-
Ωραία η 147 αρκεί να μην θέλεις χώρους. Απο δυναμικά χαρακτηριστικά σίγουρα από τα καλύτερα μικρομεσαία.
Αποψή μου, η συμβίωση με το Astra θα είναι πιό εύκολη.
-
Opel Astra GTC 1.8 στην έκδοση σπορ μαζί με κλιματισμό και ISplus τόσα βγαίνει (ίσως και λίγο λιγότερα)
καλύτερο και από τα δύο παραπάνω
βάλε και 1200 για την πανοραμική οροφή και θα μας κοιτάνε όλοι οι κάτοχοι 147 και φόκους και Α3 και γκολφ......
το 1.6 από την άλλη με της παναγιάς τα μάτια επάνω (+οροφή) βγαίνει στα 21500 με δώρο τον συναγερμό (και όταν λέμε ΠΟΛΛΑ εξτρα, μιλάμε για ΠΟΛΛΑ) αλλά ο κινητήρας αν και νέος έιναι προσανατολισμένος σε κατανάλωση, οπότε επιδόσεις.... χμμμ.....
-
Αν θέλεις χώρους και άνεση στην οδήγηση (ροπή 1800άρη κινητήρα) χωρίς να λείπουν οι επιδόσεις και η ασφαλής οδική συμπεριφορά, τότε Άστρα. Εάν θέλεις το κάτι παραπάνω σε οδηγική ευχαρίστηση και ιταλική φινέτσα στην εμφάνιση του αυτοκινήτου τότε η επιλογή είναι βεβαίως η 147.
-
Δεν γνώριζα ότι κυκλοφόρησε το Astra GTC.
Αν ήξερα θα έβαζα αυτό στην ψηφοφορία.Το GTC έχει καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά από το πεντάπορτο; Μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει ακριβώς το 1,8 και οπωσδήποτε με 16αρες ζάντες; -
Δέν περιμένεις νά το τεστάρουν τα περιοδικα τού χώρου πρώτα;
-
Δέν περιμένεις νά το τεστάρουν τα περιοδικα τού χώρου πρώτα;
Σωστός!
-
Ο χρήστης sumik έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει ακριβώς το 1,8 και οπωσδήποτε με 16αρες ζάντες;Πόσο κάνει δεν γνωρίζω, όμως νέο Astra με μικρότερες από 16' ζάντες (αλουμινίου ή σιδερένιες) δεν υπάρχει. Είναι η στάνταρ διάσταση.
-
θα βάλω αναλυτικές τιμές στο αντίστοιχο τόπικ το βράδυ, εκτός και αν με προλάβει κανείς!
επίσης και λινκς απο revies ξένων κτλ και ό,τι τελοσπάντων αξιόλογο έχω βρει -
Ψηφιζω την Ιταλιδα.Ακριβοτερη κλπ αλλα συνολικα καλυτερη κατα τη γνωμη μου
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 6&start=90
όπως υποσχέθηκα αναλυτικά ο εξοπλισμός και οι τιμές του Astra GTC
Alfa Romeo 147 1,6 Distinctive VS Opel Astra 1,8