-
Ο χρήστης maik79 έγραψε:
με ολα αυτα που ακουω θα με κανεται να μην αλλαξω ποτε αυτοκινητο και να μεινω με το παμπαλαιο αθανατο Α4 Β5δεν ειναι απαραιτητο να παρεις ξανα γκρουπ vw..........
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
θεωρητικα , η καδενα ειναι αθανατη και θελει απλως συντηρηση στους τεντωτηρες-γλυστρες καθε 100000 χλμ περιπου.
σιγουρα εχει καδενα και οχι ιμαντα χρονισμου?..διοτι η VAG τα μπερδευει..αλλα μοτερ ειναι με καδενα και αλλα με ιμανταΟι tsi ειναι καδενατοι.
Οχι όλοι. Του s3 φοράει ιμάντα.
Sent from my i9023 using Tapatalk 2
-
ο Eltassos έγραψε
θεωρητικα , η καδενα ειναι αθανατη και θελει απλως συντηρηση στους τεντωτηρες-γλυστρες καθε 100000 χλμ περιπου.
σιγουρα εχει καδενα και οχι ιμαντα χρονισμου?..διοτι η VAG τα μπερδευει..αλλα μοτερ ειναι με καδενα και αλλα με ιμανταΑυτό συνέβαινε όταν οι καδένες ήταν Regina - Tsubaki κλπ, σήμερα που όλες είναι Κινέζικες, στις καδένες έχει γίνει ευθανασία από το εργοστάσιο ακόμα πρίν λειτουργήσουν.
-
Μεγαλη κουβεντα!!
πεθανε η καδενα δηλαδη;;
-
Ο χρήστης maik79 έγραψε:
Μεγαλη κουβεντα!!πεθανε η καδενα δηλαδη;;
Η αξιοπιστία των υλικών πέθανε, όχι η μέθοδος.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
ο Eltassos έγραψεθεωρητικα , η καδενα ειναι αθανατη και θελει απλως συντηρηση στους τεντωτηρες-γλυστρες καθε 100000 χλμ περιπου.
σιγουρα εχει καδενα και οχι ιμαντα χρονισμου?..διοτι η VAG τα μπερδευει..αλλα μοτερ ειναι με καδενα και αλλα με ιμανταΑυτό συνέβαινε όταν οι καδένες ήταν Regina - Tsubaki κλπ, σήμερα που όλες είναι Κινέζικες, στις καδένες έχει γίνει ευθανασία από το εργοστάσιο ακόμα πρίν λειτουργήσουν.
ναι οι 1.2-1.4 tsi κινητηρες εχουν οντως καδενα, προβλημα με καδενα στο vag group ειχαν και οι ατμοσφαιρικοι τρικυλινδροι κινητηρες 1.2 απο το 2003-,δεν ξερω αν πραγματικα οφειλεται σε αστοχια υλικου(μαπα κραμα),αραγε η vw μια δεκαετια εχει τον ιδιο προμηθευτη για καδενα, η ελλειπης λιπανση της καδενας(στα συνεργεια αυτο μου ειπαν για τον 1.2κινητηρα)
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μεγαλη κουβεντα!!
πεθανε η καδενα δηλαδη;;
Η αξιοπιστία των υλικών πέθανε, όχι η μέθοδος.
το οτι εχουν θεμα ποιοτητας οι γερμανοι δεν νομιζω οτι πρεπει να το γενικευσουμε.....
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
ναι οι 1.2-1.4 tsi κινητηρες εχουν οντως καδενα,
και οι 1.8 tsi
-
https://www.youtube.com/watch?v=nznuIPCgA6Y
golf tsi με προβλημα στην καδενα
στο 1:52 & 1:58 αν δεν το εβλεπα να ηταν χαλαρη σε αυτα τα σημεια η καδενα δεν θα το πιστευα, στο προβλημα υπαρχει σε ολους τους κινητηρες & μοντελα tsi του vag, και αυτα που εχουν κατασκευαστει σε εργοστασιο στην γερμανια; -
Ο εντατήρας είναι μηχανικός / υδραυλικός, το μηχανικό κομμάτι του εντατήρα κρατάει την τάση της καδένας μέχρι να σηκώσει πίεση το λάδι και να τον σφίξει σωστά, το μηχανικό μέρος αποδείχτηκε μαλακό, από ότι ξέρω άλλαξαν τον εντατήρα με σκληρότερο μηχανικό τμήμα ώστε να μην χτυπάει μέχρι να ανέβει η πίεση του λαδιού.
-
ασχετο,αλλα νομιζω οτι τα καινουρια tsi που εχουν τα Golf 7 και Leon 3 κ.τ.λ εχουν ιμαντα χρονισμου αντι για καδενα..
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=nznuIPCgA6Y
golf tsi με προβλημα στην καδενα
στο 1:52 & 1:58 αν δεν το εβλεπα να ηταν χαλαρη σε αυτα τα σημεια η καδενα δεν θα το πιστευα, στο προβλημα υπαρχει σε ολους τους κινητηρες & μοντελα tsi του vag, και αυτα που εχουν κατασκευαστει σε εργοστασιο στην γερμανια;Εγω για τα διλιτρα TFSI με καδενα ,δεν εχω ακουσει παρομοιο προβλημα.
-
τωρα που το λετε, θελει να παρω τη νεα έκδοση εντατηρα για το πολο κ να παω να μου το αλλάξουν κάποια στιγμη!
ποσο παιζει η αλλαγη εντατηρα πανω κατω, εχει κανένας υποψιν?
-
Ο χρήστης Giorgos20 έγραψε:
ασχετο,αλλα νομιζω οτι τα καινουρια tsi που εχουν τα Golf 7 και Leon 3 κ.τ.λ εχουν ιμαντα χρονισμου αντι για καδενα..Σωστά, τα EA211 μοτέρ έχουν ιμάντα
Scirocco καδένα πήδηξε δόντι...