-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
5η φορά που με σταματάνε μέσα σε 1,5 περίπου μήνα, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα. Ζήτησαν και πάλι δίπλωμα, άδεια ασφάλεια, και την ταυτότητα της συνοδηγού μου (δεν την είχε. Καμιά μέρα θα την αφήσω να την τραβάνε στο τμήμα ).
κοίτα, το θέμα είναι να έχει βγάλει τουλάχιστον ταυτότητα...
βασικα να χει βγαλει βυζια.
-
Έλα, αηδίες!
20,5 είναι παρακαλώ!
(προοδεύω) -
Λοκατζη ευχαριστω.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
5η φορά που με σταματάνε μέσα σε 1,5 περίπου μήνα, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα. Ζήτησαν και πάλι δίπλωμα, άδεια ασφάλεια, και την ταυτότητα της συνοδηγού μου (δεν την είχε. Καμιά μέρα θα την αφήσω να την τραβάνε στο τμήμα ).Πάλι καλά που δεν την είχε... αν την είχε θα τραβούσαν εσένα στο τμήμα μετά...
εντιτ: φτου γμτ, με πρόλαβαν. Άλλαξε και η σελίδα και δεν το είδα.
-
5η φορά που με σταματάνε μέσα σε 1,5 περίπου μήνα, αυτή τη φορά στη Γλυφάδα. Ζήτησαν και πάλι δίπλωμα, άδεια ασφάλεια, και την ταυτότητα της συνοδηγού μου (δεν την είχε. Καμιά μέρα θα την αφήσω να την τραβάνε στο τμήμα ).εμενα δε με σταματανε ποτε , εκτος αν ειναι να με γραψουν
-
η μπεμπα ειναι μπεμπα και προκαλει..με το αουντακι εσυ φτωχε θες και να προκαλεσεις.. να παιρνεις το c2 να σε περναν για καγκουρα και να σε σταματανε αφου θες τοσο πολυ.
-
με το c2 κυκλοφορω συνηθως
-
ε το μπουρδελακι ακομα και σε αυτο σε ταλαιπωρει..
-
Εμενα τελευταια φορα που με σταματησαν ηταν περισυ το καλοκαιρι, αφου το προγραμμα τον διακοπων ειχε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ωρα εξοδο για μπυριτσα και περιπατο απο το εξοχικο μεχρι το κεντρο της πολης (Αλεξ/πολη).
Απο κεντρικη Ελλαδα ανεβηκα για διακοπες, πηραν πρεφα οι της ασφάλειας το αυτοκινητο να πηγαινοερχεται συγκεκριμενες ωρες και στο τελειωμα της μπυρας και της βολτας καναμε και μια επιστροφη απο την παραλιακη προς τα εξω... με σταματανε ενα πρωινο που πεταχτηκα για ψωνια.
Ευγενικοτατοι, χερια στον ουρανο του αυτ/του, ανοιχτα τα ποδια, προχειρος σωματικος ελεγχος, τσεκ στο ντουλαπακι, πορτ μπαγκαζ, ρεζερβα, πλατες καθισματων, θηκες στις πορτες, κατω απο τα καθισματα τα παντα ολα, ταυτοτητα, διπλωμα, ασφαλιστηριο, κτεο κλπ... ερωτησεις που μενεις απο που ηρθες, διακοπες κανεις που σε τι συγγενεις, κινητο σταθερο, σφραγισματα, ΑΦΜ, αγαπημενο χρωμα και αλλες πιπες... μετα απο μιση ωρα γεια σας καλες διακοπες και προσοχη στην επιστροφη... στο 'Ευχαριστω, καλη υπηρεσια να 'χετε' μου πεταει και την ατακα μπαλαντερ.
'-Εχεις κανενα δικαστηριο που εκκρεμει?? Οφειλες τιποτα??'κοντεψα να βαλω τα γελια, παει λεω απο μεσα μου αρχισανε παλι, θα μας παρει μεσημερι και εβραζε ο τοπος!!
Απο τοτε, τιποτα μεχρι στιγμης...! Ουτε για μια χαιρετουρα δε με σταματησαν, ειτε ασφαλεια ειτε τροχαια....
Εδω στη Λάρισα υπαρχει αστυνομια, καθημερινα βλεπω και ΔΙΑΣ και ασφαλεια και περιπολικα Octavia αλλα πολυ πιθανον να λειτουργουν στοχευμενα και να εκτελουν συγκεκριμενες υπηρεσιες (Ναρκωτικα, αναζητησεις/εξακριβωσεις κλπ κλπ).Παλιοτερα, μεσα σε ενα χρονο με ειχαν σταματησει τουλαχιστον 10 φορες.... ειτε με μηχανη ειτε με αμαξι, ειτε με τα ποδια, ειτε για αστυνομικο ελεγχο, ειτε για διαδικασια της τροχαιας.
-
Έλα, αηδίες!20,5 είναι παρακαλώ!
(προοδεύω)ντροπη σου Χρηστο
-
Έλα, αηδίες!20,5 είναι παρακαλώ!
(προοδεύω)σοβαρα τωρα ρε φιλε τι δουλεια εχεις μ αυτη? αν κρινω απ τη φωτο σου πρεπει να σαι 40αρης στο νερο...τωρα αν μ αυτα τα 20 χρονια διαφορα θεωρεις αυτο οτι ειναι ''σχεση'' τι να πω
μονο και μονο απο ηθικης αποψεως θα επρεπε να κανεις πισωσου ειναι τοσο δυσκολο να βρεις μια γυναικα στην ηλικια σου? εμενα κατι τετοιο μου δειχνει
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Έλα, αηδίες!
20,5 είναι παρακαλώ!
(προοδεύω)σοβαρα τωρα ρε φιλε τι δουλεια εχεις μ αυτη? αν κρινω απ τη φωτο σου πρεπει να σαι 40αρης στο νερο...τωρα αν μ αυτα τα 20 χρονια διαφορα θεωρεις αυτο οτι ειναι ''σχεση'' τι να πω
μονο και μονο απο ηθικης αποψεως θα επρεπε να κανεις πισωσου ειναι τοσο δυσκολο να βρεις μια γυναικα στην ηλικια σου? εμενα κατι τετοιο μου δειχνει
Σοβαρά τώρα εισαι
-
Ορθως κατασχεθηκε, ως μεσο τελεσης εγκληματος. Καμμια σχεση με παραβαση του ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Έλα, αηδίες!
20,5 είναι παρακαλώ!
τη παιρνει και πανε για ψαρεμα μαζι.
-
Πάντως εμένα δεν με ακουμπάνε όταν με σταματάνε . Ίσα ίσα που απαιτώ και την χαιρετούρα και να μου μιλάνε στον πλυθηντικό .
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάντως εμένα δεν με ακουμπάνε όταν με σταματάνε . Ίσα ίσα που απαιτώ και την χαιρετούρα και να μου μιλάνε στον πλυθηντικό .Σιγα ρε μπιμπελο που δε σ'ακουμπανε !!!
-
εμενα δε κανουν καν στο κοπο να μου κανουν σημα.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Πάντως εμένα δεν με ακουμπάνε όταν με σταματάνε . Ίσα ίσα που απαιτώ και την χαιρετούρα και να μου μιλάνε στον πλυθηντικό .
Σιγα ρε μπιμπελο που δε σ'ακουμπανε !!!
Το θέμα είναι να βρίσκεις τα κουμπιά τους .
-
Το θεμα ειναι να μην το παρακανεις και σε κουμπωσουν εκεινοι ομως !!
-
Όταν σε χαιρετανε έχεις το μαύρο σου μπερέ στο ντουλαπάκι και ανταποδίδεις;
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4