα...ενταξει θα εχεις 360 ευρω το χρονο τελη παραπανω αλλα εχει αυτα που θελεις για να γουσταρεις...και εκδρομες και 4χ4 και στεισον και ασφαλες και και...
ασε που λογω 2-λιτρου το παιρνεις τζαμπα 7-8 χιλιαρικα σου μενουν αλλα τοσα να ξε-χρεωσεις και εισαι τζετ χωρις να θυσιασεις, σαν αυτοκινητο, τιποτα ενω ξεμπλεκεις απο VAG μια για παντα.και μια ερωτηση...τι 4κινηση εχει το σκαουτ σου..? κανονικη κουατρο η Χαλντεξ..?
Τάσο....θα πάω σε οικονομικό αυτοκινητάκι.....
Για να σε ξενερώσω και εσένα μέχρι και τέτοιου είδους κοιτάω
-
Ο χρήστης digilef έγραψε:
Δεύτερο μικρό πρόσφατα αγόρασα (πουλώντας το σκούτερ μου) και είναι ένα seicento 1.1 σε άριστη κατάσταση......
χμμμμ για δες και φορεστερ 10ετιας με τα 158 αλογα, 2λιτρο ατμοσφαιρα...ενταξει θα εχεις 360 ευρω το χρονο τελη παραπανω αλλα εχει αυτα που θελεις για να γουσταρεις...και εκδρομες και 4χ4 και στεισον και ασφαλες και και...
ασε που λογω 2-λιτρου το παιρνεις τζαμπα 7-8 χιλιαρικα σου μενουν αλλα τοσα να ξε-χρεωσεις και εισαι τζετ χωρις να θυσιασεις, σαν αυτοκινητο, τιποτα ενω ξεμπλεκεις απο VAG μια για παντα.και μια ερωτηση...τι 4κινηση εχει το σκαουτ σου..? κανονικη κουατρο η Χαλντεξ..?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2368235/
ΟΤΙ ΠΕΙΣ, τα λιγο παραπανω ετησια εξοδα θα τα βγαλεις απο το γκαζι....
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2368235/
ΟΤΙ ΠΕΙΣ, τα λιγο παραπανω ετησια εξοδα θα τα βγαλεις απο το γκαζι....
Άφησε με να αγιάσω άνθρωπε μου
Υ.Σ : 4 γενιάς haldex φοράει
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2987123/
Σίγουρα δεν είναι 1.8Τ αλλά κινείται μια χαρά + σε χωράει...Είχες κάποτε (λέμε 10ρια χρόνια πίσω) ένα κατάλευκο 1303, μήπως;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι 1.8Τ αλλά κινείται μια χαρά + σε χωράει...Είχες κάποτε (λέμε 10ρια χρόνια πίσω) ένα κατάλευκο 1303, μήπως;
Καλή περίπτωση είναι .... τo 308 sw,focus sw τα θεωρώ όμως πιο αυτοκινητάκια....
Υ.Σ Εγώ όχι ένας φίλος το είχε αν θυμάμαι σωστά το μοντέλο απο το ΤΕΙ Αθήνας...
-
Καλή περίπτωση είναι .... τo 308 sw,focus sw τα θεωρώ όμως πιο αυτοκινητάκια....
Υ.Σ Εγώ όχι ένας φίλος το είχε αν θυμάμαι σωστά το μοντέλο απο το ΤΕΙ Αθήνας...
Καλά τώρα ξεκόλλησα ! Σκαθάρι εννοούσες !
Ναι το είχαααααα για 7 χρόνια ! (Που το ξέρεις ; )
-
Συνάνθρωποι αυτοκινητιστές .... με συγκινήσατεΤο πάθος μου για την οδήγηση σε συνδυασμό με την πλέον 4 μελή μου οικογένεια ήρθαν και έδεσαν ΑΠΟΛΥΤΑ με την αγορά της scout! (για τα δικά μου πάντα γούστα μην με παρεξηγείτε δεν λέω οτι είναι το απόλυτο όπλο η scout )
Όταν έγινε η αγορά ήταν μια χαρά όλα υπολογισμένα μέχρι που έγιναν οι περικοπές στους μισθούς οπότε και επηρέασε σοβαρά (-400 € ) τον μισθό της γυναίκας μου.
Έτσι άρχισαν να ζορίζουν τα πράγματα.....ήμουν στις ίδιες σκέψεις από πέρυσι αλλά είπα θα το παλέψω για να κρατήσω το 'όνειρο' μου που πάντα ήταν ένα γρήγορο 4 κίνητο station (εντάξει δεν είνα rs4 αλλά αυτό που μπορούσα να έχω )
Και το πάλεψα και έτρεξα και στην βασική μου δουλειά που έτρεχα έτσι και αλλιώς (και ευτυχώς ανταμείφθηκα και με προαγωγή και αύξηση φέτος ) και έκανα και δεύτερη δουλειά απογεύματα-βράδια.......
Το κύριο πρόβλημα λοιπόν είναι τα 310 € το μήνα που πρέπει να δίνω για ακόμα 32 μήνες (τόσο έχω τελικά όχι δύο όπως είπα πριν....δεν τελειώνουν με τίποτα τα άτιμα !
Όχι γιατί δεν μπορώ να τα δίνω (αν και πλέον είμαι οριακά)...
αλλά γιατί δεν μπορώ να το χαρώ !
Δεν μένουν χρήματα στην άκρη για να πάω αυτήν την γαμω-εκδρομή με τα κουτσούβελα και την γυναίκα μου
Άρα τι 'σκατά' να το κάνω να το πληρώνω ;
Θα μου πείτε υπομονή σχεδόν 3 χρόνια ;
Η κρίση με προσγείωσε (και ας μην είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης) αλλά το να τρέχεις όλη μέρα χωρίς να μπορείς να ευχαριστηθείς αυτό που έχεις.....μάλλον δεν έχει νόημα !
Άρα.....όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα (και σε αποφάσισαν για εμάς) μάλλον ήταν λίγο υπερβολική η αγορά για τα βαλάντια μου !
Έτσι πήρα την απόφαση να συμβιβαστώ με ένα αυτοκίνητο των περίπου 10.000 € ώστε να αποπληρώσω μεγάλο μέρος του δανείου και να μπορέσω τουλάχιστον να το χαρώ με την οικογένεια μου !
Και ας μην έχει τα γκάζια,και ας μην στρίβει σαν τρένο και ας μην πηγαίνει αξιοπρεπώς στο χώμα και το χιόνι !
Η 'λάθος' απόφαση τότε διορθώνεται με ένα καλό μεταχειρισμένο μικρότερων δυνατοτήτων λοιπόν....και θα ζήσουμε μια χαρά και με αυτό !
Ως προς την πώληση....το αυτοκίνητο φεύγει σε αυτά τα χρήματα (ήδη έχω ραντεβού για τις επόμενες ημέρες)
Είναι πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο και σε τσάμπα τιμή (17.000) για αυτό που είναι και με 22.500 χλμ.
Και πέρυσι το είχα βάλει αγγελία και έσπασαν τα τηλέφωνα...και τώρα πάλι βλέπω καλή κινητικότητα.
Ως προς την αγορά
...Leon 1.4 octavia 1.4 ή 1.2... tsi ή κάποιο fiat multijet 1.4 (grande punto) ή ford έως 1.4 μια χαρά θα είναι αλλά....
....αυτό που προτιμώ είναι τα station.....γιατί έχουν άπλετους χώρους....ας είναι πιο άσχημα.......είναι η περίοδος που κοιτάω των κουτσούβελων και της φαμίλιας τίποτα άλλο.
Αν δεν βρώ κάτι σε station ή έστω καλούς χώρους τότε ναι θα πάω σε λύσεις τύπου leon κτλ.
Ως προς το diesel έχετε δίκιο λοιπόν.....το έθεσα λάθος.....!
Θέλω ένα χαμηλού κόστους χρήσης και συντήρησης μεσαίο....
Το diesel δεν είναι όρος λοιπόν....απλά δεν θα με χαλάει να καίω και 5 lt μικτές διαδρομές...
Είναι και της μόδας και θα παραμείνει έτσι άρα θα μπορεί να πουληθεί ίσως και πιο εύκολα αργότερα...
Αυτή είναι η πλέον σοφή κουβέντα... Και τί τελικά είναι προτιμότερο... Το τουτού της αρεσκείας μας αλλά καλοκαίρι στο κλεινόν άστυ ή συμβιβασμός στο τουτού και 10 μέρες στο Αιγαίο;;;
Εάν έχεις βρει αγοραστή στα 17.000€, κάνε την καρδιά σου πέτρα και να το δώσεις, πριν αλλάξει γνώμη (την έχω πατήσει λόγω συναισθηματισμών)... Και πάρε με τα 8.000€ εκείνο το 308 sw που σου έδειξα ή ακόμα καλύτερα το fabia reflex που σου έδειξε άλλος φίλος, ώστε να ξεχρεώσεις ολοσχερώς... -
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Αυτή είναι η πλέον σοφή κουβέντα... Και τί τελικά είναι προτιμότερο... Το τουτού της αρεσκείας μας αλλά καλοκαίρι στο κλεινόν άστυ ή συμβιβασμός στο τουτού και 10 μέρες στο Αιγαίο;;;
Εάν έχεις βρει αγοραστή στα 17.000€, κάνε την καρδιά σου πέτρα και να το δώσεις, πριν αλλάξει γνώμη (την έχω πατήσει λόγω συναισθηματισμών)... Και πάρε με τα 8.000€ εκείνο το 308 sw που σου έδειξα ή ακόμα καλύτερα το fabia reflex που σου έδειξε άλλος φίλος, ώστε να ξεχρεώσεις ολοσχερώς...Νοιώθω σαν να έχω ξαλαφρώσει απο το δάνειο ήδη........και δάνειο ποτέ ξανά
-
Εάν έχεις βρει αγοραστή στα 17.000€, κάνε την καρδιά σου πέτρα και να το δώσεις, πριν αλλάξει γνώμη (την έχω πατήσει λόγω συναισθηματισμών)... Και πάρε με τα 8.000€ εκείνο το 308 sw που σου έδειξα ή ακόμα καλύτερα το fabia reflex που σου έδειξε άλλος φίλος, ώστε να ξεχρεώσεις ολοσχερώς...Νοιώθω σαν να έχω ξαλαφρώσει απο το δάνειο ήδη........και δάνειο ποτέ ξανά
Καλές διακοπές λοιπόν!!!!!
-
Το δάνειο δεν είναι λάθος πράμα. Το υπερβολικό δάνειο όμως είναι πολύ λάθος πράμα....
Δε φταίει το δάνειο φταις εσύ που το πήρες. Θα μου πεις πού να προβλέψεις κλπ αλλά θα πρέπει να δίνεις ένα σημαντικό ποσοστό ασφαλείας για αυτά που δεν μπορείς να προβλέψεις.
Όντως το ιδανικό θα είναι να ξεχρεώσεις το δάνειό σου τελείως. Μετά θα νιώσεις πολύ καλύτερα με όποιο αυτοκίνητο και να είσαι. Μήπως όμως αξίζει να μην το ξεχρεώσεις τελείως αλλά να το μειώσεις πολύ (πχ από 300 στα 100 και κέρδος από τα πάγια) και να πάρεις και αυτοκίνητο όχι τελείως αδιάφορο; Αν και νομίζω ότι μια και αισθάνεσαι καμμένος στο χυλό μάλλον θα φυσήξεις και το γιαούρτι και αν μπορέσεις να απαλλαγείς τελείως θα το κάνεις. -
Αν πραγματικα υπαρχει οικονομικο προβλημα και τα 310 ευρω ειναι αξεπεραστα τοτε μαλλον δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο το να το δωσεις χανοντας αρκετα χρηματα και το αμαξι που παντα ηθελες παιρνοντας ενα πολυ υποδεεστερο αυτοκινητο με σημαντικους περιορισμους σε θεματα επιδοσεων, ενεργητικης ασφαλειας κτλ. Και φυσικα μαλλον ξεχνας οτι θα αποκτησεις ξανα ενα τετοιο αυτοκινητο στο αμεσο μελλον.
Επειδη ειμαι κι εγω στην ιδια φαση με εσενα (παιδια κτλ) το οικογενειακο αυτοκινητο ειδικα ενα σαν το δικο σου ειναι κατι που το αγοραζεις και το κρατας για χρονια (εγω υπολογιζω 10+). Με αυτη τη λογικη μπορει να πιεζεσαι σημερα αλλα στη συνεχεια και για ολη τη διαρκεια της συμβιωσης σου με το αυτοκινητο σου θα εχεις ενα αυτοκινητο που θα το χαιρεσαι πραγματικα, θα ειναι ανετο, δυνατο, ψηλο κτλ. Αντιθετα αν το δωσεις παντα θα σε τρωει και μαλλον ποτε δεν θα το ξαναπαρεις.
Αποψη μου ειναι να προσπαθησεις να κοψεις λιγο απο ολα. Δηλαδη να μειωσεις κινητα, σταθερα, ιντερνετ, delivery, εξοδους κτλ και να ζητησεις επιμηκυνση του δανειου για να μειωθει η δοση. Θα μου πεις να κανω ολα αυτα για ενα αμαξι. Αν ηταν οποιοδηποτε αλλο θα σου ελεγα οχι. Αλλα για ενα οικογενειακο το οποιο σκοπευεις να κρατησεις για χρονια και θα σας συντροφευει σε ολα τα ταξιδια σας, τοτε ναι.
Αν παλι δεν βγαινεις με τιποτα τοτε κανε την καρδια σου πετρα και πουλησε το και σιγουρα κατι καλο θα βρεθει στα 10.000.
ΥΓ. Αγοραστη εχεις βρει να σου δινει τα 17.000;
-
οτι θες αλλα οχι φαμπια s/w ελεος. θα απογοητευτεις. πολυ κακο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Αν πραγματικα υπαρχει οικονομικο προβλημα και τα 310 ευρω ειναι αξεπεραστα τοτε μαλλον δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο το να το δωσεις χανοντας αρκετα χρηματα και το αμαξι που παντα ηθελες παιρνοντας ενα πολυ υποδεεστερο αυτοκινητο με σημαντικους περιορισμους σε θεματα επιδοσεων, ενεργητικης ασφαλειας κτλ. Και φυσικα μαλλον ξεχνας οτι θα αποκτησεις ξανα ενα τετοιο αυτοκινητο στο αμεσο μελλον.Επειδη ειμαι κι εγω στην ιδια φαση με εσενα (παιδια κτλ) το οικογενειακο αυτοκινητο ειδικα ενα σαν το δικο σου ειναι κατι που το αγοραζεις και το κρατας για χρονια (εγω υπολογιζω 10+). Με αυτη τη λογικη μπορει να πιεζεσαι σημερα αλλα στη συνεχεια και για ολη τη διαρκεια της συμβιωσης σου με το αυτοκινητο σου θα εχεις ενα αυτοκινητο που θα το χαιρεσαι πραγματικα, θα ειναι ανετο, δυνατο, ψηλο κτλ. Αντιθετα αν το δωσεις παντα θα σε τρωει και μαλλον ποτε δεν θα το ξαναπαρεις.
Αποψη μου ειναι να προσπαθησεις να κοψεις λιγο απο ολα. Δηλαδη να μειωσεις κινητα, σταθερα, ιντερνετ, delivery, εξοδους κτλ και να ζητησεις επιμηκυνση του δανειου για να μειωθει η δοση. Θα μου πεις να κανω ολα αυτα για ενα αμαξι. Αν ηταν οποιοδηποτε αλλο θα σου ελεγα οχι. Αλλα για ενα οικογενειακο το οποιο σκοπευεις να κρατησεις για χρονια και θα σας συντροφευει σε ολα τα ταξιδια σας, τοτε ναι.
Αν παλι δεν βγαινεις με τιποτα τοτε κανε την καρδια σου πετρα και πουλησε το και σιγουρα κατι καλο θα βρεθει στα 10.000.
ΥΓ. Αγοραστη εχεις βρει να σου δινει τα 17.000;
Φίλε paris.gr ο αγαπητός συμφορουμίτης μας το είπε ξεκάθαρα. Βγαίνει οικονομικά οριακά αλλά 'Δεν μένουν χρήματα στην άκρη για να πάω αυτήν την γαμω-εκδρομή με τα κουτσούβελα και την γυναίκα μου'.
Αντί να το έχει εκεί να το βλέπει κάθε Σαββατοκύριακο και μετά να κλειδώνεται μέσα, ας πάρει ένα μικρότερο και να το χαρεί. Τώρα που τα παιδιά είναι μικρά και αυτός και η κυρά είναι νέοι...Αρκεί να βρεθεί αγοραστής στα 17Κ.
-
το ρημαδι το skoda roomster μπας και κανει τη δουλεια?
edit, αρκετα εχουν και γκαζι...
παρ' ολα αυτα, το forrester που αναφερθηκε παραπανω, ειναι οτι πρεπει. και χωραει, και τρεχει και 4χ4 κλπ
-
Φιλε ενα αμαξι που το εχεις αγορασει καινούργιο για ενα συγκεκριμενο σκοπο και το εχεις ξεπληρωσει κατα τα 2/3 (πληρωνοντας και το μεγαλύτερο μερος τγν τοκων στην αρχη) και σκοπευεις να το κρατήσεις χρονια πρεπει να το σκεφτεις παρα πολυ καλα πριν το σκοτώσεις γιατι αυτη την εποχη τα αμαξια δυστυχως τα σκοτωνεις.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3524784/
Δεν ξερω αν ειναι αυτη η αγγελια σου αλλα αν ξεκινας απο τα 17.000 τοτε υπολογιζε να παρεις λιγοτερα δυστυχως. Στο λεω εκ πειρας.
Επισης αν εκανα καλα τους υπολογισμούς μου 310 × 12 = 3.720 δηλαδη αρκετά για μια γαμω εκδρομη. Ευκολα μια οικογενεια παει και με τα μισα. Κουμάντο βεβεια δεν κανει κανεις στην τσεπη του αλλου απλα του λεω να το ξανασκεφτει. Αυτη ειναι η γνωμη μου και αυτη λεω.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το δάνειο δεν είναι λάθος πράμα. Το υπερβολικό δάνειο όμως είναι πολύ λάθος πράμα....
Δε φταίει το δάνειο φταις εσύ που το πήρες. Θα μου πεις πού να προβλέψεις κλπ αλλά θα πρέπει να δίνεις ένα σημαντικό ποσοστό ασφαλείας για αυτά που δεν μπορείς να προβλέψεις.Φίλε onyx πόσα χαράτσια να προβλέψεις ;
Πόσεις μειώσεις μισθών ; Πόσα χαμένα δώρα ; Πόση φορολογία ;
Το σπίτι μου έχει χάσει περίπου 5000 / έτος ειδικά τον τελευταίο χρόνο....αυτά είναι οι δώσεις του αυτοκινήτου μου + 1500 € αέρα !
Τον 2/2010 που το πήρα αντί να δώσω 20.000 € που έδινε όποιος ήθελε να πάρει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό έκανα την υπέρβαση των 4500 € και πήρα την scout πουλώντας το mitubishi colt czt που είχα. Μόλις είχε γεννηθεί ο υιός μου !
Έλεγα όταν γίνει 5 ετών θα το έχω εξοφλήσει...
Με τα τότε δεδομένα κάθε άλλο παρά οριακά ήμουν....+400-500 € με όλα πληρωμένα και το κόστος διαβίωσης μου!
Απόδειξη ότι δεν έχω ακόμα πρόβλημα μετά από όλα αυτά να πληρώνω την δόση μου και δεν την έχω καθυστερήσει ποτέ ούτε ημέρα!
Το πρόβλημα είναι οτι δεν μένουν όσα θέλω για να το χαίρομαι !
Δεν μένουν για να πάω ένα ταξίδι βόρεια ευρώπη....δεν μένουν για να πάω ένα 10 ήμερο tour στην πελοπόννησο.....
Θα μου πείτε εδώ ο κόσμος καίγεται εσύ ταξίδια θες ;
Ο καθένας βάζει συγκεκριμένα όρια στο επίπεδο διαβίωσης της οικογένειας του και παλεύει για αυτά !
Επουδενή δεν το δίνω για 13.000 € 14.000-15.000 όταν με αυτά τα λεφτά συγνώμη κιόλας αλλά παίρνεις μπ@ρδέλο μπροστά στην scout και όχι αυτοκίνητο και ας είναι 3 χρόνων !
Πόσο μάλλον ένα κουφό 8.000 € από πολύ μεγάλη και γνωστή μάντρα στα Βριλλήσια.....βρε ουυυυυυύρτ μαυραγορίτες !
Αλλά όταν τον ρώτησα να μου βρεί άλλη μια με 9.000 € για να του χαρίσω και τα 1000 μου έλεγε αρλούμπες !
Τέσπα είναι πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο....και ταυτόχρονα τόσο κοινό σε θέματα συντήρησης,κόστους χρήσης κτλ
Είναι station πολύ κακό για την ελληνική 'άσχετη' αγορά που παίρνει οικογενειακό με 330 lt πορτμπαγκάζ....όταν η scout έχει 610 lt και ταυτόχρονα είναι πολύ μεγάλο όταν είναι 38 εκατοστά μακρύτερο από το golf 6....καίει τα ίδια και λιγότερα υπό συνθήκες απο ένα τυπικό 1600 άρι ειδικά έξω με το 6 άρι κιβώτιο του στα 140 km και 2800 rpm....έχει ίσως την ιδανικότερη ανάρτηση και ύψος για τους ελληνικούς δρόμους και εκδρομές που θα σε πάει στο 80 % + των προορισμών ενώ οι περισσότεροι κάνουν μόδα τα 17 άρια στα 1.4 με 45 και 50 προφίλ....
Αλλά είπαμε για όποιον ξέρει να ξεχωρίζει 5 πράγματα....αλλιώς το χερότερο που έχω να πάθω είναι να μου μείνει.....
-
Φιλε σου ευχομαι να καταφερεις να βρεις τα χρηματα και να σου μεινει. Για εμενα ειναι το ιδανικο οικογενειακο αυτοκινητο. Επισης οπως σου εγραψα αν θελεις να παρεις τα 17.000 καλυτερα να ξεκινησεις ψηλοτερα στην αγγελια σου.
-
Να είσαι καλά Πάρη......
Θα δω τις προσφορές και θα κρίνω....
Όσο για την αγγελία την τιμή για αυτό την βάζουμε για να λέμε πόσο το δίνουμε !
Και δεν έχω επιλέξει και συζητήσιμη....που πάει να πει οτι δεν είμαι διαθετημένος για ότι νάναι πώληση !
Είπαμε δεν είναι για 'πολλούς' αυτό το αυτοκίνητο και ας έχει 'κοινή' τιμή !
-
μακαρι φιλε να σου ....μεινει... (αν προκειται να το σκοτωσεις )
Πώληση Scout 1.8 > Αγορά μεταχειρισμένου 10.000 €