-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
θα δηλώσω να παω αναπληρωτής σε σχολεία της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ειλικρινά ανησυχώ για τους Πελοποννήσιους και τους Κρήτες.
Χαρά που θα κάνουν τα παιδάκια διδασκόμενα την Ελληνική ιστορία
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
θα δηλώσω να παω αναπληρωτής σε σχολεία της Πελοποννήσου και της Κρήτηςνα πας μόνιμος πάτρα, θα γουστάρεις πολύ
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Θα με χάσετε σύντομα, γιατι θα δηλώσω να παω αναπληρωτής σε σχολεία της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Την Αθήνα σας την σιχάθηκαΑρχικά φοβήθηκα, γιατί κι εγώ θέλω να φύγω απ' την Αθήνα, αλλά μετά ηρέμησα, γιατί έχω άλλα μέρη κατά νου.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Απο κει μπορει να καταλαβει κανεις οτι εισαι ξιπασμενος και οτι δεν εχεις ιδεα τι θα πει μορφωση.
το χειρότερο πράγμα είναι ο αμόρφωτος που θεωρεί οτι τα γνωρίζει όλα... κλασσικό φαινόμενο...
πέρα από την μόρφωση -η οποία είναι και θέμα τύχης- η παιδεία ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα... ΚΑΙ εκεί με τις απόψεις σου και το φτωχό και απαίδευτο μυαλό σου πιάνεις πάτο...
-
ισως αυτο το topic θα πρεπε να κλεισει..οι μεν βριζουν τους δε κ τουμπαλιν..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ισως αυτο το topic θα πρεπε να κλεισει..οι μεν βριζουν τους δε κ τουμπαλιν..+100
Δεν έχει λόγο ύπαρξης... -
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
ισως αυτο το topic θα πρεπε να κλεισει..οι μεν βριζουν τους δε κ τουμπαλιν..
+100
Δεν έχει λόγο ύπαρξης...+οο
Ρεσιτάλ ειρωνίας και προσβολές εκατέρωθεν. Κρίμα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
νομιζω οτι αυτη τη φωτο την τραβηξε η ιδια η 17Ν μετα το Συκουριο...ΥΓ καλα θυμομουν...
Έχεις δίκιο, αλλά άλλο εννοώ. Όποτε η αστυνομία πιάνει κάποιον, απλώνει τα πειστήρια σε ένα τραπέζι και καλεί τους δημοσιογράφους να βγάλουν φωτογραφίες. Τα ΑΚ47 από το Συνέδριο Πυρηνικής Φυσικής, τα σακκουλάκια και οι ζυγαριές από έμπορους ναρκωτικών, δεσμίδες φωτοτυπημένα 50ρικα από παραχαράκτες, κλοπιμαία από ληστές, όπλα, λεφτά, κινητά κλπ.
Ξαφνικά τώρα, έπιασε μερικούς ο πόνος, ότι τάχα μου είναι προβοκάτσια το απλωμένο κασκόλ...
Υποκινουμενα ανθρωπακια των μεγαλων πολιτικων παραταξεων εισασταν ,ειστε και θα ειστε για παντα.
Και ερχεστε εδω μεσα και παριστανετε τους γνησιους δημοκρατες,τους κριτες των παντων .
Ειστε τοσο ανοητοι και γιαυτο δεν καταλαβενετε για ποιον λογο ανεβαινουν τα ποσοστα του κομματος.
Σας ευχαριστουμε.Όταν αυτό προέρχεται από πρώην βαμένο πασόκο (να παραθέσουμε τις ελεγείες περί ΓΑΠ ή τα ξέχασες?) και νυν born again 'πατριώτη' που στηρίζει μια συμμορία από κουραδόμαγκες νεοναζί, εγώ το θεωρώ τιμή μου αυτό.-
Κατοικοι του εξωτερικου ,δεν σας συμφερει η ανοδος της χρυσης αυγης διοτι ετσι διακινδυνευει η παραμονη σας στις χωρες οπου ζειτε.
Δικαιολογημενος ο φοβος σας.Βεβαια τοτε θα ειναι αργα καθως η χωρα θα εχει καταστραφει .
Αλλα μηπως σας ενοιαξε ποτε;
Ανθελληνες.Έλα Αλέκο, ο Μέτερνιχ μας αποκαλεί ανθέλληνες!
Αν δεχθούμε ότι οι συλληφθέντες στο Βόλο ήταν σαρξ εκ σαρκός της Χ.Α. και την εκφράζουν ως χώρο (να το δεχθούμε, γιατί να μην το δεχθούμε; ), τότε τα κουκουλοφόρα ζώα που σπάνε, καίνε και χτυπάνε είναι σαρξ εκ σαρκός της άκρας αριστεράς και την εκφράζουν ως χώρο.
Κατά πάσα πιθανότητα είναι.
Φυσικά δεν σε κακολογώ ωρε nass. Καλά κάνεις και βγάζεις λεφτά στο Ντουμπαι και θα πρέπει να σε ευγνωμονούν κιόλας,αφου το 99% των γηγενών στην Μέση Ανατολή είναι υποανάπτυκτα ζωα που ντροπιάζουν την ανθρώπινη φυση. Κανε μου μονο μια χάρη και πήγαινε μια βόλτα και στην Υεμένη. Αν επιζήσεις αφηγήσου μας την εμπειρία σου. Μην μας λες μονο για τους πετρελαιάδες(ξέχασες να μας πεις αν επιτρέπουν στις γυναίκες να βγάζουν δίπλωμα)
Αλλωστε εκει υπαρχει οργανωση και οι νομοι ειναι νομοι
Μ'αρέσει πάντως που την ίδια ακριβώς στιγμή, παρουσιάζετε τα κράτη της Μέσης Ανατολής ως υποδείγματα νόμου και τάξης και ηθικής, και ταυτόχρονα ως οπισθοδρομικές τρύπες που κάτι απολίτιστοι δέρνουν τις γυναίκες τους...
Συννενοηθείτε ρε παιδιά, τόσο αντικρουόμενες απόψεις μόνο ο Σύριζα!
και λιαν συντόμως πτυχίο δασκάλου απο το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Θα με χάσετε σύντομα, γιατι θα δηλώσω να παω αναπληρωτής σε σχολεία της Πελοποννήσου και της Κρήτης.
-
Αν δεν μπορεις να αντιληφθεις την σκηνοθετημενη στοχοποιηση ,δεν σου φταιω εγω.
Εγκληματικα στοιχεια υπαρχουν σε ολους τους χωρους της πολιτικης,απλα η κυβερνηση και συγκεκριμενα ο υπουργος Προπο δεν θα χασει την ευκαιρια που του δινεται για στοχοποιηση της χρυσης αυγης.
Συγκρατησε λιγο τα νευρα σου και τις χειρονομιες.
Δεν εχεις ιδεα τι συμβαινει εδω στην Ελλαδα .
Ασχολησου καλυτερα με το μουντο νησι οπου κατοικεις και τους αθλιους βρετανους. -
Να αφήσουμε λίγο πια το παραμύθι, ε;
Οι ακραίες πολιτικές/ιδεολογικές οργανώσεις έλκουν ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί, γιατί δίνουν άλλοθι και κάλυψη. Δεν έχουν μόνο σαβούρα, έχουν και 'κανονικούς' ανθρώπους που απλώς αηδιάζουν με το 'σύστημα', αλλά έχουν και τους περισσότερους ψυχικά διαταραγμένους και απροσάρμοστους.
Άμα βαρέσεις με ένα ξύλο το γείτονά σου, πας φυλακή ως εγκληματίας και σε φτύνουν όλοι.
Αν βαρέσεις με ένα ξύλο το μετανάστη, τον 'δεξιό', τον 'προδότη' κλπ, σου λένε 'καλά του 'κανες, είσαι πατριώτης/επαναστάτης/ιδεολόγος-ακτιβιστής'. -
Η απάντηση του διευθυντή ειδήσεων του Mega στην ΧΑ για τον βουλευτή που... κατούρησε!
Την απάντησή του στον Νίκο Μιχαλολιάκο, σχετικά με το περιστατικό με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, που...
ούρησε σε κοινή θέα τη τζαμαρία του Mega δίνει γραπτά, ο Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο με τίτλο: 'Τα ψέμματα του Μιχαλολιάκου για εμένα και τον βουλευτή που κατούρησε στο Mega':
'Δύο φορές 'μου έκανε την τιμή' να αναφερθεί στο πρόσωπό μου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, το τελευταίο 24ωρο, προσπαθώντας ματαίως να καλύψει τον βουλευτή του κόμματός του Χρήστο Παππά, που έβγαλε σε δημόσια θέα το πουλί του και κατούρησε τη τζαμαρία του Μega.
Και τις δύο είπε ψέμματα, ισχυριζόμενος ότι δεν επέτρεψα σε έξι βουλευτές να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για την τούρκικη σαπουνόπερα που μετέδιδε ο σταθμός (και) ανήμερα της 25ης Μαρτίου.
Η αλήθεια είναι ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης διαμαρτυρίας ζήτησαν να επιδώσουν ψήφισμα μετά το τέλος της. Και παρότι οι Χρυσαυγίτες ομιλητές και οι οπαδοί τους είχαν εξαπολύσει οχετό ύβρεων ('Πατρίς, Θρησκεία, Ορθοδοξία, γαμ…ται το Μega και η Τουρκία' φώναζαν εν χορώ), είχαμε αποφασίσει να παραλάβει το ψήφισμα ο δημοσιογράφος μας Δημήτρης Τάκης.
Δεν πρόλαβε, όμως, να κατέβει από τον 6ο όροφο στον 1ο. Ο απόγονος του Τουρκοφάγου Νικηταρά, ο Χρήστος Παππάς, πρόλαβε και διέκρινε πίσω από τις πόρτες το τούρκικο ασκέρι, που παραφύλαγε και αποφάσισε να δράσει ακαριαία. Κατούρησε τη… τζαμαρία και γύρισε στο κοινό του, που παραληρούσε ενθυμούμενο την Τριπολιτσά και το Μανιάκι…'Να μας έχει καλά ο Θεός να κατουράμε πάντα τα τουρκοκάναλα', είπε, τη στιγμή που ο πατριωτισμός, η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός έτρεχαν απ’ τα μπατζάκια του…
Υπήρχε, βλέπετε, μικροφωνική εγκατάσταση και ακούγαμε τα πάντα…Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα λεπτά και το μπαρουτοκαπνισμένο παλληκάρι άφησε την 'πολεμίστρα' του, πήρε έναν κεσέ ταραμά και μαζί με Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και άλλα νεοναζιστικά 'μπουμπούκια', τα πέταξαν στην… άοπλη τζαμαρία φωνάζοντας 'γαμ…ώ το σπίτι σας'! Όλα αυτά τα αίσχη ο Μιχαλολιάκος τα είδε ως διαμαρτυρία απέναντι στην 'υπερκυβέρνηση του τόπου, στο κανάλι των καναλιών' -όπως χαρακτήρισε το Μega. Με τον τρόπο αυτό, βέβαια, αποκάλυψε τα αληθινά κίνητρά του.Είναι η Ενημέρωση του Μega που τους ενοχλεί, όχι η τουρκική σαπουνόπερα, όπως υποκριτικά ισχυρίστηκαν.
Είναι το γεγονός ότι δεν τους 'χάιδεψε' ποτέ, ότι δεν τους έκανε 'σέρβις', παρουσιάζοντάς τους ως πρότυπα του νέου lifestyle (μέσα από γάμους, βαπτίσεις και εκδρομές), ότι δεν προσκαλεί εκπροσώπους τους για να κάνει 'κανα νουμεράκι τηλεθέασης' -πράγματα που κάνουν διάφοροι, κατά καιρούς.
Η θέση μου απέναντι στο νεοναζισμό είναι απόλυτη. Θεωρώ αναγκαίο να υψωθεί κοινωνικό και πολιτικό τείχος απέναντί του πριν τα πράγματα μπουν σε μη αναστρέψιμη τροχιά. Φυσικά, όσο το κράτος δεν υπάρχει και το υποκαθιστά η Χρυσή Αυγή, όσο ανυπεράσπιστοι γέροντες ληστεύονται και οι Χρυσαυγίτες τους παρέχουν ανέξοδη προστασία, όσο οι ουρές των ανέργων μακραίνουν και οι μπρατσαράδες νεοναζί τους προσφέρουν δωρεάν φαγητό, όσο το πολιτικό σύστημα παραμένει βουλιαγμένο στην ανυποληψία και ο Μιχαλολιάκος φωνάζει «στη φυλακή οι κλέφτες», τα ποσοστά τους στα γκάλοπ θα μεγαλώνουν.
Μόνο αν αρθούν οι λόγοι που γιγάντωσαν το περιθωριακό αυτό μόρφωμα, θα επιστρέψουν στις πολιτικές σπηλιές τους και οι εκπρόσωποί του, οι οποίοι σήμερα φορούν κοινοβουλευτικά κοστούμια και υποδύονται τους εθνικούς αντιπροσώπους. Μην ξεχνάμε ότι 500 χιλιάδες συμπολίτες μας τους ψήφισαν.
Αποκτήσαμε, ξαφνικά, τόσους νοσταλγούς του Χίτλερ, του Άουσβιτς και του Νταχάου; Προφανώς όχι. Η ανεργία, η πείνα, η έλλειψη κάθε προοπτικής και η κατάρρευση της αξιοπιστίας του πολιτικού οικοδομήματος, έστειλαν πολλούς στα άκρα.
Από εδώ και πέρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να δηλώνει αθώος του αίματος. Θεωρώ εξαιρετικά παρήγορο το γεγονός ότι όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι δημοσιογραφικές ενώσεις καταδίκασαν με απόλυτο τρόπο τη χρυσαυγίτικη αλητεία.
Έδειξαν να καταλαβαίνουν ότι σήμερα είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός, αύριο μπορεί να είναι ένα κόμμα και μεθαύριο η ίδια η Βουλή. Άλλωστε, η Ιστορία δεν διδάσκει απλώς για το παρελθόν. Κυρίως πληροφορεί για το μέλλον…
Υ.Γ.: Για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, που επέλεξε να βάλει στην ίδια μοίρα τον θύτη με το θύμα -μόνος αυτός από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων- θα πω μόνο, κρίμα…'.
http://www.thestival.gr/society/item/88 ... atoyrise21
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άμα βαρέσεις με ένα ξύλο το γείτονά σου, πας φυλακή ως εγκληματίας και σε φτύνουν όλοι.
Αν βαρέσεις με ένα ξύλο το μετανάστη, τον 'δεξιό', τον 'προδότη' κλπ, σου λένε 'καλά του 'κανες, είσαι πατριώτης/επαναστάτης/ιδεολόγος-ακτιβιστής'....με μπέρδεψες πάλι. Οι 'επαναστάτες/ιδεολόγοι-ακτιβιστές' βαράνε και μετανάστες?.. ή εννοείς ότι αυτούς του βαράνε οι 'πατριώτες'?
...και επίσης, ποιοί είναι 'αυτοί' που... 'σου λένε'?!.. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Υποκινουμενα ανθρωπακια των μεγαλων πολιτικων παραταξεων εισασταν ,ειστε και θα ειστε για παντα.Πες μας περισσοτερα για τα 30 χρονια που εισαι χρυσαυγιτης
-
...τον βουλευτή του κόμματός του Χρήστο Παππά, **που έβγαλε σε δημόσια θέα το πουλί του **και κατούρησε τη τζαμαρία του Μega.
...εγώ, πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν το είδα!..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η απάντηση του διευθυντή ειδήσεων του Mega στην ΧΑ για τον βουλευτή που... κατούρησε!δε βλεπω ειδησεις , οποτε τωρα το εμαθα
τους κατουρησε!!!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...τον βουλευτή του κόμματός του Χρήστο Παππά, **που έβγαλε σε δημόσια θέα το πουλί του **και κατούρησε τη τζαμαρία του Μega.
Επρεπε να πας πολύ κοντά για να το δεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Η απάντηση του διευθυντή ειδήσεων του Mega στην ΧΑ για τον βουλευτή που... κατούρησε!
δε βλεπω ειδησεις , οποτε τωρα το εμαθα
τους κατουρησε!!!
Με ψηφοφόρους σαν τον ιταλακια τι περιμένες να κάνει ο εκλεγμένος ;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Επρεπε να πας πολύ κοντά για να το δεις
Γιατί; Μυωπία έχει;
Αν βαρέσεις με ένα ξύλο το μετανάστη, τον 'δεξιό', τον 'προδότη' κλπ, σου λένε 'καλά του 'κανες, είσαι πατριώτης/επαναστάτης/ιδεολόγος-ακτιβιστής'....με μπέρδεψες πάλι. Οι 'επαναστάτες/ιδεολόγοι-ακτιβιστές' βαράνε και μετανάστες?.. ή εννοείς ότι αυτούς του βαράνε οι 'πατριώτες'?
...και επίσης, ποιοί είναι 'αυτοί' που... 'σου λένε'?!..Όχι, οι μεν βαράνε άλλους και οι δε άλλους. Έχουν μοιράσει τους στόχους (εκτός αν πρόκειται για κανα ΑΤΜ).
Μεταξύ τους αλληλοϋποστηρίζονται. Δε νομίζω να ρίχνουν σφαλιάρες σε όποιον δικό τους παρεκτραπεί. -
-
H XA μιας και εθνικιστές και υπέρμαχος του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, δεν θα έπρεπε να ήταν αν όχι υπέρ, τουλάχιστον ανεκτική σε τέτοιες κινήσεις; Άσε που έχει και παρέλαση μέσα! Μα δεν καταλαβαίνω...
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]