-
Ο χρήστης Pez έγραψε:
H XA μιας και εθνικιστές και υπέρμαχος του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, δεν θα έπρεπε να ήταν αν όχι υπέρ, τουλάχιστον ανεκτική σε τέτοιες κινήσεις; Άσε που έχει και παρέλαση μέσα! Μα δεν καταλαβαίνω... -
Ο χρήστης Pez έγραψε:
H XA μιας και εθνικιστές και υπέρμαχος του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, δεν θα έπρεπε να ήταν αν όχι υπέρ, τουλάχιστον ανεκτική σε τέτοιες κινήσεις; Άσε που έχει και παρέλαση μέσα! Μα δεν καταλαβαίνω...- οτι κάμποσα μέλη της έχουν μια gay bear εμφάνιση.
πχ.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...τον βουλευτή του κόμματός του Χρήστο Παππά, **που έβγαλε σε δημόσια θέα το πουλί του **και κατούρησε τη τζαμαρία του Μega.
...εγώ, πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είδα!..
There, there...H XA μιας και εθνικιστές και υπέρμαχος του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, δεν θα έπρεπε να ήταν αν όχι υπέρ, τουλάχιστον ανεκτική σε τέτοιες κινήσεις; Άσε που έχει και παρέλαση μέσα! Μα δεν καταλαβαίνω...
Kαι η νεότερη ιστορία τους περιλαμβάνει τα ίδια.
-
Καλό είναι βέβαια να μην βγαίνουν Αριστεροί να μιλούν για την ομοφυλοφοβία της ΧΑ γιατί ο αριστερός χώρος δεν πάει καθόλου πισω.
-
Πολλά μπορούμε να προσάψουμε στην αριστερά, αλλά η ομοφοβία δεν είναι ένα από αυτά. Εκτός και αν υπάρχουν αριστεροί που τα λένε αυτά:
edit: θα σου δώσω ένα δίκιο για το Τατσόπουλο.
-
-
Zorz ,οι γκει και οι λεσβιες του Λονδινου τι λενε για την χρυση αυγη;
Ενταξει στην Ελλαδα οταν ερχουνται,η λεξη σοδομα και γομορα δεν ειναι αρκετη .
Διαγωνισμος πιπας ,ναρκωτικα,μεθυσι και πεταμα στα σκουπιδια. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Διαγωνισμος πιπας ,ναρκωτικα,μεθυσι και πεταμα στα σκουπιδια.Διοργανώνουν αρχαιοελληνικές παρτούζες για να τιμήσουν τον ελληνικό πολιτισμό.
-
Οπως παντα,γελοιος.
-
Οπως παντα,γελοιος.Δεν λές καλά που δεν χρησιμοποιούν και παιδάκια όπως οι μερακλήδες αρχαίοι ημών πρόγονοι.
-
Διαγωνισμος πιπας ,ναρκωτικα,μεθυσι και πεταμα στα σκουπιδια.Τα ποσοστά ομοφυλοφιλίας παγκοσμίως είναι στα ίδια επίπεδα και το έχουν διαπιστώσει διάφορες έρευνες. Μικροδιαφορές από χώρα σε χώρα υπάρχουν αλλά το ΗΒ δεν είναι σε καμία περίπτωση στις top θέσεις. Η διαφορά είναι ότι στις βόρειες χώρες οι άνθρωποι δεν κρύβουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό καθώς δεν υπάρχει η ανάλογη κατακραυγή. Έχοντας ζήσει πάντως πολλά χρόνια εκεί, το μόνο που έχω να πω είναι ότι μακάρι να πηδούσαν οι Έλληνες τόσο πολύ όσο οι Άγγλοι. Θα είμασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι!
Για τα άισχη που λες συμφωνώ. Ξέρεις όμως τι φταίει; Ότι μιλάμε για νεαρούς/ές που μερικά συγκεκριμένα πρακτορεία φέρνουν στην Ελλάδα (και σε άλλες χώρες) με την υπόσχεση ότι μπορούν να κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς πρόβλημα. Γιατί αν πήγαιναν να τα κάνουν αυτά στην Αγγλία θα τους είχε μαζέψει η Αστυνομία η οποία εκεί δεν αστειεύεται!!! Εκμεταλλεύεται δηλαδή η κάθε επιχείρηση την καύλα του κάθε 20χρονου τσουτσεκιού!
-
Αφου δεν μας ειπες οτι οι βρετανοι ειναι και πιο καλοι εραστες,παλι καλα.
-
Δεν θα μπορούσα να το ξέρω αυτό. Οι Αγγλίδες πάντως είναι πολύ καλύτερες στο κρεββάτι από τις δικές μας, αυτό το ξέρω!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν θα μπορούσα να το ξέρω αυτό. Οι Αγγλίδες πάντως είναι πολύ καλύτερες στο κρεββάτι από τις δικές μας, αυτό το ξέρω!!!Π@υτσες ξερεις.
Οι αγγλιδες ειναι οι πιο ξενερωτες σε ολη την βορεια ευρωπη,δλδ ελεος.
Μου συγκρινεις τις ανεραστες με τις δικες μας εδω.
Ενταξει.
Χρυση Αυγη να ξεβρομισει ο τοπος. -
Φουλ στα στερεότυπα είσαι
Θες να πιάσουμε αυτά των ξένων για εμάς μήπως;
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Οποτε γουσταρεις.
Ξεκινα. -
Δεν θα μπορούσα να το ξέρω αυτό. Οι Αγγλίδες πάντως είναι πολύ καλύτερες στο κρεββάτι από τις δικές μας, αυτό το ξέρω!!!
Π@υτσες ξερεις.
Οι αγγλιδες ειναι οι πιο ξενερωτες σε ολη την βορεια ευρωπη,δλδ ελεος.
Μου συγκρινεις τις ανεραστες με τις δικες μας εδω.
Ενταξει.
Χρυση Αυγη να ξεβρομισει ο τοπος.Έχεις πάει με πολλές Αγγλίδες και ξέρεις;
Οι δικές μας; Epic fail! -
Οποτε γουσταρεις.
Ξεκινα.Δε θα ξεκινήσω γιατί δεν έχει νόημα
Πες μου όμως εσύ νιώθεις περήφανος που είσαι Έλληνας (όχι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και λοιπές βλακείες) , σε σχέση με άλλους ευρωπαίους;
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πολλά μπορούμε να προσάψουμε στην αριστερά, αλλά η ομοφοβία δεν είναι ένα από αυτά. Εκτός και αν υπάρχουν αριστεροί που τα λένε αυτά:Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω, η αριστερά γενικά δεν είναι ομοφοβική.
edit: Το να αντιπαλεύουμε ανόητα στερεότυπα για 'κουτόφραγκους' με δικά μας, ας πουμε 'ανθελληνικά' στερεότυπα νομίζω πως δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικό.
-
Το κομπλεξ του ξμαρρ με την αριστερα φτσνει σε επιπεδα ψυχωσης, δεν χρειαζεται να παιρνετε και στα σοβαρα καθε παπαρια που πεταει
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]