-
Ναι αλλά μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν και άλλους πελάτες ή να ακουστούν αρνητικά σχόλια για το όνομα της εταιρίας, πολλές φορές αναγκάζονται να συμβιβαστούν.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εκει που το πήγα εγω για το 1ο μεγαλο σερβις δεν ειχα καμια μα καμια οπτικη επαφη με το συνεργειο και δεν με αφηναν να μπω και στο συνεργειο για λόγους.... ασφαλειας... ειναι προφανες οτι εκει δεν ξαναπαω...Εντάξει σίγουρα σε όλους μας αρέσει να είμαστε από πάνω όταν επισκευάζουν το αυτοκίνητο μας! Επίσης σίγουρα είναι δικαίωμα σου να μην το ξαναπάς στο συγκεκριμένο συνεργείο, αλλά από την άλλη έχουν δίκιο να μην σε αφήνουν να στέκεσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα που επισκευάζονται... Φαντάσου το συνεργείο να είναι σε ώρες αιχμής, να έχει μέσα 15 αυτοκίνητα και να έχει και 15 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να κόβουν βόλτες ανάμεσα. Σίγουρα εμποδίζουν... πιάνουν συζήτηση με τους υπαλλήλους και γενικώς καθυστερούν την λειτουργία του συνεργείου!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εκει που το πήγα εγω για το 1ο μεγαλο σερβις δεν ειχα καμια μα καμια οπτικη επαφη με το συνεργειο και δεν με αφηναν να μπω και στο συνεργειο για λόγους.... ασφαλειας... ειναι προφανες οτι εκει δεν ξαναπαω...
Εντάξει σίγουρα σε όλους μας αρέσει να είμαστε από πάνω όταν επισκευάζουν το αυτοκίνητο μας! Επίσης σίγουρα είναι δικαίωμα σου να μην το ξαναπάς στο συγκεκριμένο συνεργείο, αλλά από την άλλη έχουν δίκιο να μην σε αφήνουν να στέκεσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα που επισκευάζονται... Φαντάσου το συνεργείο να είναι σε ώρες αιχμής, να έχει μέσα 15 αυτοκίνητα και να έχει και 15 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να κόβουν βόλτες ανάμεσα. Σίγουρα εμποδίζουν... πιάνουν συζήτηση με τους υπαλλήλους και γενικώς καθυστερούν την λειτουργία του συνεργείου!
Καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο στο μαστορα να δουλεψει οταν θα ειναι ο καθενας πανω απο το κεφαλι του και δεν ζηταω κατι τετοιο... Μια μεγαλη τζαμαρια ωστε να βλεπεις τι γινεται απο το χωρο αναμονης εμενα θα με εκανε να αισθανθω καλυτερα, υστερα απο ολα αυτα που εχω δει και ακουσει για τα συνεργεια....
-
Μπράβο στους 4 τροχούς για αυτή την πρωτοβουλία. Έχω επισκεφθεί το πρώτο και το τέταρτο συνεργείο του «συγκριτικού και θα ήθελα να κάνω τις εξής παρατηρήσεις. Κάθε φορά που πάω το αυτοκίνητο για τακτικό έλεγχο η εξυπηρέτηση είναι πάρα πολύ καλή (κάθε 5000 κμ το «μικρό» σέρβις και 15000 κμ το «μεγάλο», δεν λέω ετήσιο γιατί τα 15000 καλύπτονται πολύ πριν τον ένα χρόνο….). Απτά παραδείγματα είναι το λάδωμα των κλειδαριών σφίξιμο του χειρόφρενου κτλ. Πιστεύω ότι αν το τεστ ήταν μέσα στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων τα αποτελέσματα θα ήταν λίγο καλύτερα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η ποιότητα των υπηρεσιών δεν πρέπει να είναι υψηλή και εκτός των προγραμματισμένων σέρβις. Δυστυχώς υπήρξαν και φορές που η εξυπηρέτηση ήταν και κάτω του …..μηδενός σε επισκέψεις εκτός των σέρβις. Μία φορά πήγα για να αλλάξουν το λαμπάκι που φωτίζει το ροοστάτη, τους διακόπτες των προβολέων ομίχλης και το διακόπτη ρύθμισης του ύψους των φώτων. Το μόνο ανταλλακτικό που έπρεπε να αλλαχθεί ήταν το καμένο λαμπάκι. Δυστυχώς όμως λόγο της απλότητας της περίπτωσης η εργασία ανατέθηκε σε ένα νεαρό ο οποίος δεν είχε διαβάσει καλά την καρτέλα εισαγωγής του αυτοκινήτου. Νόμισε ότι είχε χαλάσει ο μόνιμος φωτισμός (όταν είναι ανοικτός ο κινητήρας είναι αναμμένες οι ενδείξεις στο πάνω μέρος του διακόπτη των φώτων). Έτσι για να «διορθωθεί» το «πρόβλημα» έπρεπε να αλλαχθεί ολόκληρος ο διακόπτης των φώτων (110 Ευρώ ). Ευτυχώς ήμουν εκεί και αντιλήφθηκα τι γινόταν και έτσι γλίτωσα τα 110 ευρώ. Αυτό όμως που με εξόργισε ήταν το ότι ο νεαρός αφού αντιλήφθηκε τη χαζομάρα που είχε κάνει (και φυσικά αφού είχε πάρει το ανταλλακτικό από την αποθήκη ) προσπάθησε να με πείσει ότι ο κανονικός διακόπτης ήταν χαλασμένος. Άρχισε να γυρίζει το κλειδί μέχρι το δεύτερο σημείο (όπου ενεργοποιούνται τα ηλεκτρικά) και να το ξανακλείνει με πολύ γρήγορο ρυθμό για να με πείσει ότι δεν ανάβει. Αποτέλεσμα να καεί ,ευτυχώς, μόνο μια λάμπα. Δυστυχώς δεν είναι το μόνο περιστατικό που μου έχει τύχει. Ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθείς από όλα αυτά είναι να είσαι πάνω από το αυτοκίνητο συνέχεια.
Συγνώμη για το μέγεθος του κειμένου.
αντιπροσωπεια OPEL.Πίκρα!